bizim de 2017 yılı için hedefimiz her ay 2200 konut kredisi dışında, birikime 1500-2000 TL koymak. bu ay maaşları alır almaz hemen uyguladık çok şükür. sağlıklı günlerde ve hayırlı işlerde kullanma duası ile.
senin birikim hedefin maşallah çok çok güzel, bereketli olsun. yazlığınızın bittiği günleri görür, ailecek keyif yaparsınız inşallah
ben trendyoldan pier cardin aldım su alıyo hemen açıldı
Allahım şifalar versin canım çok haklısın eşin nasıl oldu o daha kötüydü sanırım
Cnm eğer garanti istiyorsan bu sitelerden almayacaksın. Çünkü markaların %90'ı bu sitelerden alınan ürünleri garanti kapsamında değerlendirmiyor.
Bende önceki yıllarda internetten almıştım pier cardin ayakkabı.. pazar malı gibi bişey gelmişti.. soyulmuş bi rugan topuklu, ıslak bi kalın topuklu bot gelmişti.. pazarda görseniz almazsınız o derece.. iade etmiştim direk.. geçenlerde trendyoldan bişey aldım o güzel geldi.. sorun pier cardinde mi yoksa trendyol da mıydı bilmiyorum..aynen canım katılıyorum
aynen öyle para geliiiiir giderAllah razı olsun canım, inşallah... :)
sizin hedefiniz de çok güzel canım, ki daha yolun çok başındasınız, maşallah.... ben yeni evliyken, birikimin b sinden haberim yoktu... :) Allah tan ev, araba falan almışız, yoksa son iki, üç yıldır akıllandım... :)
Rabbim sağlık, huzur, akıl versin... para geliiiiir, gider...
Gecmis olsun
İnsanin sagligi söz konusu olunca gözü hicbirsey görmüyor malesef.
Suan gözümde hic bisi yok
Disariya bile tek basima cikamiyorum
Para harcamak istesem bile harcayamiyorun.
Herseyi daha iyi anladim.
Trafik kazasi gecirdim 1ocak sabahi boynumda kirik var boyunluk kullanicam 6aygeçmişi okumadım neyiniz var?
İnsAllah.İnanıyorum ben eskisinden de iyi olacaksın canım benim
Biriktir paraları yazın gezcen daha
Bende öyleyim suan saglikli hareket edemiyorum.Ben gecen yil daha beterini yasadim iki defa agridan bayildim su dolduramiyordum. Annem ev supurdukce ozeniyordum.
Sizi forumdan taniyorum. Kazayi okudum ama birebir sohbet olmayinca bsy dememistim. Cok gecmis olsun. Inanin hersey geciyor can icinde oldukca.
Cok sukur halimize ki saglik icjn dusunmeden harcayabilecek durumdayiz.
O daha iyi ben daha kotuyum suan ona goreben trendyoldan pier cardin aldım su alıyo hemen açıldı
Allahım şifalar versin canım çok haklısın eşin nasıl oldu o daha kötüydü sanırım
aynen öyle para geliiiiir gider
Pier cardinde galiba ben sezon indiriminden almıştımBende önceki yıllarda internetten almıştım pier cardin ayakkabı.. pazar malı gibi bişey gelmişti.. soyulmuş bi rugan topuklu, ıslak bi kalın topuklu bot gelmişti.. pazarda görseniz almazsınız o derece.. iade etmiştim direk.. geçenlerde trendyoldan bişey aldım o güzel geldi.. sorun pier cardinde mi yoksa trendyol da mıydı bilmiyorum..
Özenerek alıcam ya kesin bişey çıkar
Trafik kazasi gecirdim 1ocak sabahi boynumda kirik var boyunluk kullanican 6ay
Yada ameliyat olucam
İnsAllah.
Bende öyleyim suan saglikli hareket edemiyorum.
Kaplumbaga gibiyim.
Kendi isimi kendim yapmaya calissamda tabiki tamamen yapamiyorum.
Buna sukur tabiki.
O daha iyi ben daha kotuyum suan ona gore
Esim ise basladi 1haftadir.
Benim boyun sıkıntili her dr baska bisi diyor
Aminçook geçmiş olsunn Allah beterinden saklasın inşallah..
anladım canım sen iyi gibiydin eşin hakkında bişeyler diyince korkmuştuk sonrada takip edemedimTrafik kazasi gecirdim 1ocak sabahi boynumda kirik var boyunluk kullanicam 6ay
Yada ameliyat olucam.
İnsAllah.
Bende öyleyim suan saglikli hareket edemiyorum.
Kaplumbaga gibiyim.
Kendi isimi kendim yapmaya calissamda tabiki tamamen yapamiyorum.
Buna sukur tabiki.
O daha iyi ben daha kotuyum suan ona gore
Esim ise basladi 1haftadir.
Benim boyun sıkıntili her dr baska bisi diyor
Onun ic kanamasi vardianladım canım sen iyi gibiydin eşin hakkında bişeyler diyince korkmuştuk sonrada takip edemedim
olabilir canım başka ayakkabı almadık eşime tişört almıştım aynısını mağazasından alırdık bi markanın sabit çıkardığı polo tişörtler mağazasına göre daha ince geldi çakmasımı acaba diye düşündüm bazenk a h v e guiding1 bnce sorun trendyolda çünkü bir arkadaşım bir bot aldı. Tüm gün giydi gezdi tozdu ayağına vurmuş. Malum bir hafta iade süresi var. Altını temizledi ve iade etti. Ama kullanıldığı belli yani. Hiç sıkıntı çıkarmadan iade aldılar. Sonra onu başkasına satacaklar. Ondan sonra bir şey almadım o siteden.
Allah şifa versin canımOnun ic kanamasi vardi
Kaburga ve belinde kiriklar var hala korse kullaniyor
Ama o evde durmaya alisik degil 2hafta zor durdu.
Benimde boynumdaki kirik kaynar falan diye dusunuyoduk hemen
Uzun bi sure verdi doktor.
Baska dr. gidicem önunuzdeki ay.
Bakalim
k a h v e guiding1 bnce sorun trendyolda çünkü bir arkadaşım bir bot aldı. Tüm gün giydi gezdi tozdu ayağına vurmuş. Malum bir hafta iade süresi var. Altını temizledi ve iade etti. Ama kullanıldığı belli yani. Hiç sıkıntı çıkarmadan iade aldılar. Sonra onu başkasına satacaklar. Ondan sonra bir şey almadım o siteden.
Bende indirimli almıştım ama 3 yıl oldu.. markafoni mi trendyol mu yoksa o zamanlar limango vardı o mu hangisinden aldım hatırlamıyorum..Pier cardinde galiba ben sezon indiriminden almıştım
o trendyol bambiden almıştıBende indirimli almıştım ama 3 yıl oldu.. markafoni mi trendyol mu yoksa o zamanlar limango vardı o mu hangisinden aldım hatırlamıyorum..
sempatiğim ben bi iki ay önce trendyol twigy den panduf aldım gayet güzel geldiler.. ama dediğin gibiydi pier cardin.. o hangi marka almıştı?
Bugun yemek var evde
Aksam halamlar sarma saricaklar birazda bana sararlar.
Halam evimde kuran okudu duasini yaptik
Allah razi olsun
20tl verdim halama bana patik örmus
Hep öruyor saolsun ben ip alir diye öyle verdim
Eli bos kalinca sıkıliyor.
Herkese bisi vermek geliyor icimden sanki verdikce ben daha ferahliyorum.
Yatmakdan cok sıkıldım.
Cok ayakta duruncada sırtım agrıyor.
Bi anneme cikiyorum bi eve iniyorum.
Kart kesileli 7gun oldu 150tl kadar harcamisiz anneme siparis veriyorum kartimla aliyor sagolsun.
400tl dogalgaz gelmis.
Durumlar boyle bizde
Amininşallah biran önce eski sağlınıza kavuşursunuz çalışıyormuydunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?