Küçük Düşün Büyük Olsun!

ablamıza cazip gelmedi işte. üç bebek olacak ama, anne de çalışmayacak. evde ağır temizlik vs yapmayacakmış, günlük işler. yemeğin ön hazırlığı, etrafın toparlanması vs. daha çok bebeklerin bakımıyla ilgilenecek.
çocuk bakmak ve ev işi deyince insanlarda bir küçümseme oluyor. oysa ki iş iştir, önemli olan helalinden kazanmaktır.
senin de, bakıcı araştırması içinde olan o ailenin de allah yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu giremedim
Gerçi yokluğum pek fark edilmemiş
Ocağın 12 sinde babaannemi kaybettik cenazeye gidip eve döndüm kayınvalide kötüleşti diye haber geldi ayın 16 sında onun yanına gittik biz gittiğimizde bilinci açıktı bir gün sonra bilinç kapandı ayın 19 unda kaybettik memlekete getirdik şimdi eşimin memleketindeyiz cumartesi eve döneceğiz bir aksilik çıkmazsa
Hayat böyle işte bir vardın bir yoksun

Janita sağ ol canım.
Sen insaniyetlik yapmışsın karşındaki insanın bakış açısı seni olumsuz etkilemesin.
ben bu insanları yaptığı işten dolayı kendini ezik hissetmesine sebep olan toplumsal baskıya kızgınım. ayyy garip olmasa alemin pisliğini mi temizler veya insana kendi çocuğu ağır geliyor, muhtaç ki başkasının çocuğuna bakıyor gibi gibi baskılar. bazı mesleklerin yüceltilip, bazı mesleklerin aşağılanmasına kızgınlığım. sen bilirsin dedim ablaya ama, aklı selim düşünür de arar diye umuyorum. çünkü gerçekten ihtiyacı var.

başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah.

Janita ne yazık ki öyle bir noktadayız ki toplum olarak. Kullandığın cep telefonu, arabanın anahtarı, giydiğin kıyafetlerle , statünle toplumda bir yer ediniyorsun. Bu noktaya geldik. Bu dayatmaların tümüne ben de karşıyım. Sırf bu sebeple bir çok insan mutlu olduğu işi değil kendisinden toplumun istediği işi yapıyor ; yaşamak için çalışmıyor çalışmak için yaşıyor. Keşke böyle olmasa.
Kendimi şanslı azınlıktan görüyorum bu sebeple.

hawar allah rahmet eylesin, başınız sağolsun, Allah peygamber efendimize komşu etsin. Allah geride kalanlara sabırlar, dayanma gücü versin.

Monte prensesi napıyo acaba kızlar Yen'i nicki aklıma gelmedi bulamadım bi türlü

İyiyim kızlar çok sağolun, ara ara takip ediyorum sizi..Ne yapayım diyet spor tam gaz devam, 5 haftada giden 10 kg çok şükür, aynı tempoda devam...

Sizler de iyisiniz çok şükür,
Yakınları vefat edenlere başsağlığı diliyorum,Rabbim sabırlar versin,gidenlerin mekanı cennet olsun inşallah...

Ev alan arkadaşlarımız var, hayırlı,uğurlu güzel günlerde oturmak nasip olsun inşallah. .

Herkesin yatırımları bol ve bereketli olsun...

@mavimli Rabbim seni ve bebislerini korusun inşallah, tansiyon ve ufak kanama atlattığını okumuştum, sagsalim kucağına alacaksın inşallah, hiç korkma.

Dualarim sizlerle

hawar başın sağolsun
Evde yemeklerimi yaptım. Ben izne ayrıldığım zaman yardımcımın gelmesini istemiyorum. Ammaaaaa yemek temizlik yapmayı seviyorum ben.
Kek yaptım. Pazar'a gittim.
Spora geldim. Bitince doğru eve gideceğim

Akşam misafirim gelecek
Dün mamaları yaptım bugun temizliği
Şimdiden yoruldum ya
6-8 kişi gelecek net değil sayı
Umarım iyi gecer
Cok samimi olmadığım kişiler eşimin işten arkadaşlarının eşi hepsi
Misafir geleceği zmn cok yoruyorum kendimi cok Kızıyorım kendime bu yüzdem

hawar başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara sağlık versin.

Sağol canım
Umarım sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah.
Sağol canım

hawar allah rahmet eylesin, başınız sağolsun, Allah peygamber efendimize komşu etsin. Allah geride kalanlara sabırlar, dayanma gücü versin.
Sağol amin
Sağol umarım şimdi daha iyisindir
hawar başınız sağ olsun
Sağol

Sağol canım

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…