Dün akşam büyük bir tedbirsizlik yaptım, lavabo açıcı aldım, mutfak lavabom için, üstüne kaynar suyu döktüğüm an 1 tanecik parçacık elimin üstüne sıçradı..Hiç olmazdı böyle bir şey, nasıl bir yanma anlatamam hemen bol su ile yıkadım, buz koydum, o bir parçacık zerrecik bütün elimin kabarmasina sebep oldu..Neyseki 1-2 saate geçti, bu lavabo açıcıların kimyasalıni mı arttırdılar anlamadım ki.aman çok dikkat edin kızlar, dalgınlığiniza gelmesin
Öyle canım, kostik asit varmış içindeAsitlidir sanirim aman dikkat!
Tuz ruhunun icerigiyle ayni olabilir.
Bende kullaniyorum onlardan suyu dokunce kayniyo resmen kendimi geriye cekip öyle dokuyorum buhari yuzumle temas etmesin diye.
Keske kimyasal hic kullanmasak ama mecbur kullaniyoruz.
zaten onları hiç kullanmayın diyorlar her şekilde sağlığa ve evdeki borulara zararlı.Dün akşam büyük bir tedbirsizlik yaptım, lavabo açıcı aldım, mutfak lavabom için, üstüne kaynar suyu döktüğüm an 1 tanecik parçacık elimin üstüne sıçradı..Hiç olmazdı böyle bir şey, nasıl bir yanma anlatamam hemen bol su ile yıkadım, buz koydum, o bir parçacık zerrecik bütün elimin kabarmasina sebep oldu..Neyseki 1-2 saate geçti, bu lavabo açıcıların kimyasalıni mı arttırdılar anlamadım ki.aman çok dikkat edin kızlar, dalgınlığiniza gelmesin
Eşim bile üzüldü kumbarayi açmama, ilgisiz gibi duruyor ama hoşuna gitmiş kumbara fikriBende karttan cekiyorum nolcak bilmiyorum.
Zulama dokunmim diyorum ama yarin bi dokunucam sanirim.
Her tür boruda kullanılır demiş, ben de 1 yıldır falan yapmıyordum, çok güzel açtı ama..Öncesinde karbonat sirke yapıyordum o da açıyordu ama geçici oluyordu...zaten onları hiç kullanmayın diyorlar her şekilde sağlığa ve evdeki borulara zararlı.
Canim izleyin vallahi çok etkileyici, canan Karatay in yıllardır bas bas bağırdığı şeyler..Etkileyici bir şekilde gözönüne serilmiş.ben abur cubur hiç yemem neden kilo alıyorum derdim, hepsinin cevabı çok açık sergilenmiş..
Meyvenin de hiç masum olmadığı , meyve şekeri olan fruktozun vücut tarafından yakilamayip yağ olarak depolandığı anlatılmış..Masum ve sağlıklı sandığımız neler var maalesef.. Karatay Hep; “şeker çocukların alkoludur" der, resmen bağımlılık yaptığını çok güzel anlatmışlar..bu ara evde misafir var yılbaşından sonra ilk iş onu izleyelim o zaman
şöyle diyim ki eşimin tatlı abur cubur yemediği gün yok
oğlumda babadan gördükçe yemek istiyor tabi kuru meyve ve kuruyemişle aldatmaya çalışıyorum onları
Meyvenin de hiç masum olmadığı , meyve şekeri olan fruktozun vücut tarafından yakilamayip yağ olarak depolandığı anlatılmış..Masum ve sağlıklı sandığımız neler var maalesef.. Karatay Hep; “şeker çocukların alkoludur" der, resmen bağımlılık yaptığını çok güzel anlatmışlar..[/Q
meyveyi bende çok severim
yaklaşık 15 gündür bende abur cubur yemiyordum ama dün çayın yanında yedim
ağzımda tuhaf bir tat bıraktı
keşke hiç hayatımıza sokmasaydık ama ne mümkün
İnşallah yeni yılda birlikte de yaparız,benim yolum uzun, istediğin zaman takılabilirsin banagünaydın,
diyet konusunda size çok özeniyorum.her gün diyete başlayıp akşam eve gidince kuruyemiş yiyorum ama fazla yediğim için sabah uyandığımda midem bi garip oluyo.
hafta sonunda şehir dışından arkadaşlarım gelcek bu akşam eve giderken kahvaltılık almam lazım dolap tam takır. alıcaklarımı yazdım ama umarım çok açılmam
İnşallah yeni yılda birlikte de yaparız,benim yolum uzun, istediğin zaman takılabilirsin bana
Ohh ne güzel o halde yeni yılda hazır hissedersen kendini, başlarız birliktegeçen yıl 11 kilo vermiştim bu yıl 9 kilosunu aldımyeniden vermek gerek. senin azmin benimde azimlendiriyo
Meyveler , taze sıkılmış meyve sulari...corn flakes...her sabah Amerikan ailelerin tüm dizi ve filmlerde kase kase doldurup çocuklarına yedirdikleri zehirler...Diyetteyim diye yıllarca sabah yediğim corn flakesno_name_ sağlıklı sandığımız neler mesela? gerçekten şeker tam bir zehir..
kızlar bizim amerika işi ciddiye bindi. eşim bana sordu burda yaşamak ister misin diye, ben de evet dedim. ama korkuyorum.. ülke, hatta kıta değiştirmek çok korkutucu geliyor bana. orda nerdeyse yiyecek hiçbirşey yok.. herşey domuzyağı, konserve, hormonlu gıdalar. iklimi desen -20' yi buluyormuş. canada sınırında bir yer. ve bulunacağımız yer tamamıyla düzlük.. yani alabildiğine hiçbişey yok:) ne bir deniz, ne bir doğal güzellik, hastane ve okul bile çok uzakta.
canım ülkemin doğal güzellikleri, besinleri, iklimi..
sabredip bir süre para biriktirir döneriz diye düşünüyorum en azından..
kafam çok karışık hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?