Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aklimda bulunsun aldirim annene severimde zaten saol cnm
Canim ogluma gel dedik gelmedi
İyikide gelmemis.
O yuzume bakti korktu.
Odasindan cikmadi hic desem yeri
Odanin kapisina gelip bakip gitti 3-4defa
Evde hep kalabalikdi dün
Glen giden
Korktu bence iyice sindi sessizlesti.
Hic sesini duymadim.
Zaten ilgilenemiyorumda
Tabiki yazarim canim
Agrim olmasa yaralar falan gecer
Agrim cok
Ruyanida hayra yoralim hayir olsun.

Kizlar esim ezogelin corba istemis
Babamda almaya gitmis lokantadan bi yerden
Cikarmakdan vazmi gectiler ya
Esimin kardesi falan aglamis babam bagirmis
Basinda aglicaksiniz gidin demis
Moral vercenize yaptiginiza bakin demis.
Birakmiyo babam esimi
Kiziyo onlara.

Ooo bu güzel haber, ameliyata vs alinma durumu yok ki yemek yiyebiliyor... o durumda 12 saat aç bırakıyorlar...Şuuru açık ki yemek isteyebiliyor, canı bir şey çekmiş istemiş, demek ki iyileşiyor..Dışarıdan ezogeline izin varsa bu çok daha iyi.cunku normalde hasta yemeğinden başka bir şey yedirmiyorlar..Bunlar güzel haberler, çok şükür atlatılmış tehlike, gelir bugün inşallah esin...

Cnm orda yayla,sehriye cikar esim icmez.
Ama su bile icirtmemisler dun su istemis olmaz demisler
Kardesim anlatti
Bugun izin vermisler
Babam lokanta ariyomus

no_name_ doğru söylüyor canım. eşinin taburcu olması yakındır inşallah. bunlar iyiye işaret

tr_lelli inşallah ağrıların geçer eşin düzelir sizden güzel haberlerinizi bekliyorum ablalardan Allah razı olsun size yardımcı oluyorlar

İnşallah biran once taburcu olur eşin,yanında gozunun onunde olur kelimelerin o kadar duygu yüklü ki.. Allah biran önce yaralarınızı iyilestirip yüzünüzü güldürsün. Sen güçlü bir kadınsın bunu unutma..

iyi kendine gelmiş, sesini de duyarsın. eve bir kaç gün geç gelmesi de iyi. oğlun ikinize de görmesin. bu sürede hem biraz toparlar. senin ağrılarında azalmaya başlayacak. geç olsun, güç olmasın. hem eve gelse bakımını yapamayacaksın. şimdi hastanede daha iyi bakılır. üzme canını.
insan moral vermek için geliyor ziyarete tabi ama görünce dayanamıyor ağlıyor.
sen yazdıkça, biz okurken ağlıyoruz. normal görmek lazım. insan o kadar soğukkanlı olamıyor maalesef.

Cnm orda yayla,sehriye cikar esim icmez.
Ama su bile icirtmemisler dun su istemis olmaz demisler
Kardesim anlatti
Bugun izin vermisler
Babam lokanta ariyomus
toparlıyor demek ki, her an ameliyata alınma durumu olur diye, narkoz veririz diye yemek yedirmiyorlar
demek ki iyiye gididyor.
sen yaz okudukça sizin adınıza mutlu oluyoruz

ayy tr_lelli yazdıklarını okudukça gözlerim doldu.. ama bak ne güzel Allah eşini size bağışlamış. Rabbim en kısa zamanda atlatmanızı nasip etsin. size çok dua ediyorum.. sen zaten güçlü bi kadınsın maşşallah.

Kizlar arabanin resmini atimm mi?

Esim bugunde hastanedeymis

Kizlar arabanin resmini atimm mi?

Esim bugunde hastanedeymis

toparlayıncaya kadar kalsın. birbirinize gördükçe üzülürsünüz, en çok da ikinizi birden gören oğlun üzülür. dert etme orada sizden iyi bakarlar. koskoca babasını o halde görmesin oğlan. eşin seni gördükçe kendi haline değil sana üzülür. şimdi senin evde olduğunu bildikçe, içi rahattır onun da. yüzünün gözünün şişliği morluğu biraz azalır bir kaç güne. sen de toparlarsın, canının yanması azalır, güler yüzle karşılarsınız

Esimin yuzunde bisi yoktu sanirim kafasindan kan akmisti yuzune
Benim yuzumd yarar var
Dikisler var
Yani bakinca ben daha kotuyum
Ama ondada ic kanamadan suphe ediyolar

bir an evvel ağrılardan yaralardan kurtulun inşallah
Arabanın durumu da ne bilmiyorum ama
içinde sıkışıp kaldığınıza göre
verilmiş sadakanız varmış

Aman Allahım
Resmen demir bir hurda yığını olmuş
Ama sen de bakıp iyice moralini bozma tr_lelli
çok büyük bir kaza ve şok geçirmişsiniz
Rabbim sakınsın
Beterinden korusun
Ne ile karşılaşacağız ne yaşayacağız inan bilmiyoruz
o yüzden kalp kırmanın
küçük olaylara takılıp moral bozmanın hiç bir anlamı yok
dua etmek ve şükretmekten başka elimizden gelen birşey yok

tr_lelli çok geçmiş olsun canım
çorba istemesi acıkması iyi bir şey bence hastalıklarda karın acıkması iyileşmeye başladığını gösteriyor.
moralini yüksek tut bol dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…