Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dondurucuya koyabilirsiniz uygun kaplarla kokuda almaz biz koyuyoruz hic sorun yasamadik

Merhaba kızlar;
Bugün biraz dolar aldım 3.89'dan. Bankadan hesabı kapatarak çektiğim parayı dolara bağladım. Ben işlem yaparken gramı 150 tl'den bir vatandaş 30 bin tl'lik altın alımı yaptı. Ben de altın alacağım ama bu fiyatlara almam. Almadıkça da her gün artıyor. Kararsızım bekliyorum. Yani öyle oluyor ki düşükken para olmuyor, para varken de pahalı oluyor. Sinir oldum .

kızlar bzm de düğünden kalan altınlar var
ev için saklıyoruz da onları
ama su an araba alma nıyetımız var
altında artıyor baya kar ettık
acaba bozdursam mı
ama bozdurunca ne yapmak lazım
kararsızım

bende bugün dolar aldım 3,85 ten..130 lardayken altını almadım biraz düşsün diye şimdi ki durumda hiç alamam :) ama türk lirasıda eridi gitti böylece

Ben altının son zamanlarda düştüğüne hiç tanık olmadım. Düşüyor mu gerçekten?
Biz değil birikim yapmak ay sonunu ancak getiriyoruz, eşime zam gelmedi. Bebekten sonra ne olacak Allah bilir.
Sonumuz hayrolsun gidişat çok korkutuyor beni. Çalıştığım zamanlar daha çok kenara köşeye atabilseydim diyorum.

Bende bugün aynı çelişkiye düştüm ama, vazgeçtim çünkü al sat yaparken zarar edebilirim diye düşündüm ve bu arada altın 147 ye kadar geriledi. Şu an dolarda 3,79 larda geziyor çok şükür düşüşe geçti, ben hiç ellemeyi düşünmüyorum.

Ozel bi poliklinige gittim
Lanet gelsin beyin cerrahi yoktu norolijide bakar dediler
Okey dedim
Para odedim dr. Hastanede dediler 15dk şu halimle odasinda bekledim adam ortada yok.
Meger adam daha yoldaymis
Babam kavga etti
Dolandiricimisiniz siz adam hastanede yok burda diyip para aliyosunuz falan dedi
Sonra genel cerrah geldi siz beyin cerraha gidin noroliji falan hic beklemeyin dedi
Ayy agrilarimami yanim
Bekledigimemi yanim
Sonra o odemeyi cilt dr. İcin cevirdik o ki gelmisken yaralarimi gosterim dedim.

Antibiyotikli krem ve yara sonrasi iz kalmamsi icinbi krem verdi(devlet karsilamadi)

Yarina sigortadan randevu aldim
Esim bugun devlet hastanesinde isini halletti
Kaynamaya baslamis
Ben illa ozele gidicem dedim gitmedim onunla deli gibi
Ki doktor gelseydi onada bakardik demis.

Artik yarin gidicem
Dikislerimde henuz alinmadi
Darbe alan gozum bulanik goruyo göz dr. Gitmem gerek

Uff yazdikca sistim.
Hastaneler cok zor sıkıntili.

Geçecek bu günlerde canım.. biraz daha dayan.. Rabbim şifa versin tekrardan

beklemede kalmak daha ıyı o zmn
zaten bişeye bağlamazsam bozdurmanın anlamı yok
2 senede 20 bın arttı altınların ederı toplamda bızım
başka bışı bu kdr getırmeyebılırdı belkı de

tr_lelli çoo geçmiş olsun canım. Yara sonrası için verdiği merhem ne bana dermatiks vermişti doktorum. Çok memnun kalmıştım.

tr_lelli çok geçmiş olsun Allah sağlık kurumlarına düşürmesin ama yokluğunuda aratmasın.
iyi doktor bulmak çok zor özelde olsa devlette olsa Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. devletteki doktorlar kanımca daha tecrübeli geliyor bana ki kendim çoğunlukla özele gidiyorum insanca muamele görmek için ama aynı tecrübe yok tabi

tr_lelli geçmiş olsun teyzeme ve bir aradaşımada contractubex diye bir krem vermişlerdi. Aylarca kullandılar ama hiç işe yaramadı. Onuda devlet karşılamıyordu. Eger seninkide bu kremse, daha farkı bi alternatif dene diye yazmak istedim

tr_lelli çoo geçmiş olsun canım. Yara sonrası için verdiği merhem ne bana dermatiks vermişti doktorum. Çok memnun kalmıştım.
Evt cnm yazmistin sen bana
Banada contranctubex yazdi aldim 75tl mis buda devlet karsilamadi.
Senin kremde aklimda ama
Sozde ozelde isim hemen hallolsun ve yakin diye istedim
Aracta kafam cok sarsiliyo uzun mesafede
Ama esimin dr. Cok iyiymis devlete gitti o
Esinizde gelse onada bakardik demis.
Yarin gidicem.
Hadi ya banada onu yazdi
M maviduvar1 nin dediginimi alsam degistirip suan aklim karisti.
Simdi kullanamicam zaten yaralar dokulunce baslicam.
Bi arastirim dedigin iyi oldu.

tr_lelli o contratubex hiç bir şeye yatamıyor. Ben daha önceleri başka bir yaram için almıştım. Hiç fayda etmedi. Benim dediğim dermstiksi kullan bence.
Ben sana fotomu yolladım. Hiç iz kalmadı ben de.

Yarin annemi eczaneye yollicam degisceklermi bakalim sansimi denim.

teyzem bir seneye yakın kullandı izlerin renginde açılma bile olmadı cnm. Bencede sen papatyanın dediğini kullan

Sana fayda etmesine çok sevindim. Diğer kremi 6 ay ile 1 sene arasında kullanınca etki ediyor deniliyor ama dediğim gibi fayda etmedi. Senin dediğin kremin ne kadar sürede kullanılması gerekiyor yani sen ne kadar sürede sonuç aldın.
Ay peş peşe sordum böyle ama teyzem yeni ufak bir kaza daha geçirdi ve izleri inanılmaz dert etmeye başladı. Psikolojisi çok etkilendi. .Neredeyse dışarı adım atmıyor. Eğer onada fayda ederse ailecek duacın oluruz büyük ihtimal

Günde 2 kere kullandım. 1. Tüp bitmeden izlerimin hepsi geçmişti. Ben 2. Tüpü de aldım. Ne olur ne olmaz diye. Onu doğru dürüst kullanmama gerek kalmadı bile.1.5 ay bile sürmedi izlerin geçmesi

Günde 2 kere kullandım. 1. Tüp bitmeden izlerimin hepsi geçmişti. Ben 2. Tüpü de aldım. Ne olur ne olmaz diye. Onu doğru dürüst kullanmama gerek kalmadı bile.1.5 ay bile sürmedi izlerin geçmesi
Teyzeme söyledim şimdi o da yarın doktorunu aradıktan sonra alıcak hemen, inşallah ondada etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…