Hayırlı olsun canım. Allah bir kapıyı kapattı daha iyisini açtı, masallahgünaydın kızlar.. ev için dün 2000 kapora verdik. bugün kredi başvuru olayları olacak.. rabbime çok şükür.. bu arada ev 125 bin demiştim yaa sağolsunlar 121.500 tl ye düştüler pazarlık sonucu. planlarımız yine aynı 60 bin kredi çekecez. arabamızı satışa çıkardık o da min 38 bine gider. iki bilezik de 8 bin eder. babamlardan borç aldığımız dolarları bozdursak 26 bin de o eder. toplam kredi ile beraber 132 bin. 10 bin kadar paramız kalacak bi kısmı tapu masrafına gidecek olursa en kötü ihtimak 5 bin elimizde kalır. artık ürtüne birikim yapıp ufak bi arac alırız bi kaç ay sonra inşallah.
krediyi de 8 seneye çekmeyi düşünüyoruz ayda 930 tl ödeyecek şekilde..
Teşekkürler canım. evet ya maşşallah..Hayırlı olsun canım. Allah bir kapıyı kapattı daha iyisini açtı, masallah
bereketli olsunselamlar hanımlar
ben dün yine dolar aldım 350
kirayı ve faturaları ödedim sadece doğalgaz kaldı o da tahminim 150 lirayı geçmez
hesabımda 700 lira var hedefim 1 gram altın parası birikabilmek
hımmm bu metodu denedik sonuç : naylon çorap tozu motora aktardığı için motor yandıkızlar aranızda dik süpürge kullananlar vardı. Torba yerine naylon kadın çorabı geçip o şekilde kullanıyorlarmış ve çekim gücü kat kat artıyormuş. Kalın olanı en iyisiymiş :)Eki Görüntüle 1940860
hımmm bu metodu denedik sonuç : naylon çorap tozu motora aktardığı için motor yandı
sempatik_kiz benimde aklima Janita nun dedigi geldi
Tozu gecirir hem yandaki hava yerlerinden geri verir hemde motoru bozar.
Bekonun torbasizini kullanmistim.
Filtresi vardi.
Filtresini soktum baktim filtresiz super cekiyo sonra motor bozuldu
Attim.
Dikey fantom kullaniyorum
Elim ayagim gibi gırgır niyetine gibi
Borulari dikkat etmeyince cabuk kiriliyo sadece.
yok canım ya, anneme iş yerinde demişler. daha ben bekardım. annem de bir heves yaptı, bir kaç gün mükemmel çekim gücüyle süpürgemizi kullandık. sonra bir toz kokusu, arkadan yanık kokusu, makine bommBen dik süpürge hiç kullanmadığım için bilmiyordum. Ama instagramda hemen hemen her sayfa bu metodu paylaşıyor çok güzel yorumlarda olunca bende burada paylaşayım demiştimJanita ben söyledikten sonra denedinde o zaman mı yandı.Eğer öyleyse üzülürüm ya
İyi bari bu olayın şimdi yaşanmamasına sevindim Yoksa vicdan azabı çekerdimyok canım ya, anneme iş yerinde demişler. daha ben bekardım. annem de bir heves yaptı, bir kaç gün mükemmel çekim gücüyle süpürgemizi kullandık. sonra bir toz kokusu, arkadan yanık kokusu, makine bommhatta o zaman da motora toz kaçmasın diye annemi uyarmıştım.
çok şükür canım iyi olmana hızlıca toparlanmana sevindim.Selam
Yine erken uyanan bens.
Dün sira beklerken fazla oturdum dolandim aksam erkenden uyumusum.
Agrilarimin dinmesi moralimi epey duzeltti.
Dun oglumlada ilgilenebildim.
Yemek isittim
Meyve soydum kuzuma
Annem yine aksam aldi ama gec uyuyo hala oglum süt falan isitirim ona dedi.
Sabah iniyo yine yanima.
Henuz tam yemek yapamadim
Annem yapiyo indiriyo yada uyduruyoruz en kolayindan.
Dun babamda geldi taksi parasini odetmedi.
Baskada masrafimiz olmadi arastirma hastanesine gidiyorum.
Mr girecegim zaman basim dondu bi an
Giremedim biraz nefeslendim sonra tekrar yattim girdim 5-6dk surdu
Hic korkulcak bisi yokmus
Sadece sesler tuhaf.
Cuma gunu sonuc alicaz bakalim dr. ne dicek.
Diger boyunlugumda bugun gelecek 35tlmis.
Suan kullandigim kalip gibi sanki agritiyo boynumu digeri daha rahattir umarim.
Mutfagimda 3-5tabak bardak vardi onlari yere comelip makineye koydum.
Ben haldur huldur is yapan hatundum robot gibiyim artik.
Yavas yavas otura çömele yapiyorum.
Bugun annem alisveris yapacak bana kac gundur yapamadi gelen giden hastane v.s derken
Liste yaptim.
Kahvaltilik bisiler istedim.
Hayat normale dönmeye basladi çok sükür.
eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah.günaydın kızlar.. ev için dün 2000 kapora verdik. bugün kredi başvuru olayları olacak.. rabbime çok şükür.. bu arada ev 125 bin demiştim yaa sağolsunlar 121.500 tl ye düştüler pazarlık sonucu. planlarımız yine aynı 60 bin kredi çekecez. arabamızı satışa çıkardık o da min 38 bine gider. iki bilezik de 8 bin eder. babamlardan borç aldığımız dolarları bozdursak 26 bin de o eder. toplam kredi ile beraber 132 bin. 10 bin kadar paramız kalacak bi kısmı tapu masrafına gidecek olursa en kötü ihtimak 5 bin elimizde kalır. artık ürtüne birikim yapıp ufak bi arac alırız bi kaç ay sonra inşallah.
krediyi de 8 seneye çekmeyi düşünüyoruz ayda 930 tl ödeyecek şekilde..
teşekkür ederim canım.. Allah evi olmayan herkese nasip etsin..eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah.
canım bak Allahın izniyle toparlanıyorsun. yaraların falan da iz bırakmadı inşallah.. fakat yine de temizlik yapacam diye çok yüklenme... biraz daha zaman ve sabır.. inşallah bi kaç haftaya birşeyin kalmaz. eşin de iyiymiş çok şükür.. rabbim bi daha yaşatmasın..Günaydınn
Ben ufak ufak ev toparliyorum otura kalka.
Dün hem oglen hem aksam yine misafirim vardi.
Oglen arkadasim aksamda esimin arkadasi gelmisti esiyle.
Ben cayi demlemistim onlar hazirladilar topladilar sehpalarima kadar silip gittiler Allah razi olsun.
Kadin yakin olsam ben sana bakarim dedi
Kalayim istersen dedi
Cok mahcup oluyorum ben ya
Yani hani acimakli uzulmekli gibi kendimi cok aciz hissediyorum
Acıyolarmi acaba diyorum.
Ayva epey birikmis yenmiyoda komsuma recel yaptirtcam.
Seker al dedim anneme.
Dolaba bakamadigimdan epey eksik var.
Bu sabah bi kolacan edip liste yaptim.
Cay,seker,siviyag bisiler yazdim.
Kartla alicak annem.
Annecim yine bos durmamis korkmazin granit dokum tavasini almis.
1kendine 1bana.
Tanesi 89tl citf tarafli
Allah bin kere razi olsun.
20tl zuccaciyeye borc yapmistim onuda verdirtcem bugun.
Yemegim var.
Kurufasulye,pilav var.
Yataklari kapatabilirsem evi supurmeye calisicam.
Benim arkadaslarim esim ise basladi yeni yeni geliyolar.
Gece yine uyuyamadim uyku duzenim alt ust oldu
Sabaha kadar tesbih cektim.
Dün cok oturdum yatip dinlendiremedim kendimi bugunde hic oturasim yok hep yatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?