Küçük Düşün Büyük Olsun!

bugün ben de 68 gr altın aldım. düşerse de nasipte bu varmış
günaydın hanımlar.. 300 tl zulama 150 tl daha ekledim.. 450 tl ile ne yapsam acaba 2 çeyrek daha mı alsam ki??
bereketli olsun. birikim içinse 24 ayar fiziki külçe veya bankadan yine 24 ayar külçe alabilirsin.

Kızlar selamlar. Kisa ve öz bir şey sormak istedim sizlere. 30 bininiz olsa hepsiyle altın alır mıydınız ? Veya ne alirdiniz ? 6 ay sonra bu para lazım olup bozulabilir de bozulmayip birkaç sene bekleyebilir de. Bu durumda ne yapardınız ? Sizce kar eder mı altın 6 ayda veya zarar mı eder? Kafam çok karıştı. Bir fikir verirseniz çok sevinicem

Sagol M maviduvar1 halk bankasinda 10 20 tl.ye alibmiyor bende o yuzden 1er gram seklinde aliyorum
İşbankasında alınabiliyor canım. Ben küsüratlı da olsa alıyorum.

Ben olsam bu parayı 3 e böler Euro dolar altın şeklinde değerlendirirdim.
YTD

30 binim olsa ve ne ev ne de araba için lazım olmayacağını bilsem. 10 bine altın 10 bine euro ve kalan 10 bine dolar alırdım sanırım..

merhaba arkadaşlar devamlı sizi takip ediyorum okuyorum birikimlerinizi ve banada yardım etmenizi istiyorum birikim konusunda
canım aylık gelirin, evli mi bekar mı oluşun buna benzer özelliklerinden bahsedersen hakkında fikrimiz olur ve yorum yapabiliriz..hoş geldin bu arada..

Aylık gelirimiz 4400 lira
Kira:750
Aidat:100
Kredi Kartı bu ay:600
okul kaydı:225
300 liradan bu ay güne girdim tekrar 2100 de ordan gelecek
1000 lira güne girdim nisan ayında 5 bin ordan gelecek.
ev aldık 150.000 bine 60.000 peşinatını verdik ev temmuz ayında teslim olacak ve ben temmuz ayına kadar 15.000 bin daha biriktirip vermek istiyorum kalanını da kredi çekecez.

Selam kizlar bende simdi 1 gram aldim 146.7 den burayi ojuyunca alasim geliyor
Aynen burda okuyunca her gün alasım geliyor hatta

Bence 3 e böl cnm dolar altın euro

kızlar
ödemeleriniz baya varmış.. güne girmeniz çok iyi olmuş en azından oradan birikim yapacağınız kesin..saydığınız kalemlerde zorunlu ödemeler... mutfağa da belli bi butçe ayırsanız kalanı da birikim yapabilirsiniz.. madem temmuzda ödeme yapacaksınız kendi evinize geçmeden, kıyafet dışarda yemeleri falan ( eğer varsa tabi) kesebilirsiniz. kredi mi çekeceksiniz kalan miktarı??

İşbankasında alınabiliyor canım. Ben küsüratlı da olsa alıyorum.

Ben olsam bu parayı 3 e böler Euro dolar altın şeklinde değerlendirirdim.
YTD

30 binim olsa ve ne ev ne de araba için lazım olmayacağını bilsem. 10 bine altın 10 bine euro ve kalan 10 bine dolar alırdım sanırım..

Çok teşekkürler kızlar dördünüz de aynı şekilde düşündüğünüze göre aklın yolu bir deyip öyle yapayım. Ev alma durumumuz var,bu para annemin. Ancak ev alsak da annem sadece 50 bin verecek ,aslında o da para biraz değer kaybetse bile kredi ile hallolacak bir tutar gibi görünüyor. Yani bu durumda dolar,Euro,altın almamizin riski olsa da karşılanabilir gibi geldi bana. Geçen sene altın almadigimiza çok üzüldük. Bu sene tutmayalim değerlendirelim dedik. Tekrar teşekkürler kızlar. Ben bile hirslandim burada kendi kendime kenara üç beş koyup altın almaya karar verdim sayenizde ,çok iyi bir topik olmus

kredi kartını kapatmak istiyorum onu kapatırsam aylık gün dışında kenarı koyabilirim ve dün gece mart ayından itibaren aylık 200 altın hesabından birikim talimatı verdim ona hiçbir şekilde karışmayı düşünmüyorum ilerde çocuğumuz olursa ona harcamak istiyorum

ev içinde kredi çekecez

kredi kartınız yüksekmiş yeni dikkatimi çekti??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…