Bana dedin sanırım ama yanlış etiketlene olmuş:)@eyay bugun alicaktim bende gr cikista demek.
Takip edemedim.
Evden canim hic cikmak istemiyor alamadim gitti hala.
Cnm o zmn sen ondan gizli zula yap bi taraftan da eşini alıştır bu fikreSabah eşime işe giderken 4-5 dilim kek verdim. Sırf yağlı yağlı poğaçalara para vermesin diye. Adam bana ne dess beğenirsiniz?
Ben gene poğaça alıyorum, keki tatlı niyetine yiyorum.
Sabah kahvaltı yapamıyoruz evde. Çünkü erken gidiyor işe, gece de bebekten dolayı uyuyamıyoruz.
Eşimle birikim ve tasarruf konusunda konuştuk da, kredi borçlarımız bitmeden kesinlikle para biriktiremeyiz diyor. Sadece kumbaraya sıcak bakıyor.
3-4 ayda bir ayakkabı almalıymışız mesela. Ne varmış bunda
Sabah eşime işe giderken 4-5 dilim kek verdim. Sırf yağlı yağlı poğaçalara para vermesin diye. Adam bana ne dess beğenirsiniz?
Sabah kahvaltı yapamıyoruz evde. Çünkü erken gidiyor işe, gece de bebekten dolayı uyuyamıyoruz.
Eşimle birikim ve tasarruf konusunda konuştuk da, kredi borçlarımız bitmeden kesinlikle para biriktiremeyiz diyor. Sadece kumbaraya sıcak bakıyor.
Cnm o zmn sen ondan gizli zula yap bi taraftan da eşini alıştır bu fikre
Gizli zula yapıyorum zaten.
EBen söylemesi ayıp geçen sene bir kaç altın yaptım. Ama eşim o kadar sorumsuz ki kredi kartından yakıt alır, marketi kredi kartından alır, öderken de az az öder, bir sürü borç biriktirdi. 2 ay kadar önce altınları bozduk 2,5-3 bine yakın para etti. Kart borcunu ödedik. Sadece o ayı ödedik bide.
Bana mahcup biraz ama gene de elinin ayarı yok. Sinir oluyorum
Tost yapabilirsiniz sabahları. Akşamdan hazırlayıp buzdolabına koyun sabahta tost makinesinde preslerseniz olabilir.Sabah eşime işe giderken 4-5 dilim kek verdim. Sırf yağlı yağlı poğaçalara para vermesin diye. Adam bana ne dess beğenirsiniz?
Ben öyle yapıyorum akşamdan 4 tane tost yapıp saklama kabına büyük kaplara koyup(günde 2 tost yıyor) sabah eşim giderken makineye koyuyor o hazırlanırken tost olmuş oluyor alıp gidiyor işeTost yapabilirsiniz sabahları. Akşamdan hazırlayıp buzdolabına koyun sabahta tost makinesinde preslerseniz olabilir.
Gizli zula yapıyorum zaten.
EBen söylemesi ayıp geçen sene bir kaç altın yaptım. Ama eşim o kadar sorumsuz ki kredi kartından yakıt alır, marketi kredi kartından alır, öderken de az az öder, bir sürü borç biriktirdi. 2 ay kadar önce altınları bozduk 2,5-3 bine yakın para etti. Kart borcunu ödedik. Sadece o ayı ödedik bide.
Bana mahcup biraz ama gene de elinin ayarı yok. Sinir oluyorum
Az önce 1 tam, 1 yarım, 1 gram altına 1600 lira verdim.
ben de kırk yılın başında akıllı bir iş yapıp dün aldığıma sevindimGünaydın kızlar
Altın yükselmiş
Dün 1gr alacaktım vakit bulamadım 148 olmuş bugun
Ben her ay kendime birseyler alıyorum almak istiyorum çalıştığım için ödül gibi birşey yapıyorum yani
Almayınca moralim motivasyonum düşüyor.
Sizce almaya devam mı etmeliyim yoksa durdurmam mı lazım.
Durumumuz çok kötü değil bu aralar ucu ucuna geçiniyoruz diyebilirim.
Ne gibi şeyler alıyorsun mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?