Küçük Düşün Büyük Olsun!

Daha iyiyiz canim
Gelen giden oluyo bugun agrikesici almadim suan iyiyim.
İnsAllah daha iyiye gidiyoruz.

Teşekkür ederim
Siteye baktım ama kafam karıştı
Aynı ürüne 2 satıcı arasında baya bir fyat farkı var , ucuz olan da güvenilir mi ?

Ya da dediğiniz gibi gittigidiyor paramızı güvenceye alıyor sorunsuz geldikten sonra onların hesabına geçiyor ..

Bir de altra parantez içinde 556 ile 1 ne demek ?

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 99
Rabbim oğlum ve ben başta olmak üzere tüm hastalara tez zamanda şifa versin
Dertlilere deva versin
Borçlulara ödeme kolaylığı versin
Bunalmış kullarına imdat eylesin
Aç-açıkta olanlara yardım eylesin
Paramızı helalinden kazanıp helalinden yemeyi nasip etsin , hepimize bereket versin , huzur ve sağlık versin

amin...

Amin

Satıcıdan yapılan toplam alışveriş sayısını gösteriyor. Çok başarılı yada başarılı armasına sahip satıcıları tercih edin alışveriş yaparken

Günaydın kızlar
Burda hava felaket
Bugun okul tatil
Ama yarın da olur kesin
Yollar kapalı
Böyle Bişi görmedim
Doğuda yaşayanları anladım

günaydın kızlar
hava çok soğuk buralarda
hafta sonu ailemin yanına gittim baya harcamalı oldu benim için
arkadaşıma hediye aldım 107 lira
pasta 35 sinema 24 lira kahvaltı 25 yemek 10 taksi 30 bilet 40 tl bot ve ayakkabıya 115 lira verdim bunlar cumartesi pazar harcamalarım
bugün kredi kartı ödemesi yaptım 240 lira
bugün para harcamayı düşünmüyorum başka

birde şu altın hesaplarından açtırmak istiyorum ama benim olduğum yer ufak bir yer altın toplama günü yok elimde altında var nasıl yapıcam bilemedim

selam hanımlar. haftasonu giremedim özledim sizi. tr_lelli daha iyi olmana sevindim canım. biraz zaman geçince çok daha iyi olacaksın inşallah.
haftasonu cumartesi kızkardeşim geldi onunla ve eşim alışverişe çıktık. ben 4 tane kazak bi tane şişme montlardan aldım. zaten ihtiyacım vardı ama alışveriş fobimden dolayı yapmıyordum. kızkardeşime eşlik edeyim derken ben de buldum eksiklerimi. Aldım. Lcw den alışveriş yapmamıştım hiç ilk defa kazaklarımı ordan aldım. çok uygundu hepsi inşallah kaliteli de olur. Sanırım yıkamalarına dikkat etsem uzun ömürlü kullanırım. Sizce kaç derecede nasıl programda yıkamam daha doğru olur?
eşim de iki şişme yelek aldı. dışarda birşeyler yedik. biraz harcamalı bi haftasonu oldu. sonra yine kızkardeşimle kuaföre gittik benim dipboya ve kesim onun da boya ve kesim oldu. Sağolsun ödetmedi bana ne kadar ısrar etsem de.
akşam da karnıyarık yapacağım inşallah. dondurucudan yazdan hazırladığım patlıcanları dolabın alt kısmına koydum.

Günaydın Hanımlar,
tr_lelli umarım daha iyisindir canım.
mavimli çok geçmiş olsun canım.
Bu haftasonu arkadaşımın bebeğinin doğumgünü vardı. Kızımla ona gittik. 35 TL hediyeye verdim. Bir de kızımın tabletinin ekranında temas problemi vardı. 250 TL'de ona bayıldım.
Bu ay sonu kendi evimize taşınacağız nasipse. Şu anki evimden sadece salonu ve kızımın odasını götürüyorum. Cumartesi günü fiyat vermesi için bir taşıma firmasını çağırdık. 2 oda bir de mutfağa 1500 TL dedi Bu firma ile 4 sene önce bütün evi 800 TL'ye taşımıştık, onlar toplamıştı ve çok memnun kalmıştım. Ancak başka firmalardan da fiyat almaya karar verdik.
Bir de inşaat yeni bittiği için, inşaat pisliğini firma temizlesin diye düşünüyorum. Onlar da 450 TL dedi. 3 Kişi makinaları ile gelip, dolap içleri dahil temizliyorlarmış. Bu fiyatlar makul mü sizce?

Temizlik şirketi ile anlaşıp sonra yine günlerce ev temizleyen çok kişiyi duyuyorum etraftan. Çünkü onlarsabah gelip 5de gidiyorlar. Eğer okadar para verecekseniz bence tüm gün başlarında durun.

Yoksa sadece kaba inşaat temizliğini yapıyorlar.

Kime sorsam temizlikçi kadın, o kadar pisliği temizleyemez, malzeme taşıyacaksın, öğle yemeği meselesi var. Hiç uğraşma ver şirkete diyorlar. 3 tane adamın başında da bütün gün nasıl durcaz bilmemki...

Temizlik çok iyi yapılsın başlarında durun bence. İnşaat pisliği çıksa da inçe lekeler tozlar kalıyor. Pislik kusuyor, tekrardan bir temizlik gerekebilir. Havalarda çok soğuk, biraz daha bekleme durumunuz var mı? Çocuğu mutlaka birine bırakmanız gerekir ç. Taşınırken kapılar pencereler açık olacağı içiN ev 24 saatte zor ısınır.
Bu kış soğuk olacak demişti hava durumları. Dedikleri kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…