Oğluyla kurduğun bağ çok güzel. Eşin de eve gelmiş harika haber. Yalnız çok yorma kendini nolur. Herşey iyi olacak canım.Canım hep yatarsam hic kalkamam ödlegim normalde ben
Canim cok tatlidir
Ama oglum evde
Kendim isimi yapiyorum bak iyiyim ben diyorum
Gozumden korkma kan o silsek gecer ama ben sildirmiyorum canim yaniyo bi kac gun sonra yikicaz diyorum
Aslinda yara kan oturdu.
Canim herkes oyle diyoOğluyla kurduğun bağ çok güzel. Eşin de eve gelmiş harika haber. Yalnız çok yorma kendini nolur. Herşey iyi olacak canım.
Evet bir de özelde kontrol ettirin bakalım farklı doktor fikirleri iyidir.Canim herkes oyle diyo
Bende kisitlicam kedimi artik
Yormicam
Korkmaya basladim ya kaynamazsa
Ya da yanlis kaynarsa ameliyat derlerse naparim ben onu dusunmeye basladim
2hafta bekleyemicem
Bu hafta sonu gidelim özele diyorum esime.
Bakalım nolcak.
Canim benim korkma ama temkinli ol, bu süreç önemli, iyileşme sürecinde dikkatli olmak gerek.Allahin izni ile kolaylıkla iyileşeceksiniz...Canim herkes oyle diyo
Bende kisitlicam kedimi artik
Yormicam
Korkmaya basladim ya kaynamazsa
Ya da yanlis kaynarsa ameliyat derlerse naparim ben onu dusunmeye basladim
2hafta bekleyemicem
Bu hafta sonu gidelim özele diyorum esime.
Bakalım nolcak.
Canim sen nasılsın, bebisler iyidir inşallahEvet bir de özelde kontrol ettirin bakalım farklı doktor fikirleri iyidir.
Canim onu doktorun tetkik edip söylemesi gerekir biz buradan bir şey diyemeyiz ki..Kiminin 15 gün sürer, kiminin 1 ay..Ama doktor röntgen çeker söyler.yasiniz çok genç olduğu için daha çabuk iyileşme olur..Kizlar kirik tam olarak nekadar zamanda iyilesme gosterir.
Yani 1ay mi
2ay mı?
Ben nezaman tek basima kalkarim yatakdan.
Yada kafami oynatmaya baslarim
Suan yine aynitr_lelli canım daha iyi misin. eşinin durumu nasıl.. beslenmenize çok dikkat edin. erken toparlanmanız açısından önemli. ayrıca ciddi bir kaza geçirdiniz tabiki yanındakilerden yardım isteyeceksin bunun için çekinme lütfen, allah korusun yanınızdakiler böyle birşey olsa sen de aynı özveriyi yaparsın eminim.. kendine çok dikkat et.
rabbim erkenden şifa versin inşallah.Suan yine ayni
Esim desteksiz kalkip desteksiz yureyemiyor
Ben destekle kalkip kendim yuruyorum
Yuzumdeki yara cok canimi yakiyo
Boynum sanciyo
Oyle iste
sanırım bu durumda iş veren değil, ssk maaş ödüyor.Canim sordum esime aksam
Olurmu yatar maasim dedi
Patronu almis bana boyunlugu
Yani kazadan hemen sonra 3üde hastanedeydi
(3kardesler aile sirketi)
Beni ev buyugu birakti.
sanırım bu durumda iş veren değil, ssk maaş ödüyor.
@meyraa daha iyi bilir durumu
yanında sigortalı çalışanlar olduğu için yani iş veren olduğun için bileceğini düşündümevet canım, raporlu olunca, sgk giriyor devreye...
estağfirullah, ben denetim ve danışmanlık yaptığım için, muhasebe işlerinden çok anlamam... :)
Canım çok geçmiş olsun. Allah sizleri sevenlerinize bağışlamış. Hemen birşeyler kesip dağıtın. Sadakalar verin. Çabucak iyilesirsiniz inşallah. Rabbim tekrar yaşatmasin ..Allah razi olsun hepinizden
Simdi esime portakal dilimledim
Onumu goruyorum ama asagiyi goremiyorum
Annem kahvaltimizi verdi
Simdide oglumla ilgileniyo.
Nekadar sukretsem az
Amin canım sağolasın. Büyüyor keratalar işteCanim sen nasılsın, bebisler iyidir inşallah4 ay dolmuş yarilamissin maşallah...Rabbim kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?