ol valla, gayet güzel bir şey. misafir gelecek diye hiç stres yapmıyorum, yorulmuyorum. bana şimdi telefon etseler, akşama müsait misin diye hemen kabul ederim. ki bir çok arkadaşımız da öyle yapıyor. artık allah ne verdiyse çıkarıp ikram ediyorum. çayın yanına hiç bir şeyim yoksa, çerez, gün kurusu, incir vs çıkarırım, arkasından da taze meyve oldu bitti.hawar başın sağolsun
@amelia2 misafir geleceği zmn her yer gözüme batıyor bugun perdenin biri bile gözüme battı diye yıkadım
Pastaları dün yaptım bugun temizlik ve salata ama yıne de yorıldum
Su an yatsam uyuyacam yani
Annem yüzünden böyle oldum sanırım
O da cok yorar kendini misafir için
Janita bnde senin gibi olmak istiyorum
Bu halimi sevmiyorum
Takıntılı hale gitmekten korkuyorum
Ben olsam kartborcumu öderdim. Boşuna faiz binmesinİyi geceler kızlar
Bugün dışarıya çıkmadım dolayısıyla para da harcamadım
Kiracı kirayı yatırmış Allah bereket versin
Birikime mi yatırsam yoksa kredi kartını mı ödesem kararsızım..
Yaa ne güzel misafirler ne cok yapmışsın dedi ve bitmedi de o kadar seyol valla, gayet güzel bir şey. misafir gelecek diye hiç stres yapmıyorum, yorulmuyorum. bana şimdi telefon etseler, akşama müsait misin diye hemen kabul ederim. ki bir çok arkadaşımız da öyle yapıyor. artık allah ne verdiyse çıkarıp ikram ediyorum. çayın yanına hiç bir şeyim yoksa, çerez, gün kurusu, incir vs çıkarırım, arkasından da taze meyve oldu bitti.
Kart öde cnm faiz binecekİyi geceler kızlar
Bugün dışarıya çıkmadım dolayısıyla para da harcamadım
Kiracı kirayı yatırmış Allah bereket versin
Birikime mi yatırsam yoksa kredi kartını mı ödesem kararsızım..
Haklısın ama Mart'ta araba alıcam, elimde ne kadar çok nakit olursa o kadar iyi olucak.. kart borcunu sonra yavaş yavaş da ödeyebilirim..Ben olsam kartborcumu öderdim. Boşuna faiz binmesin
Ellerine sağlık nasıl lezzetli olmuştur kim bilirYaa ne güzel misafirler ne cok yapmışsın dedi ve bitmedi de o kadar sey
Bende çalışacam senin gibi olmaya cnm aklıma koydum
Kart öde cnm faiz binecek
Sen hesabını kitabını yapmışsındır cnm. Sonuçta senin bütçen. Ah ah hep kazadan sonra oldu bu alışveriş çılgınlığın :)Haklısın ama Mart'ta araba alıcam, elimde ne kadar çok nakit olursa o kadar iyi olucak.. kart borcunu sonra yavaş yavaş da ödeyebilirim..
zamanında yediğim hurmalar mart ayında beni tırmalar
Sorma ya maddi manevi mahvetti beni..Sen hesabını kitabını yapmışsındır cnm. Sonuçta senin bütçen. Ah ah hep kazadan sonra oldu bu alışveriş çılgınlığın :)
Canımmm sen iste yeter ki yapıp gönderirimEllerine sağlık nasıl lezzetli olmuştur kim bilir
Mamaları bana yolla
Herşeyi yiyesim var bu aralar
Basın sagolsun cnm mekanlari cennet olsun ınş.Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu giremedim
Gerçi yokluğum pek fark edilmemiş
Ocağın 12 sinde babaannemi kaybettik cenazeye gidip eve döndüm kayınvalide kötüleşti diye haber geldi ayın 16 sında onun yanına gittik biz gittiğimizde bilinci açıktı bir gün sonra bilinç kapandı ayın 19 unda kaybettik memlekete getirdik şimdi eşimin memleketindeyiz cumartesi eve döneceğiz bir aksilik çıkmazsa
Hayat böyle işte bir vardın bir yoksun
Başınız sağolsunMerhaba arkadaşlar uzun zaman oldu giremedim
Gerçi yokluğum pek fark edilmemiş
Ocağın 12 sinde babaannemi kaybettik cenazeye gidip eve döndüm kayınvalide kötüleşti diye haber geldi ayın 16 sında onun yanına gittik biz gittiğimizde bilinci açıktı bir gün sonra bilinç kapandı ayın 19 unda kaybettik memlekete getirdik şimdi eşimin memleketindeyiz cumartesi eve döneceğiz bir aksilik çıkmazsa
Hayat böyle işte bir vardın bir yoksun
Günaydın..Günaydın kızlar
Keyifler nasıl....
Dün kombi bozuldu. 250 liracık sıkışmış....
Hepinize güzel günler dilerim
Bence begenmezCanımmm sen iste yeter ki yapıp gönderirim
Sarmalar Nasıl olur bilmiyorum beğenir misin ama
Canımmm sen iste yeter ki yapıp gönderirim
Sarmalar Nasıl olur bilmiyorum beğenir misin ama
Gönder sarmaları canimBence begenmez
O artik manti yiyor sarmalar sarmaz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?