- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Canım, yılbaşı olup da kutlama olup da bir şey yaptığımız yok bizim de, yanlış anlaşılmasın...herhangi bir geceden farkı yoktur...belki abim ve ablamlar gelir, annemler gelir, o yüzden evde her şey bol bulunsun, hazırlıklı olayım demek istediğim...
İkincisi de, benim oğlanlar şu an lise 1 ve lise 2 de...haliyle yaşları büyük ve telefonları var...ikisinin de 5. sınıftan beri var telefonları...Aldığımızda da bütün arkadaşlarının vardı, devir böyle bir devir...arkadaş çevreleri, whatsapp grupları falan var haliyle gerekli...çocuk zamanını iyi yönetebiliyorsa sıkıntı yok..benim oğlanlar mesela ders zamanı ders yapıp, kalan vakitlerinde sosyal medya, arkadaş görüşmesi falan yaptıklarından içim rahat..senin de gözün üstünde olur tabi ama o kadar pahalıya gerek var mı bilemedim...benim ikisinin de akıllı telefonları var ama birinin 1300 birinin 1500 tl civarında makul fiyatlarda aldığımız telefonlardı...beşinci sınıf çocuğu için o telefon bence gereksiz ve çok pahalı olur tabi tercih sizin canım...
@meyraa geçen aynı şeyi benim oğlumda yaptı. Srnde şu telefon var. Benim telefonuma bi bakın diye. Oturup güzelce anlattım. Kıyaslama yaptığı dutumun yanlış olduğunu.
Gündüz bisiklet sürmeye falan çıktığında yanında telefon olması iyi oluyor.
Majid majidinin çok güzel filmidir, tıpkı diğer filmleri gibi..Minik Ali ve Zehra'nın yoklukla imtihanlari...bizde de tevafuk oldu... durumları olmadığı için, bir ayakkabıyı ortak kullanan ve bundan dolayı okulda sürekli problem yaşayan iki kardeşin meşhur filmini ( cennetin çocukları ) anlattım, izletmeyi de düşünüyorum....
dünyada açlıktan ölen onca insan ve çocuk varken, bizim de çocuklarımıza yokluğu, elindekilerle mutlu olmayı bir şekilde öğretmemiz lazım...
Majid majidinin çok güzel filmidir, tıpkı diğer filmleri gibi..Minik Ali ve Zehra'nın yoklukla imtihanlari...
Küçük Muhammed ve aziz sahanedir, tüm filmlerini izledim majidinin, fakat ağır dram içerir filmleri, çocuklar icin ağır olmasın diyecektim, pedagog önermiş..Çok fazla film izledim bilirim yönetmenleri , filmleri... fakat çocuğum olmadığı için çocuklar için hangisi uygundur bilemedim.aklima gelince seve seve öneririm..evet canım.....
ailece yeni bir karar aldık ve haftada bir akşam evde sinema keyfi yapmaya karar verdik.... evde 11, 9, ve 2.5 yaşında üç çocuk olunca, pedagog arkadaşla görüştüm, hangi filmler çocuklar için daha zararsız ve anlamlı olur diye.... ilk sırasında, "cennetin çocukları" ve "cennetin rengi" vardı.... dün akşam ışıkları kapatıp, patlamış mısır eşliğinde ilk filmimiz, "cennetin rengi" ni izledik... :)
sizlerin de, varsa tavsiyeleriniz, memnun olurum/oluruz... :)
Yok canım. Ben İTÜ mezunuyum.elecda canim sen ankara uni.drn mi mezunsun?
Devletteyimne iş yapıyordun cnm sen?
o ani para gitmesi bizdede oluyor
bir haftada 12bın uctu gıttı mesela
Çok soğuk ya, pazara çıkılması zor artık. Ayrıca ben pazarcının 3 tl lik mal içiN 5 tl istemesini anlayışla karşılıyorum. Bu soğukta adam tezgah açmış, evde oturmak varken, karşılığını da almak ister. Bu tür durumları herkes fırsata çevirmek ister. Bir de hareketsiz tezgah başında duruyor çok zor. İş yerinde doğalgaz az yansa hemen üşüyoruz. Allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun yazın sıcağı, kışın kuru soğuğuBugün 32 tl eczaneye verdim.
Pazar'a çıktım akşam üzeri. Çok pahalı idi ve pek birşey yoktu. Sonra da markete gittik. 100 liradan 35 tl kaldı.
Kesinlğkle ya. Acayip soğuktu.Çok soğuk ya, pazara çıkılması zor artık. Ayrıca ben pazarcının 3 tl lik mal içiN 5 tl istemesini anlayışla karşılıyorum. Bu soğukta adam tezgah açmış, evde oturmak varken, karşılığını da almak ister. Bu tür durumları herkes fırsata çevirmek ister. Bir de hareketsiz tezgah başında duruyor çok zor. İş yerinde doğalgaz az yansa hemen üşüyoruz. Allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun yazın sıcağı, kışın kuru soğuğu
bence de yine unut sen o parayıGece rüyamda kullanmadığım çantamdan para ve altın çıkmıştı
Bugun markette eyvah parayı cüzdana koymayı unuttım dediğim anda cüzdanın kenarına sıkıltırdıgım 200tl buldum
Aa rüyam gerçek oldu dedim(rüyada miktar çoktu tabi)
Sonra dedim ki ben bu 200ü unuttum madem öyle kalsın(altın alayım bari dimi:)
kartı kapatma imkanın yok mu? yada sadece çok pahalı şeyleri taksitlendirmek için kullansan?Bu indirimler bana hiç yaramadı
Son 1 haftada 2 pant 1bot 1çanta bi dünya çorap aldım
Şapka eldiven vs de aldım artık aklımda tutamıyorum
İçlerinde sadece çorap ve bota ihtiyacım vardı
İndirimli ürünlere bakarken indirimsiz ama beğendiğim şeyleri de aldım
Resmen tuzak
Bende bi güzel kandım işte
Kredi kartının limitini düşürmüşüm iyiki
Kartı tamamen doldurdum
Artık hiçbişey almayacam alamayacam
Babama fln da Laz'ım oluyor kartkartı kapatma imkanın yok mu? yada sadece çok pahalı şeyleri taksitlendirmek için kullansan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?