Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sadece alt giyim ürünlerinde 5 al 2 öde kampanyası var. Birde seçili ürünlerde %50 indirim var ama atletlerde yok şuan indirim.

Ya sempatik_kiz ben 3al 2 ode kampanyasindan 15.30a aldim bi tanesini 5.50ye hic gormedim sade bir model almistim acaba kaziklandim ya
Yok cnm kazıklanmamışsın ama indirime denk gelmemişsin diyelim. Ben hep indirim zamanı alıyorum.

Ben lavabo aç almıyorum
Sirke ve karbonat kullanıyorum onun yerine

O mecburiyet tamamen psikolojik

Eşiniz çok harcıyormuş
Onu kısmadıktan sonra zor

Bence de altın daha mantıklı , annesi onun adına bir kenara koyar belki
Hediye ne almışlardı merak ettim :)

Valla gökten yağdı sanki hepsi aynı günBence en mantıklısı ayın başı belli bir rakamı direkt birikime ayıırmak, öbür türlü ay sonuna kadar mutlaka birşeyler çıkıyor. Para kalmıyor.

İstisnalar ayrıdır ama genel gözlemim şu : genelde zekatı geciktirince , üst üste aksilikler oluyor ve o para bir şekilde çıkıyor elden ..

Hayırlı cumalar kızlar
Yagmur hic durmadi ruzgarda cabasi.
Evim zor isiniyo zaten artik isinmiyo
Cunku disarisi cok soguk bir ara -1falandi.
Ruzgar dursa bari ne semsiye dayaniyo ne bisi.
Cocugun sinavi olmasa okula yollamicam su icinde kaliyoruz.

Günaydın canım, hayırlı cumalar .Ev neden ısınmıyor? Peteklerde tıkanıklık mı var acaba? Annemin de isinmiyordu peteklere tazyikli temizlik yapıldı şimdi çok iyi ısınıyor..Extra ısınma önlemleri mı alsan?Ne bileyim geçici soba kurmak falan? Soba deliği falan varsa? Evde tek olsan sorun değil de çocuk olunca sıcaklık isteniyor...

Hava çok soğuk, hasta olmayın, aman dikkat...

Çocukken evimiz kaloriferliydi o dönem fuel oil kullanılıyordu yakıt için ve hiç isinmazdi evimiz, annemin bi gün kafa attı, soba aldı ama apartman olduğu için kömür koyacak yer yoktu gaz sobası kurdurdu, oldukça ısıtıcı olduğunu hatırlıyorum, bir de panjur yaptırdı tüm eve, sıcağı ve soğuğu çok kesti panjurlar da. Ev kendi eviniz nasılsa tr_lelli , var mı bilmiyorum ama panjur da uzun vadeli güzel bir yalıtım sistemi..Eskiden daha mı kaliteliydi bilmiyorum ama hala aynı panjurlar canavar gibi durur, kullanımda hâlâ...

Günaydın kızlar. Ben dün köşe bucak ev temizliği yaptırdım. Kadın geldi tabi. ben de bütün kıyafetleri indirdim ve o kadar çok giysi verdim ki kendi kendime inanamadım. Giysiler ihtiyaç sahiplerine gidecek. En az 20 pantolon, 20 kazak, montlar, bluzlar derken rahatladım biraz. Yeni yıla giriş temizliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…