Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar dün ev işleri bitti. yani tapu, emlak, kredi, sigortalar falan herşey bitti.. tapumuzu aldık şükürler olsun.. giderlerimiz de netleşti..elimizdeki kalan para 1 marta kadar 2 bin tl. bunun bin tlsini birikime atsak bin tlsiyle idare etmeye çalışacaz inşallah. şimdi de ufak uygun bi araç arayışına girecez.. bu ay ev masrafı çok olmaz diye tahmin ediyorum.. dondurucumdan tüketeceğiz.. et de var.. kuru gıda yağ salça deterjanlarım bile stoklu var çok şükür.. bizim yapacağımız pazar alışverişidir.. kendi evimize geçene kadar idareli olacağım inşallah.. evime geçip kiradan kurtulsam kira parası kalır cebimizde en azından... ha bu arada ben 350 tl de bende var. 50 tlsini ufak tefek eksikler çıkarsa alacam 300 tlsini de 1 çeyrek kalan da birikime kalır.. ne biriktirsem kar..sevgiler..

146,69 ziraatte ya alsam mı bilemedim bnde

Altin bende istiyorum ya cikinca bende alicam

Bugun misafirim var
Yarin misafirim var

Bugun annemin kuzeni ve benim arkadasim gelicek

Dunku pogcalardan var
Galeta,kek,chescake
Yemek de yapicam daha bakalim ne ara

Annem pilavimi yapicak bende kurufasulye yapicam
Ancak ev topladik annemle geldi yardim etti sagolsun.

Spordan geldim. Pertim çıktı.
Çarşıya çıkacağım şimdi. Kuaförde işlerim var.

Az önce 3.77 den dolar, 146.00 dan altın ve 4.06 dan Euro aldım.

merhaba

bu sayfayı yeni keşfettim. dolar bugün iyice düştü yaaavvv. ben geçen ay 1145 tl kazandım. günlük al satlarla. ama dolar alıyorum dolar düşüyor. doları satınca artıyor. demekki doların düşmesi için benim almam gerekiyormuş

zelalke çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah ödeme kolaylığı versin.

Yemek falan yapamadim misafirlerim yeni gittiler.
Pilav getirdi annem yanina sote uydurucam bisi artik.
Yine sifir harcamali birgün.

Gelenler mama getiriyolar sagolsunlar yedik ictik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…