Fiyat bana da çok geldi. Ama burada temizlikçi kadınlar 150 TL'den geliyorlar zaten. 3 adam deyince rakam aynı oluyor.
Keşke bekleme imkanımız olsaydı, baharda taşınmak isterdim. Şu an kirada oturduğumuz ev satılığa çıkacak ve kontratımızın süresi doldu, yenilemedik. Ev sahibi bize rahatsızlık vermemek için biz evden çıktıktan sonra evi emlakçıya verecek.Temizlik çok iyi yapılsın başlarında durun bence. İnşaat pisliği çıksa da inçe lekeler tozlar kalıyor. Pislik kusuyor, tekrardan bir temizlik gerekebilir. Havalarda çok soğuk, biraz daha bekleme durumunuz var mı? Çocuğu mutlaka birine bırakmanız gerekir ç. Taşınırken kapılar pencereler açık olacağı içiN ev 24 saatte zor ısınır.
Bu kış soğuk olacak demişti hava durumları. Dedikleri kadar oldu
evet burda geçen yıl yaşanan bölgesel sorunlar sebebiyle inşaat sektörü çok kötü etkilendi. artık kısmet diyorum. Hayırlısı olsun demiştik en baştan.. bekleriz biz de ve bu sürede kredi öder gibi birikime devam inşallah.Bizim burada hava şartlarından inşaatçılar çalışamıyor maalesef. Sizin oralarda kış daha uzun sürer. Ayrıca ev fiyatı çok uygundu, demek ki piyasa düşük sizin orada. Yine aynı şekilde bir fırsat çıkar karşınıza. Biriktirmeye devam edin. Kredi çekmiş gibi parayı kenara koymaya çalışın
Bahsettin şartlarda 3 odalı sıfır ev bizim mahallede 330 dan başlıyor. Diğer mahallelerde 220 den başlıyor. Biz de büyük bir şehirde değiliz
Geçmiş olsun.Günaydın kızlar ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum
Kizlar bizi 3gundur kaza danismanlikdan ariyolar
Kazalarda magdur olanlar icin dava acip para talep ediyolarmis.
Yani esim ve benim icin magdur oldugumuz icin.
Kaza sigortasimi ne oyle bisi varmis.
Surekli arayip duruyolar
Esimde haklarimizi sordu
Kiriklarimiz oldugundan esim calisamadigindan kisi basi bi mebla veriliyomus bisiler.
Arayip arayip anlatiyolar.
Ozel bi hastaneyle gorustum.
Beyin dr. , cilt dr ve dikislerim icin gorustum
Sıkıntimi anlattim cok uzulduler
Burada bize yakin bir yer ve kydim var surekli gittigim yer
Evden dahi aldirabilceklerini soylediler Allah razi olsun.
Yarin gidicem
Ne gerekiyosa yaptirip karttan cektiricem.
Muhtemel 300tl tutuyo sorduklarim
Extra bise cikarmi bilmem.
Esim okadar dirayetliki masallah ise gitmeyi dusunuyo
Soforlerinden birine kendini aldirtip ofiste 1-2saat calismak istiyo
Halledememisler bazi evraklari isleyememisler.
Deynekle yada fizik tedavi aparatiyla yuruyodu simdi kendide yuruyo
Ben cok ayakta durursam yada oturursam boynum cok agriyo.
Yatarsam iyiyim.
Gelen gidenden cok bunaldim.
Ya tamam bu guzel bisi ama ben kalabalikdan hoslanmiyorum darlaniyorum.
Gelmesinler istiyorum.
Cnm böyle bir prosedür var. Fakat herkes bilmiyor. Danısmanlik sirketleride belli bir yüzde alarak bu parayı almanıza yardimci oluyor.Kizlar bizi 3gundur kaza danismanlikdan ariyolar
Kazalarda magdur olanlar icin dava acip para talep ediyolarmis.
Yani esim ve benim icin magdur oldugumuz icin.
Kaza sigortasimi ne oyle bisi varmis.
Surekli arayip duruyolar
Esimde haklarimizi sordu
Kiriklarimiz oldugundan esim calisamadigindan kisi basi bi mebla veriliyomus bisiler.
Arayip arayip anlatiyolar.
Ozel bi hastaneyle gorustum.
Beyin dr. , cilt dr ve dikislerim icin gorustum
Sıkıntimi anlattim cok uzulduler
Burada bize yakin bir yer ve kydim var surekli gittigim yer
Evden dahi aldirabilceklerini soylediler Allah razi olsun.
Yarin gidicem
Ne gerekiyosa yaptirip karttan cektiricem.
Muhtemel 300tl tutuyo sorduklarim
Extra bise cikarmi bilmem.
Esim okadar dirayetliki masallah ise gitmeyi dusunuyo
Soforlerinden birine kendini aldirtip ofiste 1-2saat calismak istiyo
Halledememisler bazi evraklari isleyememisler.
Deynekle yada fizik tedavi aparatiyla yuruyodu simdi kendide yuruyo
Ben cok ayakta durursam yada oturursam boynum cok agriyo.
Yatarsam iyiyim.
Gelen gidenden cok bunaldim.
Ya tamam bu guzel bisi ama ben kalabalikdan hoslanmiyorum darlaniyorum.
Gelmesinler istiyorum.
İş olsun da çalışalım. Cuma günü ihraçlarda üniversite iken Profumuz gittisabahtan beri kafamı kaldıramadım. öyle çok işim var ki. sizi de okuyamöadım
sadece az önce altına bakabildim. resmen şok oldum.
Sağolasın canımGeçmiş olsun.
Her türlü kaza için mi cnm buCnm böyle bir prosedür var. Fakat herkes bilmiyor. Danısmanlik sirketleride belli bir yüzde alarak bu parayı almanıza yardimci oluyor.
4 sene önce erkek arkadaşim bir kaza gecirmisti ayagi kirildi ve platin takildi. Bu uygulamadan bizim haberimiz yoktu. O da bir arkadası sayesinde ögrendi.
2 sene once 8bin küsür para altı şuan net hatirlamıyorum. Aslında daha fazlaydi ama danismanlar ya %20-%30 arasi bir para aldilar. Siz kendinozde yapabilirsiniz iyileşince ama biz aradtirdigimizda o kadar ugrastiriciydi bu yüzden şirket halletti
Trafik kazalari icin gecerli cnmHer türlü kaza için mi cnm bu
Kesinlikle. Çok şükür çalışabileceğimiz bir işimiz var. Başka ne isterim ki rabbimdenİş olsun da çalışalım. Cuma günü ihraçlarda üniversite iken Profumuz gitti
Fetödan değil, akademisyenlerin bildirisi vardı geçen yıl o da imza atanlardanmış
İyi bir bölümde ve Türkiye çapında isim yapan biriydi mutlaka vakıf üniversitelerinde iş bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?