Aklimda bulunsun aldirim annene severimde zaten saol cnmtr_lelli canım çok geçmiş olsun
Allahım acil şifalar versin sana ve eşine
Çok çok üzüldüm yeni okudum
ne diyeceğini bilemiyor insan bir an önce eski sağlıklı günlerinize kavuşursunuz inşallah
kemikler için protein et suyu sakatat iyi derler
bir kuzenim de diz kemiğinden ameliyat olmuştu
dr bol bol dereotu ye demişti
kız demet demet yiyordu
tez zaman da eşinin eve dönüşünün haberini verirsin inşallah
Canim ogluma gel dedik gelmeditr lelli...lütfen salma kendini...sen güçlü bir kadınsın...en küçük bir yılgınlıkta sen değil misin hayt huyt çeken burda...ne kadar yazışmasam da ekonomi topiklerini okudukça az çok tanıdım/tanıyorum seni...
eşinin çıkma ihtimali de varmış.oh ne güzel maşallah.yakında yan yana senin sargın benim yaram bende daha çok çürük var muhabbeti yaparsınız....tır tır tır tır ...üste çıkmaya başlarsın yine...o da çenenden dolayı bir an önce iyileşir...
oğlun ne durumda bu arada....bu olayın onun üzerindeki etkisi....çok yazdım...sen hemen yazma...canının acımayıp sıkıldığı bi anda yazarsın..
bu arada.....günaydın tr lelli ve tayfası
Tabiki yazarim canimTr_lelli günaydın cnm sabaha kadar rüyam da gördum seni ,seni ziyarete geliyordum çok güzel toparlaniyordun.ınş en kısa sürede eski haline dönersiniz sende esinde cnm ilk bir kaç gundur çok zor gecer Allahima şükürler olsun ki daha kötüsü olmadı ağrıların olacak cnm sabret esin eve gelince mutlaka bizede haber ver .
Ooo bu güzel haber, ameliyata vs alinma durumu yok ki yemek yiyebiliyor... o durumda 12 saat aç bırakıyorlar...Şuuru açık ki yemek isteyebiliyor, canı bir şey çekmiş istemiş, demek ki iyileşiyor..Dışarıdan ezogeline izin varsa bu çok daha iyi.cunku normalde hasta yemeğinden başka bir şey yedirmiyorlar..Bunlar güzel haberler, çok şükür atlatılmış tehlike, gelir bugün inşallah esin...Kizlar esim ezogelin corba istemis
Babamda almaya gitmis lokantadan bi yerden
Cikarmakdan vazmi gectiler ya
Esimin kardesi falan aglamis babam bagirmis
Basinda aglicaksiniz gidin demis
Moral vercenize yaptiginiza bakin demis.
Birakmiyo babam esimi
Kiziyo onlara.
Cnm orda yayla,sehriye cikar esim icmez.Ooo bu güzel haber, ameliyata vs alinma durumu yok ki yemek yiyebiliyor... o durumda 12 saat aç bırakıyorlar...Şuuru açık ki yemek isteyebiliyor, canı bir şey çekmiş istemiş, demek ki iyileşiyor..Dışarıdan ezogeline izin varsa bu çok daha iyi.cunku normalde hasta yemeğinden başka bir şey yedirmiyorlar..Bunlar güzel haberler, çok şükür atlatılmış tehlike, gelir bugün inşallah esin...
siz iyi olun iyileşin de bakan olur elbetGelsin ya gozumun onunde olsun
Bakarlar onada ablalarim var annem var olmadi tutariz birini
Keske ben iyi olsaydimda ben baksaydim
Kizlar esim ezogelin corba istemis
Birakmiyo babam esimi
Kiziyo onlara.
iyi kendine gelmiş, sesini de duyarsın. eve bir kaç gün geç gelmesi de iyi. oğlun ikinize de görmesin. bu sürede hem biraz toparlar. senin ağrılarında azalmaya başlayacak. geç olsun, güç olmasın. hem eve gelse bakımını yapamayacaksın. şimdi hastanede daha iyi bakılır. üzme canını.Kizlar esim ezogelin corba istemis
Birakmiyo babam esimi
Kiziyo onlara.
toparlıyor demek ki, her an ameliyata alınma durumu olur diye, narkoz veririz diye yemek yedirmiyorlarCnm orda yayla,sehriye cikar esim icmez.
Ama su bile icirtmemisler dun su istemis olmaz demisler
Kardesim anlatti
Bugun izin vermisler
Babam lokanta ariyomus
Kizlar arabanin resmini atimm mi?
Esim bugunde hastanedeymis
Esimin yuzunde bisi yoktu sanirim kafasindan kan akmisti yuzunetoparlayıncaya kadar kalsın. birbirinize gördükçe üzülürsünüz, en çok da ikinizi birden gören oğlun üzülür. dert etme orada sizden iyi bakarlar. koskoca babasını o halde görmesin oğlan. eşin seni gördükçe kendi haline değil sana üzülür. şimdi senin evde olduğunu bildikçe, içi rahattır onun da. yüzünün gözünün şişliği morluğu biraz azalır bir kaç güne. sen de toparlarsın, canının yanması azalır, güler yüzle karşılarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?