- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.919
- 333
Kime sorsam temizlikçi kadın, o kadar pisliği temizleyemez, malzeme taşıyacaksın, öğle yemeği meselesi var. Hiç uğraşma ver şirkete diyorlar. 3 tane adamın başında da bütün gün nasıl durcaz bilmemki...
Fiyat bana da çok geldi. Ama burada temizlikçi kadınlar 150 TL'den geliyorlar zaten. 3 adam deyince rakam aynı oluyor.
Cnm böyle bir prosedür var. Fakat herkes bilmiyor. Danısmanlik sirketleride belli bir yüzde alarak bu parayı almanıza yardimci oluyor.
4 sene önce erkek arkadaşim bir kaza gecirmisti ayagi kirildi ve platin takildi. Bu uygulamadan bizim haberimiz yoktu. O da bir arkadası sayesinde ögrendi.
2 sene once 8bin küsür para altı şuan net hatirlamıyorum. Aslında daha fazlaydi ama danismanlar ya %20-%30 arasi bir para aldilar. Siz kendinozde yapabilirsiniz iyileşince ama biz aradtirdigimizda o kadar ugrastiriciydi bu yüzden şirket halletti
Ankara merkez canım.Orası neresi
Tüm temizlik bitene kadar. Sabah 08:00 de geliyorlar, akşam işleri bitene kadar çalışıyorlar. Kendi makina ve malzemeleri ile geliyorlar. Şehiriçi taşınıyoruz.Tüm temizlik bitene kadar mı anlaşıyorsunuz , yoksa saat hesabı mı ? Saatse temizlik bitmese de saatimiz doldu diyip giderler ..
Bence şöyle anlaşın : tüm temizliği detaylı yapacaksınız , son yarım saat gelip ben kontrol edicem eksik bir şey görürsem tamamlayıp öyle çıkarsınız ..
Şehir içi mi taşınıyorsunuz , şehir dışı mı ?
Cuma temizlense vçcumartesi taşınsan bile elinde beZle silmen gerekiyorTüm temizlik bitene kadar. Sabah 08:00 de geliyorlar, akşam işleri bitene kadar çalışıyorlar. Kendi makina ve malzemeleri ile geliyorlar. Şehiriçi taşınıyoruz.
Tüm temizlik bitene kadar. Sabah 08:00 de geliyorlar, akşam işleri bitene kadar çalışıyorlar. Kendi makina ve malzemeleri ile geliyorlar. Şehiriçi taşınıyoruz.
Benim bulunduğum yerde taşıyan şirket sigortalı deyip, kırdıktan sonrA da gariban hamallar abi maaşımızdan kesiyorlar diyor. Kaç kişi bu yüZden şikayetçi olmadı. Bunlar burada yıllardır tek şirketti.Arkadaşlar taşıma şirketlerinden hizmet alırken onların standart tarifeleri var aynı taksimetre gibi taşınan evin kaçıncı kattan nereye diye soruyorlar asansörlü asansörsüzmü olacak zemin katmı yukarı katmı ayrıntılı belirtmek gerekir. Bide sigortalı olmasına dikkat etmek gerek. Kırılma. Kayıp olaylarına karşı. Ben 1,5 yıl önce zemin kattan 4.kata asansörlü iki evin arası 2 km yoktu 900 liraya taşıttım. Taşıma şirketlerinin kooperatiflerinden arayarak güvenliği ile bilgi almıştım her meslekte olduğu gibi bunların da korsan çalışanları varmış. Ben çok araştırıp öyle karar vermiştim dikkat etmek gerek. Bide parayı önceden vermedim iş bitiminde her eşyamı kontrol ettikten sonra ödeme yaptım.
Tabiki de en güzeli eğer vaktiniz varsa kendiniz koli yapmak ben ilk kez taşındım belim rahatsızdı.öğlen yemeğini verdim. Allah taşıyanlara kolaylık versinBenim bulunduğum yerde taşıyan şirket sigortalı deyip, kırdıktan sonrA da gariban hamallar abi maaşımızdan kesiyorlar diyor. Kaç kişi bu yüZden şikayetçi olmadı. Bunlar burada yıllardır tek şirketti.
Ben merkezden ilçeye taşınırken yatak odasındaki bazamı kırmışlar. Merdivenden ses geldi, o Ne sesi dedik, bizden değil dediler. Öğle yemeği verdik. Bir de iş bitti akşam yemek yaptırdım. Üzüldüm yoruldular diye. Onlar gidince yerleştirirken gördüm kırıldığını, bir de kendilerince atel gibi bir şey yapmışlar. Yama gibi onarmışlar mobilyayı
Sonra yine onlarla ilçeden merkeze taşındık ama dedim bir daha onlarla taşıma yapmayacağım, başka şirkette yoktu
En son bu yaz taşınırken, gittim korsan nakliye buldum. Diğer taraftan fiyatta almadım. iki eve de asansör kurdular. Çok iyi taşıdılar. İlk defa. Memnun kaldım. Tüm eşyaları ben sarıp koliledim. Taşıma şirketine çift asansör beş adamla geldiler. 600 tl verdim. Tabi öğle yemeği veriyoruz.
Tabi ki koli yapmak istemem ama bizim burada evden eve denilince, evden eve taşıma hizmeti anlamına geliyor. Sen kendin sarıp koliliyorsun. Hatta ilk bahsettiğim şirket kolileri parayla satıyor. Fiyatlarda o yüzden ucuz. İlk şirketten bu yıl fiyat almadım ama onlarda 900 taşırdı, hatta onlar aviZeleri falan hep bize sektürüyor. Tek şirket olduğu içinde el mahkum. Pis pis battaniyelere koltuklarımı sarıyorlardı. Diğer adamlar patlayan naylonlara sardılarTabiki de en güzeli eğer vaktiniz varsa kendiniz koli yapmak ben ilk kez taşındım belim rahatsızdı.öğlen yemeğini verdim. Allah taşıyanlara kolaylık versin
hayırlı olsun canım maaşın. çeyreği alınca kaçtan aldığını yazar mısın.Günaydın
Maaşları aldık bır kısım borclarimi ödedim.
Tlf ekranı kırıldı 220 tl tuttu yok yere gidiyor simdi bu ay bu miktar
Bugün de bır çeyrek alacağım dün sorduğumda 226 idi bugün kactan verir bilmiyorum
hadi canım 1,5 muGünaydın kızlar.
Altın dolar bir yana sebze meyve fiyatları da dudak uçuklatıcı.
1,5 tl den maydonoz aldım dün. Küçücük demet. Çıldırıcam , ne zaman düşer bu fiyatlar.
Tabiiki yazarım canım sağol 2 buçuk gıbı cikacagimhayırlı olsun canım maaşın. çeyreği alınca kaçtan aldığını yazar mısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?