BİM'in atletini aldım. Ve memnun kaldım.
Bu arakar atlet ihtiyacım var. Spordan çıkınca giyiyorum. Onu da eve gelince kirliye ayıyorum. Terli oluyorum çünkü.
Sütyen hiç başka yerden almadım yıllardır. Ama yine de bi bakayım.
Şu anda indirimde mi penti
Yok cnm kazıklanmamışsın ama indirime denk gelmemişsin diyelim. Ben hep indirim zamanı alıyorum.Yasempatik_kiz ben 3al 2 ode kampanyasindan 15.30a aldim bi tanesini 5.50ye hic gormedim sade bir model almistim acaba kaziklandim ya
Dün akşam büyük bir tedbirsizlik yaptım, lavabo açıcı aldım, mutfak lavabom için, üstüne kaynar suyu döktüğüm an 1 tanecik parçacık elimin üstüne sıçradı..Hiç olmazdı böyle bir şey, nasıl bir yanma anlatamam hemen bol su ile yıkadım, buz koydum, o bir parçacık zerrecik bütün elimin kabarmasina sebep oldu..Neyseki 1-2 saate geçti, bu lavabo açıcıların kimyasalıni mı arttırdılar anlamadım ki.aman çok dikkat edin kızlar, dalgınlığiniza gelmesin
Asitlidir sanirim aman dikkat!
Tuz ruhunun icerigiyle ayni olabilir.
Bende kullaniyorum onlardan suyu dokunce kayniyo resmen kendimi geriye cekip öyle dokuyorum buhari yuzumle temas etmesin diye.
Keske kimyasal hic kullanmasak ama mecbur kullaniyoruz.
günaydın arkadaşlar...
bu hafta 1.1 kg daha gitti... :) ilk hedefime ulaştığım için, bundan sonraki hedefim, haftada yarım kg verebilmek...
Ben hep alıyorum netten olmayınca geri gönderiyorum iade edıyorum
Senin boy kac cnm
Diyet yapıyorsun da boy da var heralde senin
her ay bir şey çıkıyor, tam giderleri azalttım diyorum. geriliyorum böyle olunca elime 100 tl kalmıyor. ocak ayında yardımcı bayana 100 tl zam yapacağım, geçen ay bir sigorta için 700 tl yi 2 ye böldürdüm, bu da hesapta yoktu. nisan ayına kadar arabanın kaskosu kartta taksitle devam ediyor, ona da 340 tl gidiyor. nisan ayından itibaren 100 tl BES kesilecek. kardeşim aradı 500 tl istedi, öğrenci. tam taksitleri azalttım diyorum yeni bir şey çıkıyor. ocak ayında 525 tl mtv var. mart ayında ev vergileri, kira gelir vergisi vs. nisan ayına kadar hediyelik bir çeyrek ve bir yarım altın almam lazım. 2 tane ata lirası borcum var. oyyyyyyy her gün yeni bir şey çıkmasa şu borç altınları yapmaya çalışacağım.
ya anlamıyorum insanlar nasıl yetiştiriyor. dün market alışverişi yaptım. küçücük bir pakette kuru bamya 100 gr sanırım 14 TL. yanına bir kaç parça şey daha aldım, 65 tl tuttu. kart kesilinceye kadar sürekli marketten bir şeyler al, öde öde elimde bir şey kalmıyor. amacım birikim yapmak falan değil zaten, sadece yettirebilmek.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamakta zorluk çekiyorum.
bir de şubat ayında bir akrabanın çocuğunun doğum günü olacak. oğluma 3 yaş doğum günüde 250-300 liralık bir hediye almışlardı. ben de hediye almak istemiyorum. yeterince giysisi vs var, çok da hediye geliyor. bu yıl hediyelik gram altın alayım diyorum, her yıl bu şekilde hediye vereyim. şimdi onun hediyesine karşılık ufak bir şey alamam. ayıp olmaz değil mi? annesine de açıklarım artık ekonomik kriz var, en güzel hediye bu, sen kendince değerlendir vs derim.
Valla gökten yağdı sanki hepsi aynı günBence en mantıklısı ayın başı belli bir rakamı direkt birikime ayıırmak, öbür türlü ay sonuna kadar mutlaka birşeyler çıkıyor. Para kalmıyor.
Sadece harcama kısmı da değil beni rahatsız eden, dolaplara sığmıyor eşyaları, sürekli elden çıkarmak zorunda kalıyorum. Eskimeden hatta 1 kere giyilip atılıyor. Aç gözlülüne ve israfına kızıyorumEşiniz çok harcıyormuş
Onu kısmadıktan sonra zor
Gunaydin, Allah kabul etsin...Günaydın kızlar
sempatik_kiz çok teşekkür ederim. Bundan böyle takip edeceğim.
Bugün oruç tutacağım inşallah. Birşeyler yiyorum . İmsak 06:38 miş. Sanki sabah kahvaltısı ediyor gibiyim
Akülü motorsikletBence de altın daha mantıklı , annesi onun adına bir kenara koyar belki
Hediye ne almışlardı merak ettim :)
Gunaydin 3 3gunlukdunya ...Sana istedin diye fotograflar atmistim arkadasim, aldin umarim? Boynerden ceket bulabildin mı?İstisnalar ayrıdır ama genel gözlemim şu : genelde zekatı geciktirince , üst üste aksilikler oluyor ve o para bir şekilde çıkıyor elden ..
Akülü motorsikletBence de altın daha mantıklı , annesi onun adına bir kenara koyar belki
Hediye ne almışlardı merak ettim :)
Günaydın canım, hayırlı cumalar .Ev neden ısınmıyor? Peteklerde tıkanıklık mı var acaba? Annemin de isinmiyordu peteklere tazyikli temizlik yapıldı şimdi çok iyi ısınıyor..Extra ısınma önlemleri mı alsan?Ne bileyim geçici soba kurmak falan? Soba deliği falan varsa? Evde tek olsan sorun değil de çocuk olunca sıcaklık isteniyor...Hayırlı cumalar kızlar
Yagmur hic durmadi ruzgarda cabasi.
Evim zor isiniyo zaten artik isinmiyo
Cunku disarisi cok soguk bir ara -1falandi.
Ruzgar dursa bari ne semsiye dayaniyo ne bisi.
Cocugun sinavi olmasa okula yollamicam su icinde kaliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?