Küçük Düşün Büyük Olsun!

dün akşam haftasonu yaptığım hamburger köftelerini çıkardım.. bol patates kızarttım yanına kola.. ev hamburgeri oldu ama güzel bi fastfood oldu eşim çok beğendi.. sonra o maça gitti ben de dizim başlamadan bu akşam için biraz kuru dolma yapayım dedim. biraz da salamura asma yaprağı çıkardım. ufak bi tencereye en dibe bi sıra sarma üstüne de dolmaları dizdim koydum dolaba.. iş çıkışı eve gidince hemen ocağa veririm. yanına cacık, turşu biraz da salata yaptımmı tamamdır..
kızlar inanın sizleri keşfettiğimden beri birikim dışında hayatım ne de düzene girdi çok şükür. eskiden dışarda yemek yeme işini acayip abartırdım.. şimdi çok şükür evde bereketli bi hayata alıştım.. ev düzeni temizliği de düzene girdi.. öyle yeni evlendiğimde eve bütün kaliteli temizlik malzemelerini doldurmak marifet değilmiş tam gün ve haftanın 6 günü çalışmam eskisi kadar bedenimi de kafamı da yormuyor. çünkü biliyorum ki hem evim temiz hem yapacağım yemeğim planlı.. bunlara katkıda bulunun hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarum

tr_lelli canım çok şükür halinize maşallah
sen her zaman eli evinin üstünde bir kadınsın tabi ki düzenini oturtmak istemen normal ama yine de temkinli ol canım zamanla olacak herşey
kendine de üzülme bak ne güzel etrafında yardımcı olmak isteyen insanlar var eminim senin de yakın çevrende böyle büyük bir kaza geçiren biri olsa sende elinden geleni yapmak isterdin
annelerimizi de Allah başımızdan eksik etmesin allah razı olsun
Annelerini kaybedenleri de Allahım dara sokmasın inşallah

zelalke maşallah canım ne güzel düzen kurdun
benim de 2 yaşında ufaklık var bu ara annemde de kalmak zorundayım
Ama seni okumak hoşuma gidiyor
sanki o işleri ben yapmışım gibi seviniyorum
ben de haftasonu inşallah kıyma alıp hamburgerlik ve köftelik buzluğa kaldırırım

teşekkürler canım mutlu oldum yorumuna.. ben burda sizinle paylaştıkça seviniyorum ve burdaki arkadaşların yaptıklarından kendime de notlar alıyorum uygulamaya çalışıyorum.. sizden çok şey öğrendim. mesela yazın artık cacık için salatalık rendeleyip atacam buzlua. burda kızlar yazınca aaa keşke yapsaymışım bu akşam ne güzel mevsim salatalığı kullanırdım dedim.. artık seneye inşallah.

Amin canim Allah kimseye yasatmasin
Aminn sagol canim
Tezcanliyim ben
Misal aksam esimin arkadaslari geliyoruz diyolar ben panik oluyorum.

Dun kazanim detaylarini dinledim
Biz arka koltukda degilmisiz esim surucu koltugunun kapisinin uzerindymis bende arka koltugun caminin uzerindeymisim
Sirtim tavana yaslıymıs
Arka camdan cikarmak istemisler cikaramamislar
Birileri ambulans gelene kadar biz cikaralim demisler dunki gelenler izin vermemis.
İyi etmisler.
Yani onlar anlattikca ben daha cok dua ettim.
Nasil yani dedim kapinin uzerinde nasil ya falan diye cok sasirdik.

Beni, esimi kesip cikardiklari yerden cikarabilmisler araba yan haldeymis

4bine hurdaya satmislar arabayi.
Kazayi yapanin annesi her aksam agliyomus bize gelmek istiyormus.

Yarin ifade vermeye gidicez.

Çok geçmiş olsun tr_lelli.okuyorum okuyorum bitürlü anlamadım olayı sen yazınca öğrendim Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun inşallah gelmeden esirgesin

tr_lelli tekrar cok cok gecmıs olsun canım
kılzar dün ne oldu anlatayım
aksam bır bebek zıyaretıne gıttık gıderken 25 tl.ye cıcek aldık
dönüşte eşiminde benımde canımız tatlı ıstedı alalım evde cayla yerız dedık
bızım ev kafelere pastahane gıbı yerlere falan cok yakın
bı kafeye mozaık pasta fıyatını sorduk 7,5 tl
bı pastahaneye de sorduk 1 dılım pasta 8 tl dedı
normalde eşim önceden hıc fıyatına bakmaz hatta fıyatını bıle sormazdı dırek alırdık yanı
dun aksam oyle olmadı fıyatını sordu yok burdan almayalım dedı ben şok
ya canın cekmış bosver alalım dedım ıkı dılıme 15 tl vercez yanı
olmaz dedı baska bı yere gıtmesı ve oradan da almaması ayrı bir şok bende

yanı dıyecegım o kı bızım beye alıştırdık bu işi sankı :)
a101 bım kapanmıstı
bosverelım dedık eve geldık

bugunde cok canım cektı buradanda yazmıstınız bımın pastaları cok guzel falan dıye
proıterollu pastasını aldım9,95 cok cok guzel kesınlıkle tavsıye edıyorum cok hafıf artık alırsam hep ordan alcam

körle yatan şaşı kalkar

bu da olur benim eşim bir erkek için tutumludur. yine de biz henüz yiyecek alırken fiyatını sorma veya bakma aşamasına geçemedik. o yüzden alışverişe ben tek giderim
benımde oyleydı yanı tutumlulugu degılde fıyat bakma falan kısmı bende 3 yılda ancak bu evreye gecırebıldım : şimdi bak gırdıgımız yerden fıyatı begenmeyınce cıkıyoruz o derece olduk yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…