Yapkızlar ben mantı yapıp dondurucuya atmak istiyorum.. haftasonu yapıp atsam hafta içi bi yemek seçeneğim olmuş olur.. yapan var mı?? hiç yapmadım hep migrostan hazır olandan alıyorum.. çok sık almam ama migrosa yolum düştükçe yarım kilo veya bi kilo alırdım.. fiyatını da hatırmıyorum.. inşallah yarın iş çıkışı planımda mantı yapmak var..
hadi gel haftasonu yapalım.. az da olsa önce deneme amaçlı yaparız kendimizi yormadan:)Ben itimattan kilosu 17 den alıyorum
Aslında ben de yapsam çok iyi olur ama zaman olmuyor
tamam canım öyle yaparım. peki tarif nasıl, nasıl yapayım.. yoksa netten mi baksam videolara.. bi de az yapayım önce..hamuru da içi de.. tek başıma yapacağım için saatlerimi ayırmak istemiyorum..Yap
Tepsiye diz yada yayvan biseye sokla önce
Donsun sonra posetlere koy oyle yapismiyor guzel oluyor.
canım evet yorucu.. ama iki kişiyiz ya bi de açıkçası kendimi de yormadan az birşey yapmak istiyorum. dondurucuda kıymam var ama onu kullanamam. o sebeble yarın 1 kilo kıyma alacam inşallah. dondurucuya atmak için köfte yapacam, hem evde hamburger tarzı hazırlamak için büyükçe ve patates kızartması yanına da orta boyda köfteler hazırlamak istiyorum. e birazına da mantı yaparsam beni bu ay çok rahat götürür. dondurucuda kalan diğer bi kaç poşetimde başka yemekler için kalır. bana tarif ederseniz çok sevinirim. mesela ne kadar kıyma ayırayım bunun için..Zelalke mantı yapmak bayagi telaşlı ve zaman isteyen bir şey. Ben de netten öğrenip yazın yapmıştım. Zaman alıyor ama harika oluyor. Bu yaz nasipse vaktim olunca bol bol yapıp buzluga atacağım. Ben de dondurup sonra poşetliyorum.
Canım ben de bir kez yaptım. Ustası değilim. Keşke tarif edebilseydim.Nefis yemek tariflerinden bakip yapmıştım ben.canım evet yorucu.. ama iki kişiyiz ya bi de açıkçası kendimi de yormadan az birşey yapmak istiyorum. dondurucuda kıymam var ama onu kullanamam. o sebeble yarın 1 kilo kıyma alacam inşallah. dondurucuya atmak için köfte yapacam, hem evde hamburger tarzı hazırlamak için büyükçe ve patates kızartması yanına da orta boyda köfteler hazırlamak istiyorum. e birazına da mantı yaparsam beni bu ay çok rahat götürür. dondurucuda kalan diğer bi kaç poşetimde başka yemekler için kalır. bana tarif ederseniz çok sevinirim. mesela ne kadar kıyma ayırayım bunun için..
Kizlar bisi sorucam bu mr tabut gibi olan dimi?
Dr gittik bugun 3boyutlu tomografi istedi
Cektirdik.
Sonuclara bakti kirik eklemdeymis mr da gorcem dedi.
Pazartesiye mr verdiler.
Dikislerimi almadilar kendi dokulcekmis eriyen ipti zaten
Baska ilac verdi dr agri kesicim dandik bisiydi.
Arastirma hast. Gittim ama dr cok ilgiliydi
Herseyi sordum.
Cenelikli boyunluk yazdi birde o daha kisa boynumu sariyo sadece bu baya buyuk.
Degistirirsin dedi.
Aksam yatarken ara ara cikar dinlendir boynunu dedi.
Mr nasil gircem bakalim eger o tabut gibi seyse bende panik atak var.
Napcam ben.
annem gelınce yapar buzluğa atar cok ıyı oluyoor bnm ıcınkızlar ben mantı yapıp dondurucuya atmak istiyorum.. haftasonu yapıp atsam hafta içi bi yemek seçeneğim olmuş olur.. yapan var mı?? hiç yapmadım hep migrostan hazır olandan alıyorum.. çok sık almam ama migrosa yolum düştükçe yarım kilo veya bi kilo alırdım.. fiyatını da hatırmıyorum.. inşallah yarın iş çıkışı planımda mantı yapmak var..
sağol canım, değerlendireceğim.Temizlik malzemelerinin hiç birini almayabilirsin
Bulaşık makinesi limon tuzu+karbonat , parlatıcı yerine de sirke
Çamaşır mak. yumuşatıcı yerine sirke
Banyoda saça ve vücuda doğal sabun + sirke
Genel ev temizliğinde yani her yerde camlar parkeler mobilyaların tozu kapılar dolaplar vb. sirke+karbonat . İstenirse ayrıca limon tuzu + azıcık zeytinyağ
Roll on yerine karbonat
k.validenize şifalar diliyorum. dene canım pirinci, denemekten zarar gelmez. beğenmezsen dolmaya vs kullanırsın.kayın valide hasta canım durumda bayağı ciddi
doğru diyorsun küçük bir paket alıp denemek lazım
aslında önceki yıllar bende pek yapmıyordum ama bu sene bayağı yiyoruz
@Am I Mad @latiyya @mandaliina sizler sanki bir iki gündür yoksunuz umarım bir terslik yoktur
Ozel bi poliklinige gittim
Lanet gelsin beyin cerrahi yoktu norolijide bakar dediler
Okey dedim
Para odedim dr. Hastanede dediler 15dk şu halimle odasinda bekledim adam ortada yok.
Meger adam daha yoldaymis
Babam kavga etti
Dolandiricimisiniz siz adam hastanede yok burda diyip para aliyosunuz falan dedi
Sonra genel cerrah geldi siz beyin cerraha gidin noroliji falan hic beklemeyin dedi
Ayy agrilarimami yanim
Bekledigimemi yanim
Sonra o odemeyi cilt dr. İcin cevirdik o ki gelmisken yaralarimi gosterim dedim.
Antibiyotikli krem ve yara sonrasi iz kalmamsi icinbi krem verdi(devlet karsilamadi)
Yarina sigortadan randevu aldim
Esim bugun devlet hastanesinde isini halletti
Kaynamaya baslamis
Ben illa ozele gidicem dedim gitmedim onunla deli gibi
Ki doktor gelseydi onada bakardik demis.
Artik yarin gidicem
Dikislerimde henuz alinmadi
Darbe alan gozum bulanik goruyo göz dr. Gitmem gerek
Uff yazdikca sistim.
Hastaneler cok zor sıkıntili.
kızlar ben mantı yapıp dondurucuya atmak istiyorum.. haftasonu yapıp atsam hafta içi bi yemek seçeneğim olmuş olur.. yapan var mı?? hiç yapmadım hep migrostan hazır olandan alıyorum.. çok sık almam ama migrosa yolum düştükçe yarım kilo veya bi kilo alırdım.. fiyatını da hatırmıyorum.. inşallah yarın iş çıkışı planımda mantı yapmak var..
ben yaprak sarmasını buzluğa attım ama pirinçler pişirirken hep ufalandı. Sizin yaptığınız bir şey var mı pirinçlerin dağılmaması içinAnnem 4 poşetlik mantı açtı geçen ay 3 poşetini şehir dısında okuyan kardeşim gelmişti giderken onunla yolladı.1 poşeti dondurucudaydı dün çıkartıp pişirdi çok iyi oluyor tavsiye ederim. Aynı şekilde yaprak sarması da sarıp poşetlerle dolaba koymak güzel oluyor misafir gelse canımız çekse çıkart pişir hazır oluyor.
ben yaprak sarmasını buzluğa attım ama pirinçler pişirirken hep ufalandı. Sizin yaptığınız bir şey var mı pirinçlerin dağılmaması için
Çok geçmiş olsun allah Şafii ismiyle şifalar nasip etsin. İnşallah patoloji sonucun iyi çıkarÇok geçmiş olsuntr_lelli benim de koltuk altımda şişlik çıkmıştı 1 ay oldu büyüyor küçülüyor işlerden ihmal ettim.Artık acı vermeye başlamıştı.Çarşamba günü özel hastaneye gittim aldırdım kıl dönmesiymiş 921 tl fatura çıktı.Allaha şükür iyi ki okumuşum da özel hastaneden yararlanabiliyorum diye şükrettim.Çalıştığım kurum özel hastanelerle anlaşmalı imza atıp çıkıyorum.Ama maaşımızdan çok kesinti oluyor her ay.Yarın pansumana gideceğim haftaya da dikişlerim alınacak.Patoloji sonucu bekliyorum temiz çıkar dediler bişey çıkağını sanmıyorum inş.Sağlık çok önemli
Allah tez vakitte şifa versin inşallah cnmİlacli mr demedi
Ama ilaclimidir ki bilemedim.
Pazartesiye randevu aldik gorcez bakalim.
Dus aldim 2hafta sonuda sacim hic acilmadi kafama yapismis resmen.
Ferahladim.
Yaram epey dokuldu sanki iz kalmicak gibi yaranin kalktigi yerler hic kirmizi falan degil.
Kendi renginde.
Toparlaniyoruz yavas yavas.
Bir kere yaptım ama pirinçler dağılınca pek iyi olmadı, kimse sevmedi. O zaman yine atamayacağımDondurucudan çıkartılınca evet pirinçler dağılıyor maalesef
Sizi uzun vadede düşündüğünüz için Çar eder ciddi yükseldi şu sıraBen alırım .. yıl içerisinde illaki düşüş olur ama gelecek yıllarda daha yükselmiş olacaktır , hep böyle oldu .. 5 yıl önceki altın fiyatlarıyla şimdiki bir değil ..
hadi gel haftasonu yapalım.. az da olsa önce deneme amaçlı yaparız kendimizi yormadan:)
tamam canım öyle yaparım. peki tarif nasıl, nasıl yapayım.. yoksa netten mi baksam videolara.. bi de az yapayım önce..hamuru da içi de.. tek başıma yapacağım için saatlerimi ayırmak istemiyorum..
sağol canım, değerlendireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?