- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Boynerde indirimler şahane..Dayanamadım eşime yine bir mont aldım,ama harikaydı, 260 dan 100 TL'ye inmis..Bugün sadece 2 bardak ayran içtim.eve gidince ızgara köfte salata yiyeceğim.son 1 saatlik yolumuz kaldı...
Fikrimühim nedir acaba?Fikrimühim yine ürün deneyimi kampanyası yapmış. Nescafee white chocolate mocha üretmiş. Onu gönderecekler. Bende katıldım. İnşallah gönderirler yine. Daha önce ülker bir kutu dolsu abur cubur selfi çubuğu falan göndermişti.
Arkadaşım montun resmini özelden attım, etiketini de sokmemistim markayı bulabilesin diye marka ile gönderdim.ben mağazadan alıyorum ... denemeden almıyoruz.bunlar bedenleri az kalan ceketler.derisi yumuşacık ve çok modern, spor duruyor.koyu kahve aldım çünkü her rengi var esimin.limon montlar çok güzel oluyor, çok hafif , dayanıklı ve ısıtıcı..Mağazaya gidersen bulabilirsin.1 ay önce boynerden yine us polo mont almıştım o da 800 lerden 350 TL'ye düşmüştü, dün polonun kendi mağazasında aynı ceket 811 TL idi.esinin mont ihtiyacı varsa mutlaka gidip bakın.denemeden almayın ama her modelde beden farklı oluyor. Dün 2 . ürün %50 indirimliydi, beden beğenmediği için eşim seçip alamadık.kaldi o hakkımız...Boyner indirimleri netle mağaza aynı anda mı oluyor yoksa nete özel mi oluyor ?
Fiyat baya düşmüş , Bu indirim devam ediyor mu , rica etsem montun fotoğrafını ekler misiniz ? Ben de eşime alabilirim ..
Günaydın tatlimmm, iyi misin? Bebislerimiz iyidir inşallah.. bulantilar geçti mi?dün eşimle yılbaşı gecesi için alışveriş yaptık misafirlerimiz olacak. 340 lira harcadık daha bunun içinde et yok onu son gün alacak eşim.
canım günaydın, iyiyim çok şükür. bebişlere her hafta kontrole gitmesem olmuyor, paranoya işte önceki kayıpların etkisiGünaydın tatlimmm, iyi misin? Bebislerimiz iyidir inşallah.. bulantilar geçti mi?
Cok tesekkür ederim.Güle güle kullan çok zarif ve hoş :))
Maşallah maşallah, sen hiç stres yapma, her şey çok güzel olacak inşallahcanım günaydın, iyiyim çok şükür. bebişlere her hafta kontrole gitmesem olmuyor, paranoya işte önceki kayıpların etkisidün gittim iyilerdi çok şükür büyümüşler sıpalar. sen nasılsın nasıl gidiyor diyet?
İyi çok şükür, Aman bulantı olmasın dabulantılar geçti gibi ama iştahım yeni yiyeceklere açılmadı henüz. karbonhidrata devam.
Hoşgeldiniz bool tasarruflar o haldeBende geldim tasarruf yapmaya. :))
Bizde de bu ara durum bu.Bu aralar sadece ödemelere yetişmeye çalışıyorum. Yıl sonu bizler için ödeme demek. Gelen fazlasıyla gidiyor bir çırpıda. İnşallah ocak ayı gibi yine devam edeceğim. Ufak ufak atıyorum yine de birseyler tabi.
Yıllık bilanço çıkardım. Gayet güzel. 2017 ye yeni hedefler , azim ve kararlılıkla baslayacagim inşallah. Yapacaklarımı tek tek belirledim.
Rahat bir zamanda uzun uzun yazarım.
Bu ara ben de çok açıldım, hep yeni yılda boyle olmayacak deyip deyip alıyorum.psikolojim mı bozuk bilemedim ki, harcama isteğim varHoşgeldiniz bool tasarruflar o halde
Bizde de bu ara durum bu.
Ne ara o kart okadar kabariyo anlamiyoruz bile.
Ki bu ara cok kacamakda yapmadik.
Hafta sonlari evdeyiz hemen hemen.
Anlamadim bende.
Bende karttan cekiyorum nolcak bilmiyorum.Bu ara ben de çok açıldım, hep yeni yılda boyle olmayacak deyip deyip alıyorum.psikolojim mı bozuk bilemedim ki, harcama isteğim var1 aydır bozukluk biriktiriyordum, dün alış verişe giderken açtım kumbarami 341 TL olmuş, oradan harcadım hatta, 121 TL oradan gitti..220 kaldi..Sonra bi de üzüldüm, pişman oldum kumbarami açtım diye, hemen yerine koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?