Küçük Düşün Büyük Olsun!

İşini bilen eyyay senii

doğumun kolay geçsin canım, inşallah sağlıklı şekilde kavuşursun yavruna. tam tarih bellimi acaba ? valla piyasa hep öyle zor zam alınıyor. inşallah bereketiyle gelir yavrun. buna inanıyorum gerçekten.
Ah çok teşekkür ederim. Allah büyük bir çıkış kapısı açar muhakkak. Pazartesi gelecek bebeğimiz bir aksilik olmazsa. Darısı tüm isteyenlerin başına, kimse mahrum kalmasın İnşallah.

Ah çok teşekkür ederim. Allah büyük bir çıkış kapısı açar muhakkak. Pazartesi gelecek bebeğimiz bir aksilik olmazsa. Darısı tüm isteyenlerin başına, kimse mahrum kalmasın İnşallah.

Ne güzel demişsin darısı isteyenlerin başına diye. ben artık hamile kalabileceğimi bile düşünemiyorum. Yine de dualarını bekliyoruzzz.

est canım neden rahatsız olayım. aletlerle çalışmadan önce kondisyon tutulur. ben yıllardır spor yapıyorum, bazen vücudu dinlendirmek ve şaşırtmak için bir kaç ay ara verdiğim olur. geri döndüğümde ben de aynı yöntemi uygularım. doğru yoldasın

arkadaşım hafta sonu görüşelim diye aradı dün. galiba kaldığımız yerden devam edeceğiz. sorduklarına bütün içtenliğimle cevap verdim. çıkış yaptı, kızdı da ama belli ki üzerinde düşündü, şimdi der mi hadi bana bütçe yapalım diye

kızlar doğal gaz tasarruf yöntemimiz işe yaradı. faturamız 130 TL geldi. kullanmadığımız yerleri kapatarak 70 TL gibi bir para cebimize kaldı. annemlerin de peteklerini yıkatıp, termostadlı vana taktırmıştık. gece gündüz yaktılar, sıcacık da oturdular 220 gelmiş. ısınma problemi olanlar muhakkak tesisatçıya kombi ve petek bakımını yaptırsınlar. gerçekten çok çok faydası var.

Bende yatirimda altinciyim
Hic dolar euro almadim
Alirmiyim bilmiyorum.
Ahh olsa daha cok alsak
Ama bir anda olmuyor iyi bir gelir lazim.

Bugun kuruyemis ve sut aldirdim.
Kuruyemis 35tl tutmus
Süt:12tl (4kg)

Biraziyla yogurt mayaladim
Birazini iceriz bu aksam az da yalanci tavuk gogsu yapicam.
Canim istedi tarcinli falan yerim.

Corba var sadece evde yanina bisey yapmam lazim
Yemegim hazir olsa baska bisi istemiyorum ya mutfakda ugras bekle pissin vs yoruyor beni.

ben de genelde altıncıyım. döviz de aldığım çok, şu aralar hiç almadım, niyetim de yok. babannem paran varsa ya toprağa, ya altına göm derdi. ben de onu dinledim

Ben altıncıyım yani yeni basladım tabi ama olsun dolara güvenemiyorum ben
Bebek konusunda bende aynı düşünüyorum kendim için

dolar yükselince ben de deneyeceğim o zaman altını. Şimdi zararda olduğum için onu toplamam lazım.aslında ana paradan zarar etmedim. de yine de bekleyeceğim elbet yükselecektir. Bebek konusu nasıl yani. tedavi falanmı oldun.

Hanımlar herkese hayırlı günler. Bugün normalde temizliğe kadın gelecekti fakat dün gece amcam aradı ve yarın sabah bana geleceğini söyledi. Tabi baya kalabalıklardı mecbur kadını iptal ettim. Kendi temizliğimi kendim yaptım sabaha kadar ve 150 lira cebimde kaldı. Ama çok yoruldum Allahtan yemek derdim Yok :) Eşim hallediyor böyle durumlarda yemek mevzularını.
Amcamlar gittiler evi topladım kayınvalidem içeride uyuyor ben de bir kahve içeceğim şimdi. Akşam gidecek kayınvalidem artık sabaha kadar güzel bir uyurum.
Bugünü de sıfır harcamayla kapattım mutluyum . Hepinize kucak dolusu sevgiler

merhaba hanımlar
birikim konuu her zaman ilgimi çekmiştir.çocukkende harçlığımı hep biriktirir kendime kıyafet falan alırdım.harçlığımı babam aylık verirdi ay sonu sıkışınca benden isterdi bende fazlasıyla geri alırdım evliyim 2 yaşında bir kızım 1 aylık bir oğlum var.kızım doğduğunda işi bıraktım.eşim kurumsal bir markette mağaza müdürü.aldığı aylık 2200 civarı falan müdür güya ciro falan tutarsa prim alıyor o da her zaman olmuyor tabi.doğumdan bir ay önce ev taşıdık doğalgazlı eve geçtik.10 bin civarı masraf oldu.elimizde pek birşey kalmadı.eşimden habersi biriktirdiğim 700 tl ile gr dolar ve euro aldım pazartesi günü.evde de 1 gr ve 1 çeyrek vardı.kumbaram var benimde sizler gibi.akşamları eşimin bozukları alıyorum.ay sonu elimde kalanı atıyorum falan.tekrar 13 tl ile birikime başladım.ev almak hayalim belki birgün kısmet olur.şimdilik çocuklara bes yapalım diyoruz başka türlü koyamıyoruz çünkü.ben de 3-5 ne koyabilirsem koyucam bakalım.
bugün 25 markete 15 kuaföre harcadım.normalde dışarı çıkamadığımdan pek harcamam olmaz.evde netten çekilişlere takılıyorum arada.onunda faydası oluyor.bez kazandım mesela 3 paket benim miniğe iyi oldu.benden böyle arkadaşlar sizleribaşından beri takip ediyorum ve örnek alıyorum.fırsat buldukça yazmak isterim

Merhaba kızlar
Okuyamadım, nasılsınız?
Bugün 5.5 lira dolmuşa verdim
5.5 lira da arkadaşla çikolata aldık yedik, ben ısmarladım.
Evde kumbara yapmıştım kağıt para kumbarası. 70 lira vardı. Annem kumbaramı patlatmış. Hem de okumayan çalışmayan evde bi işin ucundan tutmayan, işi gücü gezmek tozmak sevgilisiyle takılmak evde sürekli kavga çıkaran Kızkardeşime vermek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…