ablamıza cazip gelmedi işte. üç bebek olacak ama, anne de çalışmayacak. evde ağır temizlik vs yapmayacakmış, günlük işler. yemeğin ön hazırlığı, etrafın toparlanması vs. daha çok bebeklerin bakımıyla ilgilenecek.İnanamıyorum.
Benim bir mesleğim olmasına rağmen günümüz şartlarına göre o kadar cazip bir teklif ki sanırım kabul eder bir de teşekkür ederdim.
Gerçekten ihtiyacı olan bir insan en azından düşünür.
3 bebeğin bakımı oldukça zordur. Tek düşündüren bu olurdu beni.
Şu an düşünüyorum da ; doğumdan sonra çalışmalıyım ama şu an için bebeğime bakacak kimse yok, bakacak biri olduğunda çalışacağım bir iş bulmak zor olacak v.s.
Şu an ki yaşadığım çaresizlikten dolayı teklif çok cezbedici geldi bana aynı şehirde olsam üçüzlerin yanına bir de kendi bebeğimi ekler bakardım
Bulunduğum çevrede bebek bakıcılığı resmen süksesi olan bir iş. Sanırım bakış açısıyla ilgili. Bence bir insan yetiştirmek çok kutsal.
Bebeğimin gelmesine 15gün civarı kaldı nasipse. Çok heyecanlı ve gerginim.
Birikim hak getire...
Ama bereket sonsuz, bin şükür.
Hepinize sevgiler.
ben bu insanları yaptığı işten dolayı kendini ezik hissetmesine sebep olan toplumsal baskıya kızgınım. ayyy garip olmasa alemin pisliğini mi temizler veya insana kendi çocuğu ağır geliyor, muhtaç ki başkasının çocuğuna bakıyor gibi gibi baskılar. bazı mesleklerin yüceltilip, bazı mesleklerin aşağılanmasına kızgınlığım. sen bilirsin dedim ablaya ama, aklı selim düşünür de arar diye umuyorum. çünkü gerçekten ihtiyacı var.Janita sağ ol canım.
Sen insaniyetlik yapmışsın karşındaki insanın bakış açısı seni olumsuz etkilemesin.
başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah.Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu giremedim
Gerçi yokluğum pek fark edilmemiş
Ocağın 12 sinde babaannemi kaybettik cenazeye gidip eve döndüm kayınvalide kötüleşti diye haber geldi ayın 16 sında onun yanına gittik biz gittiğimizde bilinci açıktı bir gün sonra bilinç kapandı ayın 19 unda kaybettik memlekete getirdik şimdi eşimin memleketindeyiz cumartesi eve döneceğiz bir aksilik çıkmazsa
Hayat böyle işte bir vardın bir yoksun
Bende o adımlarla pesinden geliyorum.Evdeyim kısmetse olur izliyorum :) bin kilo olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
Sen napıyorsun
Monte prensesi napıyo acaba kızlar Yen'i nicki aklıma gelmedi bulamadım bi türlü
Yazarım canımArada yaz illa komşu gibi kapına mı dayanalım :)no_name_
hawar başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara sağlık versin.
Sağol canımbaşınız sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah.
Sağol aminhawar allah rahmet eylesin, başınız sağolsun, Allah peygamber efendimize komşu etsin. Allah geride kalanlara sabırlar, dayanma gücü versin.
Sağol umarım şimdi daha iyisindirhawar basiniz sagolsun
Sağolhawar başınız sağ olsun
hawar
Evde yemeklerimi yaptım. Ben izne ayrıldığım zaman yardımcımın gelmesini istemiyorum. Ammaaaaa yemek temizlik yapmayı seviyorum ben.
Kek yaptım. Pazar'a gittim.
Spora geldim. Bitince doğru eve gideceğim
Sağol canımBaşın sağolsunhawar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?