Küçük Düşün Büyük Olsun!

hayirli olsun insaallah..konuya sonradan dahil oldum..ev nerde merak ettim..hakkinizda hayirlisi olsin

altın 127 de iken almadığıma çok pişman oldum
dolar mı alsam altın mı bilemedim trumpın başkanlık konuşmasından sonra piyasa etkilenir ama ne yönde onu kestiremiyorum
Bende sadece 4 gr aldım. Onlarıda ya tekrar düşmezse diye satmıyorum. Çünkü uzun vadeli düşünüyorum

Çok hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin ınş.

Günaydın kızlar.
Bugün evdeyim güzelce dinlendim.
Evimi toplayıp temizlik ve yemek yapacağım. Dolabımı ve kilerimi gözden geçireceğim. Çarşamba günü pazarda 20 tl dün de markette 65 tl haricinde para harcamadim. Kumbarama her gün bir miktar atıyorum ilk heves olduğundan hep aklımda.
Altın alacağım yüklü miktarda. Muhtemelen bilezik olur. Altının biraz düşmesini bekliyorum.
Hayırlı cumalar...

hayırlı Cumalar, arkadaşlar.... :)

canım senin, nicki görünce, gözlerim pörtlüyor, tabiri caizse... :))

benim de iki kumbara var, uzun bir aradan sonra başladım kumbara işine, üç ay oldu, ocak başı gibi açacaktım sözde ama vazgeçtim... ikisi de para girmeyecek şekilde dolana kadar açmayacağım... :) küçükler, yakında dolarlar diye tahmin ediyorum, çıkan parayla da ne yapacağım hususunda bir fikrim de yok... :)

altın 30 un altına indiğinde, ben de bankadan yüklü, gram alımı yapacağım, inşallah...

tr_lelli , nasıl oldun, daha iyisin inşallah?

hayırlı cumalar kızlar.. bu aralar pek keyfim yok. ev işi canımı sıktı. kredi onaylanmadı ev bitmemiş diye. başka bi yol izleyecez bakalım ne olacak. evi de çok istiyorum hayırlı ise eğer Rabbim nasip etsin. kumbaralar konuşulmuş. benim de bi kahve kutusundan kumbaram var.. dolana kadar açmıyacam inşallah.yarısından fazlası dolmuş. bozuklukları atıyorum baze 5lik ve 10 luk da atıyorum. yeni ev için eksiklerimi almak niyetindeyim tabi ev nasip olursa artık.

Gözlerin mi portluyor? Ayyyy çok güldüm meyraa...
130 un altını bekliyorum ben de bana haber ediver canım.
Kumbaram çok büyük. Tam dolmadan açmayacağım. Ne yapacağıma da o zaman karar veririm. İlla bir yer buluruz yeter ki olsun...

aynen canım, ne yazdığın önemli değil, bir şey yazman yeterli... :) şaka bir yana, seviyorum senin muhabbetini....

veririm canım, ben kap-kaç, al-sat yapmayı düşünüyorum, adrenalin oluyor... :) uzun vadeli, al-bırak, bilmem belki sonra... :)

di mi ya, doldu da, ne yapacağımız mı eksik kaldı, hele bir dolsun da, buluruz elbet harcayacak bir yer... :))

kızlar kumbaranız dolsun, ben yardımcı olurum harcamanıza

merhaba kızlar
bugün cuma çok şükür
haftasonu da kar var diyorlar
bugünden biraz alışveriş yapıp 2 gün eve kapanmak istiyorum

Evin %80 i bitince kredi aşamasına geliniyor ancak. Müteaahhitle bir sözleşme yapın. Daireyi, içinde neler olacağını yazan bir sözleşme. Biraz peşinatta isteyebilir ona da senet yapar. Böylece ev sizin olmuş olur. Kredi çekme aşamasına gelince de kredinizi çekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…