Küçük Düşün Büyük Olsun!

ekonomiyle ilgili üç tane topik var takip ettiğim. başka da baktığım topik yok kk da. o sebeble fikirleriniz benim için önemli:) 5-6 en kötü ihtimal 7 ay sonra kendi evimize geçeriz. bi yıl önce evlendim ve herşeyimizi kendimiz yaptığımız için çok sade bi ev döşedim kirada olacağım ve borçlarım olduğu için. şimdi kendi evime geçmeden eksiklerimi almak için kendimce köşeye birşeyler atmam gerek. eksiklerimiz yazayım, nerden alabilirim, uygun yerler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. daha zamanım var ama şimdiden rahat rahat piyasa araştırması çok işime yarayacak.
ilk olarak kirada olduğum evde aspiratör olduğu için davlumbaz almadım ankastre aldım sadece, uygun ve sesi az olan bi davlumbaz almam gerek, sonra avize almam gerekecek ama çok da gösterişli olmayabilir sade şık birşeler almalıyım. salon takımım yok sadece oturma odasına oturma grubu aldım salon takımını eve en son alabilirim bi kaç yıl sonra çok aceleri yok. mutfak içi de perde :) hakkınızı helal edin baya uzun oldu ama belki bi kaç fikir gelir

Herkese hayırlı günler kızlar,
Altın 130.49a kadar cıkmış bugün.

Ben yılbaşından sonra altının dahada artacağına inananlardanım ve bence düşüşte olmaz.

Ocağın sonunda 2300 TL gün param gelecek ve ben bunu o gün ki altın kuru ne olursa olsun altına yatırmak istiyorum. Hiç fiziki altınım yok bilezik almak istiyorum. Sadece heves yani. O yüzden çeytek yada tam düşünmüyorum. Ama çalınır diyede korkuyorum.

Sizce bankadan gram mı alayım.
Yoksa bilezik mi

ben takı takmaktan hiç ama hiiiiç hoşlanmadığım için, bankadan gram alırdım ama hevesin varsa da, bilezik al, çalınmaz, niye çalınsın, iyi düşün, iyi olsun... :) düğünümde o kadar takım vardı, neredeyse hepsini sattım, bir gün takmadım, sadece eş, kayınvalide, anne, baba, kardeş gibi akrabaların, özel takılarına kıyamadım, onlar da hatıra olarak, bir kısmı evde, bir kısmı da ofiste kasa bekliyor... :)

elecda oh keyfiniz olsun ne güzel

@meyraa sabah bilinen bir blog sayfasının instagram sayfasında gördüm kurumsal bir iyilik hareketi hayalini sanırım senin dediğin
inşallah hepimize nasip olsun çocuklara yaşlılara iyilik yapabilmek imkan sağlayabilmek

no_name_ geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

@guldanee güle güle yiyin afiyetle

Çok saol canimmmm

öncelikle elden aldığınız borçları ödeme için para biriktirmenizi tavsiye ederim. ancak evin m2 çok büyük olunca, ev çok boş kalacak, o zaman da eşya ihtiyacı çıkacaktır.
avize için, tekzen- koçtaş gibi mağazalardan model beğenip, aynı isim ve kod numarasını kaydedip, netten getirtebilirsin.
çok ev değiştirdiğimiz için avize de çok değiştirdik. bir evimizde dediğimiz yöntemi yaptım. tekzende gördüğümüz avizeyi aynı markayı netten çok daha ucuza aldım, gözüm görmüş oldu.
yine ikea dan koridora 2 küçük, aynı avizenin bir de büyüğünü almıştım, fiyatları oldukça uygundu, taşınırken evde bıraktım. (ikea netten satıyor model bakabilirsin)
bir de çok ince camlı avizelerde, çocuk topu havaya atarken kırdı, dikkat et, kırılacak bir şey olmasın
bir de bazı avizeler yazın içine minicik uçuşan sinekler giriyor ve temizlenmiyor. sökülüp temizliği, yıkanması kolay bir şey olmalı.

allah senden razı olsun ne de güzel açıklamışsın. Mardinde bi tek tekzen var bi ara ordan bakayım. ben netten bakıyorum arada çok uygun şeyler oluyor ama acaba nasıllar kaliteliler mi veya netteki foto gibi mi gelirler bilemiyorum. ayrıca ince cam dediğiniz nokta da çok önemli.. bi de araya sinekler girebilecek modelleri de elemeliyim. bak sormasaydım akıl öğrenemezdim bunları. çok teşekkürler..

Ben de takı olarak sevmiyorum. Hatta yaşım geregi hic takamam. Ama ne bileyim bilezige heves ettim işte. Aslında doğru söylüyorsun kötü degil iyi düşünmek lazım.

sempatik_kiz ben bileziklerimi evde sakliyorum
Bende 1defa taktim o da bi dugunde
5tane var bende takinca sirali kolu baya dolduruyo cok ince degil hosuma gidiyor
Ama normalde takar gezermiyim hayir!
Singir singir gezmem öyle
Ama evde takip sevip kaldiriyorum.
6.alicam gunden gelenlede kismetse.
Umarim 10 a tamamlarim.
(Altin bukadar firlamisken hic sanmiyorum ama evrene enerji yollamak lazim)

Merhaba

Avize icin evidea sitesinden cok şık ve uygun fiyata avizeler var birinde benim gozum kaldi bile.

Tül/perde icinde ben sosyete pazarindan aliyorum yada ölcumu verip yaptiriyorum.

Salon takimi icinde inegolmobilya, modalife, evgörmobilya buralara bakabilirsiniz.

Ben magzalarda birebir gordugum syleri internetden inceliyorum.
Fiyatlari baya degisiyo.
Avizeyi kesinlikle magzadan almayin.
Ayni avizemi nette 59.90 a gordum ben 100tl almistim.
Gezin magzalari yakindan bakin gorin dokunun sonra birebir benzerini alin netten.

herkese merhaba
no_name_ geçmiş olsun canım. viksi göğsüne mi sürüyorsun? umarım faydasını görürsün.
elecda ne güzel denk gelmiş keyfini çıkar:)

bugün herkes mutlu mesajlar yazmış okurken gülümsedim maşallah allah herkesi daha da mutlu etsin:)

eşim yılbaşında burda olamayacak haftaya gelecek inşallah. pazartesi günü benim amerika vizesi için başvuru yapmaya gideceklermiş.
Gidersek altınlarımı ne yapmalıyım sizce? dükkanı da kiraya veririz büyük ihtimalle. onun kirasını nerde nasıl tutarız. kafamda deli sorular.
beni havalimanında uğurlamaya gelirsiniz dimi

Çok saol canim göğsüme ve ayaklarımın altina...

Bu ne hız yahu, hazırlıklar başladı demek şimdiden. Eee orada hazır mı tüm düzen? Ev vs? Oyyy soğuktur oralar, kazakları kabanlari hazırla tatlım

başvuru olacak ama yine 2-3 ayı bulur gitmemiz. şartları konuşacaklar. en azından bi 6 ay ev kiramızı versinler. maaş da belli değil. aynen kutupta olacaz nerdeyse:)

başvuru olacak ama yine 2-3 ayı bulur gitmemiz. şartları konuşacaklar. en azından bi 6 ay ev kiramızı versinler. maaş da belli değil. aynen kutupta olacaz nerdeyse:)
Allah hayırlısını versin canım, 3 ay varsa iyi, netlesir bu süreçte her sey

Canım afiyetle tuketin.
Kesinlikle resmen secilmis insanlar gibiyiz.
Ben baska birikim topiklerinde takildim resmen laf sokma, moral bozmada oluyodu hatta 2topikden bu sebeple sogudum bu topigi actim.
İnsan helede sahsen hic tanimadigi birini neden uzmeye calisir ki?
Bazen insanlari hic anlayamiyorum.
Topikler guzel paylasimlar icin var
Ve bunun devamliligini saglayacak olanda bizleriz ve bizim tavrimiz.
Birlik olsun ki beraber olalim.
Beraber olalim ki cogalalim
Cogalalim ki birbirimizden birseyler ogrenip tesvik edelim.
Bana burasi sizler cok iyi geliyosunuz
Hesabim burda oldugu surece bu topigi birakmicam ben.
geçmiş olsun......
mutlu sabahlar terelelli ve tayfası......
Selamlar bizden efenimm :)

Topiğe geldiğimde ilk hedefim nişan falan için bilezik almaktı. Anneme destek olacaktım. Söylemeyip sürpriz yaparım diyordum

Hatırlıyormusun bilmiyorum altından falan hiç anlamıyorumdum o zmn senin bileziklerin resmini atmıştın özelden bana.

Kazıklanmayayım direk gidip resmi gösterip bu modelde lazer bileziklerden istiyorum demiştim bende kuyumcuya. Ama kuyumcu beni caydırıp tam altın sattı bana o ayrı mesele

Ben evideadan aldım ama hiç kaliteki çıkmadı. Aldığım ürünün altında çok güzel çok şık vs diye yazıyordu. Ama kalitesi beni hiç memnun etmedi. Tabi yinede bulunduğum ilçeye göre piyasanın dörtte biri fiyatına aldım. O ayrı mesele

sempatik_kiz bir ara bende heves etmiştim bilezik almaya ama takmayacağım için zarar etmek istemedim boşuna
sen de takmayacaksan bence alma
KEsinlikle takmam. Bilezik istemekteki tek nedenim bir sene sonra nişan falan yaparsam annem bana onu taksın diye. Yani yinede yatırım amaçlı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…