Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar burdan soran,telf arayan,msj atan hepinizden Allah razi olsun.
Arada sancım oluyo onun harici iyiyim.
İlaclarimi iciyorum
Yatiyorum
Gelen giden oluyo
Anneme sen dinlen dedim arkadasim var yanimda
O sagolsun igileniyo suan
Aksam o gidecek annem incek asagi
Annemde yoruluyo uzuluyorum
15-20gun gecse daha iyi olucaz ins.
Esim iki kisiyle ancak kalkabiliyodu
Simdi oglumla bile kalkabiliyo
Bugunumeze sukur.

Çok şükür cnm. Bak eşin gittikçe iyiye gidiyor. Zamanla her şey dahada iyiye gidecek Rabbim acil şifalar versin inşallah

canım evet sözleşmeyi önerdiler onun için de noter 600 tl istedi. bizim artık iyice içimiz bulandı. ev sahibi nasıl isterseniz öyle yapalım diyor ama kredi çıkmadı.. sözleşme mi yapsak kapatsak mı konuyu bilemedik..

Topraktan bir ev almıştık. Noterden yapmadık sözleşmeyi. Müteahhitle bizim aramızdaydı.

Biz de evimizi aldığımızda temeli Yen'i atılmıştı. Biraz peşinat verdik. Mütehathit ile sözleşme yaptık. Tapu aşamasına gelince de kredi çektik

Sözleşmenin noterde yapılması şart değil. Noterde yapılırsa taraflar imzaya itiraz edemez onun dışında taraflar arasında iki şahit huzurunda yapılsa da olur.

Son düzenleme:
merhaba kizlar
Google Chrome. Dan girdim ancak oyle giris yapabildin neden giris yapamadim bilemedim
zelalke hayirlisi olsun canim muteahhit guvenilir biriyse sozlesme yapin ama bu devirde kimseye guven kalmadi

M maviduvar1 cok tesekkur ederim mesajin icin

Janita hayirli olsun canim
Bursanin neresinde annemlerinde kumsazda yazligi varda az vok biliyorum bursayi gemlik tarafinda mi?

teşekkür ederim canım. akçalar'da

Günaydın kızlar
Burda hiç olmadıgı kadar kar var
Yollar kapandı
Aöl sınavına görevliydim ilk oturum iptal oldu ikinci iptal olmasa da gitmeyeceğim valla
Her yer kapalı yollar çünkü
Ceza yerim 1 yıl napıım

görümcem aradı üst kattaki, "annemle sana kahve içmeye gelecez" dedi. müsait misin diye sormak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…