teşekkürler canım mutlu oldum yorumuna.. ben burda sizinle paylaştıkça seviniyorum ve burdaki arkadaşların yaptıklarından kendime de notlar alıyorum uygulamaya çalışıyorum.. sizden çok şey öğrendim. mesela yazın artık cacık için salatalık rendeleyip atacam buzlua. burda kızlar yazınca aaa keşke yapsaymışım bu akşam ne güzel mevsim salatalığı kullanırdım dedim.. artık seneye inşallah.zelalke maşallah canım ne güzel düzen kurdun
benim de 2 yaşında ufaklık var bu ara annemde de kalmak zorundayım
Ama seni okumak hoşuma gidiyor
sanki o işleri ben yapmışım gibi seviniyorum
ben de haftasonu inşallah kıyma alıp hamburgerlik ve köftelik buzluğa kaldırırım
Amin canim Allah kimseye yasatmasincanım bak Allahın izniyle toparlanıyorsun. yaraların falan da iz bırakmadı inşallah.. fakat yine de temizlik yapacam diye çok yüklenme... biraz daha zaman ve sabır.. inşallah bi kaç haftaya birşeyin kalmaz. eşin de iyiymiş çok şükür.. rabbim bi daha yaşatmasın..
Aminn sagol canimtr_lelli canım çok şükür halinize maşallah
sen her zaman eli evinin üstünde bir kadınsın tabi ki düzenini oturtmak istemen normal ama yine de temkinli ol canım zamanla olacak herşey
kendine de üzülme bak ne güzel etrafında yardımcı olmak isteyen insanlar var eminim senin de yakın çevrende böyle büyük bir kaza geçiren biri olsa sende elinden geleni yapmak isterdin
annelerimizi de Allah başımızdan eksik etmesin allah razı olsun
Annelerini kaybedenleri de Allahım dara sokmasın inşallah
Cok sükürtr_lelli bugunlerıne şükür...
evı yavas yavas temızlıyorum ıkı oda bıttı
bankada randevum var oraya gıdıp gelıcem dıger odaları halledıcem
Çok geçmiş olsun tr_lelli.okuyorum okuyorum bitürlü anlamadım olayı sen yazınca öğrendim Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun inşallah gelmeden esirgesinDun kazanim detaylarini dinledim
Biz arka koltukda degilmisiz esim surucu koltugunun kapisinin uzerindymis bende arka koltugun caminin uzerindeymisim
Sirtim tavana yaslıymıs
Arka camdan cikarmak istemisler cikaramamislar
Birileri ambulans gelene kadar biz cikaralim demisler dunki gelenler izin vermemis.
İyi etmisler.
Yani onlar anlattikca ben daha cok dua ettim.
Nasil yani dedim kapinin uzerinde nasil ya falan diye cok sasirdik.
Beni, esimi kesip cikardiklari yerden cikarabilmisler araba yan haldeymis
4bine hurdaya satmislar arabayi.
Kazayi yapanin annesi her aksam agliyomus bize gelmek istiyormus.
Yarin ifade vermeye gidicez.
Cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun tr_lelli.okuyorum okuyorum bitürlü anlamadım olayı sen yazınca öğrendim Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun inşallah gelmeden esirgesin
allah bir daha göstermesin. zaman geçtikçe daha iyi hissetmenize çok sevindim.Cok tesekkur ederim
Allah kimseye yasatmasin
körle yatan şaşı kalkartr_lelli tekrar cok cok gecmıs olsun canım
kılzar dün ne oldu anlatayım
aksam bır bebek zıyaretıne gıttık gıderken 25 tl.ye cıcek aldık
dönüşte eşiminde benımde canımız tatlı ıstedı alalım evde cayla yerız dedık
bızım ev kafelere pastahane gıbı yerlere falan cok yakın
bı kafeye mozaık pasta fıyatını sorduk 7,5 tl
bı pastahaneye de sorduk 1 dılım pasta 8 tl dedı
normalde eşim önceden hıc fıyatına bakmaz hatta fıyatını bıle sormazdı dırek alırdık yanı
dun aksam oyle olmadı fıyatını sordu yok burdan almayalım dedı ben şok
ya canın cekmış bosver alalım dedım ıkı dılıme 15 tl vercez yanı
olmaz dedı baska bı yere gıtmesı ve oradan da almaması ayrı bir şok bende
yanı dıyecegım o kı bızım beye alıştırdık bu işi sankı :)
a101 bım kapanmıstı
bosverelım dedık eve geldık
bugunde cok canım cektı buradanda yazmıstınız bımın pastaları cok guzel falan dıye
proıterollu pastasını aldım9,95 cok cok guzel kesınlıkle tavsıye edıyorum cok hafıf artık alırsam hep ordan alcam
yada üzüm üzüm baka baka kararırkörle yatan şaşı kalkar
bu da oluryada üzüm üzüm baka baka kararır
benımde oyleydı yanı tutumlulugu degılde fıyat bakma falan kısmı bende 3 yılda ancak bu evreye gecırebıldım :bu da olurbenim eşim bir erkek için tutumludur. yine de biz henüz yiyecek alırken fiyatını sorma veya bakma aşamasına geçemedik. o yüzden alışverişe ben tek giderim
bizim daha çok yeni, demekki sabırla beklemek gerekiyorbenımde oyleydı yanı tutumlulugu degılde fıyat bakma falan kısmı bende 3 yılda ancak bu evreye gecırebıldım :şimdi bak gırdıgımız yerden fıyatı begenmeyınce cıkıyoruz o derece olduk yanı
en ıyısı buydu sanırım evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?