Bence de aferin sanaBak bu sene bu dediğini hallettim benBu kış 1 tane bordo pantolona ihtiyacım vardı. Onu aldım. Onun haricinde hiçbir şeye dönüp bakmadım bile. Geçen kış triko, pantolon vs. ihtiyaçlarımı almıştım. Bu sene giymediğim, dolabımda bulunsun birgün giyerim dediğim hiçbir şey yok. Aferin bana
ben olsam almam bile nasılsa begenmeyeceksın dıye almadım derdimkızlar haftaya arkadaşımın doğum günü hediye düşünüyorum kendisi hediye konusunda çok kafa ütüleyen birisihep çok çok fazlasını ister. yıllarca aman laf etmesin diye hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Altın kolye alıp çikolata dolu kutu içinde vermiştim ama sonrasında bir laf arasında başkasının aldığı kolyenin taşı için onun aldığı çok büyük gibi bir şey söyledi tabi o kolye gümüştü amaç sadece laf söylemek işte neyse onun bana aldıklarına bakıyorum benim kadar ince düşünülmüş hiç bir şey yok ki o dönem ben çalışmıyordum bile. o yüzden bu sene 80- 100 arası bir hediye düşünüyorum. hediyenin maddi boyutuna bakan bir kimse . içimden gelse çok daha iyisini yaparım ama içimden gelmiyor işte ben bi cüzdan gördüm 90 lira gözüme az görünüyo hediye konusunda çok düşünüyorum rüyama bile giriyor ne alsam fikirlere açığım
cnm tresan alGratis kataloguna bakim bi netten.
Otaci sampuan kullaniyorum ama 25tl falan
Dusuk fiyata bi yakalayamadım.
Ben de miller silinmiyor ama para siliniyor diye biliyorumBen kart puanlarını sordum bankayı arayıp. Çünkü işbanlası maximiles kartımda mil var. Ve onunla uçak bileti alacağız.
Puanlar 2 yılda bir silinir dedi bayan. 2014 yılında biriken ve şu ana dek kullanılmayanlar 2016 aralık ayında silinir dedi.
Bilemiyorum Canım ya. Bayan böyle açıkladı. Hatta silinecekse bileti alayım dedim. Silinmez dedi. Ay inşallah silinmezBen de miller silinmiyor ama para siliniyor diye biliyorum
İnşallah canım ama sen yarın bi daha sor istersen emin olmuş olursun, esimde şirket kk kullanıyor puan silinir, miller silinmiyor dedi ama sormakta fayda var..Bilemiyorum Canım ya. Bayan böyle açıkladı. Hatta silinecekse bileti alayım dedim. Silinmez dedi. Ay inşallah silinmez
Valla bu yıl başardığım nadir konulardan kendisi. Benim de vardı zayıflayınca giyeceklerim. Bu yıl içinde hepsini verdim. Zira 1 kilo verip 2 alıyorumBence de aferin sanaben daha bugün koca bir hurç giysi verdim arkadaşım köye götürecek. Ve daha en az bir hurç böyle kullanılmayan ama kullanılması beklenen giysi var. Zayıflayacağım da birgün giyecem inşallah.
Benim wings kartım var. Millerin bir kısmının silineceğine dair mail geldi.İnşallah canım ama sen yarın bi daha sor istersen emin olmuş olursun, esimde şirket kk kullanıyor puan silinir, miller silinmiyor dedi ama sormakta fayda var..
Annem istedigim tabaklari takimiyla almis bana canimss ya
Hic kiyamaz.
Anneler iyiki var
Ben sadece tabaklarini istiyordum amca satmiyolar oyle dedi sormus mal almaya gidince.
Dun ugramistik tamam kalsin ozaman dedim.
Fanusunu cok kullanmam diye almak istememistim annem almis gelmis.
Kek pasta yapiyosun kullanirsin dedi.
Eki Görüntüle 1930450
Güle güle kullan çok zarif ve hoş :))Annem istedigim tabaklari takimiyla almis bana canimss ya
Hic kiyamaz.
Anneler iyiki var
Ben sadece tabaklarini istiyordum amca satmiyolar oyle dedi sormus mal almaya gidince.
Dun ugramistik tamam kalsin ozaman dedim.
Fanusunu cok kullanmam diye almak istememistim annem almis gelmis.
Kek pasta yapiyosun kullanirsin dedi.
Eki Görüntüle 1930450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?