Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kızlar.
tr_lelli daha güzel haberlerinizi alacağız İnşallah.
Sizi hiç tanımayan insanlardan bile dualar aldınız. Allah'ın izniyle hemencik toparlayacaksınız.

Ülkemizin üzerindeki kara bulutlarda çok can sıkıcı. Rabbim hayırlara çıkarsın sonumuzu. Hiç bırakmasın bizi. Tek umudum O.

Cnm Allahın sevdigi kuluymuşsunuzki böyle bir kazadan cok iyi kurtulmuşsunuz.

Bir tanıdığım bu tarz durumlarda verilmiş sadakan degil, verilecek sadakan varmış der. Demekki Rabbimin bizimle işleri henüz bitmemişki bu tarz bi kazadan kurtulduk. Karşılığını vermeliyiz der.
Rabbim sizi oğlunuza bağışlamış.

Şuan herseyden cok kendini düşünmelisi ki iyileşip ailene bakabilesin. Beslenmene çok çok dikkat et. Birak eşinde hastanede dursun. Şuan orda daha iyi bakılıyordur zaten.
Sen bol bol dua et. Burda bile taniyan tanimayan herkes o kadar dua ediyor sizin icin. Rabbim bu kadar duayi karsiliksiz birakmaz

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Hic sohbetimiz olmadan bile bana dua edenler sifa dileyenler Allah bin kere razi olsun sizden.
Hepimiz kardeş sayılırız canım bu sitenin bu özelliğini çok seviyorum tanımadığımız insanların duasına katılmak..onları kendi duamızda bulmak..
bolbol Ya Şafi çek

trlelli çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İnan ki trafik kazası kadar korkunç bir kaza yoktur. Kaza geçirmiş biri olarak yazıyorum geçmeyen hiç bir ağrı, yara-çürük yoktur. Yeter ki çocuklarımız annesiz-babasız kalmasın kalmasın. Onlara başka anne-baba yok iyi düşün iyi olsun. Tevekkül et, ne olur nasihat gibi algılama sen yazdıkça ben kendimi gördüm sende ne yazdığımı inan tam toparlayamadım. Ama kaza haberini okuduğum andan itibaren Allah kabul etsin duamı okuyup gönderdim sana acil şifalar dilerim. Eşine de tabii.

tr_lelli tevafuken gördüm,çook geçmiş olsun,Allah şifa versin..
Sen güçlü bir kadınsın üstesinden gelebilirsin,ben inanıyorum en kısa zamanda iyileşip sahalara döneceksin
bu arada ben (statistician )

tr_lelli sürekli okuyorum canım yazdıklarını, çok duygulanıyorum sen yazdıkça...
araştırma hastaneleri temkinlidir ve herşeyi araştırırlar, o yüzden erken bırakmazlar, aklına kötü bişi getirme lütfen..
Allah eşini ve seni çocuğundan ayırmasın, kötü başladınız, hatta ülkece kötü başladık yeni yıla ama iyi devam etsin inşallah canımm.. 1 haftaya toparlanırsınız inşallahh
Allah sıhhat versin, öpüyorum oğluşunu

Geçenlerde a101 ve bimdeki yas pastadan bahsedilmisti yanlis hatırlamıyorsam. Bugün baya aradim ama bulamadim o mesajlari. Hangisini tavsiye etmistiniz?

Tr_lelli nasıl oldun cnm,eşinden haber var mı arabayı gördüm Allah sizi çocuğunuza bağışlamis o arabadan sağ çıktiniz dualarimiz seninle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…