Küçük Düşün Büyük Olsun!

vaaav o kadar alıyormuymuş bende senin gibiyim canım dolduramam ama çalışıyoruz ikimizde ama giderlerimiz fazla borçlarımız var o yüzden çok kalmıyo ne kadar alacak acaba diye çok merak ediyordum o yüzden dolana kadar açmıcam demiştim:)
çok gelmiş canım sağlık olsun
Çok heyecanlıyım. Biraz gerginim de. Darısı başınızaa 30 haftadan sonrası nasıl geçti anlamadım. :)

Herkese günaydın, mutlu ve bereketli bir gün dilerim.
yorucu ve güzel günlerdi o günler vay bee iki yaşında kızım var büyüdü maşallah Allah kolaylık versin canım
Allah bereket versin canım

bizim de 2017 yılı için hedefimiz her ay 2200 konut kredisi dışında, birikime 1500-2000 TL koymak. bu ay maaşları alır almaz hemen uyguladık çok şükür. sağlıklı günlerde ve hayırlı işlerde kullanma duası ile.

senin birikim hedefin maşallah çok çok güzel, bereketli olsun. yazlığınızın bittiği günleri görür, ailecek keyif yaparsınız inşallah

Off aman nasıl da arttı. Arttıkça artıyor.
az önce 480 TL'dan yarımı aldım. bir süredir eşim harçlığından biriktirmiş. böyle paralar çar çur olmasın diye hiç kura falan takılmadan, hemen alıyorum. geçen hafta da harçlığımdan biriktirdiğimle çeyrek almıştım.

Slm kızlar
Dün arabayı sattık
Bugun de yenisini alcaz inşallah
Krediye başvurdum sonuç bekliyorum
İyi bir satış ve alış oldu bzm için
Kasko sigortada yaptırdık mı tamamdır
Artık borc ödeme zmnı
Hesapladığınzdan daha düşük kredi kullanacaz o yuzden birikim de yapmaya devam edecez ona cok sevimdim
Aylık düzenli olarak gram almaya karar verdim bankadan
Ev için birikir kenarda o da inşallah

ne güzel Allah kaza bela vermesin inş. bizde almayı düşünüyruz mayıs haziran gibi otomatik ehliyet alacağım için otomatik araba alma kararı aldık ama öyle çok yüksek aham şahım bişey değil tabi ..kaça aldınız bu arada

Ben uc gundur evde upuzun dumduz yatiyorum. Sirtim tutuldu gecen yilda olmustu omurgam ters donmus Yarin dr kontrolum var muhtemelen fizik tedaviye baslayacagim. Bu ayki birikimi maddi hesaplari gectim, bu agridan kurtulayimda herseye raziyim.
Kumbarama ara ara para atmaya devam ediyorum.
Ay basinda maas alir almaz gr altin aliyordum. Devam edecegim. Kumbarami sureki bosaltip dovize ceviriyoyum. Birde ucuncu bir yol cuzdanimda 200 tl yekdr para birakacagim. Simdilik 20 tl ayirdim zamanla arttiracagim. Saglik giderlerimiz icin kullanacagim.
Her ay ilave bsy cikiyor, cok sukur bugunumuze.
Yaza dogru kardesim evlenecek adimlar atilacak ona destek olmak istiyorum.
Bir kumbarada ona acayim en iyisi.

hayırlı olsun arabanız, kazasız belasız kullanın inşallah. az çok demeden birikim yapabilmek çok güzel, insan kendini rahat hissediyor.

önce sağlık, tez zamanda şifa bulursun inşallah

Hayırlı olsun kuzu kazasız belasız kullan inşallah
İstediğin arabayı buldun mu? Başka model mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…