Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gözün aydın canım çok sevindim :)

merhaba arkadaşlar devamlı sizi takip ediyorum okuyorum birikimlerinizi ve banada yardım etmenizi istiyorum birikim konusunda
Hosgeldiniz
Cok sukur Allah daha iyi etsin insAllah.
benimde 10 bin babam 10 binde kayınbabam verecek kalanını kredi çekecez işte
Ev alirken borcdan korkmayin lütfen.
Kira vermekden iyidir.
Sıkisirsiniz belki ,belki kisarsiniz ama ileriyi dusunun kendi eviniz.
caytabagi sizde hosgeldiniz
Suan tl tutmak malesef akil kârı degil
Dolar yada gr seklinde bekletebilirsiniz

Huh!
Misafir agirladim.
Sonra a101 e gittim
Kavanoz (bahartlarim icin) aldik
Kapakli kahvaltilik
Abc yumusatici,islak mendil, dana sosis aldim
50tl gitti bile.
Kredi kartindan cektirdim.

Pilav vardi kurufasulye yaptim.

Bende bir an önce gr almak istiyorum
Kuyumcuya ugrucak halim kalmadi cok gezmek istemiyorum agrim oluyor.

hangisi kazandırıyorsa ona yatırım yapardım. bu ara dolar kazandırıyor diye dolara yatırım yaptım.

Haklısınız kızlar ben de dolar ,altın ve Euro düşünüyorum ancak dolar ve Euro düşüşe geçmiş diye duydum haberlerde. Bu konuda da fikrinizi alsam çok mutlu olurum. Sizce dolar ,euro ve altın düşer mı daha da ?

Dolar euroyu bilmem ama altının 6 ay sonrası için düşmüş olacağını sanmıyorum ..
Ytd

Kredi kartı
Taşıt kredisi
İhtpyaç kredisi
Birikim
Aidat
Yardımcı
Özel ders paraları
Doğalgaz
Elektrik
Su
Telefon faturaları ( 3 adet)
İşyeri çay parası vs.
Diyerek liste uzuyor işte.

aslında olağan harcamalar bunlar. bizim de öyle taşıt kredisi ihtiyaç kredisini kredi kartını telefon faturasını eşim ödüyor ve ekstra illaki harcanıyor. ben de evin faturaları ev masraf kendi masrafım. aidat. bireysel emeklilik param. amaaaan işte bitmiyor ödemeler.

kesinlikle kiraya verilen parayı çöpe atmış gibi hissediyorum. İnşallah o durumda kalmam. elbette ev alınca sıkıştık çok fedakarlığımız oldu ama şu an geriye dönüp baktığımızda birikmiş paramız var gibi. bir de ev kadar hiçbirşey kazandırmıyor bunu gördüm. bizim çocuk mevzusu için evi değiştirmemiz şart. inşallah kiraya çıkmak zorunda kalmayız.

hayırlı olsun evin canım, inşallah biz de ev satılırsa evi değiştirmeyi düşünüyoruz.Darısı başımaaaa
teşekkürler canım.. inşallah inşallah darısı size..
hey maşşallah... nak çok şükür hızla iyileşiyorsun..

teşekkürler canım.. inşallah inşallah darısı size..
hey maşşallah... nak çok şükür hızla iyileşiyorsun..
Cok sukur hala yalniz disari cikamiyorum
Yani insanlar biraz duyarli olsalar cikarim
Fakat carpiyolar
Yolda yurumeyi ögrenebilseler dibimizden bi yurumeseler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…