İcine yerlesince ufak tefegi alirsin bencede aceleye gerek yok ozaman.evet canım yeni eve yeni eşya güzel tabi. zaten ben 15 aylık evliyim herşeyim yeni sayılır. sadece oturma odam var.. yeni evimde bi de salon olacak oraya salon takımı almalıyım ve tabi ona uygun perde.. veya bi süre boş kalır biz biraz toparlanınca da alınır.. davlumbazım yok onu da açıkçası ucuz birşey düşünüyorum. davlumbaz çok da kaliteli olması şart değil diye düşünüyorum.. mutfaklara store perde yaptıracam sağolsun kızkardeşim mutfak perdelerin benim ev hediyem olsun dedi.. onun dışında avize düşünüyordum ama baktım ki evin ışıkları led ona da gerek kalmadı.. tabi eve daha detaylı bakacam önümüzdeki günler.. ekstra şeyler mutlaka çıkar..
Kazasiz belasiz varın evinize canimKızlar yoldayız eve dönüş vakti
Eskişehir'den gecıyırum şimdi
Selam olsun Eskişehir'de arkadaşlar varsa
aslında benim de tüllerim yani perdelerim çok ucuza aldığım perdeler. diyorum ki eve geçsem iki kanat yapsam bu tüllere oturma odasında basit durmayabilir. ama acaba salon içinde bunu yapsam mı.. düşünmedeyimm..İcine yerlesince ufak tefegi alirsin bencede aceleye gerek yok ozaman.
Neresi gozune bos geliyorsa ona göre
Ben oldum olasi tıklim tikis evleri,ıvır zıvırı sevmiyorum
Az öz ve kullanisli olsun.
Tülde de cok pahaliya hic kacmam biraz ayran gönulluyum ben
Yani 1tulu yillarca kullananlardan hic olamadim malesef.
Bu sebepden ucuz alip cok hevesim gectiginde degistiruyorum.
Annem kullaniyor benim digerlerini mesela.
Hali da iyisini alirim ama.
Kil tuy yapisan halilar deli ediyor beni
Biraz pahali olsun iyisinden olsun.
Tencere,tava,battaniye tarzida taksit yapan yerlerden aliyorum pek dokunmuyor.
Buyuk esya ,tül,hali oldukdan sonra ufak tefek zamanla alinir.
Ben bazen yazarim aklima geleni
Plan yaparim.
Buraya bisey almak istemiyorum esya olarak.
Ama yatak ortusu,nevresim,battaniye,tencere,tabak her halukarda en lazim olanlar ve kullanilabilirler.
Ben mercimek çorbasını atıyorum. Hatta fazla yapıyorum dondurucuya koymak içinkızlar bu arada dondurucuya çorba atılır mı.. bu akşam çorbayı abartmışım.. dondurucuya atılırsa çok sevineceğim??? varmı fikir veren..
ben de attım iki kilitli poşet bi de tupper kabına koydum.. 3 yemeklik çorbam olmuş oldu.. teşekkürler bilgi verdiğin için canım..Ben mercimek çorbasını atıyorum. Hatta fazla yapıyorum dondurucuya koymak için
saklamak için güvenli bir yerin yoksa, bankada biriktir bence. fiziki olanları kasada biriktirdiğim için rahatım. fiziki altın biriktirmenin de keyfi başkaGunaydin kizlar ay siz boyle fiziki altin biriktirdikce bende yapmak istiyorum ama korkuyorum
Hangi bankada kasan var canim ve ne kadar ödeme yapıyorsun?saklamak için güvenli bir yerin yoksa, bankada biriktir bence. fiziki olanları kasada biriktirdiğim için rahatım. fiziki altın biriktirmenin de keyfi başka
babannebankta kasam var, üstelik bedavaHangi bankada kasan var canim ve ne kadar ödeme yapıyorsun?
Şubatta bende kiralamayı düşünüyorum
Süpermiş vallababannebankta kasam var, üstelik bedava
kasa kiralamaya değecek kadar altının varsa, güvenlik açısından iyi olur herhalde. ama sadece birikimler içinse altın gününde bankaya götürüp, külçeye çevirip, altın hesabında biriktirmek daha mantıklı gibiSüpermiş valla
Bende ziraat bankasında kiralayacağım sanırım
Depozito 275,yıllık bedeli de 275
Nasıl Sence?
Bir miktar var Evetkasa kiralamaya değecek kadar altının varsa, güvenlik açısından iyi olur herhalde. ama sadece birikimler içinse altın gününde bankaya götürüp, külçeye çevirip, altın hesabında biriktirmek daha mantıklı gibi
canım haklısın ama ben biraz da motive olmak açısından 4 çeyrek istedim. çünkü çeyrek koysam her ay minimum bi çeyrek alma durumum olur fakat her ay tam alamayabilirim. en azından çeyrek olarak biriktirir sonra belli bi miktarda tama çevirebilirim. kulpsuz alacam ki herhangi bi düğün vb durumlarda götürüp takmayayım..ufak sevimli tülden bi kesem var ona koyacam.. ayy heyecan yaptım keşke pazar olmasaydı alırdım bugün :)Günaydın kızlar
zelalke ben olsam tam altin alirdim. Sonrada tam altinlardan beşi bir yerde yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?