Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın arkadaşlarrrr, herkes iyidir umarım

Dün akşam eşim 38.5 ateş ile erkenden geldi,sanırım termalde üşüttü, hemen acılı tavuk suyu çorba, terafflu Forte, viks derken bir güzel sarıp sarmaladim, bol bol ter atarak başlamadan savdik gribi çok şükür, sabah zımba gibi kalktı gitti işine...Zor bir gece oldu benim için...

Diyet tam gaz devam bu sabah itibariyle -6 kg çok şükür...Artık ödem gitti bundan sonra sporsuz gitmez, hiç de canım istemiyor bu ara spor yapmak ama zorundayım...Dün 2.5 km yürüdüm yarım saat..Ama artması gerek..

Bu ara çok şükür iştahsızim dün 14.00 de 1 kase yağsız tuzsuz mercimek çorba,4 ızgara köfte ve 1 kase cacık yedim.aksam da 1 bardak ayran içtim...

Gidecek inşallah..

Bu arada 2 gündür ellerim çok uyusuyordu, hatta sabah uykudan uyandırıyordu..Araştırdım doğum sonrası olurmuş magnezyum eksikliğinden ne garip o kadar para dokuyoruz doktorlara, hiç söylemiyorlar, yaz antibiyotiği gönder hastayı...Neyseki evde şase magnezyum vardı 2 gündür içiyorum, çok daha iyiyim..İllaki araştırıp bulacağız

Ohhh misss iyi günlerde kullan canım

Coook geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim..Havalar dengesiz dikkat etmek gerek

Ohhhh, sagsalim saglikla doğup iyi günlerde giysin inşallah bebisimiz..Az kalmış doğuma da Rabbim bi avazda kurtarsın insallah

no_name_ cok tesekkur ederim canım
Ne guzel kilo verdin ya
Bende veririm umarim.
Çok saol canim, oldukça mücadele etmekteyim gitsin diye..Ama ödem çoktu, önemli olan bundan sonra yağ yakımını sağlamak

Verirsin elbet, hiç sıkıntı yapma..

Oğlusun nasıl oldu bu arada? İyidir inşallah

Biraz daha iyi sinav haftasi bu hafta
Portakal sulari sıkıyorum
Balli muzlar falan toparlansın hemen diye.
Kilo daha fazla olunca belli bir kiloya kadar cabuk veriliyo.
Ama kilo daha az olunca zor oluyo
Ben kilolu degilim tamam ama kalcam cıkıyo giydiklerimde budan hoslanmiyorum.
Bolgesel calismam lazim ama spor falanda sevmiyorum.
Egzersizlere baslamam lazim.
Bir gaza gelmem lazim.

İyi çok şükür atlatmış..Salgın var sanırım, bi de koruyamiyoruz kendimizi..

Aynen öyle canım kilo az ise zor gidiyor hep derim 2 ayda 16 kg verdim de son kalan 6 kiloyu 4 ayda deli gibi spor ve diyet ile verebildim..

Bölgesel ise diyet değil spor gerekiyor, belki yeni yıl hedeflerinde olur spor..Zira ben de pek üşeniyorum bu ara spor yapmaya

ben de yakalı ve şapkalı sweet almıyorum. hediye gelen yakalı olduysa giydiriyorum. şapkalı olanlar çocuğun üstünde ekstra ağırlık yapıyor ve şapkasını taktırmıyorlar, bir işe yaramıyor diye düşünüyorum

Hangi bankada kasanız var memnun musun canım?
bazen istediğiniz bankada istediğiniz boy kasa kalmıyor. tek tek dolaşıp sormanız gerekiyor. küçük boy denen kasanın aslında epey genişliği varmış. ancak küçük boy kasalar ucuz olduğu için kalmıyor. orta boy kiralamak zorunda kalabiliyorsunuz. siz bence şimdiden bankaları dolaşın. bir arkadaşım ziraat uygun diye oradan kiralamak istemişti, ancak bulamamıştı.

2017 yılı için MTV oranları belli oldu. yeni zamlar pardon yeni düzenlemeler belli oldu. ocak ayında mtv ödemelerini hatırlatırız birbirimize yine

Eşim aradı az önce bugün çıkmayacaktı, fikir değiştirmiş, şehir dışı program yapmış, istersen alayım seni de dedi, ben tabi hazır asker hemen giyindim bile yılbaşı önü şu outletleri son kez talan edeyim..Bana yine yollar gözüktü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…