Bir an önce toparlasiniz artık...Sen yine de iş yapacağım diye zorlama kendini.bir süre daha kalkma yataktan canım.omirilik, kırık ve catlaklarin düzgün kaynaması için istirahat şart, hemen atma kendini yataktan..Allah razi olsun hepinizden
Simdi esime portakal dilimledim
Onumu goruyorum ama asagiyi goremiyorum
Annem kahvaltimizi verdi
Simdide oglumla ilgileniyo.
Nekadar sukretsem az
Canım hep yatarsam hic kalkamam ödlegim normalde benBir an önce toparlasiniz artık...Sen yine de iş yapacağım diye zorlama kendini.bir süre daha kalkma yataktan canım.omirilik, kırık ve catlaklarin düzgün kaynaması için istirahat şart, hemen atma kendini yataktan..
Tatlim çok iyi anlıyorum seni ama şu an yatman gerek Allah korusun omurilik kırığı diyorsun, yanlış kaynarsa sonra ameliyat falan olmak zorunda kalırsın.lutfen abla sözü dinle 1-2 gün daha kıpırdamadan yat, biliyorum ki söylüyorum, lütfen hafife alma..Canım hep yatarsam hic kalkamam ödlegim normalde ben
Canim cok tatlidir
Ama oglum evde
Kendim isimi yapiyorum bak iyiyim ben diyorum
Gozumden korkma kan o silsek gecer ama ben sildirmiyorum canim yaniyo bi kac gun sonra yikicaz diyorum
Aslinda yara kan oturdu.
Tek tesellim annecimtr_lelli cok cok gecmis olsun tekrardan gozun aydin olsun cok guclu kadinsin rabbim sana mukafatini veriyor masallah diyelim
annenede masallahh ne guzel cok imrendim hani sen diyorsunya bana birseyler gonderen yakinim yok falan diye senin annen yaninda daha ne olsun eli hep ustunde ben evlendim evime bile gelemedi dogum yaptim yine gelemedi sizi boyle gorunce icim ciz etniyor deil hani
Allah razı olsun.tr_telli çok geçmiş olsun..Eşine hergün kemik suyuna çorba yapın kırıkları çabuk kaynasın...Rabbim acil sifalar versin..100 Ya şafi okudum..
Ahh bir bilsemcanım benim güzel yüzünün halini görünce ilk etapta şok oldum ama arabayı görünce şükrettim.Allahım seni ve eşini oğlun a bağışladı.Sen güçlüsün çok da iyi bir annesin geçecek bugünler.Hangi gece sabah olmamışki.Rabbim sizi daha beterinden korumuş.Yalnız anlayamadığım ikinizede hastanede daha iyi bakılırdı şu açıdan:hani serum verilirdi içine ağrı kesici bide uyutacak bişe koyarlardı şu ilk günleriniz biraz daha kolay geçerdi.Niye hemen taburcu ettiler ki ?
İnşallah kısa zmnda gecer cnm agrılarEvet sadaka vericez
Onun harici bi ablamizin ogluna para yollamistik okuyor.
Yani bize abla veriyodu oglu icin esimde direk hesabindan yatiriyodu abla calisiyo diye ugrasamiyodu.
100tl atin veririm demisti gecen onu geri almadim.
Daha oncede yine ona yollamistik
Yicek alip yardim yapicam.
Az toparlanim seker,tuz,makarna bisiler aldiricam.
Ayrica kurban keseriz sanirim ama ayaga kalkinca
Kontrol icin medicalpark a gitmeyi dusunuyoruz
En az 1000tl gozden cikardik zaten.
Gunu iptal ettirdik.
Cunku esimin nekadar calisamayacagi belli diil.
Riske giremem.
Bugun dayim alisveris yapmis bize odetmemis anneme.
Teyzem bana pijama almis.
Alisveris yapmis.
Saolsunlar.
Agrilarim gecsin bir an once ya
Evet sadaka vericez
Onun harici bi ablamizin ogluna para yollamistik okuyor.
Yani bize abla veriyodu oglu icin esimde direk hesabindan yatiriyodu abla calisiyo diye ugrasamiyodu.
100tl atin veririm demisti gecen onu geri almadim.
Daha oncede yine ona yollamistik
Yicek alip yardim yapicam.
Az toparlanim seker,tuz,makarna bisiler aldiricam.
Ayrica kurban keseriz sanirim ama ayaga kalkinca
Kontrol icin medicalpark a gitmeyi dusunuyoruz
En az 1000tl gozden cikardik zaten.
Gunu iptal ettirdik.
Cunku esimin nekadar calisamayacagi belli diil.
Riske giremem.
Bugun dayim alisveris yapmis bize odetmemis anneme.
Teyzem bana pijama almis.
Alisveris yapmis.
Saolsunlar.
Agrilarim gecsin bir an once ya
Canim sordum esime aksamİnşallah kısa zmnda gecer cnm agrılar
Zekat vermiştik bizde kazadan sonra
Kurban kesmiştik
Bende eşimde içimizden geçirmişiz iki tane kesmiştik o yüzden
Basımın gözümün sadakası olsun denir ya cok doğru cidden
Eşin çalışmadığı sürece maas alamayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?