Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yap
Tepsiye diz yada yayvan biseye sokla önce
Donsun sonra posetlere koy oyle yapismiyor guzel oluyor.

Ben itimattan kilosu 17 den alıyorum
Aslında ben de yapsam çok iyi olur ama zaman olmuyor
hadi gel haftasonu yapalım.. az da olsa önce deneme amaçlı yaparız kendimizi yormadan:)

Yap
Tepsiye diz yada yayvan biseye sokla önce
Donsun sonra posetlere koy oyle yapismiyor guzel oluyor.
tamam canım öyle yaparım. peki tarif nasıl, nasıl yapayım.. yoksa netten mi baksam videolara.. bi de az yapayım önce..hamuru da içi de.. tek başıma yapacağım için saatlerimi ayırmak istemiyorum..

Zelalke mantı yapmak bayagi telaşlı ve zaman isteyen bir şey. Ben de netten öğrenip yazın yapmıştım. Zaman alıyor ama harika oluyor. Bu yaz nasipse vaktim olunca bol bol yapıp buzluga atacağım. Ben de dondurup sonra poşetliyorum.

canım evet yorucu.. ama iki kişiyiz ya bi de açıkçası kendimi de yormadan az birşey yapmak istiyorum. dondurucuda kıymam var ama onu kullanamam. o sebeble yarın 1 kilo kıyma alacam inşallah. dondurucuya atmak için köfte yapacam, hem evde hamburger tarzı hazırlamak için büyükçe ve patates kızartması yanına da orta boyda köfteler hazırlamak istiyorum. e birazına da mantı yaparsam beni bu ay çok rahat götürür. dondurucuda kalan diğer bi kaç poşetimde başka yemekler için kalır. bana tarif ederseniz çok sevinirim. mesela ne kadar kıyma ayırayım bunun için..

Ben de mümkün olduğunca buzluğu aktif kullanmaya çalışıyorum. Şu an kış için hazırladığım sebzeler, balık , köfte ,et ve haşlanmış börülce ile fasulyem var buzlugumda. Yer açıldıkca hemen birseyler daha koyuyorum. Nohut ve mercimek hasliyorum şimdi buzluga atmak için. Yarın da markette kıyma ve tavuk indirime girmiş onlardan alıp atacağım. Bu aksam için de önceden hazırlanmış biraz ıspanagim vardı buzluktan biraz da peynir çıkardım aldigim yufkalarla börek yaptım. Genelde az kalıp yenmeyen bıktıgımız peynirleri atılmadan buzluga koyup poğaça ve börekte değerlendiriyorum. Bugün ekmek de alinmayacagina göre 0 harcama. Oh be kaderde bu günü görmek de varmış

Canım ben de bir kez yaptım. Ustası değilim. Keşke tarif edebilseydim.Nefis yemek tariflerinden bakip yapmıştım ben.

cnm mr o kapalı olan sey ama acık mr var artık 3 tarafı acık oluyor özellerde oluuor genelde olmazsa ona girersin kapalı mra ilaç verip de sokuyorlar senın gıbı olanlar ıcın
annem gelınce yapar buzluğa atar cok ıyı oluyoor bnm ıcın
tek basıma yapmayı henuz denemedım ama

sağol canım, değerlendireceğim.

k.validenize şifalar diliyorum. dene canım pirinci, denemekten zarar gelmez. beğenmezsen dolmaya vs kullanırsın.

Çok geçmiş olsun tr_lelli benim de koltuk altımda şişlik çıkmıştı 1 ay oldu büyüyor küçülüyor işlerden ihmal ettim.Artık acı vermeye başlamıştı.Çarşamba günü özel hastaneye gittim aldırdım kıl dönmesiymiş 921 tl fatura çıktı.Allaha şükür iyi ki okumuşum da özel hastaneden yararlanabiliyorum diye şükrettim.Çalıştığım kurum özel hastanelerle anlaşmalı imza atıp çıkıyorum.Ama maaşımızdan çok kesinti oluyor her ay.Yarın pansumana gideceğim haftaya da dikişlerim alınacak.Patoloji sonucu bekliyorum temiz çıkar dediler bişey çıkağını sanmıyorum inş.Sağlık çok önemli

Annem 4 poşetlik mantı açtı geçen ay 3 poşetini şehir dısında okuyan kardeşim gelmişti giderken onunla yolladı.1 poşeti dondurucudaydı dün çıkartıp pişirdi çok iyi oluyor tavsiye ederim. Aynı şekilde yaprak sarması da sarıp poşetlerle dolaba koymak güzel oluyor misafir gelse canımız çekse çıkart pişir hazır oluyor.

ben yaprak sarmasını buzluğa attım ama pirinçler pişirirken hep ufalandı. Sizin yaptığınız bir şey var mı pirinçlerin dağılmaması için

Çok geçmiş olsun allah Şafii ismiyle şifalar nasip etsin. İnşallah patoloji sonucun iyi çıkar

İlacli mr demedi
Ama ilaclimidir ki bilemedim.
Pazartesiye randevu aldik gorcez bakalim.

Dus aldim 2hafta sonuda sacim hic acilmadi kafama yapismis resmen.

Ferahladim.
Yaram epey dokuldu sanki iz kalmicak gibi yaranin kalktigi yerler hic kirmizi falan degil.
Kendi renginde.

Toparlaniyoruz yavas yavas.

Allah tez vakitte şifa versin inşallah cnm

Davet için teşekkürler
Elinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…