Küçük Düşün Büyük Olsun!

Basin sagolsun hawar
eyyay bende qyni senin gibiyim cok yoruyorum birileri gelince dip bucak tenizlik bide bi kac cesit bisey yapinca pertim cikiyo
eyyay , bağlantılı ama yanlış alıntı yapmışım. ben çok genişim herhalde yaamisafir gelecek olunca banyo, WC temiz, çöp kutuları boşaltılmış, havlular yenilenmiş, etraf toparlanmış ve toz alınmış olunca bana yetiyor.ha bir de ayaklı süpürgeyle üstün körü süpürüyorum. hiiiiç dip köşelere girmiyorum, o ancak haftada bir kere, onda da cam kapı ellenmeden. misafir gidince de evi önceki haline getiriyorum, oldu bitti. ikramlıklar da genelde dondurucuda iki çeşit oluyor, yanına da salata türü bir şey.

hawar başın sağolsun
@amelia2 misafir geleceği zmn her yer gözüme batıyor bugun perdenin biri bile gözüme battı diye yıkadım
Pastaları dün yaptım bugun temizlik ve salata ama yıne de yorıldum
Su an yatsam uyuyacam yani
Annem yüzünden böyle oldum sanırım
O da cok yorar kendini misafir için
Janita bnde senin gibi olmak istiyorum
Bu halimi sevmiyorum
Takıntılı hale gitmekten korkuyorum

ol valla, gayet güzel bir şey. misafir gelecek diye hiç stres yapmıyorum, yorulmuyorum. bana şimdi telefon etseler, akşama müsait misin diye hemen kabul ederim. ki bir çok arkadaşımız da öyle yapıyor. artık allah ne verdiyse çıkarıp ikram ediyorum. çayın yanına hiç bir şeyim yoksa, çerez, gün kurusu, incir vs çıkarırım, arkasından da taze meyve oldu bitti.

Yorucu bir gündü. Akşam yemeğinde misafirlerimiz vardı. Son anda belli oldu. Allahtan buzlukta hazırlıklarımız vardıda hallettik hemen.

Bugün toplamda 40 TL harcadım. Bimden yumurta, yoğurt, ekmek, tarhana, el kremi aldım
5 TL'de kumbaraya attım

İyi geceler kızlar
Bugün dışarıya çıkmadım dolayısıyla para da harcamadım
Kiracı kirayı yatırmış Allah bereket versin
Birikime mi yatırsam yoksa kredi kartını mı ödesem kararsızım..

Yaa ne güzel misafirler ne cok yapmışsın dedi ve bitmedi de o kadar sey
Bende çalışacam senin gibi olmaya cnm aklıma koydum

Kart öde cnm faiz binecek

Haklısın ama Mart'ta araba alıcam, elimde ne kadar çok nakit olursa o kadar iyi olucak.. kart borcunu sonra yavaş yavaş da ödeyebilirim..
zamanında yediğim hurmalar mart ayında beni tırmalar
Sen hesabını kitabını yapmışsındır cnm. Sonuçta senin bütçen. Ah ah hep kazadan sonra oldu bu alışveriş çılgınlığın :)

Sen hesabını kitabını yapmışsındır cnm. Sonuçta senin bütçen. Ah ah hep kazadan sonra oldu bu alışveriş çılgınlığın :)
Sorma ya maddi manevi mahvetti beni..
İnan ev kredisi beni istifadan uzaklaştırdı
Borç da bile varmış bi hayır..
sen planlar yap çabala ufacık bişey olsun dünyan şaşırıyor.. Allah bugünümüzü aratmasın ne diyeyim
Kaza yaptım cebimden çıkan para kadar gelecek para oldu hiç yoktan :) şükür Rabbim derdiyle beraber dermanı da yolluyor
Benim sapıtmalarımın bedelini ben ödeyecem o ayrı

Basın sagolsun cnm mekanlari cennet olsun ınş.

Kumbaramdan 70 tl çıktı Ocak ayı için
Bugün 48 tl para yatmış iş yerinden. Hemen 4.06 dan Euro aldım. Yoksa arada kaynıyor. 11 Euro yaptı

Başınız sağolsun
Günaydın kızlar
Keyifler nasıl....
Dün kombi bozuldu. 250 liracık sıkışmış....
Hepinize güzel günler dilerim
Günaydın..
bizimde bozulmuştu garantisi bitmemiş yırttık parasından

günaydın hanımlar.. dün bir çok alıntı yaptım hemen hepinize cevap yazdım tam gönderecektim net kesildi bi umut bu sabah baktım iletilmiş mii yazdıklarım ama yok olmamış.. hepinize ilginiz için teşekkürler..@hawar canım başımız sağolsun canım.. rabbim mekanlarını cennet kılsın kalanlara da sabır versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…