ev telaşına düştüü..@zelalke bakalim nerelerdeymis.
Kuzu bozdurmayacaksın ki kalacak o öyle
Zirkonyum swarovski taşlı olanları al onlar ucuz
Benim tektaş pırlanta
Başka da yok
Annemde var pırlanta yüzükler beştaş fln onlar bana gelecek zaten
Ama Bi kolye istiyorum Bnde bakalım bebeğim olursa eşime doğum hediyesi diye aldırırım
Ah çok teşekkür ederim. Allah büyük bir çıkış kapısı açar muhakkak. Pazartesi gelecek bebeğimiz bir aksilik olmazsa. Darısı tüm isteyenlerin başına, kimse mahrum kalmasın İnşallah.doğumun kolay geçsin canım, inşallah sağlıklı şekilde kavuşursun yavruna. tam tarih bellimi acaba ? valla piyasa hep öyle zor zam alınıyor. inşallah bereketiyle gelir yavrun. buna inanıyorum gerçekten.
Ah çok teşekkür ederim. Allah büyük bir çıkış kapısı açar muhakkak. Pazartesi gelecek bebeğimiz bir aksilik olmazsa. Darısı tüm isteyenlerin başına, kimse mahrum kalmasın İnşallah.
Ben altıncıyım yani yeni basladım tabi ama olsun dolara güvenemiyorum benaltın olarak hiç yatırım yapmadım. Sanki dahamı kar ettiriyormuş ne
elenaferrante olay şu ki ben neredeyse hiç meyve tüketmiyorum. Çok erkek kalkan biriyim erken kahvaltı yapıyorum doğal olarak. Sonra 10-11 gibi acıkıyorum. O sırada çantamda bir şey yoksa istisnasız dışarıdan yemek zorunda kalıyorum. Bu kadar üşengeç olmasam hem işe hem okula sürekli bir şeyler hazırlayıp götürmek en mantıklısı. Aylık en az 300 tl yemeğe gidiyor çünkü benim. Ben o paraları da birikime atsam hiç değilse yarısını atabilsem benim için o kadar iyi olacak ki.
Janita Canım rahatsız ediyorum ama sana bir şey sormak istiyorum. Ben spora yazıldım bu 3.haftam olacak. Spor hocam bana koşu bandı normal bisiklet ve eliptik bisikletten oluşan bir program hazırladı. Biraz twister ve ip atlamada var. Ama olay şu ki ben en çok üst bedenimden şikayetçiyim. Ama hoca henüz üst beden çalıştıracak aletlere ve mekik vb. hareketlere geçme dedi. Ben de kendimi böyle boş hissediyorum. Yürüyüş ya da bisiklet beni yormuyor. Spora boşuna gidiyormuş gibi hissediyorum. Motivasyonum düşüyor gitmek istemiyorum. Sence mekik vb. hareketlere başlamak sorun yaratır mı kilosu fazla olan insanlarda. Ben zorlanmaktan korkmuyorum. Mekik çekmek falan da güç gelmiyor. Daha önce de spora başlayıp bırakmışlığım var. Hoca ile frekans tutturamadım sanırım. Bir de senin fikrini almak istedim. Rahatsız ediyorum biliyorum burası yeri değil ama danışabileceğim kimse yok malesef.
arkadaşım hafta sonu görüşelim diye aradı dün. galiba kaldığımız yerden devam edeceğiz.Hangi bankada kasanız var acaba ve memnun musunuz?
Janita Ayy çok güldüm canım allah iyiliğini versin senin
Seni Örnek alsın o arkadasın
Benim birçok arkadaşım hep benden daha tutumlu daha cimriydi ama bende öğrendim artık.
ben de genelde altıncıyım. döviz de aldığım çok, şu aralar hiç almadım, niyetim de yok. babannem paran varsa ya toprağa, ya altına göm derdi. ben de onu dinledimBende yatirimda altinciyim
Hic dolar euro almadim
Alirmiyim bilmiyorum.
Ahh olsa daha cok alsak
Ama bir anda olmuyor iyi bir gelir lazim.
Bugun kuruyemis ve sut aldirdim.
Kuruyemis 35tl tutmus
Süt:12tl (4kg)
Biraziyla yogurt mayaladim
Birazini iceriz bu aksam az da yalanci tavuk gogsu yapicam.
Canim istedi tarcinli falan yerim.
Corba var sadece evde yanina bisey yapmam lazim
Yemegim hazir olsa baska bisi istemiyorum ya mutfakda ugras bekle pissin vs yoruyor beni.
Ben altıncıyım yani yeni basladım tabi ama olsun dolara güvenemiyorum ben
Bebek konusunda bende aynı düşünüyorum kendim için
Ah çok teşekkür ederim. Allah büyük bir çıkış kapısı açar muhakkak. Pazartesi gelecek bebeğimiz bir aksilik olmazsa. Darısı tüm isteyenlerin başına, kimse mahrum kalmasın İnşallah.[/QUOTE
Amin amin amin.
merhaba hanımlar
birikim konuu her zaman ilgimi çekmiştir.çocukkende harçlığımı hep biriktirir kendime kıyafet falan alırdım.harçlığımı babam aylık verirdi ay sonu sıkışınca benden isterdi bende fazlasıyla geri alırdımevliyim 2 yaşında bir kızım 1 aylık bir oğlum var.kızım doğduğunda işi bıraktım.eşim kurumsal bir markette mağaza müdürü.aldığı aylık 2200 civarı falan müdür güya ciro falan tutarsa prim alıyor o da her zaman olmuyor tabi.doğumdan bir ay önce ev taşıdık doğalgazlı eve geçtik.10 bin civarı masraf oldu.elimizde pek birşey kalmadı.eşimden habersi biriktirdiğim 700 tl ile gr dolar ve euro aldım pazartesi günü.evde de 1 gr ve 1 çeyrek vardı.kumbaram var benimde sizler gibi.akşamları eşimin bozukları alıyorum.ay sonu elimde kalanı atıyorum falan.tekrar 13 tl ile birikime başladım.ev almak hayalim belki birgün kısmet olur.şimdilik çocuklara bes yapalım diyoruz başka türlü koyamıyoruz çünkü.ben de 3-5 ne koyabilirsem koyucam bakalım.
bugün 25 markete 15 kuaföre harcadım.normalde dışarı çıkamadığımdan pek harcamam olmaz.evde netten çekilişlere takılıyorum arada.onunda faydası oluyor.bez kazandım mesela 3 paket benim miniğe iyi oldu.benden böyle arkadaşlar sizleribaşından beri takip ediyorum ve örnek alıyorum.fırsat buldukça yazmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?