Küçük Düşün Büyük Olsun!

bence iptal olur zaten dert etme.

Istanbul bembeyaz babam ve annemle karin yagisini izledim pamuk gibi...

Janita bilmiyorum canim orayi

tr_lelli canim mutlaka ozel bir dr.a gidin Allah sifa versin
akçalar izmir yolunda, beşevler sanayiye 20 km civarında. bursa merkeze 35 km mesafede. nilüfer merkez ilçesine bağlı öncelerin köyü, şimdilerin bir mahallesi. apolyont (gölyazı) gölüne bakıyor canım

İyi akşamlar bayanlar ,tr_ lelli nasıl oldun cnm.geçen hafta 200 tl market,bugünde 30 tl market 20 tl balık ,dün öğlen ve akşam yemeğini dışardan yedik 60 tl .Aralık ayınin market fislerini toplamistim 763 tl .gelişme var bende 900 _1000 tl arası oluyordu abur bucur da olmazsa daha düşecek oğlumun gözu kalmasin diye herşeyden bir kac tane aliyorum yemiyorda hespini parçalayıp atıyor bende çok çikolata tüketiyorm hele de markete eşim giderse abur cubur daha çok alınıyor .ınş daha da tasarruflu olacam bu topik sayesinde .

Netten beyaz eşya alan var mı ?
Benim aldığım çamaşır makinesinin aynısı nette 315 tl daha ucuzmuş
Kazık mı yedim , yoksa illa bir sıkıntısı mı vardır ?
Servisi garantisi teslimi mağazadan alınanla aynı mıdır ?

Ben küçük ev aletleri aldım onların servis be garantisi aynıydı
Bi ark bulaşık makinesi aldı onun da tüm şartlar mağaza ile aynıydı

B black_2014 sagol cnm daha iyiyim
Tek basima kalkabiliyorum artik
Esimde kalkiyo pazartesi dr. Gidicem
Gozum kotu baya
Agrilarim biraz dindi.
Ama tabiki toparlama,yikama vs o tarz hic bisi yapamiyorum
Uzerimi yalniz degistiremiyorum.
maşallah bunlar güzel gelişmeler. daha iyi olacaksınız inşallah. görmede bir sıkıntı yok dimi allah korusun?

Ben herşeyimi netten aliyorm daha uygun fiyatları servisi garantisi de aynı .

B black_2014 sagol cnm daha iyiyim
Tek basima kalkabiliyorum artik
Esimde kalkiyo pazartesi dr. Gidicem
Gozum kotu baya
Agrilarim biraz dindi.
Ama tabiki toparlama,yikama vs o tarz hic bisi yapamiyorum
Uzerimi yalniz degistiremiyorum.
Zamanla düzeleceksiniz cnm ağrıların da geçecek biraz daha sabir çok kötü bir kaza geçirdiğiniz bunlar illaki olacak Allahım yardımcın olsun .

hayirli geceler kizlar...fazla giremiyorum ama birikim isine devam..
kizimin plastik kumbraa var kedi figurlu acilamayan ona hergm biaeyler atiyoruz..
hamdolsun doluyo..simdiki planimiz yaz tatili icin ama meblaga yuksek olirsa tabiki gram ceyrek alirim..
oglumda kizimda tv kenarinda mitfakta bozuk para gordulermi dorek kumbaraya atiyolar..oyun haline cevirdiler..:)

bu arada tr_lelli cok cok cok gecmis olsun..inanki simdi okudum ve ne olduguni simdi anladim..Allah sifa versin tez zamanda insaallah..ilaclarinizi kontrollerinizi aksatmayin..
yorumlari okuyorim okuyorum anlamiyorum..sorucaktim ki en aoninda arkadas kaza yaptiginizi yazinca cok cok uzuldum.mAllah evladiniza bagislasin..rabb birdaha yasatmasin

maşallah bunlar güzel gelişmeler. daha iyi olacaksınız inşallah. görmede bir sıkıntı yok dimi allah korusun?
Yok cnm ama goz kapagim goz etrafimda yaralanmalar var.
Sag gozum kapali
Amin cnm saolasin.

Kurmak için servisi onlar mı ayarlıyor ?
Servis için ekstra ücret veriyor musunuz

Hangi siteden aldığınızı özel msjla atar mısınız ?
Gitti gidiyor bu konuda cok güvenilir. Bir arkadasim elektronik işi ile ugraştıgi icin özellikle gittigidiyorun günun firsatları bölümünü takip ediyor ve hemen hemen normal fiyatlarla arasında %40 fiyat farkı oluyor. Ürünü satın alıyorsunuz. Ama paras satıcını hesabina hemen gecmiyor. Ürün size geldikten 3 gun icinde eger bir problemi yoksa ödemeyi onaylıyorsunuz o zman geciyor. 3 gun icinde onaylamayi unutursaniz sistem otomatik olarak onayliyor.
Alacaģiniz makine elinize gectiginde hangi markaysa o servisi ariyorsunuz ve onlar gelip kuruyor. Garantiside onlatin gelip kurdugu gün başlıyor

Yaza doğru bende derin dondurucu alırken yine bu siteden alıcam. Cünkü bu zamana kadar hicbir problemle karşılaşmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…