Hayra çıksın ruyan insallah,Günaydın kızlar
4 ayda biriken para elimizden uçtu gitti
Sıfırlandık resmen
Sağlık olsun hemen başlıyoruz tekrar
Rüyamda eski Bi çantammış içinde desteyle para ve gram altın euro buldumgerceği de nasip olsun
Bu arada ben tatlıyı cok severim izleyim videoyu mutlaka tesekkür ederim
Bugun avmye gıdecem indirim kovalayım azcık
Ben senin yerinde olsam oraya gider, çocuğumu orada doğururum. Zaten çocuğun doğduğu ilk zamanlar burnunu evden çıkartamıyorsun. Çocuğun geleceği açısından çok avantajlı bir durum olur. Sen de dilini geliştirebilirsin.no_name_ sağlıklı sandığımız neler mesela? gerçekten şeker tam bir zehir..
kızlar bizim amerika işi ciddiye bindi. eşim bana sordu burda yaşamak ister misin diye, ben de evet dedim. ama korkuyorum.. ülke, hatta kıta değiştirmek çok korkutucu geliyor bana. orda nerdeyse yiyecek hiçbirşey yok.. herşey domuzyağı, konserve, hormonlu gıdalar. iklimi desen -20' yi buluyormuş. canada sınırında bir yer. ve bulunacağımız yer tamamıyla düzlük.. yani alabildiğine hiçbişey yok:) ne bir deniz, ne bir doğal güzellik, hastane ve okul bile çok uzakta.
canım ülkemin doğal güzellikleri, besinleri, iklimi..
sabredip bir süre para biriktirir döneriz diye düşünüyorum en azından..
kafam çok karışık hala..
İnşallah cnmHayra çıksın ruyan insallah,
Filmi izle mutlaka...
Boyner in indirimleri çok güzel, öneririm...İyi alış verişler
Netten hiç almadım, eşim de ben gibi iri olduğu için illa denemek gerekiyor bazı markada XXL bazısında xl oluyor o yüzden ben riske atamiyorumİnşallah cnm
Boyner yok burda ama netten bakıım bari
Bnce hiç düşünme gitno_name_ sağlıklı sandığımız neler mesela? gerçekten şeker tam bir zehir..
kızlar bizim amerika işi ciddiye bindi. eşim bana sordu burda yaşamak ister misin diye, ben de evet dedim. ama korkuyorum.. ülke, hatta kıta değiştirmek çok korkutucu geliyor bana. orda nerdeyse yiyecek hiçbirşey yok.. herşey domuzyağı, konserve, hormonlu gıdalar. iklimi desen -20' yi buluyormuş. canada sınırında bir yer. ve bulunacağımız yer tamamıyla düzlük.. yani alabildiğine hiçbişey yok:) ne bir deniz, ne bir doğal güzellik, hastane ve okul bile çok uzakta.
canım ülkemin doğal güzellikleri, besinleri, iklimi..
sabredip bir süre para biriktirir döneriz diye düşünüyorum en azından..
kafam çok karışık hala..
Ben hep alıyorum netten olmayınca geri gönderiyorum iade edıyorumNetten hiç almadım, eşim de ben gibi iri olduğu için illa denemek gerekiyor bazı markada XXL bazısında xl oluyor o yüzden ben riske atamiyorum
1.70 canım..Kiloyu kaldırıyor neyseki ama ipin ucu kaçınca hoş durmuyor, kemikler de çok iri bizde...Ben hep alıyorum netten olmayınca geri gönderiyorum iade edıyorum
Senin boy kac cnm
Diyet yapıyorsun da boy da var heralde senin
1.68im bnde şu an kilo 581.70 canım..Kiloyu kaldırıyor neyseki ama ipin ucu kaçınca hoş durmuyor, kemikler de çok iri bizde...
Evet canım h.jackman mis....Sen ideal kilondasin aslında, tabi kendini nasıl mutlu hissedeceksen ideal kilo odur bence1.68im bnde şu an kilo 58
55 olmk istiyorum
Cnm video 1.21 olan hugh jakman mı
limon çocuk montunu oğluma aldım geçen yıl indirimde değil. bu yıl da sarısını alayım diyordum ama eşim rengini beğenmedi. dediğin gibi hafif ve güzel oluyor. gelecek yıl giymesi için koton da indirimden çok güzel mont aldım. dışı mavi, içi sarı, 40 TL idi. gelecek yıla olacak montları var ama çeşit olsun ve 2 yıl giysin diye biraz büyük aldım. kızın da kabanı gelecek kış olur. benim çocuklar başkalarının çocukları gibi büyümedikleri için, ufak tefekler ve ayak numaraları hariç irileşmezler, aldığım mont tarzı şeyleri iki kış giyiyorlar.Arkadaşım montun resmini özelden attım, etiketini de sokmemistim markayı bulabilesin diye marka ile gönderdim.ben mağazadan alıyorum ... denemeden almıyoruz.bunlar bedenleri az kalan ceketler.derisi yumuşacık ve çok modern, spor duruyor.koyu kahve aldım çünkü her rengi var esimin.limon montlar çok güzel oluyor, çok hafif , dayanıklı ve ısıtıcı..Mağazaya gidersen bulabilirsin.1 ay önce boynerden yine us polo mont almıştım o da 800 lerden 350 TL'ye düşmüştü, dün polonun kendi mağazasında aynı ceket 811 TL idi.esinin mont ihtiyacı varsa mutlaka gidip bakın.denemeden almayın ama her modelde beden farklı oluyor. Dün 2 . ürün %50 indirimliydi, beden beğenmediği için eşim seçip alamadık.kaldi o hakkımız...
senin gebelik spontan mı? bir de tek mi çift yumurta mı? doğumdan sonra yanında kalacak yakının var mı? iki çocuk zor olacak. doğum 37. hafta olarak hesaplanırsa, hangi aya gelecek.canım günaydın, iyiyim çok şükür. bebişlere her hafta kontrole gitmesem olmuyor, paranoya işte önceki kayıpların etkisidün gittim iyilerdi çok şükür büyümüşler sıpalar. sen nasılsın nasıl gidiyor diyet?
Bir internet sitesi,üyelerine ücretsiz olarak anlaştığı firmaların ürünlerini gönderiyor.Bu ürünleri kullanıp deneyimlerinizi fikrimühimin sitesine yazıyorsunuz.Fikrimühim nedir acaba?
Bence çok güzel bir düşünce. Bende eğer bebekli bir aileye gideceksem bez, mama; daha büyük bir çocuksa maddi durumumun yettiği kadar nakit veriyorum. Herkes daha çok memnun olduğunu belirtiyorbir de şubat ayında bir akrabanın çocuğunun doğum günü olacak. oğluma 3 yaş doğum günüde 250-300 liralık bir hediye almışlardı. ben de hediye almak istemiyorum. yeterince giysisi vs var, çok da hediye geliyor. bu yıl hediyelik gram altın alayım diyorum, her yıl bu şekilde hediye vereyim. şimdi onun hediyesine karşılık ufak bir şey alamam. ayıp olmaz değil mi? annesine de açıklarım artık ekonomik kriz var, en güzel hediye bu, sen kendince değerlendir vs derim.
Bence çok da güzel düşünmüşsün altın da olur, nakit de.bir de şubat ayında bir akrabanın çocuğunun doğum günü olacak. oğluma 3 yaş doğum günüde 250-300 liralık bir hediye almışlardı. ben de hediye almak istemiyorum. yeterince giysisi vs var, çok da hediye geliyor. bu yıl hediyelik gram altın alayım diyorum, her yıl bu şekilde hediye vereyim. şimdi onun hediyesine karşılık ufak bir şey alamam. ayıp olmaz değil mi? annesine de açıklarım artık ekonomik kriz var, en güzel hediye bu, sen kendince değerlendir vs derim.
Sagol canim.
Biz senle hep ayni gidiyoruz verelim kanka1.68im bnde şu an kilo 58
55 olmk istiyorum
Cnm video 1.21 olan hugh jakman mı
İzle canım, eşine de izlet mutlakaSagol canim.
Biz senle hep ayni gidiyoruz verelim kanka
Birlikete verelim.
no_name_ benimde izlemen gerek
Cunku evde 1kuri aburcubur var ve ben bu yuzden kil veremiyorum bence.
izlerim canım fırsatını bulunca. bilmiyorum ya, maddi açıdan iyi olabilir de, orda mutsuz olacağımı hissediyorum. amin hayırlısı olsun inşallah sağol canım..Meyveler , taze sıkılmış meyve sulari...corn flakes...her sabah Amerikan ailelerin tüm dizi ve filmlerde kase kase doldurup çocuklarına yedirdikleri zehirler...Diyetteyim diye yıllarca sabah yediğim corn flakessu an aklıma ikisi geldi, izle derim filmi canım..
Amerika fikri ürkütücü bence de.. ülkeden o kadar uzakta olma fikri de ürkütücü..Seni çok iyi anlıyorum...Çok iyi düşünülerek karar vermeli.Rabbim hakkınizda hayırlısıní versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?