Çok geçmiş olsun allah Şafii ismiyle şifalar nasip etsin. İnşallah patoloji sonucun iyi çıkar
kanka ilaçlı mr değil dediğimİlacli mr demedi
Ama ilaclimidir ki bilemedim.
Pazartesiye randevu aldik gorcez bakalim.
Dus aldim 2hafta sonuda sacim hic acilmadi kafama yapismis resmen.
Ferahladim.
Yaram epey dokuldu sanki iz kalmicak gibi yaranin kalktigi yerler hic kirmizi falan degil.
Kendi renginde.
Toparlaniyoruz yavas yavas.
Hıı simdi anladim.kanka ilaçlı mr değil dediğim
Korkanlar için sakinleştirici verıyorlar
Sana da onu verirler belki
Baya birikmiş. Aylık geliriniz iyi galibaHerkese iyi hafta sonları. 1 ekim itibariyle tasarruflarimizi 5 ltlik su bidonuna atiyorduk. Hatta size her ayın 1 inde bidonumun fotosunu yolluyordum. Bidonumuzu daha fazla sabredemeyerek gecen cumartesi itibariyle actik. Resmini yüklemeye calistim ama maalesef olmadi. Bidonumuzdan tam 5955 tl çıktı. 45 gram civari bilezik aldik.MEGA bilezik denenden :) şu anki fiyatlara bakınca İyikide almışız. Allah bereketini versin insallah. Yarin ayın 15 i. Yeni bidonumuzla birikime baslayacagiz.
Çeken bilir elbette ama iki haftada güzel iyileştiniz. Rabbim kalıcı hasar bırakmadı, bu gününüze de şükür. Eşin için de sevindim. Allah sizi ayırmasınSelam
Yarin mr giricem
Bugunde ev doluydu daha yeni duyanlar var geliyorlar.
Esim 2gundur disari cikiyor
Araba kullaniyor
Bende kendim kalkip ufak ufak işimi yapiyorum yavas yavas.
Agrilarim gecti cok sukur.
Normale donmeye basladik.
Boyunluk tek can sıkıcı taraf.
2haftadir nakit 500tl harcadik(faturalar haric)
1.500tl esimin tl uzerine verdik degistik.
400tl faturalar
Kart 3.600tl oldu.
6000tl yakin kaybimiz var
Tabiki mala gelsin cana gelmesin
Bugune sukur
Papatya sen çok sık mı iç çamaşırı alıyorsun. Sanki 2 ayda bir iç çamaşırı alıyorsun bana mı öyle geliyor. Ama sen de iç çamaşır takıntısı varMerhaba kızlar
Uzun zamandan sonra bugün kendime bir pantalon aldım. 50 tl ye.
Komdan iç çamaşırı alışverişi yaptım. 134 tl.
Onun dışında harcamam Yok
Bu ay extradan çok ödememiz var. Anneme telefon almıştık. 375 tl.
Pasaport yeniledik 294 tl
Araba vergisi 754 tl.
Bunlar olmasa idi tamamıyla birikime giderdi.
Haftalık 400 tl harçlık işi şimdilik çok iyi gidiyor.
Yukarıda saydıklarında birlikte bu ay ki ödemelerimiz 10 bini geçiyor. Ancak bunun içinde her ay düzenli olarak birikime attığımız 2 gr altın gr 100 Euro var.
Evet inanilmaz bir bicimde iyilestik.Çeken bilir elbette ama iki haftada güzel iyileştiniz. Rabbim kalıcı hasar bırakmadı, bu gününüze de şükür. Eşin için de sevindim. Allah sizi ayırmasın
Sagol canimtr_lelli canım iyi olmana çok sevindim.
kızlar cumartesi en son yazmıştım iş çıkışı eve gittim sağolsun eşim hem pazar hem market alışverişi yapmıştı. onları küçük küçük pşetleyip attım dondurucuya.. kıymadan da yemeklik ayırdım 3 poşet. 2 poşette da mantı yaptım. bikaç yemeklik de köfte yaptım hem küçük hem de hamburger için büyük boyutlarda. bunların hepsi dondurucuda hazır. dün de yazdan attığım vişne ve siyah eriklerden biraz çıkardım komposto yaptım. haftasonum evde geçti mutfak ve temizlikle. o kadar işim vardı ki sıkılmaya fırsatım olmadı..
Hakkınızda hayırlısı olsun, şimdiden eviniz hayırlı olsun. Allah işinizi rast getirsin.bi de kızlar beni çok mutlu eden bi haberim daha var. okuyanlar bilir bi ev vardı bitmediği için kredi çıkmadı. vazgeçtik. benim içimde kalmıştı hatta. dün eşim cıktı emlakcı bi arkadaşıyla görüştü. o beğendiğim evin sitesinde bitmiş blokta 7. kat bi ev vardı elinde. plan aynı ama çok daha avantajlı eskisinden. avantajları da hem 7. kat olması hem güneye bakması ve önü açık olması. hem bitmiş olması bu sayede kolaylıkla kredi çekebilecez hem de en geç 4. ayda taşınacaz. ( bitmiş derken evin parkeleri asma tavanları boyası bitmiş. dolaplarında sadece kapağı kalmış detayları takılmış. sadece elektrik bağlantıları kalmış) veee diğeri 118 bindi bu 125 bin dedi. fiyatı da avantajlı çünkü diğeri bitene bi yıl geçermiş en az bunu da yeni söylediler bizim oturduğumuz eve vereceğimiz kira zaten bu farklı geçerdi. çok şükür yaaa.
Gözünüz aydın maşallah zamanla daha iyi olacaksınızEvet inanilmaz bir bicimde iyilestik.
Yani esimin hayati tehlikesi vardi en basta
2kisiyle zor yatakdan kalkiyodu
Ben agrilardan sabaha kadar agliyordum.
Son 4gundur uykum duzene girdi.
Ama eski aliskanliklar yine saat 7 de uyaniyorum.
Esimin is saati.
İyi olmanıza çok sevindimEvet inanilmaz bir bicimde iyilestik.
Yani esimin hayati tehlikesi vardi en basta
2kisiyle zor yatakdan kalkiyodu
Ben agrilardan sabaha kadar agliyordum.
Son 4gundur uykum duzene girdi.
Ama eski aliskanliklar yine saat 7 de uyaniyorum.
Esimin is saati.
Tesekkur ederimGözünüz aydın maşallah zamanla daha iyi olacaksınız
İyi olmanıza çok sevindim
Selam
Yarin mr giricem
Bugunde ev doluydu daha yeni duyanlar var geliyorlar.
Esim 2gundur disari cikiyor
Araba kullaniyor
Bende kendim kalkip ufak ufak işimi yapiyorum yavas yavas.
Agrilarim gecti cok sukur.
Normale donmeye basladik.
Boyunluk tek can sıkıcı taraf.
2haftadir nakit 500tl harcadik(faturalar haric)
1.500tl esimin tl uzerine verdik degistik.
400tl faturalar
Kart 3.600tl oldu.
6000tl yakin kaybimiz var
Tabiki mala gelsin cana gelmesin
Bugune sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?