Evet öyle yapmak gerekiyor gerçekten. Bana da pazartesi bir yerden para gelecek hemen iki tam altın alacağım.az önce 480 TL'dan yarımı aldım. bir süredir eşim harçlığından biriktirmiş. böyle paralar çar çur olmasın diye hiç kura falan takılmadan, hemen alıyorum. geçen hafta da harçlığımdan biriktirdiğimle çeyrek almıştım.
sağol cnmhayırlı olsun tekrar güle güle kullanın
amin inşallah cnm teşekkür ederimeyyay HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ KULLANIN CNM
Atarım cnm fotosunuBende önceki yıllarda internetten almıştım pier cardin ayakkabı.. pazar malı gibi bişey gelmişti.. soyulmuş bi rugan topuklu, ıslak bi kalın topuklu bot gelmişti.. pazarda görseniz almazsınız o derece.. iade etmiştim direk.. geçenlerde trendyoldan bişey aldım o güzel geldi.. sorun pier cardinde mi yoksa trendyol da mıydı bilmiyorum..
Özenerek alıcam ya kesin bişey çıkar
sağol cnm amineyyay araban hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Rabbim... :)
Ben olsam çeyrek alırdım herhaldekızlar şimdi biz 4 ay sonra gibi kendi evimize taşınacaz.size bahsetmiştim ben bi köşede biriktiriyorum. diyorum ki birikim yapınca ufaktan çeyrek alsam mı.. yoksa eve geçerken eksiklerimi mi alsam. bi de şöyle düşünüyorum ev eksiklerini eşimle bi şekilde alırız nasıl olsa. ben çeyrek alsam saklasam sonuçta elimizde acil durumlar için en azından birikimim olur.. zaten maaşlarımız tek cepte birikir çünkü babamdan aldığımız borcu az az biriktirmeye başlamalıyız. ben de kendimce yastık altı yapayım. siz ne dersiniz??
al canım altın baksana hep yükselişte.kızlar şimdi biz 4 ay sonra gibi kendi evimize taşınacaz.size bahsetmiştim ben bi köşede biriktiriyorum. diyorum ki birikim yapınca ufaktan çeyrek alsam mı.. yoksa eve geçerken eksiklerimi mi alsam. bi de şöyle düşünüyorum ev eksiklerini eşimle bi şekilde alırız nasıl olsa. ben çeyrek alsam saklasam sonuçta elimizde acil durumlar için en azından birikimim olur.. zaten maaşlarımız tek cepte birikir çünkü babamdan aldığımız borcu az az biriktirmeye başlamalıyız. ben de kendimce yastık altı yapayım. siz ne dersiniz??
canım eksikler bir şekilde alınır. ayrıca şu an o eksiklerle hayatınız devam edebiliyorsa, evinize çıktığınızda da bir süre idare edebilirsiniz. ben olsam ufak ufak kenarı koyardım. biz de yatırımlık ev aldık, bütün birikimi peşinata katmadım mesela. kenarda hiç param, altınım olmayınca kendimi çıplak hissederim. ani bir durum olsa, aile bile olsa kimsenin kapısına gitmek istemem. sözün özü, o ay birikimin grama yetiyorsa gram al. çeyreğe, yarıma yetiyorsa onları al. biriksin de öyle alayım deme, çünkü hazırda para olunca harcanıyor. birikimi hiç bir şekilde ertelememek gerek. artık gücün neye yetersekızlar şimdi biz 4 ay sonra gibi kendi evimize taşınacaz.size bahsetmiştim ben bi köşede biriktiriyorum. diyorum ki birikim yapınca ufaktan çeyrek alsam mı.. yoksa eve geçerken eksiklerimi mi alsam. bi de şöyle düşünüyorum ev eksiklerini eşimle bi şekilde alırız nasıl olsa. ben çeyrek alsam saklasam sonuçta elimizde acil durumlar için en azından birikimim olur.. zaten maaşlarımız tek cepte birikir çünkü babamdan aldığımız borcu az az biriktirmeye başlamalıyız. ben de kendimce yastık altı yapayım. siz ne dersiniz??
Maşallah daha ne olsunselam hanımlar.bugün evde genel temizlik olacaktı ama çok soğuk ve zaman zaman kar yağıyor diye erteledik. ben de evi bir güzel süpürdüm, sildim, toz aldım. banyo ve WC temizledim. bu arada yıkamaya iki posta çamaşır attım. ikinci posta şu an kurutmada. akşamları uzanırken üzerimize aldığımız TV battaniyelerini de yıkarım. eşim bugün üniv'den hocasıyla bir proje üzerinde çalışacak. ben ek iş yapınca o da bana özendi. akşama kadar gün benim. mutfakta en sık kullanılan dolap ve çekmece içlerini silerim. bir de iki çeşit çorba ve yemek yapıp dolaba atacağım. hafta içi büyük faydası oluyor. yapmayı umduklarım bunlar, canım ne kadarını isteyecek muamma arada da gelip buraya takılırım. hepinize güzel mutlu bir hafta sonu diliyorum
Maşallah ne kadar hamaratsınselam hanımlar.bugün evde genel temizlik olacaktı ama çok soğuk ve zaman zaman kar yağıyor diye erteledik. ben de evi bir güzel süpürdüm, sildim, toz aldım. banyo ve WC temizledim. bu arada yıkamaya iki posta çamaşır attım. ikinci posta şu an kurutmada. akşamları uzanırken üzerimize aldığımız TV battaniyelerini de yıkarım. eşim bugün üniv'den hocasıyla bir proje üzerinde çalışacak. ben ek iş yapınca o da bana özendi. akşama kadar gün benim. mutfakta en sık kullanılan dolap ve çekmece içlerini silerim. bir de iki çeşit çorba ve yemek yapıp dolaba atacağım. hafta içi büyük faydası oluyor. yapmayı umduklarım bunlar, canım ne kadarını isteyecek muamma arada da gelip buraya takılırım. hepinize güzel mutlu bir hafta sonu diliyorum
Hmmm sarma mıBugun babamin kuzeni gelicek halamda burda
Mercimek kofte,sarma,kurabiye var.
El birligiyle halloldu
Mamalar yensin bakalim.
Evimi supurdum yine kaplumbaga modunda.
Bulasiklarimi mak attim.
Camasirlari cekmeceye yerlestrdim.
Evin annesi olunca hasta da olsan hersey herkes senin eline bakiyor.
Oglum annemde annem aliyor arada gel diyor yoksa pek gitmiyo oglum.
En azindan onun sevdigi yemekleri falan yapip karnini doyuruyor bu bile kâr bana.
Sagol cnm ben saramadim ama yeme isi bendeHmmm sarma mı
En sevdiğimden
Afiyet olsun pampa
Tam benlikSagol cnm ben saramadim ama yeme isi bende
yarını kocamla birlikte keyif yaparak geçirebilmek için, bugün motor taktımMaşallah ne kadar hamaratsın
evet kesinlikle eksikleri bi şekilde alırız. eksik dediğimde öyle olmasa olmazlar değil.. 15 aylık evli olduğum için hemen herşeyim yeni ve kullanışlı. ben en iyisi bendekilerle altın alayım. en kötü ihtimal harcamaya elim gitmez bu bile oldukça kar benim için. teşekkürler canım.canım eksikler bir şekilde alınır. ayrıca şu an o eksiklerle hayatınız devam edebiliyorsa, evinize çıktığınızda da bir süre idare edebilirsiniz. ben olsam ufak ufak kenarı koyardım. biz de yatırımlık ev aldık, bütün birikimi peşinata katmadım mesela. kenarda hiç param, altınım olmayınca kendimi çıplak hissederim. ani bir durum olsa, aile bile olsa kimsenin kapısına gitmek istemem. sözün özü, o ay birikimin grama yetiyorsa gram al. çeyreğe, yarıma yetiyorsa onları al. biriksin de öyle alayım deme, çünkü hazırda para olunca harcanıyor. birikimi hiç bir şekilde ertelememek gerek. artık gücün neye yeterse
burda kar vardı baya bugün de işe gitmedim. uyanıp evi süpürdüm sildim. çamaşırları makinaya attım yıkanıyor.. mutfak dolaplarımı sildim. şimdi ocakta çorbam da pişiyor. dondurucudan taze fasülye et çıkardım.. yanına da biraz bulgur pilavı yaparım inşallah.. banyo ve wc kaldı temizlemem gereken.. akşam yaparım herhalde.. sana da maşşallah canım ne güzel halletmişsin işlerini.selam hanımlar.bugün evde genel temizlik olacaktı ama çok soğuk ve zaman zaman kar yağıyor diye erteledik. ben de evi bir güzel süpürdüm, sildim, toz aldım. banyo ve WC temizledim. bu arada yıkamaya iki posta çamaşır attım. ikinci posta şu an kurutmada. akşamları uzanırken üzerimize aldığımız TV battaniyelerini de yıkarım. eşim bugün üniv'den hocasıyla bir proje üzerinde çalışacak. ben ek iş yapınca o da bana özendi. akşama kadar gün benim. mutfakta en sık kullanılan dolap ve çekmece içlerini silerim. bir de iki çeşit çorba ve yemek yapıp dolaba atacağım. hafta içi büyük faydası oluyor. yapmayı umduklarım bunlar, canım ne kadarını isteyecek muamma arada da gelip buraya takılırım. hepinize güzel mutlu bir hafta sonu diliyorum
evet canım yeni eve yeni eşya güzel tabi. zaten ben 15 aylık evliyim herşeyim yeni sayılır. sadece oturma odam var.. yeni evimde bi de salon olacak oraya salon takımı almalıyım ve tabi ona uygun perde.. veya bi süre boş kalır biz biraz toparlanınca da alınır.. davlumbazım yok onu da açıkçası ucuz birşey düşünüyorum. davlumbaz çok da kaliteli olması şart değil diye düşünüyorum.. mutfaklara store perde yaptıracam sağolsun kızkardeşim mutfak perdelerin benim ev hediyem olsun dedi.. onun dışında avize düşünüyordum ama baktım ki evin ışıkları led ona da gerek kalmadı.. tabi eve daha detaylı bakacam önümüzdeki günler.. ekstra şeyler mutlaka çıkar..zelalke yeni eve yeni esya en guzeli
Benim suan ev degistirme luxum yok ama nevresim,battaniye,mutfak esyalarimi yeniliyorum.
Eskilerin cogunu elden cikardim
Cay takimi,su bardagi,tabak yeniliyorum
Alip kenara attigim oluyor
Granit tencere ve tava alip tavalarimi yenilicem simdide.
Sonra nevresim alicam.
Caydanlik vs derken sirayla yenilnirler.
Cikarsam sadece buyuk esya hali tül kalir.
Onun icinde birikim yada kredi karti kullaniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?