Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyigeceler
Allahim bu aralar ne cok kosturuyorum.
Simdi ancak oturdum yani direk yattim:)
Gunduz Elbab icin toplanan yardimlari koliledik
Allah yardimcilari olsun
Gıda+giysi 12koli cıktı.
Saat 16:30 gibi isimiz bitti
Dernekden ablayla birlikde lcw gectik(yanyanalar zaten) ablaya 14.90a pantolon bulduk aldi hemen.
(Ben hep baskalarina buluyorum kendime zar zor) zor begendigimden de olabilir.
Kendime 2gomlek aldim.
Gomlekler 60tl tuttu
35tl degistirmek istedigim urunun parasi vardi hediye kartinda 35.90 onu kullandim gerisini karttan cektirdim.

İcime sindi koca semtleri gezerim 1 parca alir gelirim genelde.

Ordan kostur kostur eve gel ortalik toparladim
Camasir mak ve bulasik mak giderken calistirmistim. Hemen onlari asip yerlestirdim.
Et cikarmistim buzlukdan onun patatesli yemegini yaptim pilavim vardi.

Sonra yemek fasli oglumla hukuk sinavina calistik.
Sonra meyve soydum
Cerez fasli
Meyve cayi yaptim.

Sökuk 1-2parca vardi onlari diktim.
Bir esofmanin beline lastik gecirdim.
Camasir katladim.

Market aktuellerine baktim.

Sok da patates sogan indirimde.
A101 chescakesi indirimde ki tadi gercekden cok güzel ama suan bana cıss tam kilo vermek istiyoken no no no.
Happycenterde 32li wc kagidi 19.90

Abc yumusatici a101de 3küsür
Happycanterde 5küsür nasil farklar var.
İnsan biraz gezince yada inceleyince anliyor.

Karnim ac suan ama yemicem.

Sabah omlet yaptim yedim
Oglen 1simit 1karper
Aksamda 1tabak limonlu pirasa yemegi.
1kupa yesilcay ictim bide.

Karnim ac ama yemicem.
Yarin sabah guzel bir kahvalti yaparim.

Gunun anlam ve önemini özet gectim :)
Dükkani kapatayım ben deli deli yazdim cizikledim gidiyorum.

Birde aklima geldi benin oglumda 6.sinifa gidiyor suan telefonu yok
Yani hic almadik.
Seneye dusunuyoruz dershaneye gidecek.
Ozaman lazim olur
Cok kötu bisey almam ama iphone 7de beklemesin.
Ben ne alirsam razi gelir oglum (en azindan suanlık öyle)
Hic telefon alin da demedi.
Ama ben demesine gerek kalmadan acikladim.
Dershaneye basladiginda sana telefon alacagim dedim.
Birazda sen biriktir dedim.
Suan 250tlsi var.
Yaza kadar 500 yapsa yine 1000-1500 tl lik bisey aliriz.

Pc icinde o biriktirmisti dayisi uzerini tamamlamisti.

Bizde bu isler boyle yuruyo.

Günaydın kızlar
Dün çok kar yağdı. Bugün okullar tatil. Ben de gitmen belki işe.
Gidersen boş çıkmazsın ihtiyacın yoksa tut kendini
Herşey çok güzel
Yok ihtiyaç filan. Sadece başka rengi başka modeli olsun şımarıklığı. Ama gidip gezesim var.

Günaydın kızlar.
Hava buz gibi. İlde bazı ilçeler tatil bizde değil. Mecburen devam. Küçüğü gönderdim şimdi büyük oglanı hazırlıyorum. Daha sonra da ben cikarim. Böyle havalarda işin olmayacak sicacik evde evin tadını cikaracaksin ama öyle bir lüksüm yok maalesef. Allah yardımcımız olsun. Bereketli güzel bir gün olur inşallah...

Günaydın kızlar
Ah ah soğukta evden çıkmak hakikaten çok zor
para kazanmak kolay değil

watsons ve gratis de %50 indirim vardı
dün akşam ihtiyacım rimel 15.50 idi aldım
ıslak mendil diş fırçası vs. de aldım 30 tl tuttu
kaş aldırdım 7 tl
bu ara annemdeyiz yemek derdim olmuyor böylelikle mutfak harcaması da yok

Günaydın kızlar.
Sanırım şu an bir çoğunuzun hayalini kurduğu eylemi gerçekleştiriyor bu mesajı sıcacık yatagımdan yazıyorum.
İnsan hep o an için olamayacak olana mı imrenir, çalışıyor olabilmeyi çok isterdim.
2017 ye dair bütçe planlaması vs yapamıyorum cünkü ne eşimin maaşına bekledigimiz zam -hala- gelmedi ne de bebek bize ne getirecek ve götürecek bilemiyoruz. iki adet kumbaram şimdiki ve devam edecek olan birikimlerim, resmen seviyorum onlari mutlu oluyorum gördükce hedef olabildigince acmamak.
Gecen yıl dolabimda giymedigim ne kadar esya varsa, kullanmadigim kozmetikler ve cantalar hepsini elden cikarmis ve inanilmaz rahatlamistim. Simdi bakiyorum gardrop o kadar büyük geliyor ki keske onu da elden cikarip ufak bir dolapla yenileyebilsem.
Yazın mide bulantilarimdan hedefledigim kıslık hazırlıgı yapamadim önümüzdeki yaz bol bol yapacagım insallah. En cok da reçel.
Ocak basında esim maasini alınca bir bebek görmemiz olacak, ceyrek alacagim. Kendimden kısıcam gerekirse yardimci olmak lazim. Ay sonu da misafir gelcek yatılı. Misafirin bereketiyle gelecegine inanırım hep icim rahat o yüzden.
Beni bu aya dair tedirgin eden tek sey elektrik faturası, gecen yıl ya aralık ya ocak ayında tüketim bedeli kadar dagitim bedeli gelmisti. Bu kadar tasarruf etmeye calışırken böyle haksız giderler çok can skıcı olabiliyor.
Çenem düştü.
Hepinize sevgiler. İslerinizde kolaylık ve bereket dilerim.

Gunaydin cumletenn

bir haftadir giremiyordum ne cok ozlemisim burayi

gecen hafta kv ler gelde kp de geldi yani neler getirmis neler nasil mutlu oluyorum anlatamam birikimime buyuk katki
salca
1 torba patates
bir torba sogan
peynir
yogurt
tereyag
kuru nane ve kuru maydonoz
kurutulmuz taze fasulye
bir kasa elma
et kavurmasi
epeyce sucuk
recel
bulgur
ekmek
eriste
kkabak cekirdegi ve aycicek cekirdegi
daha aklima gelmeyen vardir mutlaka bunlar bana epeyce gider sonrada allah buyuk

bu arada dogalgaz ve elektirik faturam geldi
dogalgaz 134
elektirikte 84 lira geldi cok yuksek deiller su faturasida 45 falan gelir bu ay koklu temiizlik yaptim elim sudan cikmadi hic hayirlisi olsunn bu ay bi 600 civari atariz birikime galiba

Günaydın tutumlu hanımlar, evde oturanlara çalışırken bende çok ama çok özenirdim hatta onları kıskanırdım. Şimdi yaklaşık 1 yıldır emekliyim inan ki bazen o yorucu iş hayatının stresini bile özlüyorum. Şimdi çok şükür evdeyim çocuklarımın yanındayım ve söylediğim tek bir şey var iyi ki çalışmışım iyi ki yeterince birikim yapmışım şimdi o günlerin nemasını yiyorum. Allah herkese nasip etsin. Cep telefonundan konuşulmuş biz çocuklarımıza cep telefonu alırken hiç bir zaman en pahalı olanını almadık tabi sebebi asla maddiyat olmadığını onlara anlattık ve büyük kızım Türkiye'nin güzide üniversitelerinin birinden mezun olacağı sene İphone 4S aldık ve inanın ki o cep telefonuna o kadar sevindiki iyi ki benim annem-babamsınız dedi. Mühim olan düşünmeniz dedi. Şimdi çalışıyor beyaz yaka ve yönetici olarak görev yapıyor. Cep telefonu yeni siteme uygun gelmeyince kendine cep telefonu almaya karar verdi. Tabi artık ona düşüncelerimizi asla o sormadıkça söylemiyoruz kendi kararlarını alması için ve bir akşam eve geldi HuaWi marka cep telefonu, oda inaın ki son modelinin bir altı. Çok sevindim çok pahalı bir cep telefonu almadığına (1300 TL) nedenini sorduğumda, anne iş yerinde mavi yakaların cebinde 2-3 maaşlarından fazladan meblalı telefonları var. Bence benim işimi gördümü yeterli dedi. Ben inanılmaz mutlu oldum. Çünkü yurt dışına çıksın gezsin ama dünya malına da çok düşkün olmaması benim için bunlar değerli. Güldane kayınvalidenin ve kayınpederinin kıymetini bil bana böyle bir jest 25 yıllık evliliğim boyunca yapılmadı.Ama benden fazlası ile beklendi. Allah agız tadıyla yemek nasipetsin bereketinide içine versin. Kızlar iyi ki sizleri burdan tanıyorum benim gerçek dostlarımsınız Allah hepinizden razı olsun çok yazdım.

Maşallah ne güzel anlatmışsiniz, Rabbim evlatlarınızın muruvetlerini gormeyi, torunlarınızı sağlıkla keyifle büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah

günaydın arkadaşlar.....

dışarıda yağmur, fırtına.... ben de sıcacık yatağından çıkıp, işe gelenlerdenim... :) gerçi sabahın nurunda kalkıyorum, saat en geç 7 gibi, sonra ofise gelene kadar yatmak yok... ama ben şikayetçi değilim, çalışmayı, işimi çok seviyorum, bana terapi gibi geliyor çoğu zaman.... ayrıca da bu devirde, düzenli bir işi, düzenli bir geliri olmak, şükür sebebi...

bizim burada da pazar var bugün, ofise gelirken içinden geçiyorum, gerçekten çok zor bir iş, çoğu daha açamamıştı tezgahını, yağmurdan.... akşama kadar o soğukta bekleyecekler, üç beş kuruş kazanıp, eve ekmek parası götürmek için... lütfen durumumuz varsa, pazardan alış veriş yaparken üçe beşe bakmayalım, ufak da olsa bir katkımız olsun....

altında yükseliş sürüyor, geçenlerde aldığım altının gramında 2 tl. kar var, ama ben biraz daha bekleyeceğim, bozmak için.. içimden bir his biraz daha yükselecek diyor, zaten acelem de yok, biraz adrenalin olsun, piyasayı takip edeyim diye uzun zaman sonra, bankadan gram altın aldım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…