Küçük Düşün Büyük Olsun!

evet kredi kartım yüksek ama önümüzdeki ay kredi kartına dokunmazsam ödemem 200 lira olacak inşallah
ben de yeni ev aldım daha iki gün önce 60 bin kredi çektik. hayırlı uğurlu olsun eviniz öncelikle.. kredi kartından kurtulduğunuz an paranızın bereketini göreceksiniz. bizim de eşimle hedefimiz kredi kartını kapatmak.. size aylık gelir giderimizi yazayım ben de ...
500 kira
250 bi yere sabit verdiğimiz bi para
250 faturalar
500 kredi kartı
100 aidat
bi de öğrenim ödemeye başladık o iki ayda bir.. daha düzene girmedi.. şimdilik beklettik tekrar mayısta ödemeye başlayacaz. iki ay ödedik..
ha eşimle gelirimiz min5000, eşim mesai yaparsa az da olsa artabiliyor. (200 - 300 tl kadar)
önümüzdeki ay ev kredisini ödemeye başlıyoruz aylık 930 tl (evimize en geç mayısta taşınacaz bu arada)

kaç yıllık çektiniz krediyi ben en fazla 3 yıl vadeyle çekmek istiyorum
biz eşimle ikimizde özel sektörde çalışıyoruz. o sebeble kendimizi riske atmadan bi de öyle yüklü kredi stresi çekmeden ödeyelim diye düşündük o sebeble az ödeme yapmakbize daha uygun geldi. 8 yıllığına 60 bin çektik ayda 930 tl ödeme şeklinde başlayacaz ödemeye. 5000 dolar ve 2000 euro da babam verdi bi yandan da ona borcumuzu öderiz inşallah. böyle işte

Kizlar aranizda bilenler var bilmeyenler icinde yazayim babam yaklasik 4 aydir hem hastahane hemde evde yatiyordu.konusamiyordu yuruyemiyordu her ihtiyacini bizler karsiliyorduk.Allahima binlerce yuzlerce kez sukur ki artik yurutecle yuruyebiliyor.agizdan beslenebiluyor ve konusaviliyor saka bile yapiyor bize yeniden dogdu sanki Rabbim cok buyuk biz artik iyilesmeyebilir derken cok sukur ki Rabbim yuzumuzu guldurdu emeklerimizi bosa cikarmadi.simdi her gun egzersiz yaptirip yurutuyoruz oda bize yardimci oluyor. Diyecegim o ki herseyin basi saglik.cok sukur Rabbime

benimde 10 bin babam 10 binde kayınbabam verecek kalanını kredi çekecez işte

benimde 10 bin babam 10 binde kayınbabam verecek kalanını kredi çekecez işte

bu arada evin hayırlı uğurlu olsun huzurla oturursunuz inşallah

ne güzel bi haber canım.. gözünüz aydın.. rabbim daha sağlıklı günler göstersin babana inşallah..

Beth18 çok sevindim canım. İnşallah çok daha iyi olur.
Kızlar ödemeleriniz ne kadar az. Neden bizim bu kadar fazla oluyor. En az 10 kalem ödeme var.

hangisi kazandırıyorsa ona yatırım yapardım. bu ara dolar kazandırıyor diye dolara yatırım yaptım.

merhaba arkadaşlar devamlı sizi takip ediyorum okuyorum birikimlerinizi ve banada yardım etmenizi istiyorum birikim konusunda

kendinize bir ödeme planı hazırlayın. Aylık ödemeleri listeleyin. fatura kira kredi kartı ev giderleri ve şahsi giderler diye. Ben öyle yapıyorum. tabi illaki her ay ekstra bişey çıkıyor. ama en azından neye ne kadar harcıyorum onu görüyorum. bir de kendine bir hedef koy her ay şu kadar ayıracağım diye. o parayı yok saydığun zaman birikiyor ne demişler damlaya damlaya göl olur

hayırlı olsun evin canım, inşallah biz de ev satılırsa evi değiştirmeyi düşünüyoruz.Darısı başımaaaa

geçmiş olsun canım ben yeni katıldığım için bilgim yoktu. kesinlikle sağlık sağlık olmadan para kazanamayız.

Alım yapanlar bereketli olsun aldıklarınız.
Ayın Son günlerini az harcama yapmaya çalıştım.
Şükür yarın maaş günü.
Çalışıyor olmaktan gerçekten çok mutluyum memnunum.
Eşimle maaşlar da ayrı, günlere de girdim kk mı da kapattım ve bu ay Son taksit ödememi yapacağım.
Size milyonlarca teşekkür etsem az
Bilmediğim ve bende hiç olmayan tutumluluğu öğrettiğiniz için.
Çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…