Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım acil dr. Oldugundan yaralarimiza bile krem vermediler
Agriya parol yazmislar
Saka gibiler
Bakalim hafta sonu gidicez
Ben tek kalka bilsem kalkamiyorum
Kafam arkaya dusuyo dengede tutamiyorum.
Henuz kimse ifade icin bisi demedi
Belki kiriklarimiz var ondan
Esiminde yanina polis fln gelmemis.
Sizde atalatmissiniz Rabbim bir daha gostermesin.

Korkunc kabus gibi ki ben bayilmisim taklalar yok aklimda.

Cok zor
Agliyorum tek gozum kapali akiyo bu sefer kan akiyo
Aglamiyorum icim doluyo
İnliyorum esim uzuluyo
İnlemiyorum dislerimi sıkıyorum.

Esim telf arkadaslariyla falan konusurken Allahdan esim arkadaydi diyo hala beni dusunuyo
Onla beni kiyaslayinca o tek kalkamiyo tek yuruyemiyo

Ben zorlarsam tek kalkiyorum tek zaten yruyorum.

Zor umarim iyiye gider.
Artik dinlenme sureci bakalim

Trlelli çok geçmiş olsun. Ben simdi gordum yazılanları. Allah yardımcınız olsun. Kısa sürede iyi olursunuz inşallah.

Çok sevindim canım.. Daha iyi olacaksınız hepsi bitecek gidecek.. Canınız sağ kurtuldunuz ya gerisi Allah'ın izniyle gelecek...yine eski günlerdeki gibi tam dört dörtlük ev kadını diye içimden geçirerek okuyacağım yazdıklarını :)

Aminnn canim
Tek basina kalkamamak
Birilerinene muhtac olmak cok ama cok zor
Gece uyuyim,kimseyi rahatsiz etmim diye gunduz uyumuyorum

Sancım oluyo
Aksam cok inledim.
Ben nezaman topalanicam bilmiyorum.
Darlık geliyo aglıyorum.
Boyle dimdik yatmak okadar zor ki .

Günaydın tr_lelli çok şükür bu günümüze hepsi geçecek sevdiklerin yanında zamana ihtiyacı n var canım ağrıların bitecek rahat uyuyacağım günler gelecek. Eşinde iyi olacak sen yine burada indirim var şu kadar zula yaptım diyecek bizleri heveslendireceksin seni seviyorum canım

ah be güzelim iyileşip ayağa rahatça kalkacaksın inşallah. dualarım hep seninle. eşin nasıl oldu?

Geçecek bu zor günlerde cnm birazcık daha sabırlı olmaya çalış Allahım şifa versin tez zamanda eski halinize dönün ins

kızlar günaydın. 39 yaşına girdim. bir yaş daha gençleştim :)) annem bebişler için birer altın almış bana doğumgünü hediyesi olarak
yeni yaşın kutlu olsunn:) her yaşla gençliğe doğru bir adım değil mi:) hayırlı olsun darısı bebiş hayırlamasına:)

tr_lelli günaydın canım. inşallah her geçen gün daha iyi olacaksın.. biraz sabır.. allah yardımcınız olsun..

ben sürekli okuyorum burayı bayadır bakamıyodum şimdi okudumda rabbim şifa versin ikinize de gerçekten okuyunca cok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…