İnşallah tez zamanda arabanı da alır, sağlıkla kullanırsın.Araç hem ihtiyaç hem de ciddi bi yatırımdır, ne kadar masrafı da olsa güzel bir yatırımdır el altındaki...nitekim iyi mal kötü gün içindir, acil bir ihtiyaçta aynı gün nakite çevrilebilen güzel bir yatırımdır..Rabbim gönlüne göre versin canım...Amin hepimize inşallah. Gelir arttıkça gider fazlalaşıyor. Bu duruma bende katılıyorum. Mesela araba alcak param yok. Masrafımda yok. Belki bir arabam olsa bu parayla geçinemem
Yada bir araba yerine iki arabaya geçiliyor. Vergisi, bakımı, benzini derken dünya masraf tutuyor.
Eleştiri manasında söylemedim zaten. Benim söylemek istediğim. Paranın bereketiydi yani eve az para bile girse birikim yapılabileceği...
azdan az çoktan da çok gidiyor galiba:)Yok canım eleştiri yaptığını düşünmedim zaten ...sadece öz eleştiri yaptım belkide..Ben de çok istiyorum birikim yapmak hem de Allah bereket versin akarken, elimden geldiğince de kisiyorum ama sadece kendimden..Mesela eşim sadece pazar günleri kahvaltı yapabiliyor ve çok sever, ben tüm hafta peynir ekmekle gecistirebilirken pazar kahvaltılarında yiğabiliyorum,belki 1 haftalık mutfak masrafına kahvaltılık alabiliyorum ya da ayda bir otele gidelim ihtiyacım var dediğinde olmaz birikim yapalım diyemiyorum, biliyorum ki kalan 29 gün sağlıklı çalışabilmesi için o 1 güne itiyaci var...Böyle böyle artıyor masraflar maalesef...
Aynen tatlim, az yağ ve tuzsuz yemeklerin kurtaricilari@hawar allah pişman etmesin kimseyi aldığı kararlarda. inşallah hayırlısı olur.. sağol canım.
no_name_ afiyet olsun yoğurt ve baharat yenebilir kılıyor yemeği dimi:)
sempatik_kiz annen çok güzel söylemiş. iyiyi de kötüyü de allaha havale etmek en güzeli.
bugün hava çok güzel ya güneş var. çıplak ayakla bahçe bile yıkadım:)
Aynen öyle oluyor tatlim, şimdi 2 tayt, 2 kazakla kışı geçiriyorum,7 tllik deodorant yeterli oluyor hep evdeyim nasılsa, ama çalışırken 200 tllik parfümler ya da sürekli alınan kıyafet ve makyaj malzemeleri eldeki parayı kuşa çeviriyor..azdan az çoktan da çok gidiyor galiba:)
ne iş yapıyordun cnm sen?benim çok işim var, yapasım da yok, yazdıkça yazıyorum, öğleden sonra ciddi şekilde çalışmam gerecek işleri yetiştirmek için. öğle arası doğum yapan arkadaşa gideceğim. 1 aylık süre zarfında doğum ve ev hediyesi gibi bir şey görünmüyor şimdilik, bunu da hallettim mi tamamdır. eylül gibi 4 arkadaşa bebek görmeye gittim.
ocaktan sonra da bir kaç kişiye ev görmeye gideceğim.
verelim kankaSagol canim.
Biz senle hep ayni gidiyoruz verelim kanka
Birlikete verelim.
.
faydam olduysa ne mutludoğru canım. ileriyi göremiyor insan burda. İçimi rahatlattın sağol
Amin inşallah cnm, çok teşekkür ederim :)İnşallah tez zamanda arabanı da alır, sağlıkla kullanırsın.Araç hem ihtiyaç hem de ciddi bi yatırımdır, ne kadar masrafı da olsa güzel bir yatırımdır el altındaki...nitekim iyi mal kötü gün içindir, acil bir ihtiyaçta aynı gün nakite çevrilebilen güzel bir yatırımdır..Rabbim gönlüne göre versin canım...
Bugün pazara çıkmam gerek ve yılbaşı için meyve, kestane falan alacağım. Kış sebzelerinden bıktık biz. Sadece ıspanak alırım. Balık alıp dönerim. Buzluğum tıka basa dolu ve yavaş yavaş onları tüketmeye çalışacağım. Böylelikle fazla masraf da yapmamış olurum. Bu ay stok yapayım derken bayağı market harcamam oldu ve kredi kartım da coştu. Bundan sonraki aylar daha dikkatli olacağım inşallah.
@meyraa benim oğlum 6. Sınıfa gidiyor. Geçen seneden beri dandik bi telefonu var. Sadece iletişim amaçlı
Sürekli mail geliyor abla, maillerini takip ediyormusun. Siteye girip bak istersen ürün deneyimi için katıl butonu hala duruyor olabilirSempatik kız, fikri mühime ben de üye oldum. Bir daha bir ses çıkmadı :)
öyle galiba canım gitme fikri kafama yatmaya başladı. sağol. iyi yolculuklar babacığın ve ailenle mutlu mesut zaman geçirin inşallah:)latiyya canim bence de git amerikaya ulkenin heldigi durum belli ve ileride dogacak cocugun icin cok buyuk bir firsat
bu haftasonu yine bana yollar babamin yanina gidecegim eşim ailesiyle bende ailemle gecirecegim yilbasini
Canım, yılbaşı olup da kutlama olup da bir şey yaptığımız yok bizim de, yanlış anlaşılmasın...herhangi bir geceden farkı yoktur...belki abim ve ablamlar gelir, annemler gelir, o yüzden evde her şey bol bulunsun, hazırlıklı olayım demek istediğim...ben de kestane alacağım marketten , ama yılbaşı için değil, bu akşam yemek için... yılbaşı kutlama geleneği yok bizde....anneme gideceğim de bu akşam... :)
ya canım bir şey soracağım sana... senin oğlanlarda telefon var mı? varsa kaç yaşında aldınız? benim büyük oğlan tutturdu telefon istiyor, başımızın etini yiyor, yok bilmem herkeste var da vs.... artı iphone7 istiyor, aşağısı da kurtarmıyor beyefendiyi... :) henüz 5. sınıfta, biz çok erken olduğunu düşünüyoruz ama, dün bir gelişim kitabı okuyordum, orada çocukların, gerçek ve hissedilen ihtiyaçları olduğundan ve de hissedilen ihtiyaç karşılanmazsa, çocuğun bütün hayatını olumsuz etkileyeceğinden falan bahsediyordu...
almaya karar verdik gibi ama hala emin değiliz... bir de sana sorayım dedim... :)
Bana hiç mail gelmiyor canım, bir müsait zamanda bakayım karıştırayım azıcık :) sağol tatlım :)Sürekli mail geliyor abla, maillerini takip ediyormusun. Siteye girip bak istersen ürün deneyimi için katıl butonu hala duruyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?