Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cnm o zmn sen ondan gizli zula yap bi taraftan da eşini alıştır bu fikre

Gizli zula yapıyorum zaten.

EBen söylemesi ayıp geçen sene bir kaç altın yaptım. Ama eşim o kadar sorumsuz ki kredi kartından yakıt alır, marketi kredi kartından alır, öderken de az az öder, bir sürü borç biriktirdi. 2 ay kadar önce altınları bozduk 2,5-3 bine yakın para etti. Kart borcunu ödedik. Sadece o ayı ödedik bide.
Bana mahcup biraz ama gene de elinin ayarı yok. Sinir oluyorum

hahahahahaaa erkekler asla bizim gibi değiller maalesef... bizde sabah kahvaltı yapamıyoruz. sabah iki gündür poğaça açma yapmıştım. onları koyuyoruz yanımıza. eskiden olsa derdiki ne gerek var ya alırız. eskiye göre biraz daha tutumlu ama yine de yeterli değil asla. mesela ek hesabı var. oradan kredi ya da kredi kartını öder. sonra günlerce yatırmaz. defalarca derim o hesap ekside oldukça faiz işliyor. yazık. yok yıllardır ben onu öğretemedim. zaten almak tatile gitmek yemek gözüme batmaz asla tabiki yapacağız. beni rahatsız eden bankaya faiz ödemektir.

Cnm o zmn sen ondan gizli zula yap bi taraftan da eşini alıştır bu fikre

o gizli zuloyu bana sor 5 yıldır gizli para biriktirdim. haberi olsa asla biriktiremezdim bundan da eminim. şimdi biliyr evi değiştireceğiz diye söyledim. zaten o parayı biriktirme amacım evi büyütmekti

bendeeeeeeee

Evet kızlar
Bugünki planım

Kızımın 600 lirası ile 4 gram altın
Kendi 1000 liram ile 1 tam altın almak.
Kalan bozukluklar kumbaraya.

Bide kredi kartından 400 lira yakıt ve aydat yatırcam, eşim kredi kartına aktarcak parayı. Almayı unuttum para eşimden

Tost yapabilirsiniz sabahları. Akşamdan hazırlayıp buzdolabına koyun sabahta tost makinesinde preslerseniz olabilir.

Tost yapabilirsiniz sabahları. Akşamdan hazırlayıp buzdolabına koyun sabahta tost makinesinde preslerseniz olabilir.
Ben öyle yapıyorum akşamdan 4 tane tost yapıp saklama kabına büyük kaplara koyup(günde 2 tost yıyor) sabah eşim giderken makineye koyuyor o hazırlanırken tost olmuş oluyor alıp gidiyor işe
Bek gec gittiğim için kahvaltı yapıyorum evde

Eşin bence kartın limitini düşürsün.
toplam borcuda taksitlendirin
Normal harcamanızı da nakit yapın

Ben her ay kendime birseyler alıyorum almak istiyorum çalıştığım için ödül gibi birşey yapıyorum yani
Almayınca moralim motivasyonum düşüyor.
Sizce almaya devam mı etmeliyim yoksa durdurmam mı lazım.
Durumumuz çok kötü değil bu aralar ucu ucuna geçiniyoruz diyebilirim.

Ne gibi şeyler alıyorsun mesela?

Ya bişey dicem
Kağıt para kumbarası yapanlar.

Ben yeni başladım da, acaba her ay sonu kumbarayı açıp çıkan parayla altın mı alsam? Ne dersiniz? Aylık mı biriktirsem yoksa daha uzun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…