İnşallah daha olacaksın. Çok geçmiş olsunKizlar cok sagolun
İyi oldu yorumlar
Ozellikle kullananlardan yorum almak iyi oluyo
Annemi yolladim degistirttim.
25tl farki geri vermis.
@papatya nin dediginden aldik
Yaralarim dokulsun baslicam.
Umarim banada fayda eder.
Saol cnm insAllah.İnşallah daha olacaksın. Çok geçmiş olsun
Merhaba kızlar;
Bugün biraz dolar aldım 3.89'dan. Bankadan hesabı kapatarak çektiğim parayı dolara bağladım. Ben işlem yaparken gramı 150 tl'den bir vatandaş 30 bin tl'lik altın alımı yaptı. Ben de altın alacağım ama bu fiyatlara almam. Almadıkça da her gün artıyor. Kararsızım bekliyorum. Yani öyle oluyor ki düşükken para olmuyor, para varken de pahalı oluyor. Sinir oldum .
Ablacim hayirli olsun ben de dün 88den dolar aldim ama pismanim bugün şak diye düstü 89 olsa hemen satacagim. 150 tlden altin niye almis anlamadim altin 160ı bulacak diyorlar 30 bin liram olsa hepsini altina bağlamam ben.Merhaba kızlar;
Bugün biraz dolar aldım 3.89'dan. Bankadan hesabı kapatarak çektiğim parayı dolara bağladım. Ben işlem yaparken gramı 150 tl'den bir vatandaş 30 bin tl'lik altın alımı yaptı. Ben de altın alacağım ama bu fiyatlara almam. Almadıkça da her gün artıyor. Kararsızım bekliyorum. Yani öyle oluyor ki düşükken para olmuyor, para varken de pahalı oluyor. Sinir oldum .
kızlar bzm de düğünden kalan altınlar var
ev için saklıyoruz da onları
ama su an araba alma nıyetımız var
altında artıyor baya kar ettık
acaba bozdursam mı
ama bozdurunca ne yapmak lazım
kararsızım
Canım çok sağol öncelikle. Ben çok fazla alım yapmadım. Altın da dolar da yükselişte. Altınım var bir parça da dolar alayım dedim. Altın düşünce yani düşerse altin alımı yaparım bu fiyattan almam. Çünkü çok alacağım küçük bir düşüşte bile zararın çok olur o yüzden bekletiyorum.Ablacim hayirli olsun ben de dün 88den dolar aldim ama pismanim bugün şak diye düstü 89 olsa hemen satacagim. 150 tlden altin niye almis anlamadim altin 160ı bulacak diyorlar 30 bin liram olsa hepsini altina bağlamam ben.
Çok miktar almadim. Daha da yükselecek deniyor bir miktar elimde olsun dedim. Duruma göre değerlendiririm.Geçen tıl dolar 2,89 du , bu yıl 3,89
Uçuruma bak
Siz bu kadar yüksekken neden aldınız al- sat için mi
Biraz param olsa da altın alsam
ŞunAmandanaltın almak mantıklı mı sizceGeçen tıl dolar 2,89 du , bu yıl 3,89
Uçuruma bak
Siz bu kadar yüksekken neden aldınız al- sat için mi
Biraz param olsa da altın alsam
elektrik faturamız 69 tl gelmiş...
Merhaba kızlar;
Ozel bi poliklinige gittim
Lanet gelsin beyin cerrahi yoktu norolijide bakar dediler
Okey dedim
Para odedim dr. Hastanede dediler 15dk şu halimle odasinda bekledim adam ortada yok.
Meger adam daha yoldaymis
Babam kavga etti
Dolandiricimisiniz siz adam hastanede yok burda diyip para aliyosunuz falan dedi
Sonra genel cerrah geldi siz beyin cerraha gidin noroliji falan hic beklemeyin dedi
Ayy agrilarimami yanim
Bekledigimemi yanim
Sonra o odemeyi cilt dr. İcin cevirdik o ki gelmisken yaralarimi gosterim dedim.
Antibiyotikli krem ve yara sonrasi iz kalmamsi icinbi krem verdi(devlet karsilamadi)
Yarina sigortadan randevu aldim
Esim bugun devlet hastanesinde isini halletti
Kaynamaya baslamis
Ben illa ozele gidicem dedim gitmedim onunla deli gibi
Ki doktor gelseydi onada bakardik demis.
Artik yarin gidicem
Dikislerimde henuz alinmadi
Darbe alan gozum bulanik goruyo göz dr. Gitmem gerek
Uff yazdikca sistim.
Hastaneler cok zor sıkıntili.
Saol canim gecicek insAllah.Bizim 410
Isınla elektrikli soba ile olduğundan
Aynen öyle
Bizim biraz altın çar düğünden kalan bi kısmını bozdursam mı diyorum
Kararsızım
Canım geçmiş olsun hiç haberim Yok neler olup bititiğinden
ŞunAmandanaltın almak mantıklı mı sizce
kızlar ben mantı yapıp dondurucuya atmak istiyorum.. haftasonu yapıp atsam hafta içi bi yemek seçeneğim olmuş olur.. yapan var mı?? hiç yapmadım hep migrostan hazır olandan alıyorum.. çok sık almam ama migrosa yolum düştükçe yarım kilo veya bi kilo alırdım.. fiyatını da hatırmıyorum.. inşallah yarın iş çıkışı planımda mantı yapmak var..
Saol canim amin.tr_lelli çok çok geçmiş olsun. sayfalara yetişemediğimden arkadan geliyordum. yeni gördüm. Sana da eşine de Allahım acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?