Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dolar yine 3.78 trendinde
Elimde biraz dolar var satmayi dusunmuyorum dursun bakalim
Ocak ayi maasimdan 2 gram altin aldim
1 ceyrek ve 2000 birikime atma hedefim var insallah ayin sonunda kartlar kesilince bu hedefimi gerceklestiririm

Simdi evi supurmem lazim herkese guzel bir gun diliuorum

Evin camlarını sipariş verdik 4.000 tl
Doğalgaz 6.000 tl
daha su elektirik ve tamirat işleri var.

Çok şükür canım inş daha da ii olucaksın

günaydın kızlar.. ev için dün 2000 kapora verdik. bugün kredi başvuru olayları olacak.. rabbime çok şükür.. bu arada ev 125 bin demiştim yaa sağolsunlar 121.500 tl ye düştüler pazarlık sonucu. planlarımız yine aynı 60 bin kredi çekecez. arabamızı satışa çıkardık o da min 38 bine gider. iki bilezik de 8 bin eder. babamlardan borç aldığımız dolarları bozdursak 26 bin de o eder. toplam kredi ile beraber 132 bin. 10 bin kadar paramız kalacak bi kısmı tapu masrafına gidecek olursa en kötü ihtimak 5 bin elimizde kalır. artık ürtüne birikim yapıp ufak bi arac alırız bi kaç ay sonra inşallah.
krediyi de 8 seneye çekmeyi düşünüyoruz ayda 930 tl ödeyecek şekilde..

bu arada kızlar ben gizli zula yapmaya başladım.. geçen akşam kumbaramdakileri saydım 250 tl kadar birşey olmuş. eşim çok şaşırdı vay be demek bozuklarda birikiyormuş. sulanma sakın dedim onlar evin eksiklerine.. ufak tefek eksiklerimi tamamlarım dedim. gizli zulamdan bahsetmedim ona. 240 tl.

bi de 150 dolar son yakıt taksiti var bizim bozduracağımız dolarlardan 200 dolar ayıracam dedim tekrar dolar almaktansa elimizdekileri bozdurmayayım dedim ordan da 50 dolar bana kalsın diye anlaştık. e kumbaram da var (gerçi kumbarayı geri kapattım daha da dolsun dedim) eve geçene kadar ne biriktirsem kar.

no_name_ nerelerde kızlar.
Yazıyor da ben mi görmüyorum acaba
Günaydın canım, gunaydin arkadaşlar :)
15 gündür falan yazamıyorum haklısın..Bir ara kp hasta idi ona kosturduk, sonra gelen giden, diyet spor vs derken ucu kaçtı gitti iyiyim canım merak ettiğin için teşekkür ederim, fırsat buldukça da sizleri okuyorum, herkes iyi gördüğüm kadarıyla çok şükür..Bu arada tasarruf ve birikime yeni yıl itibariyle başladım.bu ay ödeme çok vardı ama ona rağmen 1000 TL birikime attım, Aybasina kadar da 1500 TL masraflar için bıraktım şayet artarsa oradan da birikime aktarırım..Onun dışında paramı şimdilik TL bazinda tutuyorum malum altın,döviz aldı başını gitti ben de durumlar aynı, sen nasılsın? Keyfin iyi mi?

ortaya çıkmana sevindim. ciddi ciddi merak etmeye başlamıştım artık.
çok geçmiş olsun.
nasıl gidiyor diyet spor. ben iyiyim çok şükür. aynı işe git gel pek bir değişiklik yok.
evet latiyya da yok ortalarda değil mi?

kızlar bi arkadaşımın tavsiyesiyle BİM den GÜLDAL yağ çözücü ve slikonlu fısfıs temizleyici aldım cam sil gibi olan nasıl güzel malzemeler. benim mutfak eşyalarım inoks. çok güzel temizledi bi de mis gibi koktu. yağ çözücü de siyah cam fırına çok iyi geldi.. bu ürünleri kullanan var mı.. BİMden önereceğiniz başka şeyler var mı kızlar..insan deneye deneye karar kılıyo demek. ben bu iki ürünü tuttum.

Çok saol canim, diyet iyi sayılır , 8 kg vermiştim misafirler hastane vs derken 3 kg geri gelmişti, şimdi yine sıkı bir şekilde başladım, eşimi de soktum hatta diyete

Bi de gaza gelip motive olmak için günlük açtım kk da, orada yazıp çizip egleniyorum kendi kendime senin diyet spor nasıl ?

selam herkese.
Beth18 mornergis sağolun sormuşsunuz. eşim rahatsız 5 gündür raporluydu. o evde olunca buraya yazamıyorum.
bu arada cuma günü kadın doğuma gittim. folik asit verdi. yarın da test yaptıracaz eşim ve ben. sonuç temiz çıksa bile 3-4 ay beklicez tedavi için dedi.
tr_lelli eşin ve senin bukadar çabuk toparlanmanıza çok sevindim. inşallah daha da iyi olursunuz tamamıyla.

merhaba arkadaşlar....

bu hafta 500 gr daha gitti... :) artık hedefime az kaldığı için, bundan sonra hedefim haftada 1 kg değil, yarım kg verebilmek... :)

tr_lelli daha iyi olmanıza sevindim.... bu ikinci şans..... şer görünen şeyde, hayır olabilir... umarım senin miladın olur, o kaza... ve sonrası, öncesinden her anlamda çok daha güzel ve hayırlı bir ömrün olur...

Am ı mad, hoşgeldin... :) ha gayret, ben 2 ayda hedefine ulaşacağına inanıyorum... şu çorbanı bir de ben yapabilsem hiç fena olmayacak ama, atlatmam gereken elli türlü tuzak oluyor gün içinde... cıssslarla dolu bir hayatım var... misal, bugün tartı günümdü ya, kilo da verdim ya, sabah güzeeeel bir kahvaltı yaptım, öğlen çok güzel ev yemekleri geldi, saldırdım resmen, akşam hem misafirim var, hem de misafirliğe gideceğim, cısss mamalar, ortalıkta cirit atacak yine.. Alllahım birinden kaçsam, diğerine yakalanıyorum, düşün yakamdan daaa..... :))

geçmiş olsun canım....

sen de hoşgeldin... :)

ben hep buralardaymışım gibi, geleni de karşılıyorum, iyi mi... :))

latiyya
@meyraa cok sagolun.
Umarım hersey bundan sonra bundan öncekinden daha iyi Olur.

Burc yorumumula gore 2017 en sansli burcuydum oysa.
Pehs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…