Teşekkür ederim o sizin güzelliginiz. Benim için o güzel dileklerinin daha fazlasını Rabbim sizin de kendiniz ve eşiniz için ne istiyorsanız yeni yılda gerçekleşmesini dilerim.Siz hepyazın çok güzel bir dil anlatımınız bana iyi geliyorsunuz.Maşallah ne güzel anlatmışsiniz, Rabbim evlatlarınızın muruvetlerini gormeyi, torunlarınızı sağlıkla keyifle büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Teşekkür ederim o sizin güzelliginiz. Benim için o güzel dileklerinin daha fazlasını Rabbim sizin de kendiniz ve eşiniz için ne istiyorsanız yeni yılda gerçekleşmesini dilerim.Siz hepyazın çok güzel bir dil anlatımınız bana iyi geliyorsunuz.
Cook teşekkür ederim, sarindim sarmalandim, resmen paketledim kendimi yatıyorum...geçmiş olsun Am I Mad, dikkat et kendine...
Cook teşekkür ederim, sarindim sarmalandim, resmen paketledim kendimi yatıyorum...
Teşekkür ederim...geçmiş olsun....
Ne guzel, inşallah nasip olur..Hayatım boyunca lotodan falan para çıksa huzurevi ve kimsesiz çocuklar yuvasını iç içe açma hayalim vardı.kimsesiz çocuklar yaşlılarımız ile büyürken kimsesiz yaşlılarımız da çocuklar ile neşe bulsun.hatta hala anlam veremem, devlete ait bu iki kurumun neden içiçe birarada olmadığına...Rabbim, nasip etmeyeceği şeyin, hayalini de kurdurmazmış....
bir gün kurumsallaşarak, yetim ve öksüz gönüllere dokunabilmek en büyük hayalim....
nerden çıktı şimdi bu diyeceksiniz... :) sabah sabah, çok sevdiğim ve her konuda takdir ettiğim bir arkadaşın mesajıyla, kafamda deli sorular uçuştu.... bu meyanda bir niyeti varmış, onunla alakalı olarak bir kaç şey sordu ve bende bir süredir sönmüş olan fitil, yeniden ateş aldı... :) söndürebilene aşk olsun.... :)
Ohhh maşallah, missss, insan başka ne ister kiGünaydın Hanımlar
Sabah kızımın okuldan mesaj geldi. Bugün kapalılarmış. İşe gitmek için tam hazırlanacaktım ki otoparkta arabalar kara saplandı, yoğun tipi var. Hiç gelme dedilerGece regl olmuştum ağrım vardı zaten. Kızımla sarıldık geri yattık. 10'a kadar uyumuşum. Çok mutluyum şu an hayattan başka bir beklentim kalmadı
Canım biz de son yıl seçmeli ders olarak vardı. Gıda kimyası, kozmetik kimyası, tekstil kimyası vs. Diye gidiyordu dersler.Sagol @latiyya hepimiz ailelerimizle mutlu bi aksam gecirelim
elecda gida kimyasi kimya muhendislifinde veriliyor mu? Ben sadece gida muhendisliginde veriliyor saniyordum
dun kv.kp ve kucuk gorumceme hediyelerini verdik ben ailemin yanina gidecegim icin.hediyeleri goruncr cok mutlu oldular. Bugunde benle esime hediye almak yerine parasini verdiler 250 tl almak istemedik ama kp.im dinlemedi verdi sagolsunlar. Allah keselerine bereket versin
o parayla ceyrek alayim istiyorum yoksa ay basina kadar harcarim diye cekiniyorum
Bir iyi geldi ki vallaOhhh maşallah, missss, insan başka ne ister ki
Ne guzel, inşallah nasip olur..Hayatım boyunca lotodan falan para çıksa huzurevi ve kimsesiz çocuklar yuvasını iç içe açma hayalim vardı.kimsesiz çocuklar yaşlılarımız ile büyürken kimsesiz yaşlılarımız da çocuklar ile neşe bulsun.hatta hala anlam veremem, devlete ait bu iki kurumun neden içiçe birarada olmadığına...
Çalışırken uzun yıllar, çalıştığım kurum adına 23 nisanlarda çocuk esirgeme kurumu çocuklarına, bayram ve yilbasina yaklaşan dönemlerde huzurevlerine yemekli müzikli eğlenceler tertipledim...Nerede çalışırsam çalışayım Allah razı olsun işverenlerim hep destekleyip organizasyonun sponsoru oldular..Birilerinin hayatina dokunabilmek çok özel bir his.Ayni dünyada yaşıyoruz ama maalesef aynı şartlara sahip değiliz...Herkes birbirinin elinden tutabilmeyi başarmalı...Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah...
Hep ozendim calismayip evde yatıp geç kalkanlara,8 aydır evdeyim maalesef her sabah 6 da ayaktayımBir iyi geldi ki vallaSabahın kör karanlığında kalkıp sonra yatabilmek çok uzun süredir başıma gelmemişti.
Ben işte tam o özenme aşamasındayım. Üniversite 3. Sınıftan beri çalışıyorum. Tek izin yaptığım dönem 4 ay doğum izniydi. Onun haricinde 12 yıldır hiç evde olma şansım olmadı. Darısı başıma diyeceğim de emeklilik yaşı 60Hep ozendim calismayip evde yatıp geç kalkanlara,8 aydır evdeyim maalesef her sabah 6 da ayaktayım
Benim de emekliliğe çok var, 52 yaş...Allah gormeyi nasip etsin,18 yıl hiç aralıksız iş hayatından sonra şükür evdeyim bu ara...Ben işte tam o özenme aşamasındayım. Üniversite 3. Sınıftan beri çalışıyorum. Tek izin yaptığım dönem 4 ay doğum izniydi. Onun haricinde 12 yıldır hiç evde olma şansım olmadı. Darısı başıma diyeceğim de emeklilik yaşı 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?