Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayra çıksın ruyan insallah,
Filmi izle mutlaka...
Boyner in indirimleri çok güzel, öneririm...İyi alış verişler

Ben senin yerinde olsam oraya gider, çocuğumu orada doğururum. Zaten çocuğun doğduğu ilk zamanlar burnunu evden çıkartamıyorsun. Çocuğun geleceği açısından çok avantajlı bir durum olur. Sen de dilini geliştirebilirsin.

Bnce hiç düşünme git
Keske bnmde yurtdışında yasama şansım olsa
Burası artık yaşanmaz Bi yer oldu
Ülkem gibisi yok ama şartlar cooook kötüye gidiyor
Geleceğim için Bnde gitmek isterdim
Kanada'da yasamayı isterim ben mesela
Olumlu tarafından bak cnm

Netten hiç almadım, eşim de ben gibi iri olduğu için illa denemek gerekiyor bazı markada XXL bazısında xl oluyor o yüzden ben riske atamiyorum
Ben hep alıyorum netten olmayınca geri gönderiyorum iade edıyorum
Senin boy kac cnm
Diyet yapıyorsun da boy da var heralde senin

Ben hep alıyorum netten olmayınca geri gönderiyorum iade edıyorum
Senin boy kac cnm
Diyet yapıyorsun da boy da var heralde senin
1.70 canım..Kiloyu kaldırıyor neyseki ama ipin ucu kaçınca hoş durmuyor, kemikler de çok iri bizde...

limon çocuk montunu oğluma aldım geçen yıl indirimde değil. bu yıl da sarısını alayım diyordum ama eşim rengini beğenmedi. dediğin gibi hafif ve güzel oluyor. gelecek yıl giymesi için koton da indirimden çok güzel mont aldım. dışı mavi, içi sarı, 40 TL idi. gelecek yıla olacak montları var ama çeşit olsun ve 2 yıl giysin diye biraz büyük aldım. kızın da kabanı gelecek kış olur. benim çocuklar başkalarının çocukları gibi büyümedikleri için, ufak tefekler ve ayak numaraları hariç irileşmezler, aldığım mont tarzı şeyleri iki kış giyiyorlar.

senin gebelik spontan mı? bir de tek mi çift yumurta mı? doğumdan sonra yanında kalacak yakının var mı? iki çocuk zor olacak. doğum 37. hafta olarak hesaplanırsa, hangi aya gelecek.

Fikrimühim nedir acaba?
Bir internet sitesi,üyelerine ücretsiz olarak anlaştığı firmaların ürünlerini gönderiyor.Bu ürünleri kullanıp deneyimlerinizi fikrimühimin sitesine yazıyorsunuz.

Arada anketler falan gönderiyorlar.Onlarıda cevapladığınızda puan kazanıyorsunuz. Sonra puanlarla hediyenizi seçiyorsunuz siteden.

Hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Avon vs gini bir networking işi değil yani.
Belli Firmalar bloger ve youtuberlara ürün gönderirdi. Ama artık halkın gücüne ikna oldular ve reklamlarını bu şekilde yapıyorlar

her ay bir şey çıkıyor, tam giderleri azalttım diyorum. geriliyorum böyle olunca elime 100 tl kalmıyor. ocak ayında yardımcı bayana 100 tl zam yapacağım, geçen ay bir sigorta için 700 tl yi 2 ye böldürdüm, bu da hesapta yoktu. nisan ayına kadar arabanın kaskosu kartta taksitle devam ediyor, ona da 340 tl gidiyor. nisan ayından itibaren 100 tl BES kesilecek. kardeşim aradı 500 tl istedi, öğrenci. tam taksitleri azalttım diyorum yeni bir şey çıkıyor. ocak ayında 525 tl mtv var. mart ayında ev vergileri, kira gelir vergisi vs. nisan ayına kadar hediyelik bir çeyrek ve bir yarım altın almam lazım. 2 tane ata lirası borcum var. oyyyyyyy her gün yeni bir şey çıkmasa şu borç altınları yapmaya çalışacağım.
ya anlamıyorum insanlar nasıl yetiştiriyor. dün market alışverişi yaptım. küçücük bir pakette kuru bamya 100 gr sanırım 14 TL. yanına bir kaç parça şey daha aldım, 65 tl tuttu. kart kesilinceye kadar sürekli marketten bir şeyler al, öde öde elimde bir şey kalmıyor. amacım birikim yapmak falan değil zaten, sadece yettirebilmek.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamakta zorluk çekiyorum.

bir de şubat ayında bir akrabanın çocuğunun doğum günü olacak. oğluma 3 yaş doğum günüde 250-300 liralık bir hediye almışlardı. ben de hediye almak istemiyorum. yeterince giysisi vs var, çok da hediye geliyor. bu yıl hediyelik gram altın alayım diyorum, her yıl bu şekilde hediye vereyim. şimdi onun hediyesine karşılık ufak bir şey alamam. ayıp olmaz değil mi? annesine de açıklarım artık ekonomik kriz var, en güzel hediye bu, sen kendince değerlendir vs derim.

benim çok işim var, yapasım da yok, yazdıkça yazıyorum, öğleden sonra ciddi şekilde çalışmam gerecek işleri yetiştirmek için. öğle arası doğum yapan arkadaşa gideceğim. 1 aylık süre zarfında doğum ve ev hediyesi gibi bir şey görünmüyor şimdilik, bunu da hallettim mi tamamdır. eylül gibi 4 arkadaşa bebek görmeye gittim.
ocaktan sonra da bir kaç kişiye ev görmeye gideceğim.

Bence çok güzel bir düşünce. Bende eğer bebekli bir aileye gideceksem bez, mama; daha büyük bir çocuksa maddi durumumun yettiği kadar nakit veriyorum. Herkes daha çok memnun olduğunu belirtiyor

Bence çok da güzel düşünmüşsün altın da olur, nakit de.

Günaydın kızlar
tr_lelli tabakların çok cici güle güle kullan anneciğinin kesesine bereket
no_name_ o belgeseli duydum bende ama izleyemedim eşim çok tatlı yer izlesek iyi olur yani
Sagol canim.
1.68im bnde şu an kilo 58
55 olmk istiyorum
Cnm video 1.21 olan hugh jakman mı
Biz senle hep ayni gidiyoruz verelim kanka
Birlikete verelim.

no_name_ benimde izlemen gerek
Cunku evde 1kuri aburcubur var ve ben bu yuzden kil veremiyorum bence.

izlerim canım fırsatını bulunca. bilmiyorum ya, maddi açıdan iyi olabilir de, orda mutsuz olacağımı hissediyorum. amin hayırlısı olsun inşallah sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…