Canim seninle zevklerimiz uyusuyotr_lelli bende cok sıkıldım dolaptan
Kombin yapamıyorum
Hep aynı seyleri giyip duruyorum
O ker da cok kıyafetim var ki
Ama sıkıldım
Bnmde hep boğazlı ya da u yada v yaka vs
Değiştirmek lzm
Önce Bi temizlemek lzm kıyabilsem iyi olacak da
Sezon sonu kışlıkları yenileyebiliriz aslında
Ben de artık kaliteli ve az olsun istiyorum. Kalite derken markalı olabilir, şık olsun. Çok parça önemli değil. Onlarca çanta olmasın. Ama kaliteli duruşu asil bir şey olsun istiyorum1000tl yeter galiba boyle bir degisime
Yani marka sevdam yok yeter galiba
son yazdiklarina kelmesi kelimesine katiliyorum canim. Ama rahatsizlik ne demek eger vaktim olursa her zaman seve seve cevaplarim ouzun otobus yolculuklarinda cevaplarim hic zaman bulamazsamBeth18 şimdi bu zor zamanlarında seni rahatsız etmek istemem. Çok teşekkür ederim.
Bize de en çok gelen soru 3 kişi nasıl o kadar geziyorsunuz. Yılda 2-3 kere yurtdışına çıkıyorsunuz. Evet çıkıyoruz. Ama buradan yiyeceğimizi götürüyoruz. Oralarda alışveriş yapmıyoruz. Sadece ufak tefek hediyelik alıyoruz vs.
Millet hep başkasını takip ediyor. Herkesin hayata bakışı hayattan beklentisi öncelikleri farklı. Benim ilk sıramda hep oğlumla anı biriktirmek var. Kahve bilmem nesi kafelere girip bi kahveye 10 tl hayatta vermem ama Mersin'de bi tantuniye, Bursa da bi İskender'e, Romada makarnaya para veririm
Canim seninle zevklerimiz uyusuyo
Bedenlerimizde ayni birlikde haberlesip alalim
Marka,model paylasim seneye kısa degiselim
Yazin hadi efil efil pantolonlar falan idare ediyorum.
Ama kısın yok yani
tmama canım anlaştık1000tl yeter galiba boyle bir degisime
Yani marka sevdam yok yeter galiba
Teşekkür ederim canım. Yarın Facebook'tan yazarım.son yazdiklarina kelmesi kelimesine katiliyorum canim. Ama rahatsizlik ne demek eger vaktim olursa her zaman seve seve cevaplarim ouzun otobus yolculuklarinda cevaplarim hic zaman bulamazsam
Cok kaliteli cnm. Benim penti dışında iç giyim ürünüm yok. Senelerce kullanabiliyorsun.Can'ım al sakla evde
Zaten her haftasonu çıkarıp seviyorsun hep gözünün önünde oluyor :)
Kıyamam annene nasıl ince düşünceli.. onun böyle demesi bile yeter :)
Ben daha önce indirimden bikini vs plaj ürünü almıştım memnun kaldım.. çamaşırları pahalı geliyor bana.. kaliteli mi nasıl bilmiyorum da hiç.. çoraplarını sevdim güzel..
Ben üst çamaşırdan çok çekiyorum hemen bozuluyor yıpranıyor.. destekli kullanıyorum.. sen tecrübe etmişsindir nasıl iyi mi pentininkiler ?
Pentiden bikini mayo deniz kıyafetleri çorap aldım da iç çamaşır hiç denemedim.Cok kaliteli cnm. Benim penti dışında iç giyim ürünüm yok. Senelerce kullanabiliyorsun.
Üstelik bir deforme olursada al git mağazaya onlar incelemeye gönderirler. Bu tarz geri dönüşleride çok olumlu.
Üst içim giyimler senede iki kere indirime girer. Hepsi 35 TLye düşüyor.
Alt giyimler şuan indirimde.
Birde senede bir kere tüm ürünlerde %30 yada %40 indirim olur.
Her ay da belli ürünler %50 indirime giriyor.
Herkesin kiyafet takıntısı var bendede iç giyim ve çorap. Penti ne satsa alabilirim.
Pentiden bikini mayo deniz kıyafetleri çorap aldım da iç çamaşır hiç denemedim.
Mutlaka atlet deneyeceğim madem Siz memnunsunuz
Atletleri indirim zamanı almazsanız biraz pahalıya gelebilir. Mutlaka indirim döneminde alınmalı.Üst iç çamaşırı aldığım bi bayan var. Yıllardır ondan alıyorum. Sanırım vazgeçemem
Ama atlet konusunda beni meraklandırdınız. Ayyyy yarın çıkamam. Evdeyim. İşe gitmeyeceğim. Oruç tutacağım inşallah. Belki Cumartesi'ye bir uğrarım.
BİM'in atletini aldım. Ve memnun kaldım.Atletleri indirim zamanı almazsanız biraz pahalıya gelebilir. Mutlaka indirim döneminde alınmalı.
Pentinin atletleri indirimde 5.50 TLye falan düşüyor, pierre cardindende atlet alıyordum ben. Onunda indirimli olarak 11 TLye geliyordu.
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile bimin atletini aldım fiyatı 3.95 TL. Ama kalite olarak penti ve pierre cardin ile aynı kalitede. Bence penti yerine onu deneyin. Sütyen vs. Gibi ust ic giyim ürünlerinde pentiyi deneyin derim. Sadece bir tavsiye :)
kayınvalide idare eder diyeyimÇok saol canim, bu arada aklım sendeydi nasıl oldu Kv? Gitmekten vazgeçtiniz sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?