Ohhh misss iyi günlerde kullan canımAnnem istedigim tabaklari takimiyla almis bana canimss ya
Hic kiyamaz.
Anneler iyiki var
Ben sadece tabaklarini istiyordum amca satmiyolar oyle dedi sormus mal almaya gidince.
Dun ugramistik tamam kalsin ozaman dedim.
Fanusunu cok kullanmam diye almak istememistim annem almis gelmis.
Kek pasta yapiyosun kullanirsin dedi.
Eki Görüntüle 1930450
Coook geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim..Havalar dengesiz dikkat etmek gerekKızlar hayırlı günler herkese. Ben çok ağır grip oldum hafta sonu hep yattım öksürük genzim yanıyor burnum akıyordu. Bu gün doktora gittim 10tane antibiyotikli iğne ve2 tane ağrı kesici hap verdi. İlaçlar çok pahalı 75 lira fark verdim. Allahtan çalışıyorum ya çalışmayan yada sosyal güvencesi olmayan insanlar var nasıl ilaç alacaklar merak ediyorum. 1hafta izin aldım evdeyim dinlenmem gerek
Ohhhh, sagsalim saglikla doğup iyi günlerde giysin inşallah bebisimiz..Az kalmış doğuma da Rabbim bi avazda kurtarsın insallahMerhaba kızlar,
Bebek için alışveriş yaptıkyine . 0- 3 ayı tamamladık sonrası Allah Kerim.
Hamile kaldığımdan beri kendime hamilelik ihtiyaçları hariç( lohusa pijaması, emzirme sütyeni v.s) yalnızca 1 ad. hırka aldım diye hatırlıyorum. Aklıma bile gelmiyor artık kendime bir şey almak.
Ay sonuna kadar 70 tl paramız kaldı. Bir de benim cüzdanımın gizli köşesinde 50 tl var. Sanırım yeter.
Çalışırken her ay 1 gr altın alıyordum, onlarında bir kısmını bozdurduk az kaldı. Geçen onlara bakarken bir tanesinin içine 50 tl saklayıp unutmuşum. Çok sevindiriciydi.hiç görmemiş gibi yaptım.
Eşimin maaşına hala zam yapılmadı, umarım yeni yılla birlikte yapılır. Çok şükür yine de. Bu ay da borca düşmeden geçti. nasılsa.
Çok saol canim, oldukça mücadele etmekteyim gitsin diye..Ama ödem çoktu, önemli olan bundan sonra yağ yakımını sağlamak
Biraz daha iyi sinav haftasi bu haftaÇok saol canim, oldukça mücadele etmekteyim gitsin diye..Ama ödem çoktu, önemli olan bundan sonra yağ yakımını sağlamak
Verirsin elbet, hiç sıkıntı yapma..
Oğlusun nasıl oldu bu arada? İyidir inşallah
İyi çok şükür atlatmış..Salgın var sanırım, bi de koruyamiyoruz kendimizi..Biraz daha iyi sinav haftasi bu hafta
Portakal sulari sıkıyorum
Balli muzlar falan toparlansın hemen diye.
Kilo daha fazla olunca belli bir kiloya kadar cabuk veriliyo.
Ama kilo daha az olunca zor oluyo
Ben kilolu degilim tamam ama kalcam cıkıyo giydiklerimde budan hoslanmiyorum.
Bolgesel calismam lazim ama spor falanda sevmiyorum.
Egzersizlere baslamam lazim.
Bir gaza gelmem lazim.
ben de yakalı ve şapkalı sweet almıyorum. hediye gelen yakalı olduysa giydiriyorum. şapkalı olanlar çocuğun üstünde ekstra ağırlık yapıyor ve şapkasını taktırmıyorlar, bir işe yaramıyor diye düşünüyorumLcw nin bazı ürünleri naylon karşımlı oluyor , ellediğimde direk anlıyorum hatta görüntüde bile belli oluyor , onlardan asla almıyorum
Pamuk olanlarını alıyorum , yamulma renk solma olmadı ama bir iki eşofman altında hafif tüylenme oldu .. Ben bir kaç saatliğine de giyse her dışarı çıkmada eve gelir gelmez çıkarıp kirliye atıyorum , yani çok fazla yıkıyorum ondandır diye düşünüyorum
Bu arada oğlumun ensesi , sırtı çok terlediği için yakalı hiç bir şey almıyorum
Benim de kasam var annemle ortak. Altınları orda gördükçe seviyorum valla :))
Hem kahvaltı mekanın hem de üsküdardaki oyun alanının isimlerini alabilir miyim :)
bazen istediğiniz bankada istediğiniz boy kasa kalmıyor. tek tek dolaşıp sormanız gerekiyor. küçük boy denen kasanın aslında epey genişliği varmış. ancak küçük boy kasalar ucuz olduğu için kalmıyor. orta boy kiralamak zorunda kalabiliyorsunuz. siz bence şimdiden bankaları dolaşın. bir arkadaşım ziraat uygun diye oradan kiralamak istemişti, ancak bulamamıştı.Hangi bankada kasanız var memnun musun canım?
Sabah CNN de gram altın 127 görmüştüm, piyasalar açılınca artti az bir şey demekki..altın: 128.70 TL
euro: 3.67
dolar: 3.51
Olabilir cnm iş bankasından baktım ben. Aslında sabah biraz yüksek oluyor. Öğleden sonraya doğru azıcık daha düşüyor genelde.Sabah CNN de gram altın 127 görmüştüm, piyasalar açılınca artti az bir şey demekki..
Genel tavrı ufak da olsa düşüşte gibi altının..Aman azıcık düşsün de alalım...Olabilir cnm iş bankasından baktım ben. Aslında sabah biraz yüksek oluyor. Öğleden sonraya doğru azıcık daha düşüyor genelde.
Çok saol canim.... ben de ipin ucunu kaçırmadan ciddi indirime girmiş bir şey bulursam alacağım, yoksa ihtiyaç olan bir şey yok açıkçası...merhaba kızlar
iyi gezmelerno_name_
ben de alışveriş yapmak istiyorum ancak kendimi tutmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?