Küçük Düşün Büyük Olsun!

İcine yerlesince ufak tefegi alirsin bencede aceleye gerek yok ozaman.
Neresi gozune bos geliyorsa ona göre
Ben oldum olasi tıklim tikis evleri,ıvır zıvırı sevmiyorum
Az öz ve kullanisli olsun.
Tülde de cok pahaliya hic kacmam biraz ayran gönulluyum ben
Yani 1tulu yillarca kullananlardan hic olamadim malesef.
Bu sebepden ucuz alip cok hevesim gectiginde degistiruyorum.
Annem kullaniyor benim digerlerini mesela.
Hali da iyisini alirim ama.
Kil tuy yapisan halilar deli ediyor beni
Biraz pahali olsun iyisinden olsun.

Tencere,tava,battaniye tarzida taksit yapan yerlerden aliyorum pek dokunmuyor.

Buyuk esya ,tül,hali oldukdan sonra ufak tefek zamanla alinir.

Ben bazen yazarim aklima geleni
Plan yaparim.

Buraya bisey almak istemiyorum esya olarak.

Ama yatak ortusu,nevresim,battaniye,tencere,tabak her halukarda en lazim olanlar ve kullanilabilirler.

aslında benim de tüllerim yani perdelerim çok ucuza aldığım perdeler. diyorum ki eve geçsem iki kanat yapsam bu tüllere oturma odasında basit durmayabilir. ama acaba salon içinde bunu yapsam mı.. düşünmedeyimm..

kızlar bu arada dondurucuya çorba atılır mı.. bu akşam çorbayı abartmışım.. dondurucuya atılırsa çok sevineceğim??? varmı fikir veren..

kızlar ben nakit birikimimi ve kumbaramı 4 adet çeyrek şeklince saklayacağım. veya 1 tam mı yapsam.. çeyrekler gözüme daha güzel gelir gibi :) motive olmam açısından..

Süpermiş valla
Bende ziraat bankasında kiralayacağım sanırım
Depozito 275,yıllık bedeli de 275
Nasıl Sence?
kasa kiralamaya değecek kadar altının varsa, güvenlik açısından iyi olur herhalde. ama sadece birikimler içinse altın gününde bankaya götürüp, külçeye çevirip, altın hesabında biriktirmek daha mantıklı gibi

Bir miktar var Evet
Fiziki altında tutmak istiyorum, bozdurmayı düşünmüyorum canım

Günaydın kızlar

zelalke ben olsam tam altin alirdim. Sonrada tam altinlardan beşi bir yerde yapardım
canım haklısın ama ben biraz da motive olmak açısından 4 çeyrek istedim. çünkü çeyrek koysam her ay minimum bi çeyrek alma durumum olur fakat her ay tam alamayabilirim. en azından çeyrek olarak biriktirir sonra belli bi miktarda tama çevirebilirim. kulpsuz alacam ki herhangi bi düğün vb durumlarda götürüp takmayayım..ufak sevimli tülden bi kesem var ona koyacam.. ayy heyecan yaptım keşke pazar olmasaydı alırdım bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…