Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bence de aferin sana ben daha bugün koca bir hurç giysi verdim arkadaşım köye götürecek. Ve daha en az bir hurç böyle kullanılmayan ama kullanılması beklenen giysi var. Zayıflayacağım da birgün giyecem inşallah.

ben olsam almam bile nasılsa begenmeyeceksın dıye almadım derdim

Gratis kataloguna bakim bi netten.
Otaci sampuan kullaniyorum ama 25tl falan
Dusuk fiyata bi yakalayamadım.
cnm tresan al
ben onu kullanıyorum
o da bitkisel
gratiste 13 küsürdü
bende şampuan krem roll on ruj oje vs aldım
yarında fondoten rimel yedekleyım ındırım varken gratisten

Aslında benim kıyafet ihtiyacım var
Önceki sene Yen'i Doğum yapmıştım evdeydim pek bir şey almadım
Geçen kış dedim kilo vereyim alırım kış geçti yazın bir iki parça aldım ama yazıda evde geçirince çok ihtiyacım olmadı
Ama o verilen kilolar geri alındı
Kıyafette son baharda aldım ama bir iki pantolon ve swit alsam çok iyi olacak

Boynerde indirimler şahane..Dayanamadım eşime yine bir mont aldım,ama harikaydı, 260 dan 100 TL'ye inmis..Bugün sadece 2 bardak ayran içtim.eve gidince ızgara köfte salata yiyeceğim.son 1 saatlik yolumuz kaldı...

İyi akşamlar kızlar.
Ben okul - ev - iş arası gidip geliyorum. Finallerim başlıyor yılbaşından sonra. Yoğunum yani bu aralar.
Gratis kartımda birikmiş puan vardı. Yılbaşına kadar kullanılmayınca siliniyormuş puanlar. Ben de kendime bir eyeliner fırçası bir de kaş kalemi aldım. Para vermeme gerek kalmadı :)

Onun haricinde bu aralar kumbaraya daha çok para atabiliyorum. Miktar olarak değil gerçi. Aklıma geldikçe para atmaya başladım. Şu son 4-5 günde toplam da bi 15-20 tl kadar para attım sanırım.

Geçen gün kendime 10 dolar aldım. Kumbaraya attım. Miktarı küçük ama mutlu ediyor beni. Bundan sonra her ay normal tl birikimim haricinde 10 ya da 20 dolar da köşeye atacağım. Bu ay zulaya bi 400 tl daha atabilmeyi umuyorum. Ay başı gelse, yeni yıla girsekte taze bir nefes alsak güzel olacak bence.

Ben kart puanlarını sordum bankayı arayıp. Çünkü işbanlası maximiles kartımda mil var. Ve onunla uçak bileti alacağız.
Puanlar 2 yılda bir silinir dedi bayan. 2014 yılında biriken ve şu ana dek kullanılmayanlar 2016 aralık ayında silinir dedi.

Ben de miller silinmiyor ama para siliniyor diye biliyorum

Bilemiyorum Canım ya. Bayan böyle açıkladı. Hatta silinecekse bileti alayım dedim. Silinmez dedi. Ay inşallah silinmez
İnşallah canım ama sen yarın bi daha sor istersen emin olmuş olursun, esimde şirket kk kullanıyor puan silinir, miller silinmiyor dedi ama sormakta fayda var..

Valla bu yıl başardığım nadir konulardan kendisi. Benim de vardı zayıflayınca giyeceklerim. Bu yıl içinde hepsini verdim. Zira 1 kilo verip 2 alıyorum
Eğer seneye istediğim kiloya inmeyi başarırsam o zaman kendime hediye olarak birşeyler alırım

İnşallah canım ama sen yarın bi daha sor istersen emin olmuş olursun, esimde şirket kk kullanıyor puan silinir, miller silinmiyor dedi ama sormakta fayda var..
Benim wings kartım var. Millerin bir kısmının silineceğine dair mail geldi.

Güle güle kullan çok zarif ve hoş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…