Gidersen boş çıkmazsınBeni de acayip çekiyor o indirimler. Bugün avm ye gitmemek için zor tuttum kendimi. Ki hala bu kış üzerime geçirmediğim kazaklar var dolapta
Herkes karpuz kesiyo biz kavun keseriz sikinti yok
Yi beniHerkes karpuz kesiyo biz kavun keseriz sikinti yok
Yok ihtiyaç filan. Sadece başka rengi başka modeli olsun şımarıklığı. Ama gidip gezesim var.Gidersen boş çıkmazsınihtiyacın yoksa tut kendini
Herşey çok güzel
Gecmis olsun cnmGünaydın kızlar, dün yemek yaparken açtım kapıyı bacayi maalesef bu sabah hasta uyandımkahvaltımı yaptım, ilacımı içtim, vikslendim girdim TV karşısında battaniye altına film izliyorum, hava gerçekten soğuk
Maşallah ne güzel anlatmışsiniz, Rabbim evlatlarınızın muruvetlerini gormeyi, torunlarınızı sağlıkla keyifle büyütmeyi nasip etsin inşallah...Günaydın tutumlu hanımlar, evde oturanlara çalışırken bende çok ama çok özenirdim hatta onları kıskanırdım. Şimdi yaklaşık 1 yıldır emekliyim inan ki bazen o yorucu iş hayatının stresini bile özlüyorum. Şimdi çok şükür evdeyim çocuklarımın yanındayım ve söylediğim tek bir şey var iyi ki çalışmışım iyi ki yeterince birikim yapmışım şimdi o günlerin nemasını yiyorum. Allah herkese nasip etsin. Cep telefonundan konuşulmuş biz çocuklarımıza cep telefonu alırken hiç bir zaman en pahalı olanını almadık tabi sebebi asla maddiyat olmadığını onlara anlattık ve büyük kızım Türkiye'nin güzide üniversitelerinin birinden mezun olacağı sene İphone 4S aldık ve inanın ki o cep telefonuna o kadar sevindiki iyi ki benim annem-babamsınız dedi. Mühim olan düşünmeniz dedi. Şimdi çalışıyor beyaz yaka ve yönetici olarak görev yapıyor. Cep telefonu yeni siteme uygun gelmeyince kendine cep telefonu almaya karar verdi. Tabi artık ona düşüncelerimizi asla o sormadıkça söylemiyoruz kendi kararlarını alması için ve bir akşam eve geldi HuaWi marka cep telefonu, oda inaın ki son modelinin bir altı. Çok sevindim çok pahalı bir cep telefonu almadığına (1300 TL) nedenini sorduğumda, anne iş yerinde mavi yakaların cebinde 2-3 maaşlarından fazladan meblalı telefonları var. Bence benim işimi gördümü yeterli dedi. Ben inanılmaz mutlu oldum. Çünkü yurt dışına çıksın gezsin ama dünya malına da çok düşkün olmaması benim için bunlar değerli. Güldane kayınvalidenin ve kayınpederinin kıymetini bil bana böyle bir jest 25 yıllık evliliğim boyunca yapılmadı.Ama benden fazlası ile beklendi. Allah agız tadıyla yemek nasipetsin bereketinide içine versin. Kızlar iyi ki sizleri burdan tanıyorum benim gerçek dostlarımsınız Allah hepinizden razı olsun çok yazdım.
Çok saol tatlim hasta olmadım bu kış diye sevinirken, yeni yeni olacakmışim, haberim yokmuşGecmis olsun cnm
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallahGunaydin cumletenn
bir haftadir giremiyordum ne cok ozlemisim burayi
gecen hafta kv ler gelde kp de geldi yani neler getirmis neler nasil mutlu oluyorum anlatamam birikimime buyuk katki
salca
1 torba patates
bir torba sogan
peynir
yogurt
tereyag
kuru nane ve kuru maydonoz
kurutulmuz taze fasulye
bir kasa elma
et kavurmasi
epeyce sucuk
recel
bulgur
ekmek
eriste
kkabak cekirdegi ve aycicek cekirdegi
daha aklima gelmeyen vardir mutlaka bunlar bana epeyce gider sonrada allah buyuk
bu arada dogalgaz ve elektirik faturam geldi
dogalgaz 134
elektirikte 84 lira geldi cok yuksek deiller su faturasida 45 falan gelir bu ay koklu temiizlik yaptim elim sudan cikmadi hic hayirlisi olsunn bu ay bi 600 civari atariz birikime galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?