Küçük Düşün Büyük Olsun!

Basin sagolsun hawar
eyyay bende qyni senin gibiyim cok yoruyorum birileri gelince dip bucak tenizlik bide bi kac cesit bisey yapinca pertim cikiyo

Sağol canım
Sağol canım

Basın sagolsun cnm mekanlari cennet olsun ınş.
Sağol amin
Sağol canım
Evin hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde otur

başınız sağolsun ardarda gelmiş

1145 tl çok iyi maşaAllah
Kaç bin tl ile al sat yapıyorsunuz ?

k a h v e sen deri ceket almıştın sanki foto atsana bana nerden me kadara aldın bnmde almam lzm da
Kuzu mudo dan aldım
Benimki siyah 280lerden 139a düşmüştü.
Çok güzel bi de kahve vardı o da 99 liraydı ama kahvem var diye almadım
Benimkinin fotosunu yarın whatsappdan hatırlat atayım

1145 tl çok iyi maşaAllah
Kaç bin tl ile al sat yapıyorsunuz ?

52 bin ile 3,73 den aldım 3,90 a çıkınca satacaktım. sonra vazgeçtim. tabi düştü 665 kazandım.sonra 3,76 dan aldım. 3,80 sattım.ya aslında ben satınca yükseldi. alınca düştü. ama kısmet bu kadarmış. bu aralar dolar dansöz gibi kıvrak ne olacağı belli olmuyor. her dakika takip etmek gerekiyor.

ya aslında bu para evin parası, ev almayı düşünüyoruz. evimiz 1+1 satıp 2+1 e geçeceğiz. o arada parayı işleteyim dedim. kazanmak kardır. çekeceğimiz kredi miktarını azaltır.

Arkadaşlar yeni haberi duydunuzmu ? elektrikli ev aletlerinde ÖTV sıfırlanmış. sanırım bu indirim olacak demektir.bilginiz oslun

kuveyttürkte hesap açmayı uzun zamandır düşünüyorum.. ama hala birşey yapmadım yaaa.. az miktar da olsa atar al sat yapardım.. nakit 450 tl var şuan birşey getirmez ama eklerdim her ayy.. şuan kendime çok kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…