çok şükür, bin şükür iyiyimKızlar nasılsınız
Eşinize babanıza ayakkabı aldınız mı hiç?
Babama çok güzel bi ayakkabı alayım istiyorum
Kar suyu fln da geçirmeyen sağlam bişey olsun
Geçen avm gezerken inci de indirim vardı girip bakamadım. Önerebileceğiniz marka var mı?
Bu ay anneme greyderden Doğum günü için ayakkabı aldım ona almadım diye üzüldüm sonra..
Çok teşekkür ederim cevapladığın içinçok şükür, bin şükür iyiyiminci, elle shoes tavsiye edebilirim. bir de bursa'da erol saçmacı diye bir firma var. internetten satışı var mı bilmiyorum. ama elle ve inci trendyol'da çok uygun fiyatlarla satışa çıkıyor.
şu ana kadar inci ve elle'den bir sıkıntı yaşamadım, bilemiyorum ama %100 deri olanlar illa kar suyu geçirir, anne dede ayakkabı imalatı yapmış, o öyle derdi. hiç geçirmesin istiyorsan kar botu alacaksın.Çok teşekkür ederim cevapladığın için
Peki trendyoldan aldım diyelim kar suyu geçirirse kimle muhattap olcam ?
Gecmis olsunBen uc gundur evde upuzun dumduz yatiyorum. Sirtim tutuldu gecen yilda olmustu omurgam ters donmus Yarin dr kontrolum var muhtemelen fizik tedaviye baslayacagim. Bu ayki birikimi maddi hesaplari gectim, bu agridan kurtulayimda herseye raziyim.
Kumbarama ara ara para atmaya devam ediyorum.
Ay basinda maas alir almaz gr altin aliyordum. Devam edecegim. Kumbarami sureki bosaltip dovize ceviriyoyum. Birde ucuncu bir yol cuzdanimda 200 tl yekdr para birakacagim. Simdilik 20 tl ayirdim zamanla arttiracagim. Saglik giderlerimiz icin kullanacagim.
Her ay ilave bsy cikiyor, cok sukur bugunumuze.
Yaza dogru kardesim evlenecek adimlar atilacak ona destek olmak istiyorum.
Bir kumbarada ona acayim en iyisi.
Gecmis olsun
İnsanin sagligi söz konusu olunca gözü hicbirsey görmüyor malesef.
Suan gözümde hic bisi yok
Disariya bile tek basima cikamiyorum
Para harcamak istesem bile harcayamiyorun.
Herseyi daha iyi anladim.
Yok kar botu giymezşu ana kadar inci ve elle'den bir sıkıntı yaşamadım, bilemiyorum ama %100 deri olanlar illa kar suyu geçirir, anne dede ayakkabı imalatı yapmış, o öyle derdi. hiç geçirmesin istiyorsan kar botu alacaksın.
İnanıyorum ben eskisinden de iyi olacaksın canım benimGecmis olsun
suni deriler geçirmiyor, onda da ayak hava almadığı için özellikle erkeklerde mantar gibi sağlık sorunları oluyor. % 100 deri ve kalın termo tabanlı ayakkabılar da tabandan değil, üstten kar suyu geçirebiliyor. ama inci ve elle kaliteli ayakkabılar üretiyor canım.Yok kar botu giymez
Babamda öyle der her ayakkabı kar suyu geçirir der
Bazen çok uyguna aldığım ayakkabılar karda bile su geçirmiyebiliyor nasıl oluyor bilmiyorum
Greyderden anneme aldım kar suyu geçirirse getirin dedi o yüzden soruyorum netten aldığın nasıl oluyor diye. Babam tekrar aldırmaz o yüzden çok iyi olsun diye heveslendim :)
Elleyi de yazdım kafama bakalım en kısa sürede almalıyım
Çoook çok teşekkür ederim canımsuni deriler geçirmiyor, onda da ayak hava almadığı için özellikle erkeklerde mantar gibi sağlık sorunları oluyor. % 100 deri ve kalın termo tabanlı ayakkabılar da tabandan değil, üstten kar suyu geçirebiliyor. ama inci ve elle kaliteli ayakkabılar üretiyor canım.
ya da kauçuk tabanÇoook çok teşekkür ederim canım
Sana yakın bi şehirdeyim buralarda ayak üstüne kadar kar olmuyo pek.. termo taban mantıklıymış
Gecmis olsun
ben trendyoldan pier cardin aldım su alıyo hemen açıldıÇok teşekkür ederim cevapladığın için
Peki trendyoldan aldım diyelim kar suyu geçirirse kimle muhattap olcam ?
Allahım şifalar versin canım çok haklısın eşin nasıl oldu o daha kötüydü sanırımGecmis olsun
Yok kar botu giymez
Babamda öyle der her ayakkabı kar suyu geçirir der
Bazen çok uyguna aldığım ayakkabılar karda bile su geçirmiyebiliyor nasıl oluyor bilmiyorum
Greyderden anneme aldım kar suyu geçirirse getirin dedi o yüzden soruyorum netten aldığın nasıl oluyor diye. Babam tekrar aldırmaz o yüzden çok iyi olsun diye heveslendim :)
Elleyi de yazdım kafama bakalım en kısa sürede almalıyım
Cnm eğer garanti istiyorsan bu sitelerden almayacaksın. Çünkü markaların %90'ı bu sitelerden alınan ürünleri garanti kapsamında değerlendirmiyor.
mornergis ve @meyraa çok teşekkür ederim sesinizi duydum geldim.
Çok yoğun geçiyor bu aralar...Ama birikim de kaldığı yerden devam ediyor tabi...
Kumbaram benim de ağırlaştı. Yılbaşında başlamıştım. Bakalım ne çıkacak? Karışık atıyorum ve her gün atıyorum. Dolduğunda ne yapacagima karar veririm artık.
Bu aralar çok güzel indirimler yakaladım ve cok güzel stoklar yaptım. Uzun bir süre hiçbir şeye ihtiyaç olmaz gibi.
Benden böyle...
Mutlu huzurlu günleriniz ve bereketli birikimleriniz olsun...Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?