Ooo level atlamış vayyyBence begenmez
O artik manti yiyor sarmalar sarmaz onu
Göndermede sıkıntı yok da senin damak başka tatlara alışık kuzu ondan farklı gelir benim yaptıklarımGönder sarmaları canim
Bana geliyo öyle bişi olmuyor :)
Havalar soğuk ya bozulmuyor
Ne sandıydınnOoo level atlamış vayyy
Göndermede sıkıntı yok da senin damak başka tatlara alışık kuzu ondan farklı gelir benim yaptıklarım
Vaay görüyo musun bizim kızıNe sandıydınn
Yakinda portakalli pekin ördegi yicek piremses.
Arabada aliyormus marttaVaay görüyo musun bizim kızı
Bizi de beğenmez artık
146,69 ziraatte ya alsam mı bilemedim bndeGünaydın kızlar,
Altın gene 146 seviyelerinde bence alim yapmak icin gayet uygun. En azindan ben dahada düsmez kanaatindeyim.
Ödeme falan yaptıgım icin bankada hic nakitim kalmadı. Simdi elimde 1500 TL kadar bir para var. Onun hepsiyle bankadan altin almayı düsünuyorum.
Ee yemeğe para vermıyo işe gitmiyo yol parası yok alır tabi arabayıArabada aliyormus martta
Artik uzerimize su sicratir gecer yaninizdan
Zalimin gızı
Bunu yazarken 146.85 oldu inanamiyırum146,69 ziraatte ya alsam mı bilemedim bnde
Ben almazsam harcanıp gidiyor. Bu yüzden alıyorum bende artık146,69 ziraatte ya alsam mı bilemedim bnde
Az önce 3.77 den dolar, 146.00 dan altın ve 4.06 dan Euro aldım.
kızlar dün ev işleri bitti. yani tapu, emlak, kredi, sigortalar falan herşey bitti.. tapumuzu aldık şükürler olsun.. giderlerimiz de netleşti..elimizdeki kalan para 1 marta kadar 2 bin tl. bunun bin tlsini birikime atsak bin tlsiyle idare etmeye çalışacaz inşallah. şimdi de ufak uygun bi araç arayışına girecez.. bu ay ev masrafı çok olmaz diye tahmin ediyorum.. dondurucumdan tüketeceğiz.. et de var.. kuru gıda yağ salça deterjanlarım bile stoklu var çok şükür.. bizim yapacağımız pazar alışverişidir.. kendi evimize geçene kadar idareli olacağım inşallah.. evime geçip kiradan kurtulsam kira parası kalır cebimizde en azından... ha bu arada ben 350 tl de bende var. 50 tlsini ufak tefek eksikler çıkarsa alacam 300 tlsini de 1 çeyrek kalan da birikime kalır.. ne biriktirsem kar..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?