Amin canım inşallah o günleri de görelim.yeni yaşın kutlu olsunn:) her yaşla gençliğe doğru bir adım değil mi:) hayırlı olsun darısı bebiş hayırlamasına:)
Amin canım benim hayırlısıyla inşallah.mavimli mutlu yıllar canım. Allah evlatlarınla beraber nice doğumgünleri kutlamayı nasip etsin.
Kizlar salmim kendimi diyorum oglum sesimi duymasin ama gece agladim artiik
Boynumda feci sanci var
Cenem boyunlukdan hava alamiyo yara pisik oldu canimi yakiyo.
Agri kesicinin etkisi gecince dislerimi sıkmaya bsliyorum
Bu seferde dis etlerim aciyo
Allah kimseyi saglikla sinamasin
Kimseye muhtac etmesin
Esim kimseden bisey istyemiyo bana soyluyo ben annemlere soyluyorum.
Cok zor bi durum anlatamam size
Kesinlikle haklisintr_lelli bir şey demiyim diyorum kaç gündür ama, bu kadar acı çekmen normal değil, tamam kırık var ağrı yapar ama, ona göre de ağrı kesiciler var... sizi alelacele göndermişler, bence en kısa zamanda konusunda uzman bir doktora görün, boşuna ağrı çekme...
dedikleri gibi ağrı kesici iğne olsan iyi olur sanki canım yaKizlar salmim kendimi diyorum oglum sesimi duymasin ama gece agladim artiik
Boynumda feci sanci var
Cenem boyunlukdan hava alamiyo yara pisik oldu canimi yakiyo.
Agri kesicinin etkisi gecince dislerimi sıkmaya bsliyorum
Bu seferde dis etlerim aciyo
Allah kimseyi saglikla sinamasin
Kimseye muhtac etmesin
Esim kimseden bisey istyemiyo bana soyluyo ben annemlere soyluyorum.
Cok zor bi durum anlatamam size
hayırlı olsun canım.. çok sevindim. bizim de eve kredi çıkmadı yaa. ev bitmediği için ekspertiz raporu olumsuz çıktı. bakalım ne olacak bu akşam ev sahibiyle görüşeceğiz tekrar..mavimli mutlu yıllar. bebişlerinle birlikte daha nice yıllara.
tr_lelli az daha sabır, inşallah geçecek
hanımlar dün bize söylenen eve gittik, gösterecek adamın acil işi çıkmış içeri giremedik. dışarıdan baktık, ev gayet güzel görünüyor. sonra gezerken yeri daha güzel, daha klas bir site gördük. güvenlikli, yürüyüş parkurlu, otoparklı, çocuk parklı, kamelyalar, süs havuzları, yeşil alanlar vs. toplamda 148 daire var. burda satılık daire var mı dedik, yok dediler. ama k.pederim oralı bir arkadaşını aradı, o sitede giriş katlardan bazılarının sahibi eliyle satılık olduğunu söylediler. satan adamı bulduk. gittik ve örnek daireyi gezdik ve çooook beğendik. 2 ay sonra teslim edilecekmiş, yine giriş katı ama plan olarak üst katlarla aynı. brüt 137.5, net 120,5 metre kare. 140.000'e anlaştık. 2bugün de kredi başvurusu yaptık. peşinatı 70000'e çıkarttık, üstü kredi çekilecek. alım satım masraflarını da k.pederimle, babam bizden ev hediyesi olsun dediler. biz kabul etmedik, elimiz genişeyince öderiz dedik. hiç akılda yokken daire alıyoruz. kiracı da hazır, k.pederim balık tutmayı falan çok sever. çocuklar siz buralara gelmezsiniz, işi tamamen bırakınca bana kiraya verin diyor. ödemeleriniz de bu şekilde aklınız kalmadan hafifler diyor. oluuuur dedikhayırlısı bakalım. hem paramız değerlenecek, hem mal sahibi olacağız inşallah
hayırlıysa size de bize de kredi çıkar inşallah. nasiphayırlı olsun canım.. çok sevindim. bizim de eve kredi çıkmadı yaa. ev bitmediği için ekspertiz raporu olumsuz çıktı. bakalım ne olacak bu akşam ev sahibiyle görüşeceğiz tekrar..
mavimli mutlu yıllar. bebişlerinle birlikte daha nice yıllara.
hanımlar dün bize söylenen eve gittik, gösterecek adamın acil işi çıkmış içeri giremedik. dışarıdan baktık, ev gayet güzel görünüyor. sonra gezerken yeri daha güzel, daha klas bir site gördük. güvenlikli, yürüyüş parkurlu, otoparklı, çocuk parklı, kamelyalar, süs havuzları, yeşil alanlar vs. toplamda 148 daire var. burda satılık daire var mı dedik, yok dediler. ama k.pederim oralı bir arkadaşını aradı, o sitede giriş katlardan bazılarının sahibi eliyle satılık olduğunu söylediler. satan adamı bulduk. gittik ve örnek daireyi gezdik ve çooook beğendik. 2 ay sonra teslim edilecekmiş, yine giriş katı ama plan olarak üst katlarla aynı. brüt 137.5, net 120,5 metre kare. 140.000'e anlaştık. 2bugün de kredi başvurusu yaptık. peşinatı 70000'e çıkarttık, üstü kredi çekilecek. alım satım masraflarını da k.pederimle, babam bizden ev hediyesi olsun dediler. biz kabul etmedik, elimiz genişeyince öderiz dedik. hiç akılda yokken daire alıyoruz. kiracı da hazır, k.pederim balık tutmayı falan çok sever. çocuklar siz buralara gelmezsiniz, işi tamamen bırakınca bana kiraya verin diyor. ödemeleriniz de bu şekilde aklınız kalmadan hafifler diyor. oluuuur dedikhayırlısı bakalım. hem paramız değerlenecek, hem mal sahibi olacağız inşallah
Hayırlı olsun canım iyi olmuş bak neye niyet neye kısmetmavimli mutlu yıllar. bebişlerinle birlikte daha nice yıllara.
148 dediler 140'a indiler. orası önceden bursa'nın bir köyüydü. şimdi mahalle oldu. bu bölge sanayi iş yerlerine yakın hızla gelişiyor. şehir merkezine 35 km uzaklıkta. o bölgede işi olanlar genelde ordan ev alıyor veya kiralıyor. kira gelirisi 700-800 arasıymış. 2 sene önce daha büyük evler 100 binken, aynı evlerin fiyatı 210-220 bine çıkmış. kredi çıkarsa hayırlı olur inşallah140 bin ve sıfır hem de 120 metre kare süpermiş .. Size indirim mi yaptılar , piyasası mı bu ? kira getirisi ne kadar ?
Hayırlı olsun
Bu arada neye niyet neye kısmet
Diğerine bakarken bunu aldınız
çok teşekkür ederim, bakalım kısmetimizde varsa olurHayırlı olsun canım iyi olmuş bak neye niyet neye kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?