Canım acil dr. Oldugundan yaralarimiza bile krem vermedilertrlelli canım siz bence adamakıllı başka bir dr. a kontrole gidin .belki ağrı kesici hap yerine iğne verirler.bir hemşireyle anlaşırsınız eve gelir yapar .hatta siz bunu talep edin.Ağrı ne demektir iyi bilirim bizde büyük bir kaza geçirmiştik eşim ,işe gidememişti bir ay kadar.ağrı çekmek çok zor .Çok güçlü iğneler var 24 saat etkisi süren bugünlerde rahat edebilmeniz için canım.
Henuz kimse ifade icin bisi demediTr lelli ara ara dışarıdan okuyup çıkıyorum gelişmeleri...Neyse ki iyisiniz ve daha da iyi olacaksınız...4 sene önce ben de aynı şeyleri yaşadığım için neler çektiğinizi çok iyi biliyorum...Rabbim düşmanıma bile vermesin...Benim de aracım pert olmuştu, takla atmıştık ve büyük oğlum araçtan yola savrulmuş, küçük oğlumun bacağı kırılmıştı. Neyse ki yiyecek ekmek içecek suyumuz varmış ve hayattayız...Dikişlerle ağrılarla acılarla yaşamaya alışıyor bir süre sonra insan...Başta anlaşılmayan ağrılar sonradan kendini farkettiriyor...Bu süreçte kendine dikkat etmen, iyi beslenmen ve moralini yüksek tutman şart...Sağolsun akrabaların ve çevren de senin için seferber olmuş durumda...İnsana asıl bugünlerde insan lazım...Dar günde tutulan el hiç bırakılmıyor...Bu günler de geçecek inşallah...
İfade işini ne yaptın? Bir defaya mahsus olmak üzere ifade vermen gerekiyor. Olay nasıl oldu, şikayetçi misiniz diye sorulacak soruşturma için. Genelde trafik kazalarında ifadeler hastanede alınıyor, eşinin alınmıştır büyük ihtimalle...
Bir de insanımız çok meraklı. Şimdi sana bugünlerde çok gelen giden olur merak ederler. Anlattıkça olayı tekrar yaşarsın unutamazsın. Sana tavsiyem dinlenmeye bak ve olayı unutmaya bak. Olan oldu ve şimdi bundan sonrası önemli.
Amin canım saolTrlelli çok geçmiş olsun. Ben simdi gordum yazılanları. Allah yardımcınız olsun. Kısa sürede iyi olursunuz inşallah.
Cok tesekkurlertr_lelli çok geçmiş olsun iyi misiniz şimdi?
Aminnn canimÇok sevindim canım.. Daha iyi olacaksınız hepsi bitecek gidecek.. Canınız sağ kurtuldunuz ya gerisi Allah'ın izniyle gelecek...yine eski günlerdeki gibi tam dört dörtlük ev kadını diye içimden geçirerek okuyacağım yazdıklarını :)
ah be güzelim iyileşip ayağa rahatça kalkacaksın inşallah. dualarım hep seninle. eşin nasıl oldu?Aminnn canim
Tek basina kalkamamak
Birilerinene muhtac olmak cok ama cok zor
Gece uyuyim,kimseyi rahatsiz etmim diye gunduz uyumuyorum
Sancım oluyo
Aksam cok inledim.
Ben nezaman topalanicam bilmiyorum.
Darlık geliyo aglıyorum.
Boyle dimdik yatmak okadar zor ki .
Güzel yaşlara cnm bebislerinle esine ve sevdiklerinle,herşey gönlünce olur ınş:))kızlar günaydın. 39 yaşına girdim. bir yaş daha gençleştim :)) annem bebişler için birer altın almış bana doğumgünü hediyesi olarak
Geçecek bu zor günlerde cnm birazcık daha sabırlı olmaya çalış Allahım şifa versin tez zamanda eski halinize dönün insAminnn canim
Tek basina kalkamamak
Birilerinene muhtac olmak cok ama cok zor
Gece uyuyim,kimseyi rahatsiz etmim diye gunduz uyumuyorum
Sancım oluyo
Aksam cok inledim.
Ben nezaman topalanicam bilmiyorum.
Darlık geliyo aglıyorum.
Boyle dimdik yatmak okadar zor ki .
yeni yaşın kutlu olsunn:) her yaşla gençliğe doğru bir adım değil mi:) hayırlı olsun darısı bebiş hayırlamasına:)kızlar günaydın. 39 yaşına girdim. bir yaş daha gençleştim :)) annem bebişler için birer altın almış bana doğumgünü hediyesi olarak
Boynumda kirik var
Esim 24saat müsade altinda kalicak durumunu bilmiyorum.
Beni cikardilar ama yanimda annem ablalar hic bisi yapamiyorum
Tek wc bile gidemiyorum
Kulagimda,gözumde dikisler
Bacagimda ezik
Ve boynumda kirik var
Bayilmisim zaten kaza aninda.
Nolur esimede dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?