Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tr_lelli sizi düşünüyorum canım sen nasıl oldun ağrılarım var diyordun ve eşinin durumu nasıl. Haber aldınmı. Bu gün sizin için ya Şafi çektim. Hayırlı haberler bekliyoruz sizden allaha emanet olun Allah yardımcın Hızır a.s. yoldaşın olsun.

Kizlar iyi dilekleriniz icin Allah razi olsun.
Dualariniz icin Rabbim birinize bin versin.

Esim yanimda cok sukur.
Aksam 21.00gibi geldi.
Suan uyuyo hatta cok sukur
Belinde kirik var (celik korse var)
Gogsunde kaburgada krik var
Yuzunde yaralar var
Ama yinede sen daha kotusun iyiles diyo bana
Aksam kardesimin yardimiyla sut ısıttim
Hem kendime hem esime.
Meyve dograttim anneme yedirttim.

Bogazimiza bakicaz ve iyi olcaz dedim.
Yani su halimle bile elimi degdirdim yedigine ictigine
Bugun corbasini annemle yapicaz
Ben soylicem o katicak.
Tek gozum kapali suan.
Ama yinede kendimi salmadigimi gosteriyorum ona ki oda gayret etsin.

Su halimle bile ben sana bakarim dedim.
Dayim 1hafta izin aldi
Burda kaliyo esimle ilgilenecek babamla bu aksam uyumaya gitti evine.
Annem burda
Ben 2saat kadar uyumusum simdi uykum kacti

Ama esim uyuyo ya cok sukur.
Hastanede hic uyumadim dedi
Ohhh be evim gibisi varmi dedi

Annem yemek verdi onada
Babam ,kardesim,dayim destekle kalkabiliyo
Tek kalkamiyo
Bir iki gun yine kucuk tuvaletini alicaz sanirim
Ben bile alirim sikinti diil zorlarim kendimi.

Bugunume cok sukur
Oglum gozumden korkuyo
Konusurken gozume bakiyo

Korkma iyiyim ben darbe alinca kan oturdu acim yok ki gecicek sen derslerine calis sadece bizi dusunme bak kac kisi bizimle ilgileniyo
Hem iyi olmasak hic hastane bizi yollarmiydi dedim.

Annemde ; annen ve baban icin suan tek gurur senin son sinavlarina guzel calisman bak az kaldi zaten tatil olacak demis.

Onun cani sag olsun da amacim kotu etkilenmesin yeterki.

Günaydın. Herkese mutlu, huzurlu, bereketli bir gün dilerim.
tr_lelli ne güzel haberler bunlar. En kısa sürede toparlanacaksınız İnsallah.
Kolaylıklar dilerim.

Günaydın kızlar
tr_lelli çok şükür eşin gelmiş. Gün geçtikçe daha da toparlarsınız inşallah.
Kendine sıkıntı etme canım. O hurda yığınından sağ çıkmış olmanız bile bir mucize.

Tr_lelli size çok geçmiş olsun. Allah bir daha size ve kimseye böyle şeyler yaşatmasın büyük gelmiş geçmiş olsun.

a ferin kız sana....gurur duyulası insan....

bir şey soracağım,izninle....eşinin ailesinin tutumu?gelmek istediler mi oğullarına bakmak??

a ferin kız sana....gurur duyulası insan....

bir şey soracağım,izninle....eşinin ailesinin tutumu?gelmek istediler mi oğullarına bakmak??
Dun esim hastanedeyken beni gormeye geldiler
İlk defa bu evime geldiler konusmuyoruz ya
Annesinin hala haberi yok ayilir bayilir kim bakcak die soylememisler.
Kayinlarim hastanede kaldilar
Dun esimle evimede geldiler gecmis olsun dediler banada.

Sonra gittiler
Suan dayim burda kaliyo
Annem babam burda
Aksamlari kardesim burada.
Gunduz gelen giden oluyo
Boyle durumlar

tr_lelli canım çok şükür eşin de eve gelmiş. birbirinize destek olarak daha hızlı iyileşirsiniz eminim.. maşşallah çok güçlü kadınsın altından kalkacaksınız.. o metal yığınından sağ çıkmanız zaten mucize bin şükür diyorum. Rabbim sizi oğlunuza bağışlamış.. opüyorum seni.. sağlığınızı biz de burdan takip ediyoruz, arada bilgilendir..

kızlar bu arada bizim evde bi değişiklik oldu. ekspertiz gidip eve bakmış. Tabuya göre bize gösterdikleri daire deil yanındaki daireymiş. yani aynı apartmanın aynı katının daha güzel cephesiymiş. ordaki çalışan görevli numaraya göre göstermişti bize daireyi fakat demekki yanlışlık olmu. ekspertiz ve ev sahibi bize doğru daireyi gösterdi ben çok sevindim. cephesi çok iyi oldu..

akşam bi arkadaşım toki ye taşınmıştı evi için hayırlı olsuna gittik. bana evlenirken gelen hediyelerden çok şık bi sürahi tarzı bi şişe ve iki kadeh olan bi takım götürdüm paşabahçenin. Bu sayede evdeki fazlalıkları değerlendirdim ve para da harcamamış oldum.

Ohhhh be canim cok sukur Rabbime...
Artik her sey çok daha kolay olacak tatlım.gozun aydın çok çok çok sevindim.

tr_lelli , tekrar cok gecmis olsun.Esin de cikmis hastaneden en azindan yaninda merak etmezsin e yapti diye.Insallah Tez zamanda iyilesin canim,yasayan icin zor ama hersey gelip geciyor.cok sükür hepiniz burdasiniz ve cocugunuzlasiniz.En büyük teselli bu,yaralar,kiriklar iyilesir...

Güclü olman cok güzel ama sen kendini cok yormaki hemencecik toparlanabilesin.ister istemez kendini zorladigin icin iyilesmeni geciktirme ki hem kendine hem ailene faydan olabilsin.

Allah acil sifa bol güc kuvvet versin ❤

GÜNAYDIN, ŞİMDİ GİRİNCE GÖRDÜM, ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, RABBİM ŞAFİ ismiyle şifa versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…