Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın hanımlar. cumartesi çalışanlar el kaldırsın eşim haftasonu çalışmıyor. ben de 2 de çıkacam bugün. ama ona alışveriş listesi hazırladım ben eve gelmeden alınsın lütfen dedim. bugün işten sonra kendimi mutfağa atacam. bahsetmiştim hem köfte çeşitleri hem mantı yapmayı planlıyorum. mantı videolarına baktım çok kolay pratik bi yöntem buldum. bi poşet klasik yaptıklarımızdan bi poşette o pratik dediğimden yaparım sanırım. hamuru açıp uzunlamasına kesiyoruz ve boydan boya incecik kıyma koyup rulo şeklinde kıymayı kapatıyoruz. en son bıçakla kesiyoruz. çok mantıklı buldum, beni düşünerek hazırlanmış bi videoydu sanki

kanka ilaçlı mr değil dediğim
Korkanlar için sakinleştirici verıyorlar
Sana da onu verirler belki

Herkese iyi hafta sonları. 1 ekim itibariyle tasarruflarimizi 5 ltlik su bidonuna atiyorduk. Hatta size her ayın 1 inde bidonumun fotosunu yolluyordum. Bidonumuzu daha fazla sabredemeyerek gecen cumartesi itibariyle actik. Resmini yüklemeye calistim ama maalesef olmadi. Bidonumuzdan tam 5955 tl çıktı. 45 gram civari bilezik aldik.MEGA bilezik denenden :) şu anki fiyatlara bakınca İyikide almışız. Allah bereketini versin insallah. Yarin ayın 15 i. Yeni bidonumuzla birikime baslayacagiz.

Baya birikmiş. Aylık geliriniz iyi galiba

Merhaba kızlar
Uzun zamandan sonra bugün kendime bir pantalon aldım. 50 tl ye.
Komdan iç çamaşırı alışverişi yaptım. 134 tl.
Onun dışında harcamam Yok

Bu ay extradan çok ödememiz var. Anneme telefon almıştık. 375 tl.
Pasaport yeniledik 294 tl
Araba vergisi 754 tl.
Bunlar olmasa idi tamamıyla birikime giderdi.
Haftalık 400 tl harçlık işi şimdilik çok iyi gidiyor.
Yukarıda saydıklarında birlikte bu ay ki ödemelerimiz 10 bini geçiyor. Ancak bunun içinde her ay düzenli olarak birikime attığımız 2 gr altın gr 100 Euro var.

Selam
Yarin mr giricem
Bugunde ev doluydu daha yeni duyanlar var geliyorlar.
Esim 2gundur disari cikiyor
Araba kullaniyor
Bende kendim kalkip ufak ufak işimi yapiyorum yavas yavas.

Agrilarim gecti cok sukur.
Normale donmeye basladik.
Boyunluk tek can sıkıcı taraf.

2haftadir nakit 500tl harcadik(faturalar haric)
1.500tl esimin tl uzerine verdik degistik.
400tl faturalar
Kart 3.600tl oldu.
6000tl yakin kaybimiz var

Tabiki mala gelsin cana gelmesin

Bugune sukur

Çeken bilir elbette ama iki haftada güzel iyileştiniz. Rabbim kalıcı hasar bırakmadı, bu gününüze de şükür. Eşin için de sevindim. Allah sizi ayırmasın

Papatya sen çok sık mı iç çamaşırı alıyorsun. Sanki 2 ayda bir iç çamaşırı alıyorsun bana mı öyle geliyor. Ama sen de iç çamaşır takıntısı var

Çeken bilir elbette ama iki haftada güzel iyileştiniz. Rabbim kalıcı hasar bırakmadı, bu gününüze de şükür. Eşin için de sevindim. Allah sizi ayırmasın
Evet inanilmaz bir bicimde iyilestik.
Yani esimin hayati tehlikesi vardi en basta
2kisiyle zor yatakdan kalkiyodu
Ben agrilardan sabaha kadar agliyordum.
Son 4gundur uykum duzene girdi.
Ama eski aliskanliklar yine saat 7 de uyaniyorum.
Esimin is saati.

tr_lelli canım iyi olmana çok sevindim.
kızlar cumartesi en son yazmıştım iş çıkışı eve gittim sağolsun eşim hem pazar hem market alışverişi yapmıştı. onları küçük küçük pşetleyip attım dondurucuya.. kıymadan da yemeklik ayırdım 3 poşet. 2 poşette da mantı yaptım. bikaç yemeklik de köfte yaptım hem küçük hem de hamburger için büyük boyutlarda. bunların hepsi dondurucuda hazır. dün de yazdan attığım vişne ve siyah eriklerden biraz çıkardım komposto yaptım. haftasonum evde geçti mutfak ve temizlikle. o kadar işim vardı ki sıkılmaya fırsatım olmadı..

bi de kızlar beni çok mutlu eden bi haberim daha var. okuyanlar bilir bi ev vardı bitmediği için kredi çıkmadı. vazgeçtik. benim içimde kalmıştı hatta. dün eşim cıktı emlakcı bi arkadaşıyla görüştü. o beğendiğim evin sitesinde bitmiş blokta 7. kat bi ev vardı elinde. plan aynı ama çok daha avantajlı eskisinden. avantajları da hem 7. kat olması hem güneye bakması ve önü açık olması. hem bitmiş olması bu sayede kolaylıkla kredi çekebilecez hem de en geç 4. ayda taşınacaz. ( bitmiş derken evin parkeleri asma tavanları boyası bitmiş. dolaplarında sadece kapağı kalmış detayları takılmış. sadece elektrik bağlantıları kalmış) veee diğeri 118 bindi bu 125 bin dedi. fiyatı da avantajlı çünkü diğeri bitene bi yıl geçermiş en az bunu da yeni söylediler bizim oturduğumuz eve vereceğimiz kira zaten bu farklı geçerdi. çok şükür yaaa.

Sagol canim

Hakkınızda hayırlısı olsun, şimdiden eviniz hayırlı olsun. Allah işinizi rast getirsin.

Gözünüz aydın maşallah zamanla daha iyi olacaksınız
İyi olmanıza çok sevindim

öyle deme....kayıp yok....kazanç var....hayırlısı ile YENİ HAYAT....

oğlun nasıl bu arada.....psikolojisi...daha iyi misiniz?

Esim ise gitti bile
Saat 15:30 mr var
Taxiyle gidicez.
Bunun sonucu nezaman cikar bilmiyorum
Sonuca gore tekrar konusalim dedi doktor.
Ben durabilsemama malesef duramiyorum.
Ev dagilinca ben yatamiyorum.
Sureklide yatmak istemiyorum

50tl taksi icin ayirdim
Galiba 30tl tutuyodu gelis gidis.
Yakin hastane.

Alisveris yapicak annem karti ona verdim.
Oglum okula gitmiyo o da evde
Esim gittigiden benim arkadaslardan gelmeyenler vardi arayanlar esimde yatiyo diye rahatsiz etmek istemediler
Grip olanlar vardi bulasmasin diye gelmediler aradilar defalarca
Onlar gelir bu hafta ici.

2haftadir hastane harici disari cikmadim
O da arabadan inip direk hastaneye
Sıkılmaya vaktim olmuyo fakat ev basti.
Darlandim.

Yattigim yerde agzima tika tika kilo aldirdilar iyice

Allahim nevresinlerimi,battaniyelerimi,tullerimi yikamak, halilari yikatmak istiyorum.

Nevresimi anneme degistirttim.
Ama gerisini ben iyilesince yapicam.
Evi yikicam komple

Herseyin yerini degistiler aradigimi bulamiyorum.

Cok meyve geldi
Potakallari sıktık ictik
Elmalari iyi olim az daha rendelicem buzluga kaldircam.
Dolabin 2rafi meyve dolu tika basa
Dagittik bide binadakilere
Gelene gidenede ikram ediyoruz.

Cok sukur bugunume ya agrim gectikce eskisi gibi oldum saniyorum yani iyi hissediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…