Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oğluyla kurduğun bağ çok güzel. Eşin de eve gelmiş harika haber. Yalnız çok yorma kendini nolur. Herşey iyi olacak canım.

Oğluyla kurduğun bağ çok güzel. Eşin de eve gelmiş harika haber. Yalnız çok yorma kendini nolur. Herşey iyi olacak canım.
Canim herkes oyle diyo
Bende kisitlicam kedimi artik
Yormicam
Korkmaya basladim ya kaynamazsa
Ya da yanlis kaynarsa ameliyat derlerse naparim ben onu dusunmeye basladim
2hafta bekleyemicem
Bu hafta sonu gidelim özele diyorum esime.
Bakalım nolcak.

Evet bir de özelde kontrol ettirin bakalım farklı doktor fikirleri iyidir.

Canim benim korkma ama temkinli ol, bu süreç önemli, iyileşme sürecinde dikkatli olmak gerek.Allahin izni ile kolaylıkla iyileşeceksiniz...

Kizlar kirik tam olarak nekadar zamanda iyilesme gosterir.
Yani 1ay mi
2ay mı?
Ben nezaman tek basima kalkarim yatakdan.
Yada kafami oynatmaya baslarim

Kizlar kirik tam olarak nekadar zamanda iyilesme gosterir.
Yani 1ay mi
2ay mı?
Ben nezaman tek basima kalkarim yatakdan.
Yada kafami oynatmaya baslarim
Canim onu doktorun tetkik edip söylemesi gerekir biz buradan bir şey diyemeyiz ki..Kiminin 15 gün sürer, kiminin 1 ay..Ama doktor röntgen çeker söyler.yasiniz çok genç olduğu için daha çabuk iyileşme olur..

İnsAllah cabuk kaynar
Yani agrilarim gecse o bile bana yeter.
Yerimden tek kalkmak istiyorum
Birilerine muhtac olmak okadar zor ki
İsterken utaniyorum
Cekiniyorum
Ama mecburum.

tr_lelli canım daha iyi misin. eşinin durumu nasıl.. beslenmenize çok dikkat edin. erken toparlanmanız açısından önemli. ayrıca ciddi bir kaza geçirdiniz tabiki yanındakilerden yardım isteyeceksin bunun için çekinme lütfen, allah korusun yanınızdakiler böyle birşey olsa sen de aynı özveriyi yaparsın eminim.. kendine çok dikkat et.

Suan yine ayni
Esim desteksiz kalkip desteksiz yureyemiyor
Ben destekle kalkip kendim yuruyorum
Yuzumdeki yara cok canimi yakiyo
Boynum sanciyo
Oyle iste

Ben hic bilmiyorum yani anlamiyorum
Ama esimi magdur etmezler asla
Sirket etmez.
Ki sirket telf. Hala esimde
Halledemiyolar esimi aramalari gerekiyo
Dun fis kesti gelenlerle yolladi.
O olmadan zorlaniyolar hersey esimdeydi.

Ama daha iyi sanki esim
İyi yiyo nefesi kesiliyodu konusurken simdi oyle degil
Ev rahat diyo
Dayimin isi vardi gitti bi ablam vardi o geldi
O kalcak
Annemde var
Arkadaslarim aradi onlar gelicek.

Boynum sizliyo

Allah razi olsun hepinizden
Simdi esime portakal dilimledim
Onumu goruyorum ama asagiyi goremiyorum
Annem kahvaltimizi verdi
Simdide oglumla ilgileniyo.

Nekadar sukretsem az
Canım çok geçmiş olsun. Allah sizleri sevenlerinize bağışlamış. Hemen birşeyler kesip dağıtın. Sadakalar verin. Çabucak iyilesirsiniz inşallah. Rabbim tekrar yaşatmasin ..

trlelli canım siz bence adamakıllı başka bir dr. a kontrole gidin .belki ağrı kesici hap yerine iğne verirler.bir hemşireyle anlaşırsınız eve gelir yapar .hatta siz bunu talep edin.Ağrı ne demektir iyi bilirim bizde büyük bir kaza geçirmiştik eşim ,işe gidememişti bir ay kadar.ağrı çekmek çok zor .Çok güçlü iğneler var 24 saat etkisi süren bugünlerde rahat edebilmeniz için canım.

kızlar bir şey sormak istiyorum
benim kombim eca confeo kiracıyım su basıncı 1.4 görünüyor su vermem gerekir mi?

Tr lelli ara ara dışarıdan okuyup çıkıyorum gelişmeleri...Neyse ki iyisiniz ve daha da iyi olacaksınız...4 sene önce ben de aynı şeyleri yaşadığım için neler çektiğinizi çok iyi biliyorum...Rabbim düşmanıma bile vermesin...Benim de aracım pert olmuştu, takla atmıştık ve büyük oğlum araçtan yola savrulmuş, küçük oğlumun bacağı kırılmıştı. Neyse ki yiyecek ekmek içecek suyumuz varmış ve hayattayız...Dikişlerle ağrılarla acılarla yaşamaya alışıyor bir süre sonra insan...Başta anlaşılmayan ağrılar sonradan kendini farkettiriyor...Bu süreçte kendine dikkat etmen, iyi beslenmen ve moralini yüksek tutman şart...Sağolsun akrabaların ve çevren de senin için seferber olmuş durumda...İnsana asıl bugünlerde insan lazım...Dar günde tutulan el hiç bırakılmıyor...Bu günler de geçecek inşallah...
İfade işini ne yaptın? Bir defaya mahsus olmak üzere ifade vermen gerekiyor. Olay nasıl oldu, şikayetçi misiniz diye sorulacak soruşturma için. Genelde trafik kazalarında ifadeler hastanede alınıyor, eşinin alınmıştır büyük ihtimalle...
Bir de insanımız çok meraklı. Şimdi sana bugünlerde çok gelen giden olur merak ederler. Anlattıkça olayı tekrar yaşarsın unutamazsın. Sana tavsiyem dinlenmeye bak ve olayı unutmaya bak. Olan oldu ve şimdi bundan sonrası önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…