Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar nasılsınız
Eşinize babanıza ayakkabı aldınız mı hiç?
Babama çok güzel bi ayakkabı alayım istiyorum
Kar suyu fln da geçirmeyen sağlam bişey olsun
Geçen avm gezerken inci de indirim vardı girip bakamadım. Önerebileceğiniz marka var mı?
Bu ay anneme greyderden Doğum günü için ayakkabı aldım ona almadım diye üzüldüm sonra..

çok şükür, bin şükür iyiyim inci, elle shoes tavsiye edebilirim. bir de bursa'da erol saçmacı diye bir firma var. internetten satışı var mı bilmiyorum. ama elle ve inci trendyol'da çok uygun fiyatlarla satışa çıkıyor.

Çok teşekkür ederim cevapladığın için
Peki trendyoldan aldım diyelim kar suyu geçirirse kimle muhattap olcam ?

şu ana kadar inci ve elle'den bir sıkıntı yaşamadım, bilemiyorum ama %100 deri olanlar illa kar suyu geçirir, anne dede ayakkabı imalatı yapmış, o öyle derdi. hiç geçirmesin istiyorsan kar botu alacaksın.

Gecmis olsun
İnsanin sagligi söz konusu olunca gözü hicbirsey görmüyor malesef.
Suan gözümde hic bisi yok
Disariya bile tek basima cikamiyorum
Para harcamak istesem bile harcayamiyorun.
Herseyi daha iyi anladim.

şu ana kadar inci ve elle'den bir sıkıntı yaşamadım, bilemiyorum ama %100 deri olanlar illa kar suyu geçirir, anne dede ayakkabı imalatı yapmış, o öyle derdi. hiç geçirmesin istiyorsan kar botu alacaksın.
Yok kar botu giymez
Babamda öyle der her ayakkabı kar suyu geçirir der
Bazen çok uyguna aldığım ayakkabılar karda bile su geçirmiyebiliyor nasıl oluyor bilmiyorum
Greyderden anneme aldım kar suyu geçirirse getirin dedi o yüzden soruyorum netten aldığın nasıl oluyor diye. Babam tekrar aldırmaz o yüzden çok iyi olsun diye heveslendim :)
Elleyi de yazdım kafama bakalım en kısa sürede almalıyım

Hayırlı olsun canım
Güle güle kullan :) alınca fotoğrafını bekliyorum

Gecmis olsun
İnanıyorum ben eskisinden de iyi olacaksın canım benim
Biriktir paraları yazın gezcen daha

suni deriler geçirmiyor, onda da ayak hava almadığı için özellikle erkeklerde mantar gibi sağlık sorunları oluyor. % 100 deri ve kalın termo tabanlı ayakkabılar da tabandan değil, üstten kar suyu geçirebiliyor. ama inci ve elle kaliteli ayakkabılar üretiyor canım.

mesela ben bu sene inci'den 115 TL'ya termo tabanlı süet bot aldım. karda da giydim, hiç geçirmedi. ama yaşadığınız yerde yarım metre kar uzun süre kalkmıyorsa onu bilemem.

Çoook çok teşekkür ederim canım
Sana yakın bi şehirdeyim buralarda ayak üstüne kadar kar olmuyo pek.. termo taban mantıklıymış

Gecmis olsun

Ben gecen yil daha beterini yasadim iki defa agridan bayildim su dolduramiyordum. Annem ev supurdukce ozeniyordum.
Sizi forumdan taniyorum. Kazayi okudum ama birebir sohbet olmayinca bsy dememistim. Cok gecmis olsun. Inanin hersey geciyor can icinde oldukca.
Cok sukur halimize ki saglik icjn dusunmeden harcayabilecek durumdayiz.

ben trendyoldan pier cardin aldım su alıyo hemen açıldı
Gecmis olsun
Allahım şifalar versin canım çok haklısın eşin nasıl oldu o daha kötüydü sanırım

Cnm eğer garanti istiyorsan bu sitelerden almayacaksın. Çünkü markaların %90'ı bu sitelerden alınan ürünleri garanti kapsamında değerlendirmiyor.

hoş geldin... :) de sen geldiğinde de ben gitmişim... :) benim de çok yoğun bu aralar... her akşam ya misafir var, ya biz bir yerdeyiz... bu akşam da kalabalık bir aile gurubu misafirim var ve ben hala ofisteyim... :))
pazar günü de bir haftalığına şehir dışına çıkacağız, inşallah...

kumbaralarımız dolana kadar, ne yapacağımıza da karar vermiş oluruz sanırım... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…