Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok saol canim.... ben de ipin ucunu kaçırmadan ciddi indirime girmiş bir şey bulursam alacağım, yoksa ihtiyaç olan bir şey yok açıkçası...
açıkçası benim de ihtiyacım olan bir şey yok.
sadece rengi farklı modeli farklı diye işte.
mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum.

Ben de çok sık yıkıyorum. Çünkü giydikten sonra en geç 1 saat içinde ya yerken bişey döküyor ya da boya bulaşıyor. Kreşten zaten üstü kirli geliyor. Lcw'da tüylenme ve renk atma problemi çok yaşadım. Bir de yaka kısımları yamuluyor. Fiyatları ucuz ama bana bu şekilde daha pahalıya geldi. Evde bile olsa çocuğu bozulmuş kıyafetle dolaştırmaktan hoşlanmıyorum. Bu sene lcw'dan birşey almayacağım daha. H&M'de yakın fiyatlarda Lcw ile ama onun da baya memnun kaldığım ürünleri olmakla birlikte elimde kalanları oldu.

Bazen o kadar indirim oluyor ki insan almadan gecemiyor...Bulunsun giyilir elbet diye alınanlar. .
Bak bu sene bu dediğini hallettim benBu kış 1 tane bordo pantolona ihtiyacım vardı. Onu aldım. Onun haricinde hiçbir şeye dönüp bakmadım bile. Geçen kış triko, pantolon vs. ihtiyaçlarımı almıştım. Bu sene giymediğim, dolabımda bulunsun birgün giyerim dediğim hiçbir şey yok. Aferin bana

Bu sene kendime hiç bir şey almadım diyebilirim, aktif calismayinca eldekiler ile idare edebildim,Cok kilo almama rağmen..Kilo verirsem dolap 38-4o beden giyecek dolu, uzun yıllar almasam olur...ama eşim çok seviyor değişik giyinsin, genelde ona alıyorum ben de...

kızlar bu aralar kozmetikte çok indirim oluyor gratis watsons cosmohome sephora aklınıza gelen hepsinde yüzde 50 indirim var kaçırmayın kullandıklarınızı yedekleyiin
Gratise gideceğim bugün, yılbaşı önü iyidir indirimler, saol canimmmm

Gratis kataloguna bakim bi netten.
Otaci sampuan kullaniyorum ama 25tl falan
Dusuk fiyata bi yakalayamadım.

Bazen o kadar indirim oluyor ki insan almadan gecemiyor...Bulunsun giyilir elbet diye alınanlar. .
evet bazen insan öyle diyor ama sonra da kısır bir döngü başlıyor.
misal bu kış pek giyemedin. eskimedi yıpranmadı haliyle seneye insan başla şeyler alıyor. hepsine sıra gelmiyor. az giyilince eskimiyor. ama daha sonra ki yıla modası geçiyor.
aaa ben bunu hiç giyemedim diyorum veremiyorum. böyle böyle derken heryer dolup taşıyor. ben şahsım adına bir sene sabredip bir şey almazsam bu döngüyü kırarım. şimdilik iyi gidiyorum bakalım.

Gratis kataloguna bakim bi netten.
Otaci sampuan kullaniyorum ama 25tl falan
Dusuk fiyata bi yakalayamadım.
Ben hamilelikte yves rocher sampuanlarini kullanıyordum, bitkisel diye..açıkçası çok da beğendim, fiyatları da uygun..Boyalı olduğu için saçlarım kreme ihtiyaç duyardım önceden, şimdi kremsiz gayet memnunum..

kızlar bu aralar kozmetikte çok indirim oluyor gratis watsons cosmohome sephora aklınıza gelen hepsinde yüzde 50 indirim var kaçırmayın kullandıklarınızı yedekleyiin
Gratis başladı mı indirime. Rimel almam lazım. Para harcamak için AVM ye girmiyorum ne zamandır. Bugün çıkışta ugrayayim.

Çok haklısın, aynen öyle oluyor etiketi bile soklmemis bir suru şey dolap bekliyor kendi adıma ben de bu sene kırdım, ama eşim için yapamıyorum..

kızlar haftaya arkadaşımın doğum günü hediye düşünüyorum kendisi hediye konusunda çok kafa ütüleyen birisi hep çok çok fazlasını ister. yıllarca aman laf etmesin diye hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Altın kolye alıp çikolata dolu kutu içinde vermiştim ama sonrasında bir laf arasında başkasının aldığı kolyenin taşı için onun aldığı çok büyük gibi bir şey söyledi tabi o kolye gümüştü amaç sadece laf söylemek işte neyse onun bana aldıklarına bakıyorum benim kadar ince düşünülmüş hiç bir şey yok ki o dönem ben çalışmıyordum bile. o yüzden bu sene 80- 100 arası bir hediye düşünüyorum. hediyenin maddi boyutuna bakan bir kimse . içimden gelse çok daha iyisini yaparım ama içimden gelmiyor işte ben bi cüzdan gördüm 90 lira gözüme az görünüyo hediye konusunda çok düşünüyorum rüyama bile giriyor ne alsam fikirlere açığım

bu kadar maddiyatçı birine değermi ki, rüyalarına girecek kadar? tabi yine senin kararın.

Öyle birine bu kadar düşünmezdim herhalde
Ne alırsan al beğenmeyecek Zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…