Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah razi olsun hepinizden
Simdi esime portakal dilimledim
Onumu goruyorum ama asagiyi goremiyorum
Annem kahvaltimizi verdi
Simdide oglumla ilgileniyo.

Nekadar sukretsem az
Bir an önce toparlasiniz artık...Sen yine de iş yapacağım diye zorlama kendini.bir süre daha kalkma yataktan canım.omirilik, kırık ve catlaklarin düzgün kaynaması için istirahat şart, hemen atma kendini yataktan..

Canım hep yatarsam hic kalkamam ödlegim normalde ben
Canim cok tatlidir
Ama oglum evde
Kendim isimi yapiyorum bak iyiyim ben diyorum
Gozumden korkma kan o silsek gecer ama ben sildirmiyorum canim yaniyo bi kac gun sonra yikicaz diyorum
Aslinda yara kan oturdu.

Tatlim çok iyi anlıyorum seni ama şu an yatman gerek Allah korusun omurilik kırığı diyorsun, yanlış kaynarsa sonra ameliyat falan olmak zorunda kalırsın.lutfen abla sözü dinle 1-2 gün daha kıpırdamadan yat, biliyorum ki söylüyorum, lütfen hafife alma..

tr_lelli cok cok gecmis olsun tekrardan gozun aydin olsun cok guclu kadinsin rabbim sana mukafatini veriyor masallah diyelim

annenede masallahh ne guzel cok imrendim hani sen diyorsunya bana birseyler gonderen yakinim yok falan diye senin annen yaninda daha ne olsun eli hep ustunde ben evlendim evime bile gelemedi dogum yaptim yine gelemedi sizi boyle gorunce icim ciz etniyor deil hani

Tek tesellim annecim
Hep burda
Ogluma bana esime hepimize yetisiyor

Ah tr_lelli daha once yazdiklarini okudugumda burnumun diregi sizliyordu simdi de ne kadar guclusun diyorum. Masallah sana esine ogluna ailene Allah yakinlarimizi basimizdan eksik etmesin hemen yanimizdalar Allah razi olsun onlardan. Bence Am I mad dogru soyluyor kendine dikkat et evet kalkip is yapabiliyorsun ama yanlis kaynama olabilri kemiklerde. Dualarimiz seninle insallah tez zamanda sagliginiza kavusursunuz kardesim.

tr_lelli 2003 senesinde biz de hurdaya dönmüş bir araçtan sağ salim çıkmıştık. benim kolum ve bacağım kırılmıştı. kardeşim de başını vurmuştu. ödem oluşmuştu, bir kaç gün yoğun bakımda kalmıştı. babam aracı kullanıyordu, onun da bir kaç kaburgası kırılmıştı. annemin bacakları sıkışıp ezilmişti. yaşadığınız travmayı bu yüzden çok çok iyi anlıyorum. çok şükür can kaybınız yok, rabbim evladınıza bağışlamış. bu günler de geçecek. ne güzel etrafınızda dönen ailen var. ne kadar şükür edilse az gayretlerin daim olsun canım ama sen yine de kendini çok zorlama. bol bol dinlenip, bir an önce iyileşmeye bak

Arkadaslar oriflame inanin mükemmel ürünler ve kaliteli urunler bulunmakta belki biraz pahalı olabilir bu sizin kazanmak isteyisinize bağlı ister geliş fiyatına ister katalog fiyatıyla satabilir yada kendi ev ihtiyaçlarınızı cok uygun fiyatlarla ve kaliteli alma sansiniz olacak ev hanımları, ogrenciler, partime anlayacaginiz isiniz ne olursa olsun bu isi severek ve her zaman yapabilecginiz sizi zorlmayacakve % 30 karla kazanacaksiniz ve cok hediyelrle ben simdi battaniye aldim mademe coconun inann cok guzel hem hediyeler kazancaginiz ve ayda 2000 tl maas alacağınız bir is bu ilk etapta adim adim ilerliyorsunuz her adimda kariniz ve hediyelr kaznaiyrsunuz % 12 seviyeye ulastiginizdaysa ayda 250-300 tlmaas aliyorsunuz inann cok mükemmel bir is bana dmden ulasirsaniz detayli bilgi verebilir bu arada benim meslegim okulöncesi ogretmeniyim suan ki seviyem % 6 ve inann kazncli ve cok hediyeli bir is simdiki amcm % 12 olmak sonra en ust seviyeye ulasarak % 21 yani 2000 tl maas inann hic az degil eve buyuk bir katkisi olacaktr hemen ulasn ucretsiz uyelik ve katalog

ORIFLAME

tr_telli çok geçmiş olsun..Eşine hergün kemik suyuna çorba yapın kırıkları çabuk kaynasın...Rabbim acil sifalar versin..100 Ya şafi okudum..

tr_lelli , sempatik_kiz verilmiş verilecek sadakanız varmış dedi ya , bence de sadaka verin , hatta kurban da kestirin bence , kanı kanınıza kemiği kemiğinize karşılık olur , çarçabuk iyileşirsiniz ..
Bu arada zekat vermediyseniz onu da verin , zekat parayı azaltmaz , aksine paranın kirini alır , fakirin hakkını verince , para daha çok bereketlenir ..

attığın araç fotoğrafı sürekli gözümün önüne geliyor , ben de her gün yollardayım , hem de oğlumla .. Fotoğrafı gördüğümden beri virajlarda yavaşlıyorum , hemen dıııt arkadan korna sesi

canım benim güzel yüzünün halini görünce ilk etapta şok oldum ama arabayı görünce şükrettim.Allahım seni ve eşini oğlun a bağışladı.Sen güçlüsün çok da iyi bir annesin geçecek bugünler.Hangi gece sabah olmamışki.Rabbim sizi daha beterinden korumuş.Yalnız anlayamadığım ikinizede hastanede daha iyi bakılırdı şu açıdan:hani serum verilirdi içine ağrı kesici bide uyutacak bişe koyarlardı şu ilk günleriniz biraz daha kolay geçerdi.Niye hemen taburcu ettiler ki ?

Ahh bir bilsem
İyi dileklerin icin saol canim
Keske yatsaydik ama yatirmadilar özel olsaydi kesin yatardik ama.
Agrilarimiz var ikimizinde.

Evet sadaka vericez
Onun harici bi ablamizin ogluna para yollamistik okuyor.
Yani bize abla veriyodu oglu icin esimde direk hesabindan yatiriyodu abla calisiyo diye ugrasamiyodu.

100tl atin veririm demisti gecen onu geri almadim.
Daha oncede yine ona yollamistik

Yicek alip yardim yapicam.
Az toparlanim seker,tuz,makarna bisiler aldiricam.

Ayrica kurban keseriz sanirim ama ayaga kalkinca

Kontrol icin medicalpark a gitmeyi dusunuyoruz
En az 1000tl gozden cikardik zaten.
Gunu iptal ettirdik.
Cunku esimin nekadar calisamayacagi belli diil.
Riske giremem.

Bugun dayim alisveris yapmis bize odetmemis anneme.
Teyzem bana pijama almis.
Alisveris yapmis.

Saolsunlar.

Agrilarim gecsin bir an once ya

İnşallah kısa zmnda gecer cnm agrılar
Zekat vermiştik bizde kazadan sonra
Kurban kesmiştik
Bende eşimde içimizden geçirmişiz iki tane kesmiştik o yüzden
Basımın gözümün sadakası olsun denir ya cok doğru cidden
Eşin çalışmadığı sürece maas alamayacak mı

Allah kabul etsin herkesin hayrını
Allah'ın verdiğini verebilmeyi nasip etsin bize ..

Aslında kurbanı siz yatarken de vekaleten akrabalarınızdan birisi sizin yerinize kestirebilir , tabi siz bilirsiniz ..

Canim sordum esime aksam
Olurmu yatar maasim dedi
Patronu almis bana boyunlugu
Yani kazadan hemen sonra 3üde hastanedeydi
(3kardesler aile sirketi)
Beni ev buyugu birakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…