Sağolasın canım insAllah.Maşallahtr_lelli
çok sevindim iyi olmanıza. bir an önce normal hayatınıza da dönersiniz inşallah :)
Selam
Yine erken uyanan bens.
Dün sira beklerken fazla oturdum dolandim aksam erkenden uyumusum.
Agrilarimin dinmesi moralimi epey duzeltti.
Dun oglumlada ilgilenebildim.
Yemek isittim
Meyve soydum kuzuma
Annem yine aksam aldi ama gec uyuyo hala oglum süt falan isitirim ona dedi.
Sabah iniyo yine yanima.
Henuz tam yemek yapamadim
Annem yapiyo indiriyo yada uyduruyoruz en kolayindan.
Dun babamda geldi taksi parasini odetmedi.
Baskada masrafimiz olmadi arastirma hastanesine gidiyorum.
Mr girecegim zaman basim dondu bi an
Giremedim biraz nefeslendim sonra tekrar yattim girdim 5-6dk surdu
Hic korkulcak bisi yokmus
Sadece sesler tuhaf.
Cuma gunu sonuc alicaz bakalim dr. ne dicek.
Diger boyunlugumda bugun gelecek 35tlmis.
Suan kullandigim kalip gibi sanki agritiyo boynumu digeri daha rahattir umarim.
Mutfagimda 3-5tabak bardak vardi onlari yere comelip makineye koydum.
Ben haldur huldur is yapan hatundum robot gibiyim artik.
Yavas yavas otura çömele yapiyorum.
Bugun annem alisveris yapacak bana kac gundur yapamadi gelen giden hastane v.s derken
Liste yaptim.
Kahvaltilik bisiler istedim.
Hayat normale dönmeye basladi çok sükür.
Sagol cnmÇok şükür canım inş daha da ii olucaksın
Günaydın canım, gunaydin arkadaşlar :)
ortaya çıkmana sevindim. ciddi ciddi merak etmeye başlamıştım artık.Günaydın canım, gunaydin arkadaşlar :)
15 gündür falan yazamıyorum haklısın..Bir ara kp hasta idi ona kosturduk, sonra gelen giden, diyet spor vs derken ucu kaçtı gittiiyiyim canım merak ettiğin için teşekkür ederim, fırsat buldukça da sizleri okuyorum, herkes iyi gördüğüm kadarıyla çok şükür..Bu arada tasarruf ve birikime yeni yıl itibariyle başladım.bu ay ödeme çok vardı ama ona rağmen 1000 TL birikime attım, Aybasina kadar da 1500 TL masraflar için bıraktım şayet artarsa oradan da birikime aktarırım..Onun dışında paramı şimdilik TL bazinda tutuyorum malum altın,döviz aldı başını gitti ben de durumlar aynı, sen nasılsın? Keyfin iyi mi?
evet latiyya da yok ortalarda değil mi?
Çok saol canim, diyet iyi sayılır , 8 kg vermiştim misafirler hastane vs derken 3 kg geri gelmişti, şimdi yine sıkı bir şekilde başladım, eşimi de soktum hatta diyeteortaya çıkmana sevindim. ciddi ciddi merak etmeye başlamıştım artık.
çok geçmiş olsun.
nasıl gidiyor diyet spor. ben iyiyim çok şükür. aynı işe git gel pek bir değişiklik yok.
evet latiyya da yok ortalarda değil mi?
selam herkese.
Beth18 mornergis sağolun sormuşsunuz. eşim rahatsız 5 gündür raporluydu. o evde olunca buraya yazamıyorum.
bu arada cuma günü kadın doğuma gittim. folik asit verdi. yarın da test yaptıracaz eşim ve ben. sonuç temiz çıksa bile 3-4 ay beklicez tedavi için dedi.
tr_lelli eşin ve senin bukadar çabuk toparlanmanıza çok sevindim. inşallah daha da iyi olursunuz tamamıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?