bence iptal olur zaten dert etme.Günaydın kızlar
Burda hiç olmadıgı kadar kar var
Yollar kapandı
Aöl sınavına görevliydim ilk oturum iptal oldu ikinci iptal olmasa da gitmeyeceğim valla
Her yer kapalı yollar çünkü
Ceza yerim 1 yıl napıım
Amerikaya mı gidiyorsunuz nereye tam olarak?haber bekliyoruz canım 2-3 ayı bulur gidişimiz. ordaki şartlar da net değil, durum netleşince ona göre hazırlık yapacaz
evet canım amerika. kanada sınırında biyerAmerikaya mı gidiyorsunuz nereye tam olarak?
Bugun de yarın da iptal oldu cnm sınavnarbence iptal olur zaten dert etme.
bırrrr soğuk bir yereevet canım amerika. kanada sınırında biyer
akçalar izmir yolunda, beşevler sanayiye 20 km civarında. bursa merkeze 35 km mesafede. nilüfer merkez ilçesine bağlı öncelerin köyü, şimdilerin bir mahallesi. apolyont (gölyazı) gölüne bakıyor canım
latiyya neresine gideceksiniz? hayırlı olur inşallahhaber bekliyoruz canım 2-3 ayı bulur gidişimiz. ordaki şartlar da net değil, durum netleşince ona göre hazırlık yapacaz
Ben küçük ev aletleri aldım onların servis be garantisi aynıydıNetten beyaz eşya alan var mı ?
Benim aldığım çamaşır makinesinin aynısı nette 315 tl daha ucuzmuş
Kazık mı yedim , yoksa illa bir sıkıntısı mı vardır ?
Servisi garantisi teslimi mağazadan alınanla aynı mıdır ?
Ben küçük ev aletleri aldım onların servis be garantisi aynıydı
Bi ark bulaşık makinesi aldı onun da tüm şartlar mağaza ile aynıydı
amerikanın kuzeyinde bir eyalet. kanada sınırında. saol canım inşallah. sizin de eviniz hayırlı olsun çok güzel bir yatırımlatiyya neresine gideceksiniz? hayırlı olur inşallah
maşallah bunlar güzel gelişmeler. daha iyi olacaksınız inşallah. görmede bir sıkıntı yok dimi allah korusun?B black_2014 sagol cnm daha iyiyim
Tek basima kalkabiliyorum artik
Esimde kalkiyo pazartesi dr. Gidicem
Gozum kotu baya
Agrilarim biraz dindi.
Ama tabiki toparlama,yikama vs o tarz hic bisi yapamiyorum
Uzerimi yalniz degistiremiyorum.
Ben herşeyimi netten aliyorm daha uygun fiyatları servisi garantisi de aynı .Netten beyaz eşya alan var mı ?
Benim aldığım çamaşır makinesinin aynısı nette 315 tl daha ucuzmuş
Kazık mı yedim , yoksa illa bir sıkıntısı mı vardır ?
Servisi garantisi teslimi mağazadan alınanla aynı mıdır ?
Zamanla düzeleceksiniz cnm ağrıların da geçecek biraz daha sabir çok kötü bir kaza geçirdiğiniz bunlar illaki olacak Allahım yardımcın olsun .B black_2014 sagol cnm daha iyiyim
Tek basima kalkabiliyorum artik
Esimde kalkiyo pazartesi dr. Gidicem
Gozum kotu baya
Agrilarim biraz dindi.
Ama tabiki toparlama,yikama vs o tarz hic bisi yapamiyorum
Uzerimi yalniz degistiremiyorum.
Yok cnm ama goz kapagim goz etrafimda yaralanmalar var.maşallah bunlar güzel gelişmeler. daha iyi olacaksınız inşallah. görmede bir sıkıntı yok dimi allah korusun?
Amin cnm saolasin.hayirli geceler kizlar...fazla giremiyorum ama birikim isine devam..
kizimin plastik kumbraa var kedi figurlu acilamayan ona hergm biaeyler atiyoruz..
hamdolsun doluyo..simdiki planimiz yaz tatili icin ama meblaga yuksek olirsa tabiki gram ceyrek alirim..
oglumda kizimda tv kenarinda mitfakta bozuk para gordulermi dorek kumbaraya atiyolar..oyun haline cevirdiler..:)
bu aradatr_lelli cok cok cok gecmis olsun..inanki simdi okudum ve ne olduguni simdi anladim..Allah sifa versin tez zamanda insaallah..ilaclarinizi kontrollerinizi aksatmayin..
yorumlari okuyorim okuyorum anlamiyorum..sorucaktim ki en aoninda arkadas kaza yaptiginizi yazinca cok cok uzuldum.mAllah evladiniza bagislasin..rabb birdaha yasatmasin
Ben herşeyimi netten aliyorm daha uygun fiyatları servisi garantisi de aynı .
Gitti gidiyor bu konuda cok güvenilir. Bir arkadasim elektronik işi ile ugraştıgi icin özellikle gittigidiyorun günun firsatları bölümünü takip ediyor ve hemen hemen normal fiyatlarla arasında %40 fiyat farkı oluyor. Ürünü satın alıyorsunuz. Ama paras satıcını hesabina hemen gecmiyor. Ürün size geldikten 3 gun icinde eger bir problemi yoksa ödemeyi onaylıyorsunuz o zman geciyor. 3 gun icinde onaylamayi unutursaniz sistem otomatik olarak onayliyor.Kurmak için servisi onlar mı ayarlıyor ?
Servis için ekstra ücret veriyor musunuz
Hangi siteden aldığınızı özel msjla atar mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?