Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dedikodumu yaptığın eilenn alsın sana
Ben alsam alsam eyyay pampama alırım..
pampacım yarın göstereyim çoraplarımı beğenirsen sana da alayım
O dedikodu degildiki askolsun fikir alisverisi yaptik.
Ama benim kankimde alir ki
Dimi eilenn
Biz salipazarina gidelimde gör sen.

Ya hic gezmiyo olsak neysede gayette geziyoruz.
Merak ettigim bir cok ili gezdim
3-5tane daha kaldi.
Onlarida gorursem gezersem gerisini simdilik gormesemde olur.
İlerise nasip olur belki.
Esim zaten turizm sirketinde tur falan olursa kacirmiyoruz.
Onu diyenler benim kadar gezmiyodur eminim.

Millet bos konusmayi seviyo yada kendileri yapamadigindan yap diyolar bilmiyorum.

Misal suanki babamlarin bina icin muteahhit girerse 6daireden falan bahsediyolar ve biz 2kardesiz zaten ordan kalir diyolar
Yani onun hesabinida yapiyolar kalir veya kalmaz.
Ben ona guvenmiyorum.
Belki babam vermiyorum dedi yada satti yedi vermedi o onun vicdanina kalmis zorla alamam ki.
Ben herseyi dusunuyorum.
Hiic sirtimi kimseye yaslama gibi niyetim yok.
Tirnagin varsa basini kasirsin derdi babannem

Suanki evime giren mebla onemli benim icin suan benim gecimim bu cunku.
Karnim bunla doyuyor.
Yarina nolacagimiz belli degil ki.

Ama ben ogluma 1daire birakma niyetindeyim.
İmkanim varken neden olmasin zor artik 1maasla ev almak.
Diger evi ona dusunuyorum.
Birde arabasini alabilcek kadar biriktirebilirsem icim gercekden rahat edecek.
Hevesim var bunda.
Oglum buyusun arabasi olsun istiyorum.
Belki bize boyle seyler sunulmadigindan belki uhde bilmiyorum.

Yazlik alsam baska biseyde gozum yok.
İleride omrumuz yeterse oglum duzenini kurar bizde kabugumuza cekiliriz dogayla vakit gecirmek istiyorum.
Baskada kimseden bir beklentim yok.

Cok hayaller kuruyoruz
Ama plansizda omur gecmiyo malesef
Umut hep olmali ki insanda yasama hevesi olsun

Tebrik ederim ben yine elim kolum dolu geldim.. son limite kadar tükettim
Benim için de büyük başarı. Hatta birkaç mağazada birşeyler denedim ama içime sinmedi. Para harcamak istemedim.

Pentiye uğramadım hiç. Teee geçen kış aldığım kalın opak çorabım var. Hala açmadım.
Ooooo Benim zamanında aldığım kullanmadığım bir sürü şey var. Aslında bunlar ders oluyor insana.

@amelia2 canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda önce sağlığına, hayırlısı ile de bebeğine kavuşursun.

Evet be güzel kritikler yapıp yardım alıyorduk birbirimizden. Geçen seyahat kutuma bakıyordum. navigoları görünce sen geldin aklıma. Senin sayende almıştık onları.
Aslında başka bir şehirle ilgili sana danışmam lazım. Bi iyileş kendine gel de konuşuruz inşallah

Dimi eilenn
Şaka pampa alırım nolcak
Çorap bu istersen yollayayım
Benim bacaklarda kedi kaplan olur o ayrı maksat bol paça pantolonlarda sıcak tutsun

Eklentiler

• IMG_8791.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 67
Ayyy sen böyle söyleyonce iyice heveslendim. Gün param gelsin hemen alıcam bir bilezik :)
Anneme daha önce bir tane bilezik almıştım takması icin. Hic takmadı rahat edemiyormuş. Bana takacakmış onuda öyle diyor, kıyamam ya

Pentiye bende karşı koyamıyorum. Her indirimden önce mutlaka arayıp telefonla haber veriyorlar.
Param olmadığında bile seçiyorum bir bucuk aya kadar ayırıyorlar benim için. Eee hal böyle oluncada gidiyor paracıklar

P papatya sen doyum noktasına ulaştın bence
geçen pant alırken senin taktiğin geldi aklıma.. sevmediğim bi pant vardı ama ara sıra giyiyordum.. bunu alırsan ötekini ihtiyacı olan birine vereceksin dedim.. yarın ayıracam göndereceklerimi.. Ancak kime vereceğimi bilmiyorum. Sen nereye dağıtıyorsun?

Yarın atayım kuzu sana :) bakalım beğenecek misin
Ayrıca beni eilenn ve tr_lelli ye karşı korumuşsun.. cağnımsın
Şimdi diğerleri düşünsün
Tabi kankam ne demek
At bakıım merak ettim

Dedikodumu yaptığın eilenn alsın sana
Ben alsam alsam eyyay pampama alırım..
pampacım yarın göstereyim çoraplarımı beğenirsen sana da alayım
Canımmm
Dimi eilenn
Gidin kızım biz de kavunla gideriz dimisi

Eşime ceket almıştık, dün mağaza kargoyla gönderdi. Hemen şurdan bir kıyafet vermek için ayıracaksın dedim, 2 kot pantolon verdi.
Bir kaç gün içinde gömleklerden ayıklatmayı düşünüyorum. Dün saydım adamın 24 kazağı var ve bunları hep geçen sene aldı. Geçen kış 15 kazakdan fazla attım. Papatyanın erkek versiyonu. Onun aydınlanma çağının hiç geleceğini sanmıyorum. Adam hep böyleydi. Çok sinir oluyorum. Papatya eşin sana bir şey demiyor mu? Ben almayan biri olarak geriliyorum ona

Can'ım al sakla evde
Zaten her haftasonu çıkarıp seviyorsun hep gözünün önünde oluyor :)
Kıyamam annene nasıl ince düşünceli.. onun böyle demesi bile yeter :)
Ben daha önce indirimden bikini vs plaj ürünü almıştım memnun kaldım.. çamaşırları pahalı geliyor bana.. kaliteli mi nasıl bilmiyorum da hiç.. çoraplarını sevdim güzel..
Ben üst çamaşırdan çok çekiyorum hemen bozuluyor yıpranıyor.. destekli kullanıyorum.. sen tecrübe etmişsindir nasıl iyi mi pentininkiler ?

Çok iyi yapmışsın
Peki ayırdıklarını nereye verdin ?
Sen almayan biri olarak nasıl alışveriş yapıyorsun? Tuhaf bi soru oldu ama demek istediğim ihtiyaçlarını neye göre belirliyorsun.. kaç kazaktan sonrası ihtiyaç oluyo yada zor beğenen biri misin ?

k a h v e evet ben de doyduğunu hissediyorum artık. Bazen evdeki yardımcıma veriyorum. Üniversiteye giden kızı var. Bazen de anneme veriyorum. Köye götürüyor
SertSessiz brn hunharca evi kıyafetle doldurduğum zamanlarda dahil 17 yıldır eşim bir kere bile kaça aldın, niye aldın, neden aldın demedi.
O evin para işlerine hiç karışmaz. Her türlü hesap kitap birikim işi bende.
Geçen de eşim benim ayakkabı sandalet çizme kutularımı saydı. Ben hepsini ayrı kutuya koyuyorum. Çıkan rakam beni bile ürküttü

Kizlar ben gardrobumu degisicem yani dolabi degilde giydiklerimi.
Yine bazi giyerim die ayirdiklarimi burada belediyenin giysi kutusu var ona birakicam.
Cok sıkıldım dumduz trikolarimdan
Sacma seylerden.
Aman aman cok yok ama olanlada kombin yapamiyorum
Mesela kislik elbisem pek yok
Klasik elbise yani dugunluk yada kumas pantolon normalde kullanmadigimdan 1tane siyah 1tane gri var.
Ama kombinleyemiyorum.
Hani dugun olsa hemen bi ceket pantolonum yok takim olarak.
Yada hemen ayakkabi cantayla giy cik bir elbisem yok.

Gomleklerim spor kareli hepsi.
Kazaklarim duz balikci yada u yaka triko dumduz
Aman aman paralar vermedim hic birine hep sezon sonlarindan falan.
Aslinda seneye icin biriktirip seneye kışa bastan degistiricem hatta netten midel bakicam kafamda tasarlicam kombin srklinde alicam.
Evdekiler kombin seklinde degil
Alim giyerim uydururum kafasiyla alinmis.

k a h v e kuzu minnak etekle ne hos durur he
Cumartesi giysene banada resim yolla :)
Pampa bacaklarımı sevmiyorum ben
Bileklerim kalın yakıştıramıyorum kendime..
Üstelik kedi pandaya mı döner kaplana mı döner bilemem hahaha
Bi çizme bulsaydım elbise istiyordum ama yok.. çizmesiz kısa şeyleri de anca tatilde giyerim

Gezmez miyiz hiç.. bi ikimiz saf temiz masumuz.. bunların hepsi kötü şeyler yapıyo zati
Bizi bozmalarına izin vermeyelim
Verir miyiz hiç kanka
Cnm termal pantolon çorabı var penyede ondan al ayağın bacağın sıcak olur
Ben termal atlet aldım dün cok sıcak tutuyo cok memnun kaldım

tr_lelli bende cok sıkıldım dolaptan
Kombin yapamıyorum
Hep aynı seyleri giyip duruyorum
O ker da cok kıyafetim var ki
Ama sıkıldım
Bnmde hep boğazlı ya da u yada v yaka vs
Değiştirmek lzm
Önce Bi temizlemek lzm kıyabilsem iyi olacak da
Sezon sonu kışlıkları yenileyebiliriz aslında

Ayırdığım erkek kıyafetlerini iş yerinde şirket personeli var bazen ona veriyorum, bazen orada biri var, ona gönderiyorum. Bunların dışında bir kaç kişi daha var ama öncelik bu iki kişiyi tercih ediyorum.
Çocuk kıyafetlerinden yemek gibi çıkmayan lekeli olanlar çöpe, iyi durumda olanları da bir arkadaşın çocuğu, kayınvalidemin bir akrabasına veriyorum. Daha önce annemin orada biri vardı ona gönderiyordum, çocuğu benimkinden bir yaş küçük, çok bizimkine göre kilo ve boyda fark atınca, artık göndermiyorum.
Kendi kıyafetlerimden ise çalıştığım iş yerine götürüyorum, genç kızların giyebileceği şeyler ise, gençlere veriyorum.
Ben geçen yıllarda aldığım kıyafetleri kullanıyorum ama eşim gibi abartmam. O gömlek üstü kazak giyer, dün saydım. Ama ben kışlık elbise, kazak üstü pantolon, pantalon üstü ceket giyiyorum. Şu sıra soğuktan pantolon kazak gidiyorum sürekli.
Burada kapatalizme karşı klavye şövalyeliği yaptığıma bakmayın avm ye gidince her şey ihtiyaç gibi geliyor bana. Gitmemek lazım ama bu soğukta başka yere de gidilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…