Sağol canımhawar başın sağolsun
@amelia2 misafir geleceği zmn her yer gözüme batıyor bugun perdenin biri bile gözüme battı diye yıkadım
Pastaları dün yaptım bugun temizlik ve salata ama yıne de yorıldum
Su an yatsam uyuyacam yani
Annem yüzünden böyle oldum sanırım
O da cok yorar kendini misafir için
@kikikoko bnde senin gibi olmak istiyorum
Bu halimi sevmiyorum
Takıntılı hale gitmekten korkuyorum
Sağol aminBasın sagolsun cnm mekanlari cennet olsun ınş.
Sağol canımgünaydın hanımlar.. dün bir çok alıntı yaptım hemen hepinize cevap yazdım tam gönderecektim net kesildi bi umut bu sabah baktım iletilmiş mii yazdıklarım ama yok olmamış.. hepinize ilginiz için teşekkürler..@hawar canım başımız sağolsun canım.. rabbim mekanlarını cennet kılsın kalanlara da sabır versin inşallah..
başınız sağolsun ardarda gelmişMerhaba arkadaşlar uzun zaman oldu giremedim
Gerçi yokluğum pek fark edilmemiş
Ocağın 12 sinde babaannemi kaybettik cenazeye gidip eve döndüm kayınvalide kötüleşti diye haber geldi ayın 16 sında onun yanına gittik biz gittiğimizde bilinci açıktı bir gün sonra bilinç kapandı ayın 19 unda kaybettik memlekete getirdik şimdi eşimin memleketindeyiz cumartesi eve döneceğiz bir aksilik çıkmazsa
Hayat böyle işte bir vardın bir yoksun
merhaba
bu sayfayı yeni keşfettim. dolar bugün iyice düştü yaaavvv. ben geçen ay 1145 tl kazandım. günlük al satlarla. ama dolar alıyorum dolar düşüyor. doları satınca artıyor. demekki doların düşmesi için benim almam gerekiyormuş
Bende seni seviyorum Can ablam benim
Kuzu mudo dan aldımk a h v e sen deri ceket almıştın sanki foto atsana bana nerden me kadara aldın bnmde almam lzm da
güle güle kullan canım.Merhaba kızlar
Bugün bir çanta bir elbise ve bir kazak aldım.
1145 tl çok iyi maşaAllah
Kaç bin tl ile al sat yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?