Daha iyiyiz canimtr_lelli ,nasilsin canim ,insallah esin ve den daha iyisinizdir.Bir an önce toparlanip sagliginiza kavusun insallah.
Birikim yok sürekli cikan ihtiyaclar var.Bu günümüze cok sükür.saglikliysak,yanyanaysak en büyük birikim ve zenginlik bu oluyor.
Gitti gidiyor bu konuda cok güvenilir. Bir arkadasim elektronik işi ile ugraştıgi icin özellikle gittigidiyorun günun firsatları bölümünü takip ediyor ve hemen hemen normal fiyatlarla arasında %40 fiyat farkı oluyor. Ürünü satın alıyorsunuz. Ama paras satıcını hesabina hemen gecmiyor. Ürün size geldikten 3 gun icinde eger bir problemi yoksa ödemeyi onaylıyorsunuz o zman geciyor. 3 gun icinde onaylamayi unutursaniz sistem otomatik olarak onayliyor.
Alacaģiniz makine elinize gectiginde hangi markaysa o servisi ariyorsunuz ve onlar gelip kuruyor. Garantiside onlatin gelip kurdugu gün başlıyor
Yaza doğru bende derin dondurucu alırken yine bu siteden alıcam. Cünkü bu zamana kadar hicbir problemle karşılaşmadık
amin...Rabbim oğlum ve ben başta olmak üzere tüm hastalara tez zamanda şifa versin
Dertlilere deva versin
Borçlulara ödeme kolaylığı versin
Bunalmış kullarına imdat eylesin
Aç-açıkta olanlara yardım eylesin
Paramızı helalinden kazanıp helalinden yemeyi nasip etsin , hepimize bereket versin , huzur ve sağlık versin
Rabbim oğlum ve ben başta olmak üzere tüm hastalara tez zamanda şifa versin
Dertlilere deva versin
Bunalmış kullarına imdat eylesin
Paramızı helalinden kazanıp helalinden yemeyi nasip etsin , hepimize bereket versin , huzur ve sağlık versin
Teşekkür ederim
Siteye baktım ama kafam karıştı
Aynı ürüne 2 satıcı arasında baya bir fyat farkı var , ucuz olan da güvenilir mi ?
Ya da dediğiniz gibi gittigidiyor paramızı güvenceye alıyor sorunsuz geldikten sonra onların hesabına geçiyor ..
Bir de altra parantez içinde 556 ile 1 ne demek ?
Oh çok şükür.Daha iyiyiz canim
Gelen giden oluyo bugun agrikesici almadim suan iyiyim.
İnsAllah daha iyiye gidiyoruz.
Rabbim oğlum ve ben başta olmak üzere tüm hastalara tez zamanda şifa versin
Dertlilere deva versin
Bunalmış kullarına imdat eylesin. Amin
Çok geçmiş olsun dikkat et canım. Allah şifa versin inşallah.Günaydın kızlar ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum
Temizlik şirketi ile anlaşıp sonra yine günlerce ev temizleyen çok kişiyi duyuyorum etraftan. Çünkü onlarsabah gelip 5de gidiyorlar. Eğer okadar para verecekseniz bence tüm gün başlarında durun.Günaydın Hanımlar,
tr_lelli umarım daha iyisindir canım.
mavimli çok geçmiş olsun canım.
Bu haftasonu arkadaşımın bebeğinin doğumgünü vardı. Kızımla ona gittik. 35 TL hediyeye verdim. Bir de kızımın tabletinin ekranında temas problemi vardı. 250 TL'de ona bayıldım.
Bu ay sonu kendi evimize taşınacağız nasipse. Şu anki evimden sadece salonu ve kızımın odasını götürüyorum. Cumartesi günü fiyat vermesi için bir taşıma firmasını çağırdık. 2 oda bir de mutfağa 1500 TL dediBu firma ile 4 sene önce bütün evi 800 TL'ye taşımıştık, onlar toplamıştı ve çok memnun kalmıştım. Ancak başka firmalardan da fiyat almaya karar verdik.
Bir de inşaat yeni bittiği için, inşaat pisliğini firma temizlesin diye düşünüyorum. Onlar da 450 TL dedi. 3 Kişi makinaları ile gelip, dolap içleri dahil temizliyorlarmış. Bu fiyatlar makul mü sizce?
Kime sorsam temizlikçi kadın, o kadar pisliği temizleyemez, malzeme taşıyacaksın, öğle yemeği meselesi var. Hiç uğraşma ver şirkete diyorlar. 3 tane adamın başında da bütün gün nasıl durcaz bilmemki...Temizlik şirketi ile anlaşıp sonra yine günlerce ev temizleyen çok kişiyi duyuyorum etraftan. Çünkü onlarsabah gelip 5de gidiyorlar. Eğer okadar para verecekseniz bence tüm gün başlarında durun.
Yoksa sadece kaba inşaat temizliğini yapıyorlar.
Temizlik çok iyi yapılsın başlarında durun bence. İnşaat pisliği çıksa da inçe lekeler tozlar kalıyor. Pislik kusuyor, tekrardan bir temizlik gerekebilir. Havalarda çok soğuk, biraz daha bekleme durumunuz var mı? Çocuğu mutlaka birine bırakmanız gerekir ç. Taşınırken kapılar pencereler açık olacağı içiN ev 24 saatte zor ısınır.Günaydın Hanımlar,
tr_lelli umarım daha iyisindir canım.
mavimli çok geçmiş olsun canım.
Bu haftasonu arkadaşımın bebeğinin doğumgünü vardı. Kızımla ona gittik. 35 TL hediyeye verdim. Bir de kızımın tabletinin ekranında temas problemi vardı. 250 TL'de ona bayıldım.
Bu ay sonu kendi evimize taşınacağız nasipse. Şu anki evimden sadece salonu ve kızımın odasını götürüyorum. Cumartesi günü fiyat vermesi için bir taşıma firmasını çağırdık. 2 oda bir de mutfağa 1500 TL dediBu firma ile 4 sene önce bütün evi 800 TL'ye taşımıştık, onlar toplamıştı ve çok memnun kalmıştım. Ancak başka firmalardan da fiyat almaya karar verdik.
Bir de inşaat yeni bittiği için, inşaat pisliğini firma temizlesin diye düşünüyorum. Onlar da 450 TL dedi. 3 Kişi makinaları ile gelip, dolap içleri dahil temizliyorlarmış. Bu fiyatlar makul mü sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?