Küçük Düşün Büyük Olsun!

Asitlidir sanirim aman dikkat!
Tuz ruhunun icerigiyle ayni olabilir.

Bende kullaniyorum onlardan suyu dokunce kayniyo resmen kendimi geriye cekip öyle dokuyorum buhari yuzumle temas etmesin diye.

Keske kimyasal hic kullanmasak ama mecbur kullaniyoruz.

Öyle canım, kostik asit varmış içinde eldiven maske falan kullanmak gerekiyor sanırım, hiç olmazdı bi anda acele ettim dalgınlığima geldi...

zaten onları hiç kullanmayın diyorlar her şekilde sağlığa ve evdeki borulara zararlı.

zaten onları hiç kullanmayın diyorlar her şekilde sağlığa ve evdeki borulara zararlı.
Her tür boruda kullanılır demiş, ben de 1 yıldır falan yapmıyordum, çok güzel açtı ama..Öncesinde karbonat sirke yapıyordum o da açıyordu ama geçici oluyordu...

Kizlarrrrrrrr, fırsat bulursanız lütfen ama lütfen internetten that sugar filmini izleyin...Bir kaç gündür izlemeyi istiyorduk fakat YouTube yavaşladığı için yüklenmiyordu, dün yorgun argın yolculuk dönüşü yarısına kadar izleyebildik...Avustralyalı bir adam ilk önce günlük 40 Gr şeker içeren sağlıklı besinler, dikkat! Abur cubur değil, sağlıklı olarak lanse edilen besinleri tüketerek bunun 60 günde vücuduna ve ruhsal durumuna yapacağı etkiyi gün gün kameraya almış..İnanılmaz olmuş..3-4 uzman kontrolünde habire enzimleri, kilosu vs ölçülüyor..Biz henüz 18. Günde kaldık..Sonundaki felaketi bekliyorum açıkçası...

Marketten abur cubur almadan çıkmayan eşim resmen tövbe etti..Bugün diğer yarısını izleyeceğiz .. lütfen fırsat bulup izleyin...

Günaydın kızlar
tr_lelli tabakların çok cici güle güle kullan anneciğinin kesesine bereket
no_name_ o belgeseli duydum bende ama izleyemedim eşim çok tatlı yer izlesek iyi olur yani
Canim izleyin vallahi çok etkileyici, canan Karatay in yıllardır bas bas bağırdığı şeyler..Etkileyici bir şekilde gözönüne serilmiş.ben abur cubur hiç yemem neden kilo alıyorum derdim, hepsinin cevabı çok açık sergilenmiş..

bu ara evde misafir var yılbaşından sonra ilk iş onu izleyelim o zaman
şöyle diyim ki eşimin tatlı abur cubur yemediği gün yok
oğlumda babadan gördükçe yemek istiyor tabi kuru meyve ve kuruyemişle aldatmaya çalışıyorum onları

Meyvenin de hiç masum olmadığı , meyve şekeri olan fruktozun vücut tarafından yakilamayip yağ olarak depolandığı anlatılmış..Masum ve sağlıklı sandığımız neler var maalesef.. Karatay Hep; “şeker çocukların alkoludur" der, resmen bağımlılık yaptığını çok güzel anlatmışlar..

günaydın,
diyet konusunda size çok özeniyorum.her gün diyete başlayıp akşam eve gidince kuruyemiş yiyorum ama fazla yediğim için sabah uyandığımda midem bi garip oluyo.
hafta sonunda şehir dışından arkadaşlarım gelcek bu akşam eve giderken kahvaltılık almam lazım dolap tam takır. alıcaklarımı yazdım ama umarım çok açılmam

İnşallah yeni yılda birlikte de yaparız,benim yolum uzun, istediğin zaman takılabilirsin bana

Günaydın kızlar
4 ayda biriken para elimizden uçtu gitti
Sıfırlandık resmen
Sağlık olsun hemen başlıyoruz tekrar
Rüyamda eski Bi çantammış içinde desteyle para ve gram altın euro buldumgerceği de nasip olsun
Bu arada ben tatlıyı cok severim izleyim videoyu mutlaka tesekkür ederim
Bugun avmye gıdecem indirim kovalayım azcık

no_name_ sağlıklı sandığımız neler mesela? gerçekten şeker tam bir zehir..

kızlar bizim amerika işi ciddiye bindi. eşim bana sordu burda yaşamak ister misin diye, ben de evet dedim. ama korkuyorum.. ülke, hatta kıta değiştirmek çok korkutucu geliyor bana. orda nerdeyse yiyecek hiçbirşey yok.. herşey domuzyağı, konserve, hormonlu gıdalar. iklimi desen -20' yi buluyormuş. canada sınırında bir yer. ve bulunacağımız yer tamamıyla düzlük.. yani alabildiğine hiçbişey yok:) ne bir deniz, ne bir doğal güzellik, hastane ve okul bile çok uzakta.
canım ülkemin doğal güzellikleri, besinleri, iklimi..
sabredip bir süre para biriktirir döneriz diye düşünüyorum en azından..
kafam çok karışık hala..

Meyveler , taze sıkılmış meyve sulari...corn flakes...her sabah Amerikan ailelerin tüm dizi ve filmlerde kase kase doldurup çocuklarına yedirdikleri zehirler...Diyetteyim diye yıllarca sabah yediğim corn flakes su an aklıma ikisi geldi, izle derim filmi canım..

Amerika fikri ürkütücü bence de.. ülkeden o kadar uzakta olma fikri de ürkütücü..Seni çok iyi anlıyorum...Çok iyi düşünülerek karar vermeli.Rabbim hakkınizda hayırlısıní versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…