Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli insanlar ancak konusuyorlar canim icinde neler yasadigini bilmeyerek malesef bak senin gelecgin konusunda da planlarini yapmislar ne guzel onlarin dedigi gib yasamalisin vallahi diyecek bisey bulamiyorum. Git gez sende onlarda hep dusunsunler bu lelli bu paraciklari nereden buluyo diye dusunsunler bi kez benim bi arkadas demiim sinsi insan demem daha mantikli amelia sen ev aldin esinin maasi krediye gidiyodu peki siz evin tadilatini yaptiracak parayi nereden buluyosunuz demisti ben şok aslinda bi gömü bulduk kimseye caktirma demem gerekirdi ama ben saf saf borc aldikta yaptirdik dedim. Yahu kadin benim evime giren paranin cetelesini tutmus pes.
M maviduvar1 faydam olduysa sana ne mutlu. Sen sor yardimci olabilecegim birseyse yine cevaplarim canim

Canim seninle zevklerimiz uyusuyo
Bedenlerimizde ayni birlikde haberlesip alalim
Marka,model paylasim seneye kısa degiselim
Yazin hadi efil efil pantolonlar falan idare ediyorum.
Ama kısın yok yani

1000tl yeter galiba boyle bir degisime
Yani marka sevdam yok yeter galiba

Bende pentiden bir suru corap ve yigenlerle kendime camasir aldim minnak minnak hediye paketleri var onlarin onlara koydurdum sindi gidince vericem insallah cok guzel pentideki camasirlar ben atletlerini cok begeniyorum. Geven senelrde yine indirimdeyken stoklamistim memnun kalinca yine aldim. Tam 102 lira harcadim pentide

1000tl yeter galiba boyle bir degisime
Yani marka sevdam yok yeter galiba
Ben de artık kaliteli ve az olsun istiyorum. Kalite derken markalı olabilir, şık olsun. Çok parça önemli değil. Onlarca çanta olmasın. Ama kaliteli duruşu asil bir şey olsun istiyorum
Son yıllarda ona dikkat etmeye çalışıyorum

Beth18 şimdi bu zor zamanlarında seni rahatsız etmek istemem. Çok teşekkür ederim.

Bize de en çok gelen soru 3 kişi nasıl o kadar geziyorsunuz. Yılda 2-3 kere yurtdışına çıkıyorsunuz. Evet çıkıyoruz. Ama buradan yiyeceğimizi götürüyoruz. Oralarda alışveriş yapmıyoruz. Sadece ufak tefek hediyelik alıyoruz vs.
Millet hep başkasını takip ediyor. Herkesin hayata bakışı hayattan beklentisi öncelikleri farklı. Benim ilk sıramda hep oğlumla anı biriktirmek var. Kahve bilmem nesi kafelere girip bi kahveye 10 tl hayatta vermem ama Mersin'de bi tantuniye, Bursa da bi İskender'e, Romada makarnaya para veririm

son yazdiklarina kelmesi kelimesine katiliyorum canim. Ama rahatsizlik ne demek eger vaktim olursa her zaman seve seve cevaplarim ouzun otobus yolculuklarinda cevaplarim hic zaman bulamazsam

son yazdiklarina kelmesi kelimesine katiliyorum canim. Ama rahatsizlik ne demek eger vaktim olursa her zaman seve seve cevaplarim ouzun otobus yolculuklarinda cevaplarim hic zaman bulamazsam
Teşekkür ederim canım. Yarın Facebook'tan yazarım.

Cok kaliteli cnm. Benim penti dışında iç giyim ürünüm yok. Senelerce kullanabiliyorsun.
Üstelik bir deforme olursada al git mağazaya onlar incelemeye gönderirler. Bu tarz geri dönüşleride çok olumlu.

Üst içim giyimler senede iki kere indirime girer. Hepsi 35 TLye düşüyor.
Alt giyimler şuan indirimde.
Birde senede bir kere tüm ürünlerde %30 yada %40 indirim olur.
Her ay da belli ürünler %50 indirime giriyor.

Herkesin kiyafet takıntısı var bendede iç giyim ve çorap. Penti ne satsa alabilirim.

Pentiden bikini mayo deniz kıyafetleri çorap aldım da iç çamaşır hiç denemedim.
Mutlaka atlet deneyeceğim madem Siz memnunsunuz

Üst iç çamaşırı aldığım bi bayan var. Yıllardır ondan alıyorum. Sanırım vazgeçemem
Ama atlet konusunda beni meraklandırdınız. Ayyyy yarın çıkamam. Evdeyim. İşe gitmeyeceğim. Oruç tutacağım inşallah. Belki Cumartesi'ye bir uğrarım.

Pentiden bikini mayo deniz kıyafetleri çorap aldım da iç çamaşır hiç denemedim.
Mutlaka atlet deneyeceğim madem Siz memnunsunuz

Atletleri indirim zamanı almazsanız biraz pahalıya gelebilir. Mutlaka indirim döneminde alınmalı.
Pentinin atletleri indirimde 5.50 TLye falan düşüyor, pierre cardindende atlet alıyordum ben. Onunda indirimli olarak 11 TLye geliyordu.
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile bimin atletini aldım fiyatı 3.95 TL. Ama kalite olarak penti ve pierre cardin ile aynı kalitede. Bence penti yerine onu deneyin. Sütyen vs. Gibi ust ic giyim ürünlerinde pentiyi deneyin derim. Sadece bir tavsiye :)

BİM'in atletini aldım. Ve memnun kaldım.
Bu arakar atlet ihtiyacım var. Spordan çıkınca giyiyorum. Onu da eve gelince kirliye ayıyorum. Terli oluyorum çünkü.
Sütyen hiç başka yerden almadım yıllardır. Ama yine de bi bakayım.
Şu anda indirimde mi penti

Çok saol canim, bu arada aklım sendeydi nasıl oldu Kv? Gitmekten vazgeçtiniz sanırım..
kayınvalide idare eder diyeyim
bir gün iyi öbür gün kötü, yani kötü günler malasef
aslında önümüzdeki hafta sonu için gitmeyi kararlaştırmıştık
ama eşimin kardeşlerinin hepsi gidince oda gitti
küçük kızımda hastalanınca biz kaldık
ben izin almak istemedim,
müdürümden bir şey istemek istemiyorum
ani bir durum olursa artık yasal hakkım var zaten izin için

onun dışında da duruma göre eyer iyiye giderse
yarı tatilde gideriz hep beraber yanına

Yarın çıkmayacağım da belki cumartesi bakarım. İndirim be zaman bitecek acaba. Biliyor musunuz

Beth18 teşekkür ederim canım
sana da allah yardımcı olsun babana da
kalan taştan da bir an önce kurtulursun umarım

kızlar herşey ne kadar zamlanmış ya
2 hafta önce 5 lt yudum alsam mı dedim,
sonra metronun kataloğunda 10 lt çok uygundu oradan alırız dedim gidemedik sonra
bu gün aklıma geldi yağ az kaldı diye markete girmiştim baktım bir 30,90 olmuş neredeyse
2 hafta önce 27, 90 dı
çay lipton doğu karadeniz alıyorum 19,90 dı 21, 90 olmuş
başka da dikkat etmedim almadan çıktım zaten

30 tl hastaneye verim bu gün
25 tl kızın kurs parası
25 tl çay parası
ilaçları da eşim gitmeden almıştı ama sormadım ne kadar tuttu diye

yarın da pazar var, sebze almayacağım kışlık bizde sıkıldık
meyve yeşillik alırım belki

herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…