Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu aralar sadece ödemelere yetişmeye çalışıyorum. Yıl sonu bizler için ödeme demek. Gelen fazlasıyla gidiyor bir çırpıda. İnşallah ocak ayı gibi yine devam edeceğim. Ufak ufak atıyorum yine de birseyler tabi.
Yıllık bilanço çıkardım. Gayet güzel. 2017 ye yeni hedefler , azim ve kararlılıkla baslayacagim inşallah. Yapacaklarımı tek tek belirledim.
Rahat bir zamanda uzun uzun yazarım.

Boynerde indirimler şahane..Dayanamadım eşime yine bir mont aldım,ama harikaydı, 260 dan 100 TL'ye inmis..Bugün sadece 2 bardak ayran içtim.eve gidince ızgara köfte salata yiyeceğim.son 1 saatlik yolumuz kaldı...

Boyner indirimleri netle mağaza aynı anda mı oluyor yoksa nete özel mi oluyor ?

Fiyat baya düşmüş , Bu indirim devam ediyor mu , rica etsem montun fotoğrafını ekler misiniz ? Ben de eşime alabilirim ..

Boyner indirimleri netle mağaza aynı anda mı oluyor yoksa nete özel mi oluyor ?

Fiyat baya düşmüş , Bu indirim devam ediyor mu , rica etsem montun fotoğrafını ekler misiniz ? Ben de eşime alabilirim ..
Arkadaşım montun resmini özelden attım, etiketini de sokmemistim markayı bulabilesin diye marka ile gönderdim.ben mağazadan alıyorum ... denemeden almıyoruz.bunlar bedenleri az kalan ceketler.derisi yumuşacık ve çok modern, spor duruyor.koyu kahve aldım çünkü her rengi var esimin.limon montlar çok güzel oluyor, çok hafif , dayanıklı ve ısıtıcı..Mağazaya gidersen bulabilirsin.1 ay önce boynerden yine us polo mont almıştım o da 800 lerden 350 TL'ye düşmüştü, dün polonun kendi mağazasında aynı ceket 811 TL idi.esinin mont ihtiyacı varsa mutlaka gidip bakın.denemeden almayın ama her modelde beden farklı oluyor. Dün 2 . ürün %50 indirimliydi, beden beğenmediği için eşim seçip alamadık.kaldi o hakkımız...

Günaydın tatlimmm, iyi misin? Bebislerimiz iyidir inşallah.. bulantilar geçti mi?
canım günaydın, iyiyim çok şükür. bebişlere her hafta kontrole gitmesem olmuyor, paranoya işte önceki kayıpların etkisi dün gittim iyilerdi çok şükür büyümüşler sıpalar. sen nasılsın nasıl gidiyor diyet?

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım..Bugün evde olup temizlik ve yemek yapayım istiyorum..Bi ara markete gidip lahana alacağım.kapuska yapmak istiyorum..Yılbaşı akşamı için henüz alış veriş yapmadım henüz ne yapacağımız da belli değil ..Evde olmak istiyoruz ama emin değilim...

Maşallah maşallah, sen hiç stres yapma, her şey çok güzel olacak inşallah

Diyet aynen devam tatlım, spor yapmam gerek pek yapamıyorum ama aç aç geziyorum

Bende geldim tasarruf yapmaya. :))
Hoşgeldiniz bool tasarruflar o halde
Bizde de bu ara durum bu.
Ne ara o kart okadar kabariyo anlamiyoruz bile.
Ki bu ara cok kacamakda yapmadik.
Hafta sonlari evdeyiz hemen hemen.
Anlamadim bende.

Hoşgeldiniz bool tasarruflar o halde

Bizde de bu ara durum bu.
Ne ara o kart okadar kabariyo anlamiyoruz bile.
Ki bu ara cok kacamakda yapmadik.
Hafta sonlari evdeyiz hemen hemen.
Anlamadim bende.
Bu ara ben de çok açıldım, hep yeni yılda boyle olmayacak deyip deyip alıyorum.psikolojim mı bozuk bilemedim ki, harcama isteğim var 1 aydır bozukluk biriktiriyordum, dün alış verişe giderken açtım kumbarami 341 TL olmuş, oradan harcadım hatta, 121 TL oradan gitti..220 kaldi..Sonra bi de üzüldüm, pişman oldum kumbarami açtım diye, hemen yerine koyacağım

Dün akşam büyük bir tedbirsizlik yaptım, lavabo açıcı aldım, mutfak lavabom için, üstüne kaynar suyu döktüğüm an 1 tanecik parçacık elimin üstüne sıçradı..Hiç olmazdı böyle bir şey, nasıl bir yanma anlatamam hemen bol su ile yıkadım, buz koydum, o bir parçacık zerrecik bütün elimin kabarmasina sebep oldu..Neyseki 1-2 saate geçti, bu lavabo açıcıların kimyasalıni mı arttırdılar anlamadım ki.aman çok dikkat edin kızlar, dalgınlığiniza gelmesin

Yılbasi icin esimin arkadasindayiz.
Cok da istemeyerek oluyo ama esim istiyo mecburen.
Eve alis veris yapmadim yapmıcam bu hafta.

Dün boynere bakmadim keske baksaymisim es gectim orayim.

Bu ara zaman bile bereketsiz.
Yetmiyo
Surekli hareket halindeyim.
Dün aksam oturdugumda saat 11olmustu.
Sabah uyuyorum biraz sonra gün yetmiyo
Aksamlari zaten hic saymiyorum.
Okula git gel bölük bölük oluyo isler.

Ben magzalarda cok indirim goremedim
Lcw bazi kazaklar 24.90falandi.
Kotonda bedeni kalmayan ya 34-36yada 42-44 olan pantolonlarda indirim vardi 23tl idi.
Ama bakmak lazim hepsinde degil.
Denedim 1tane kalibini sevmedim.
Bluzlar yine pahaliydi 49-59tl falandi baktiklarim.
Bazilarida gercekden cok sacma sapan seyler.

Kisa kazaklar ve triko elbiseler var her yerde.
Öö geliyo her magza digerinin aynisi
Ben buraya girmemismiydim yaw oldum bi ara.
Ayni seyler.

Bende karttan cekiyorum nolcak bilmiyorum.
Zulama dokunmim diyorum ama yarin bi dokunucam sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…