Küçük Düşün Büyük Olsun!

öyle deme....kayıp yok....kazanç var....hayırlısı ile YENİ HAYAT....

oğlun nasıl bu arada.....psikolojisi...daha iyi misiniz?
Sukur o da alisti duruma
Biz ailecek sakinligi seviyoruz gelen gidenin cok olmasi biraz yordu onu.
Sıkıldım artik gelmesinler dedi
Bi ara anneme cikti inmedi.
Ama alisti
Anneannem gitsin evine ben sizin istediklerinizi veririm diyo :)
Anneannesi kiymetlide biraz yorulmus.

Selam kızlar
Sanırım depresyona giriyorum
Mutlu insan görünce bunlar niye bu kadar mutlu diye şaşırıyorum
Hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor
Atanayım herşey güzel olacak diye çalıştım çabaladım.. sanki herşey daha kötüye gidiyor.. heryerde torpilli insanlar.. onlar ne derse o.. senin neye ihtiyacın var neye hakkın var kimsenin umrunda değil.. üzerimde kredi olmasa istifayı bile düşündüm.. malesef kredi elimi ayağımı bağlıyo.. kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..

İnsan zaman zaman böyle hissedebiliyor. Sakın istifayı düişünmeyin sonra herşey güzel olmayacak,daha kötü olacak.

Ben bugün kumbaramı açtım yaklaşık 25 günde 90 tl çıktı, üstünü tamamlayıp 1 gr 22 ayar altın aldım.

Belli ki işyerinde bir şeyler yaşamışsın cnm. Ama istifayı asla aklından geçirme. Sen oraya dişinle tırnağınla kazıya kazıya gelmişsin. Herkesin belli kötü dönemleri olur. Seninki de geçecek Allah'ın izniyle.

Canım uzun süredir havalar kötü gidiyor, şöyle bir dinlenip tatil yapamadık, bir kazada atlattın gerildin haliyle motivasyonun düştü.
İş ortamına gelince İnan herkesin çevresinde bu tür insanlar vardı. Torpille haksız işe alınanları, kul hakkı yiyenleri eledik dediler şimdi de başka türlüsü çıkmaya başladı.
İzin alma imkanın varsa 3 günlük De olsa kısa bir tatil yap, İstanbul Bursa taraflarına gidebilirsin. Bu tatilleri 3 ayda bir yapmayı dene kafanı dağıtırsın

BaZı dönemler bana da oluyır her şey üst üste geliyormuş gibi bir his. Her şeyi bırakıp kaçası geliyor insanın ama sorun yaşadığın insanlar yarın giderler başkası gelir o da aynı. Sen dua et allahım torpili çok kuvvetli olsun da başka yere gitsin diye:)

Bu günler de geçecek. Bazen bizde de böyle olduğu zamanlar oluyor. Sakın istifa aklının ucuna bile gelmesin. Etrafımızda işsiz onlarca kişi varken. Herkes ettiğinin cezasını mutlaka çekecektir. YA SABIR dile mevlaya havale et.

Berbat bi müdürüm var..
Pskljik baskı yapıyo
EGO'sunu tatmin etmek için eziyet ediyor resmen
Kaza yaptım biliyorsunuz artık gitmek istemiyorum işe korkuyorum
Bu durumda tayin çekebilirim ama önüme taş koyuyor..
İnsanlık sıfır
Ben orda olmasam da işler yürüyor
Ben gitmeden kimse gidemez diyor
Benden sonra atanan diğer ilçelerdeki kişiler istedikleri yere geçtiler ben hala oradayım
Dün bana 'tamam seni ordan alalım haklısın' diyip yol gösterenler bugün 'müdürünün gönlünü al, yalvar, ikna et' diyor..
ya nasıl bi çete bunlar hiçbiri haklıya haksıza bakmıyor sadece eş dost samimiyetine bakıyorlar
Tatile gideyim dimi çok haklısınız.. ama bu şerefsizler benim işimi yapmak için abuk sabuk evrak tamamlattılar.. her evrağa bi sürü para döktüm.. Döktürttüler daha doğrusu!
hayır yapmayacaksanız neden umut verdiniz neden o kadar para harcattınız!
Yazıklar olsun hepsine..
Ben zamanında da bu ilçeden daha iyisini hakediyordum o zaman da eşi dostu merkeze alıp beni ilçeye attılar.. beni o ilçeye atan adam 3 yıl sonra Fetodan dolayı görevden alındı.. bunların da görevden alındığı günleri göreyim!!
Hakkım olandan fazlasını İnan'ın istemiyorum! Sadece hakkım verilsin.. şu ara raporluyum laptop dan evden işleri hallediyorum işyerinde çıktı alıp geçiyorlar.. ben onlar zor durumda kalmasın diye uğraşırken müdür benim gittiğim her kapıyı kapatıyor! Hakkıma giriyorlar ve kesinlikle helal etmiyorum!

Selam
Yine erken uyanan bens.

Dün sira beklerken fazla oturdum dolandim aksam erkenden uyumusum.

Agrilarimin dinmesi moralimi epey duzeltti.
Dun oglumlada ilgilenebildim.
Yemek isittim
Meyve soydum kuzuma
Annem yine aksam aldi ama gec uyuyo hala oglum süt falan isitirim ona dedi.
Sabah iniyo yine yanima.

Henuz tam yemek yapamadim
Annem yapiyo indiriyo yada uyduruyoruz en kolayindan.

Dun babamda geldi taksi parasini odetmedi.
Baskada masrafimiz olmadi arastirma hastanesine gidiyorum.

Mr girecegim zaman basim dondu bi an
Giremedim biraz nefeslendim sonra tekrar yattim girdim 5-6dk surdu
Hic korkulcak bisi yokmus
Sadece sesler tuhaf.

Cuma gunu sonuc alicaz bakalim dr. ne dicek.
Diger boyunlugumda bugun gelecek 35tlmis.

Suan kullandigim kalip gibi sanki agritiyo boynumu digeri daha rahattir umarim.

Mutfagimda 3-5tabak bardak vardi onlari yere comelip makineye koydum.

Ben haldur huldur is yapan hatundum robot gibiyim artik.
Yavas yavas otura çömele yapiyorum.

Bugun annem alisveris yapacak bana kac gundur yapamadi gelen giden hastane v.s derken

Liste yaptim.
Kahvaltilik bisiler istedim.

Hayat normale dönmeye basladi çok sükür.

tr_lelli çok sevindim cnm iyi olmana.
Rabbim acil şifalar versin . Tez vakitte iyileş inşallah.
Erken toparlanmanız güzel de acaba diyorum kendini bu kadar yormasan mı?

tr_lelli çok sevindim cnm iyi olmana.
Rabbim acil şifalar versin . Tez vakitte iyileş inşallah.
Erken toparlanmanız güzel de acaba diyorum kendini bu kadar yormasan mı?
Sagol cnm
Ya henuz 2hafta oldu ama bende sasirdim cabuk toparlandik
Esim ise bile basladi.
Yorulmuyorum aslinda yani agrim olmuyo
Dinleniyorum
Annem cok yoruldu kendi evi, benim ev,gelen giden, disari isleri,oglum vs.
Azicik toparlayinca evin yükünu annemden aliyorum sanki.

Cuma gunu sonucu merak ediyorum
Umarim iyi gidiyordur.

Günaydın kızlar
tr_lelli çok şükür. Çok hızlı iyileştin maşallah. Daha da iyi olacaksın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…