Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar...

Küçük oğlumu okula gönderdim, döndüm kızımın yanına sokuldum... :)
Birazdan eşim ve büyük oğlumla kahvaltı yapıp, eşimi göndereceğim, sonra da teyzemiz/ablamız gelince de ben çıkacağım... her sabah rutinimiz... :)

3gunlukdunya, tam olarak, sadece yememe dikkat ediyorum... spor vs vaktim olmuyor, koşuşturmaktan... günüm zaten dolu, çalışıyorum... akşam ve hafta sonları da, fırsat buldukça ailemle vakit geçirmeye çalışıyorum, zaten, rutin işler, okul, ödev, toplantı, seminer, gezme, akraba ve aile ziyaret/kabülleri vs. Derken sosyal kaçamaklara bile vakit kalmıyor :) ( arada çok zor olsa da, vicdan azabı çeksem de , ailemden vakit çaldığım için, arkadaşlarla bi kahvaltı, bi kahve kaçamağı yapıyoruz, kız kıza :) )

Günaydın canım, çok iyi yapmışsın ferahlamistir dolaplar, darısı başıma da, seneye artık

günaydın hanımlar.. hayırlı cumalar.. bu gün ödemeleri yapma günü. bi de bana kozmetik bi iki parça birşey lazım. ben çok az kozmetik alırım. ama baktım da benim ufak bi kaç parça eksiğim var.. pastelin çok güzel kalıcı mat ruju var kız kardeşim almıştı çok beğendim ondan alırım. bi de Lorealin perfect skin diye bb krem tarzı bi krem var onu alacağım. umarım indirim vardır..

İadede kargo parasını siz veriyorsunuz değil mi ?
Ücreti kredi kartına mı yatırıyorlar ?
Hayır iade kargo parası vermıyorum
1hafta sonra kredi kartına ücret yatıyor
gratiste indirim bar yarın son günü kacırma cnm

Hayırlı cumalar kızlar, canım çok sıkkın 3 gündür yağmur ve dolu hiç durmadan yağıyor. Sanki gök yarıldı diye bir tabir varya o misal.

En üst katta oturuyoruz ve dam(çatı) akmaya başladı. Her sene izolasyon yapılıyordu. Bu senede 2000 TL verip yaptırdık ama tutmamış. Dün sabah evden çıkarken tavanlarda hic bir şey yoktu. Ama aksam eve bir geldik. Bütün tavanlar ve duvarlar ıslak, küflenmiş ve heryere kalkan boyalar dökülmüş. Ev en fazla akşama kadar dayanır bu şekilde. Akşamda her tarafa kova koymaya başlarız muhtemelen. Ama hangi tarafa koyucam tüm tavan boydan boya su alıyor.

Yeni aldığım kar beyazı koltuklaramı yanayım,
giden izolasyon ve boya parasınamı yanayım
Çektiğim eziyetemi yanayım bilemiyorum.

Oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum.

sen yazınca ben burada ferahlama hissettim. kim bilir bir kaç parça kıyafet bile ihtiyacı olan birinin işini görür bu soğuk kış gününde. ev boşalınca yapılan toplama, düzen işi de belli olıyor. yarın bebekler olunca o eve o kadar çok eşya, oyuncak girecek ki, fenalık geçireceksin. nereye dönsen bir yerde salıncak, sallanan at, ufak tefek oyuncaklar, giysiler.....
şimdiden evi boşalt ki, yer açılsın
bir de az eşya olunca, çekmece dolap içleri azalınca ev daha düzenli geliyor gözüme
Dolaplarda az bir kıpırdanma oldu :) o kadar çok eşyamız giysimiz var ki yani iki kişiyiz hale bak. Dün çok kızdım kendime
bu işi sadece yeni yılla, sınırlama, zaman zaman eline geçenleri bir poşette, çantada biriktir, temizlikçi geldikçe verirsin

sen trakyalı mıydın, bulgaristan göçmeni misiniz?

geçmiş olsun, çok sinir bozucu. bu yaz çok uğraştırdı ev sizi, keşke rahat etmiş olsaydınız

gratis ve watsons ta %50 indirim var
rujun numarası nedir bende ruj alacaktım

üst katların sorunu hiç bitmez.... üzme canını.... sağlık olsun.... evet çok can sıkıcı bir durum ama, cana geleceğine mala gelsin, bir şekilde hallolur....
ben de çok bunalırım, en ufak sorunlarda bile ama sonra bir tık olur, kendime kızarım...mesela, Mersin de selden vefat eden gencecik bir çift ve kayıp, hala bulunamayan 3 yaşındaki kızları, anlamsızlaştırır benim büyük! sorunumu.............

geçmiş olsun, çok sinir bozucu. bu yaz çok uğraştırdı ev sizi, keşke rahat etmiş olsaydınız
Gerçekten öyle. O kadar uğraştıktan sonra sonucun böyle olması....
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Çatı akmasa böyle bunalmayacağım, insanın evinde sıcacık oturması gerekirken sanki dışarıdaymış gibi tepesine su akması.... Allah kimsenin başına vermesin. İmkanımız olsada satıp gitsek keşke. Ama alanda bu durumu yaşayacak ve vicdan azabı çekeceğiz.
1 kova su beni ne hala getiriyor. Rabbim dışarıda olanların yardımcısı olsun.
Hep hakkımızda hayırlısı diye dua ediyoruz,demek ki hayırlısı buymuş diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…