Sağolbaşınız sağolsun ardarda gelmiş
Gözün aydın canım çok sevindim :)Kizlar aranizda bilenler var bilmeyenler icinde yazayim babam yaklasik 4 aydir hem hastahane hemde evde yatiyordu.konusamiyordu yuruyemiyordu her ihtiyacini bizler karsiliyorduk.Allahima binlerce yuzlerce kez sukur ki artik yurutecle yuruyebiliyor.agizdan beslenebiluyor ve konusaviliyor saka bile yapiyor bize yeniden dogdu sanki Rabbim cok buyuk biz artik iyilesmeyebilir derken cok sukur ki Rabbim yuzumuzu guldurdu emeklerimizi bosa cikarmadi.simdi her gun egzersiz yaptirip yurutuyoruz oda bize yardimci oluyor. Diyecegim o ki herseyin basi saglik.cok sukur Rabbime
Hosgeldinizmerhaba arkadaşlar devamlı sizi takip ediyorum okuyorum birikimlerinizi ve banada yardım etmenizi istiyorum birikim konusunda
Cok sukur Allah daha iyi etsin insAllah.Kizlar aranizda bilenler var bilmeyenler icinde yazayim babam yaklasik 4 aydir hem hastahane hemde evde yatiyordu.konusamiyordu yuruyemiyordu her ihtiyacini bizler karsiliyorduk.Allahima binlerce yuzlerce kez sukur ki artik yurutecle yuruyebiliyor.agizdan beslenebiluyor ve konusaviliyor saka bile yapiyor bize yeniden dogdu sanki Rabbim cok buyuk biz artik iyilesmeyebilir derken cok sukur ki Rabbim yuzumuzu guldurdu emeklerimizi bosa cikarmadi.simdi her gun egzersiz yaptirip yurutuyoruz oda bize yardimci oluyor. Diyecegim o ki herseyin basi saglik.cok sukur Rabbime
Ev alirken borcdan korkmayin lütfen.benimde 10 bin babam 10 binde kayınbabam verecek kalanını kredi çekecez işte
hangisi kazandırıyorsa ona yatırım yapardım. bu ara dolar kazandırıyor diye dolara yatırım yaptım.
Haklısınız kızlar ben de dolar ,altın ve Euro düşünüyorum ancak dolar ve Euro düşüşe geçmiş diye duydum haberlerde. Bu konuda da fikrinizi alsam çok mutlu olurum. Sizce dolar ,euro ve altın düşer mı daha da ?Hosgeldiniz
Cok sukur Allah daha iyi etsin insAllah.
Ev alirken borcdan korkmayin lütfen.
Kira vermekden iyidir.
Sıkisirsiniz belki ,belki kisarsiniz ama ileriyi dusunun kendi eviniz.
caytabagi sizde hosgeldiniz
Suan tl tutmak malesef akil kârı degil
Dolar yada gr seklinde bekletebilirsiniz
Babanın iyileşmesine çok sevindim canım. Uzun yıllar beraber olmanız dileğiyle.Kizlar napiyosunuz??
Ben babacimla survivor izliyorum minnos babacim
Beth18 çok sevindim canım. İnşallah çok daha iyi olur.
Kızlar ödemeleriniz ne kadar az. Neden bizim bu kadar fazla oluyor. En az 10 kalem ödeme var.
Haklısınız kızlar ben de dolar ,altın ve Euro düşünüyorum ancak dolar ve Euro düşüşe geçmiş diye duydum haberlerde. Bu konuda da fikrinizi alsam çok mutlu olurum. Sizce dolar ,euro ve altın düşer mı daha da ?
Kredi kartı
Taşıt kredisi
İhtpyaç kredisi
Birikim
Aidat
Yardımcı
Özel ders paraları
Doğalgaz
Elektrik
Su
Telefon faturaları ( 3 adet)
İşyeri çay parası vs.
Diyerek liste uzuyor işte.
Hosgeldiniz
Cok sukur Allah daha iyi etsin insAllah.
Ev alirken borcdan korkmayin lütfen.
Kira vermekden iyidir.
Sıkisirsiniz belki ,belki kisarsiniz ama ileriyi dusunun kendi eviniz.
caytabagi sizde hosgeldiniz
Suan tl tutmak malesef akil kârı degil
Dolar yada gr seklinde bekletebilirsiniz
Haklısınız kızlar ben de dolar ,altın ve Euro düşünüyorum ancak dolar ve Euro düşüşe geçmiş diye duydum haberlerde. Bu konuda da fikrinizi alsam çok mutlu olurum. Sizce dolar ,euro ve altın düşer mı daha da ?[/QUO
bekle pazartesi duruma göre bakarsın. belki biraz daha düşer. keşke elimde tl olsaydı ben dolara girerdim. sonuçta elbet yükselir. ocak ayında çok oynaktı bir yükseldi bu düştü. kazanan kazandı.
teşekkürler canım.. inşallah inşallah darısı size..hayırlı olsun evin canım, inşallah biz de ev satılırsa evi değiştirmeyi düşünüyoruz.Darısı başımaaaa
hey maşşallah... nak çok şükür hızla iyileşiyorsun..Huh!
Misafir agirladim.
Sonra a101 e gittim
Kavanoz (bahartlarim icin) aldik
Kapakli kahvaltilik
Abc yumusatici,islak mendil, dana sosis aldim
50tl gitti bile.
Kredi kartindan cektirdim.
Pilav vardi kurufasulye yaptim.
Bende bir an önce gr almak istiyorum
Kuyumcuya ugrucak halim kalmadi cok gezmek istemiyorum agrim oluyor.
Cok sukur hala yalniz disari cikamiyorumteşekkürler canım.. inşallah inşallah darısı size..
hey maşşallah... nak çok şükür hızla iyileşiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?