Sukur o da alisti duruma
öyle deme....kayıp yok....kazanç var....hayırlısı ile YENİ HAYAT....
oğlun nasıl bu arada.....psikolojisi...daha iyi misiniz?
amin canım. çok teşekkür ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun, şimdiden eviniz hayırlı olsun. Allah işinizi rast getirsin.
teşekkürler canım.zelalke hayırlı olsun inşallah.
Selam kızlar
Sanırım depresyona giriyorum
Mutlu insan görünce bunlar niye bu kadar mutlu diye şaşırıyorum
Hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor
Atanayım herşey güzel olacak diye çalıştım çabaladım.. sanki herşey daha kötüye gidiyor.. heryerde torpilli insanlar.. onlar ne derse o.. senin neye ihtiyacın var neye hakkın var kimsenin umrunda değil.. üzerimde kredi olmasa istifayı bile düşündüm.. malesef kredi elimi ayağımı bağlıyo.. kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..
Belli ki işyerinde bir şeyler yaşamışsın cnm. Ama istifayı asla aklından geçirme. Sen oraya dişinle tırnağınla kazıya kazıya gelmişsin. Herkesin belli kötü dönemleri olur. Seninki de geçecek Allah'ın izniyle.Selam kızlar
Atanayım herşey güzel olacak diye çalıştım çabaladım.. sanki herşey daha kötüye gidiyor.. heryerde torpilli insanlar.. onlar ne derse o.. senin neye ihtiyacın var neye hakkın var kimsenin umrunda değil.. üzerimde kredi olmasa istifayı bile düşündüm.. malesef kredi elimi ayağımı bağlıyo.. kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..
Canım uzun süredir havalar kötü gidiyor, şöyle bir dinlenip tatil yapamadık, bir kazada atlattın gerildin haliyle motivasyonun düştü.Selam kızlar
Bu günler de geçecek. Bazen bizde de böyle olduğu zamanlar oluyor. Sakın istifa aklının ucuna bile gelmesin. Etrafımızda işsiz onlarca kişi varken. Herkes ettiğinin cezasını mutlaka çekecektir. YA SABIR dile mevlaya havale et.Selam kızlar
İnsan zaman zaman böyle hissedebiliyor. Sakın istifayı düişünmeyin sonra herşey güzel olmayacak,daha kötü olacak.
Ben bugün kumbaramı açtım yaklaşık 25 günde 90 tl çıktı, üstünü tamamlayıp 1 gr 22 ayar altın aldım.
Belli ki işyerinde bir şeyler yaşamışsın cnm. Ama istifayı asla aklından geçirme. Sen oraya dişinle tırnağınla kazıya kazıya gelmişsin. Herkesin belli kötü dönemleri olur. Seninki de geçecek Allah'ın izniyle.
Canım uzun süredir havalar kötü gidiyor, şöyle bir dinlenip tatil yapamadık, bir kazada atlattın gerildin haliyle motivasyonun düştü.
İş ortamına gelince İnan herkesin çevresinde bu tür insanlar vardı. Torpille haksız işe alınanları, kul hakkı yiyenleri eledik dediler şimdi de başka türlüsü çıkmaya başladı.
İzin alma imkanın varsa 3 günlük De olsa kısa bir tatil yap, İstanbul Bursa taraflarına gidebilirsin. Bu tatilleri 3 ayda bir yapmayı dene kafanı dağıtırsın
BaZı dönemler bana da oluyır her şey üst üste geliyormuş gibi bir his. Her şeyi bırakıp kaçası geliyor insanın ama sorun yaşadığın insanlar yarın giderler başkası gelir o da aynı. Sen dua et allahım torpili çok kuvvetli olsun da başka yere gitsin diye:)
Bu günler de geçecek. Bazen bizde de böyle olduğu zamanlar oluyor. Sakın istifa aklının ucuna bile gelmesin. Etrafımızda işsiz onlarca kişi varken. Herkes ettiğinin cezasını mutlaka çekecektir. YA SABIR dile mevlaya havale et.
Sagol cnmtr_lelli çok sevindim cnm iyi olmana.
Rabbim acil şifalar versin . Tez vakitte iyileş inşallah.
Erken toparlanmanız güzel de acaba diyorum kendini bu kadar yormasan mı?
Beddualar ise yaramiyo demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?